Sen nerde oturuyorsun?
pantolonun sıktıgı icin gaz sancisini kasık agrisi olarak hissediyorum bende acaba seninkide boyle bisi olabilirmi?Merhaba bayanlar bugün kasıklarım çok ağrıyo hiç bukadar çok ağrımamıştı giydiğim pantolonun düğmesini açtım öle çalışıyorum ama ağrım gene var sizede böle oluyomu acaba
doktorun yapiyorum ense olcumunu ama kanı verecegin gun olcumun yapilmasi gerekiyor o yuzden yapmamistir canım.herkese günaydın kızlar.nasılsınız ne var ne yok ?
ben dün bi tıp merkezine daha bakacagım demiştim baya dolastıktan sonra buldum gittim 80 lira dediler 2 li teste.fiyatı uygun.muayene ücretide 12 tl imiş o da güzel.ama ben nasıl yetişicem bilemiyorum.5 bucukta işten cıkıyorum servis ceyrek kala iş yerinden cıkıyor ve 6 yı ceyrek gece oralarda oluyor üstelik daha yürümem gereken yolda var.arabamızın da bozulacagı tuttu.inş. eşim şirketten bi araba bulursa beni yetiştirmeye calısacak.artık orayada yetişemezsem gelip medilifede yaptırcam günüm geciyor daha fazla beklemeyim.
sizlere sormak istediğim bişey var.ense kalınlıgına kendi doktorumuz bakabiliyormuydu normal ultrasondan ?
benim doktor o gün gittiğimde bebişi gösterdi bi de kan ilacı verdi sadece baska bişey de ne söyledi ne yaptı.
dün yine baska topiclerde gördüm gerci yazılar 2008 lerde filan yazılmıs ama doktor kendi ultrason cihazından baabiliyormus gibi şeyler okudum.sizce bakması gerekiyor muydu sırf para almak için mi aşagıya yolluyor yoksa ?
cok gecmis olsun cok sıcak yiyecekler tuketmemeye calis sicak iltihabi pisirerek azdiriyor. ilik icecek ve yiyecekler en iyisiteşekkürler canım..
boğazımı sıcak tutmaya çalışıyorum sürekli pekmek yiyorum bakalım atlatırız inş
gozunaydin canim rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsinultrasonda herşeyini gördüm,çok güzel bi duygu kızlarrr..Çok duygulandım,Rabbi'm isteyen dileyen arzu eden herkese nasip etsin inşallah.
minicik kalbini bile gördüm ultrasonda,atışını gördüm,kafasını,elini,herşeyini..Rabbi'me sonsuz şükürler....
doktor da herşey normal,atışı normal,hareketleri normal dedi,içime su serpti,haftasına göre 5-6 gün oynuyor ama fark etmez deil mi kızlar.Doktor onla ilgili bişey demedi,iki hafta sonra gel,testlerini yapacağz,daha küçük dedi.
ayy ne güzel masallah cinsiyetini ogrenmissinKızlar bugün kontrole gittim. 12+3 üz ve büyük ihtimalle oğluşumuz olacakmış ama kesin 15 gün sonra söyleyebilirim dedi doktor.
Kesinliklle normal diyorum bende.. RABBİM izin verirse inşallah en güseli en sağlıklısı zaten o.. Adı üstünde Normal... ama şimdiki doktorlar hastaneler kolayına kaçıyor işin, uğraşmamak adına sezeryan direk.. Benim son 3 yılda o kadar arkadaşım arasında ki en az duyduğum doğum 20, bunların içinden iki tane normal çıktı sadece.. Hangisinin doğru hangisinin yalan olduğunu biz tabiki bilemiyoruz ama İnşallah insaflı insanlara denk gelirizde RABBİM inde yardımıyla Normal olur.. :)
İst avrupa yakası..
