2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
canım doktorun söylediğine göre 13+4 olucam cuma günü altta yazan biraz önde gidiyor. aslında kafam şundan karıştı 1-2 sayfa önce kızlardan biri 13+4 te gitmiş doktor bugün son gününmüş 2li test için demişte onu okuyunca hemen sorayım dedim...

okumadim onu bilmiyorum da belki onden gitmistir onun bebegi:)

ayrica ikili testten ziyade ense kalinligi olcumu icin uygun zmnlar 11-14 hafta
cunku bir kac hafta sonra uclu test var nasilsa ordada ikili testteki iki olcume ek olarak bi hormana daha bakiliyor diye biliyorum hatta dortlu testte de ucluye bisi daha ekleniyo

sen dersin 14.haftam bitmedi diye ense olcumu yaparsiniz die dusundum falan die

Kızlar sabah sabah ben ağladım sinirden, belki sizleride üzeceğim ama paylaşmak istedim..
Haberleri okuyan vardır sanırım.
Gerçekten içim parça parça oldu.. Nasıl bir düyanda, nasıl bir toplumda yaşıyoruz ki; 3 YAŞINDA BİR KIZ ÇOCUĞUNA TECAVÜZ EDİLİYOR VE ÖLDÜRÜLÜYOR, NASIL BİR DÜNYA Kİ 7 TANE DEDESİ YAŞINDA İNSANLIK DIŞI MAHLUK( PARDON İÇLERİNDEN BİRİSİ ABİSİ) 14 YAŞINDAKİ SAĞIR VE DİLSİZ KIZA TECAVÜZ EDİYOR VE HAMİLE KALIYOR. TAM 14 HAFTALIK VE YENİ FARKEDİLİYOR.. :KK43:
Gerçekten böyle bir dünyaya çocuk getirmek beni çok endişelendiriyor bu günlerde... Canınızı sıktıysam kusura bakmayın lütfen ama neler oluyor bizim MÜSLÜMAN toplumuna.. Bu kadarmı sapıttık, bu kadar mı vicdansızlaştık.. :KK43: ALLAH topunun belasını versin.

aynen arkadaşım bende bu tür haberleri okudukça,bunalıma giriyorum resmen dünyanın çivisi çıkmış artık tamamen,kıyamet alametlerimidir,yoksa insanlar allahın yolundan ayrıldığı için sapıtmasımıdır... böyle olaylarda idam cezası şart:18:

İşte bende ordan hatırlıyorum demekki... Bilemedim ki şimdi bende..

canım doktorun söylediğine göre 13+4 olucam cuma günü altta yazan biraz önde gidiyor. aslında kafam şundan karıştı 1-2 sayfa önce kızlardan biri 13+4 te gitmiş doktor bugün son gününmüş 2li test için demişte onu okuyunca hemen sorayım dedim...

Hadi gözün aydın canım.. Darısı devamına inşallah... :)

tünaydın kızlarrr :KK55::KK55:

sabah 2 li test sonuçları için doktorumuzu aradık..

sonuçlar çok güzel hiçbir sorun yok dedi :KK34:

hamdolsun bunuda atlattık :KK9:

sırada ki gelsin biz bebişimle herşeye yetişiriz uleynnnnnnnn:KK60:

selam kızlarrr.

doktordan geldik şimdi 15+4 aslında ama ultrasonda 14+6 çıktım.ufak bi oynama var,iki hafta sonra 3'lü tarama ve diğer testler için gideceğim.28 eylül kısmetse.:nazar::nazar:

cinsiyetine gelince beyzadem geliyor kızlarr..:emir_bebek::emir_bebek:

ultrasonda herşeyini gördüm,çok güzel bi duygu kızlarrr..Çok duygulandım,Rabbi'm isteyen dileyen arzu eden herkese nasip etsin inşallah.

minicik kalbini bile gördüm ultrasonda,atışını gördüm,kafasını,elini,herşeyini..Rabbi'me sonsuz şükürler....

doktor da herşey normal,atışı normal,hareketleri normal dedi,içime su serpti,haftasına göre 5-6 gün oynuyor ama fark etmez deil mi kızlar.Doktor onla ilgili bişey demedi,iki hafta sonra gel,testlerini yapacağz,daha küçük dedi.

