- 28 Mayıs 2012
- 115
- 0
ayy canım benimm,inşallah sağlıklısı sıhhatlisi olsun yeter bize,erkeğim olacak...şimdi isim düşünme,kıyafet seçme vakti yavşş yavaş...
ayy bi ben kaldim ogrenmeyen sanki yaa gozunaydin yavrun saglikla gelsin insallah:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy canım benimm,inşallah sağlıklısı sıhhatlisi olsun yeter bize,erkeğim olacak...şimdi isim düşünme,kıyafet seçme vakti yavşş yavaş...
kızlar her hafta balık yemeye başladınız mı? hangi çeşitleri tercih ediyosunuz? bu hafta itibarile ben başlıyorum. zeki olsun yavrum
somon dil baligi yiyom ben genelde dr m ole solemisti
ayy bi ben kaldim ogrenmeyen sanki yaa gozunaydin yavrun saglikla gelsin insallah:))
kegel egzersizlerinde tuvaletinizi yaparken bu egzersizleri yapmayın yazıyordu sanki tuvaletinizi yaparken tutup bırakıyormuş gibi normal zamanda yapın yazıyordu sakıncalıymış tuvaletimizi yaparken kegel yapmak yani en azından ben öyle biliyorum
Ben bugün başlıyorum kısmetse :) omego 3 ün en çok olduğu balıklar öncelikle somon, lüfer ve hamsi.. Ben balık hiç yemeyen biri olarak ancak hamsiyi yiyebilirim diye düşünüyorum. Zaten doktorumda küçük balık istedi :)
kegel egzersizlerinde tuvaletinizi yaparken bu egzersizleri yapmayın yazıyordu sanki tuvaletinizi yaparken tutup bırakıyormuş gibi normal zamanda yapın yazıyordu sakıncalıymış tuvaletimizi yaparken kegel yapmak yani en azından ben öyle biliyorum
somon bi kere yemiştim çok yağlı geldi bir daha yiyemiyorum. bugün palamut yapıyım diyorum fırında internetten tariflerine bakıyodum ben genelde levrekle cupra yapıyorum, hamsiden pek hoşlanmam minik ya balık yediğimi anlamıyorum... evde 2 kişi olunca büyük balığın masrafı da az oluyor tavsiye ederim
büyük insanlar için külotlar var depend diye büyük marketlerde satılıyor ondan alabilirsin kaçırsan bile onda kalıray ben 5 saatlik yola eşimin memleketine gitcem ondada 1 kere anca wc molası veriyolar naacam bende bilmiyom :18: ikide bir durdururmuşum artık otobüsü daha ordan alanyaya gidesim vardı ama 10-12 saat mümkün diil gidemem heraldee of yaa :26:
yok ya sordum anlayamadı radyoloji uzmanı kızada benziyor ama daha erken dedi. aynen senin gibi bende bekleyeceğim.maşallah bebişine...sanada cinsiyet söylenmedi galiba...sende bizim gibi bekleyenlerden mi oldun:)))))))))
ya ben niye korktum ilk kızımda babamın mevlüdünde 38. haftamdı 5 dkda bir tuvalete gitmeye baladım külotta ıslanmıştı. hastaneye gittik çocuğun suyu azalmaya başlamış demişlerdi doğuma almışlardı. gerçi bunda külotta ıslanma falan yoktu ama ishalde olunca dedim acaba düşükmü yapıyorum. kan yoktu ama yinede korktum. ekstra bir problem yoksa sanmıyorum. bendede bir problem çıkmadı zaten. ama doktorunun teli falan varsa sormakta fayda var.canım selam, merkalar ıcındeydım. ense ve burun sonucların gayet normal cıkmıs gozun aydın.
tvalet olayına gelı9nce aynı sroun bende de var, hata yazdım bır kac defa buraya da ama bılen cıkmadı.