Ben avcılarda bir laboratuvarda yaptırdım kan testimi 80 TL...
kızlarrrrrr sımdı forumlara bakarken 2012 eylul annelerıne baktım yanı bu ay dogurucak olanlar...hepsının son gunlerı ama gelmek bılmıo bebıslerı sanırım dogumun bıran once baslaması ıcın bazı taktıkler vermıs dogum yapan anneler suan hepsı onları yapıolar son sayfalarını okursanız gorursunuz onlarda neymıs canlar yazıorum asagıda;
hurma yemek
yuruyus yapmak
merdıcen ınıp cıkmak
tuvaletı alaturka tuvalete yapmak
comelmek
bol su ıcmek
ve sex hatta bu maddeyı ozellıkle denıolarmış sık sık etkılı bı yol demekkı
kızlarrrrrr sımdı forumlara bakarken 2012 eylul annelerıne baktım yanı bu ay dogurucak olanlar...hepsının son gunlerı ama gelmek bılmıo bebıslerı sanırım dogumun bıran once baslaması ıcın bazı taktıkler vermıs dogum yapan anneler suan hepsı onları yapıolar son sayfalarını okursanız gorursunuz onlarda neymıs canlar yazıorum asagıda;
hurma yemek
yuruyus yapmak
merdıcen ınıp cıkmak
comelmek
bol su ıcmek
teşekkür ederim şekercik..13.haftada gitsem problem olmaz sanırım dimi..
bide kegel egzersizleri var oda çok faydalıymış ben ilk doğumumda yapmaya dikkat ediyordum. içlerinden yaptıklarım yürüyüş alaturka tuvaleti kullanmak. Ve sex kesinlikle eğer doktor yasaklamadıysa doğuma 1 ay kalana kadar devam
İst avrupa yakası..
canım kegel egzersızlerı ne nası bısı onlar bıde alaturka tuvaletı nerden bulucas artık yok gıbı bısı :)
hurma yemek
yuruyus yapmak
merdıcen ınıp cıkmak
comelmek
bol su ıcmek
selam kızlarrr.
doktordan geldik şimdi 15+4 aslında ama ultrasonda 14+6 çıktım.ufak bi oynama var,iki hafta sonra 3'lü tarama ve diğer testler için gideceğim.28 eylül kısmetse.
cinsiyetine gelince beyzadem geliyor kızlarr..
Kızlar bugün kontrole gittim. 12+3 üz ve büyük ihtimalle oğluşumuz olacakmış ama kesin 15 gün sonra söyleyebilirim dedi doktor.
koca gobusle son maddeyi uygulamak baya bi yorucu olsa gerek bilemiyorum kendimi hic oyle hayal edemiyorumbirde hakikaten bizim evdede yok alaturka wc mantigada yatiyor aslinda oyyy o gunleri gorebilcekmiyim acaba cok heyecanli bekleyisler olsa gerek. Birde aklima gelmisken bu kegel egzersizlerini hamile olmayanlar bile yapmaliymis ordaki kaslarin calismasi ilerki yaslarda cogu sorunlara cozummus
kegel egzersizlerinde tuvaletinizi yaparken bu egzersizleri yapmayın yazıyordu sanki tuvaletinizi yaparken tutup bırakıyormuş gibi normal zamanda yapın yazıyordu sakıncalıymış tuvaletimizi yaparken kegel yapmak yani en azından ben öyle biliyorumidrarını yaparken tutup bırakıyosun tutup bırakıyosun bukadar çok basit:) değişik şekilleride var ama benim kolayıma bu geliyordu netten bakarsan daha detaylı bulursun.alaturka mevzusuna gelince doğru söylüyosun çağımızın en kötü getirilerinden biri bence her eve ikiside şart mutlaka ama yapmıyolar .
valla ben normalde özel hastaneye gidiyorum ama 2li test için devlet hastanesinden randevu aldım vakıf grabadan. cuma gidicem bakalım nasıl geçicek. açıkçası gittiğim hastane pahalı bi yer. her testi orda yaptırmak istemiyorum.
kızlar her hafta balık yemeye başladınız mı? hangi çeşitleri tercih ediyosunuz? bu hafta itibarile ben başlıyorum. zeki olsun yavrum
valla ben normalde özel hastaneye gidiyorum ama 2li test için devlet hastanesinden randevu aldım vakıf grabadan. cuma gidicem bakalım nasıl geçicek. açıkçası gittiğim hastane pahalı bi yer. her testi orda yaptırmak istemiyorum.