O oynamalar hepimizde dönem dönem dönem hepimizde olacaktır sanırım. Takma kafana... :) Demek bir erkek daha hee :) Gözün aydınnnnn hayırlısıyla kucağımıza almak da nasip olsun diyeyim :)

selam kızlarrr.

doktordan geldik şimdi 15+4 aslında ama ultrasonda 14+6 çıktım.ufak bi oynama var,iki hafta sonra 3'lü tarama ve diğer testler için gideceğim.28 eylül kısmetse.:nazar::nazar:

cinsiyetine gelince beyzadem geliyor kızlarr..:emir_bebek::emir_bebek:

O oynamalar hepimizde dönem dönem dönem hepimizde olacaktır sanırım. Takma kafana... :) Demek bir erkek daha hee :) Gözün aydınnnnn hayırlısıyla kucağımıza almak da nasip olsun diyeyim :)

ayy canım benimm,inşallah sağlıklısı sıhhatlisi olsun yeter bize,erkeğim olacak...şimdi isim düşünme,kıyafet seçme vakti yavşş yavaş...:nazar::nazar:

Aynen en zevkli dönemler ikinci üç aylık dönemler diyorlar tecrübeliler :) Hakikaten en güsel kısımları onun için yaptığın hazırlıklar, geldiğini hayal etmek sanırım :) Şükürler olsun...

ayy canım benimm,inşallah sağlıklısı sıhhatlisi olsun yeter bize,erkeğim olacak...şimdi isim düşünme,kıyafet seçme vakti yavşş yavaş...:nazar::nazar:

kızlarr, kaç gündür kk 'nın doğum hikayelerini okuyorum ağla ağla içim çıktı ne kadar güzel şeyler yaşamışlar... ayrıca eğer normal doğumdan korkan varsa mutlaka okusun....

sezeryandansa kesinlikle normal doğumu beklemek daha mantıklı. umarım hiçbirimizin çatıları dar değildir. dün bi akrabam anlatıyor görümcesini. doğum zamanı gitmiş doktor demiş sezeryan olucaksın.. kadın demiş olmuyorum, çocuk ölür demiş, ölmez demiş kadın ben normal doğum yapacağım Allahın izniyle.. sen doğurtucaksın beni demiş. ve hakketen normal yapmış.

sanırım biraz kafaya koymamız lazım tabi istisnai durumlar hariç..normal doğum kadını da temizliyormuş.

Kızlar bugün kontrole gittim. 12+3 üz ve büyük ihtimalle oğluşumuz olacakmış ama kesin 15 gün sonra söyleyebilirim dedi doktor.

Kesinliklle normal diyorum bende.. RABBİM izin verirse inşallah en güseli en sağlıklısı zaten o.. Adı üstünde Normal... ama şimdiki doktorlar hastaneler kolayına kaçıyor işin, uğraşmamak adına sezeryan direk.. Benim son 3 yılda o kadar arkadaşım arasında ki en az duyduğum doğum 20, bunların içinden iki tane normal çıktı sadece.. Hangisinin doğru hangisinin yalan olduğunu biz tabiki bilemiyoruz ama İnşallah insaflı insanlara denk gelirizde RABBİM inde yardımıyla Normal olur.. :)

kızlarr, kaç gündür kk 'nın doğum hikayelerini okuyorum ağla ağla içim çıktı ne kadar güzel şeyler yaşamışlar... ayrıca eğer normal doğumdan korkan varsa mutlaka okusun....

sezeryandansa kesinlikle normal doğumu beklemek daha mantıklı. umarım hiçbirimizin çatıları dar değildir. dün bi akrabam anlatıyor görümcesini. doğum zamanı gitmiş doktor demiş sezeryan olucaksın.. kadın demiş olmuyorum, çocuk ölür demiş, ölmez demiş kadın ben normal doğum yapacağım Allahın izniyle.. sen doğurtucaksın beni demiş. ve hakketen normal yapmış.

sanırım biraz kafaya koymamız lazım tabi istisnai durumlar hariç..normal doğum kadını da temizliyormuş.

günaydın kıslaaarrrr. nasılsınız inşallah. ben iyiyim diyeyim iyi olayım:) siz kontrollerinize ne kadar sıklıkta gidiyosunuz kıslar. ben ayda gidiyorum da. yoksa siz endişelendiğiniz her zaman gidebiliyor musunuz 15 günde doktor mu çağırıyor sizi? mesela şu anda 15 haftalık hamileyim 17 haftalıkken gideceğim doktoruma. 12 de gitmiştim en son. sizin kontrolleriniz ne sıklıkta güsel anneler öpüldünüz
merhabalar canım...dr.um beni 4 hafta sonra gel diye çağırıyor hep ama ben iki dr.a birden gidiyorum ...2 haftada bir gitmiş oluyorum yani...valla dr. a dedim şu cihazdan satılsa evime alacağım 4 hafta beklenmiyor....bu hafta iki dr.da test yüzünden peşpeşe geldilerde şimdi 6 ekimi nasıl beklicem gitsemmi tekrar diye düşünüyorum...

valla akraban çok cesaretliymiş.. takdir ettim ama ben yapamam dr.um ne derse o..inşallah normal olur tabi normalden yanayım ama önemli olan dr.un düşüncesi benim dr.umda hep normalden yanaymış...inşallahda ters bir durum olmaz...

X