her 5 dk. bır tuvalete gıdıyorum, usutmus olabilirim diye corapla gezzıyodum ama sımdı doktor eyvahh falan dedı dıyınce sen cok korktum. kötu bı ey olabılır mı acaba ne olabılır kı, aklım takıldı şimdi. yanı benimki oyle normal hamilleikten dolayı sık tuvalete cıkma olayı degıl aynen anlattıgın gibi tuvalete gırıyorum yerıme oturuyorum ve mesanemın doldugunu hıssedıyorum. korktum şimdiii
hoşgeldin aramıza canım.Selamlar arkadaslar
Bende insaallah 2013 mart ayinda anne olacagim.. Rabbim hepimize nasip etsin insaallahhh
Ben yurt disinda yasiyorum yasim 24 ilk bebegim ( aslinda ilk hamileligim dusukle sonuclandi o yavrumu da gormezden gelemiyorum.. ne kadar kucuk olsa da.)
son adet tarihim 26 mayis..
beni de araniza alir misinizzz
fazlada erteleme 2li tarama gününü kaçırmaherkese günaydın kızlar.nasılsınız ne var ne yok ?
ben dün bi tıp merkezine daha bakacagım demiştim baya dolastıktan sonra buldum gittim 80 lira dediler 2 li teste.fiyatı uygun.muayene ücretide 12 tl imiş o da güzel.ama ben nasıl yetişicem bilemiyorum.5 bucukta işten cıkıyorum servis ceyrek kala iş yerinden cıkıyor ve 6 yı ceyrek gece oralarda oluyor üstelik daha yürümem gereken yolda var.arabamızın da bozulacagı tuttu.inş. eşim şirketten bi araba bulursa beni yetiştirmeye calısacak.artık orayada yetişemezsem gelip medilifede yaptırcam günüm geciyor daha fazla beklemeyim.
sizlere sormak istediğim bişey var.ense kalınlıgına kendi doktorumuz bakabiliyormuydu normal ultrasondan ?
benim doktor o gün gittiğimde bebişi gösterdi bi de kan ilacı verdi sadece baska bişey de ne söyledi ne yaptı.
dün yine baska topiclerde gördüm gerci yazılar 2008 lerde filan yazılmıs ama doktor kendi ultrason cihazından baabiliyormus gibi şeyler okudum.sizce bakması gerekiyor muydu sırf para almak için mi aşagıya yolluyor yoksa ?
allahım bize çocuklarımızı koruyacak fırsatlar sunsun. ayrıca yeri gelecek okula falan yanlız gidecekler allah çocuklarımızı korusun yarabbim. offfff hiç böyle haberleri okumak istemiyorum.Kızlar sabah sabah ben ağladım sinirden, belki sizleride üzeceğim ama paylaşmak istedim..
Haberleri okuyan vardır sanırım.
Gerçekten içim parça parça oldu.. Nasıl bir düyanda, nasıl bir toplumda yaşıyoruz ki; 3 YAŞINDA BİR KIZ ÇOCUĞUNA TECAVÜZ EDİLİYOR VE ÖLDÜRÜLÜYOR, NASIL BİR DÜNYA Kİ 7 TANE DEDESİ YAŞINDA İNSANLIK DIŞI MAHLUK( PARDON İÇLERİNDEN BİRİSİ ABİSİ) 14 YAŞINDAKİ SAĞIR VE DİLSİZ KIZA TECAVÜZ EDİYOR VE HAMİLE KALIYOR. TAM 14 HAFTALIK VE YENİ FARKEDİLİYOR..
Gerçekten böyle bir dünyaya çocuk getirmek beni çok endişelendiriyor bu günlerde... Canınızı sıktıysam kusura bakmayın lütfen ama neler oluyor bizim MÜSLÜMAN toplumuna.. Bu kadarmı sapıttık, bu kadar mı vicdansızlaştık.. ALLAH topunun belasını versin.
aaaaaaa çıkıyormusunnnnn işten nete nasıl girecennnnn evde yok sanırımki akşamları seni görmüyorum nette görüşemiyecekmiyiz yani ?:2:selamlar olsun efendım , gunaydınlaaaarrrr
herkese güneşli, bol neşeli bi de ustune kahkahalarla kaplı ,stresten sıkıntıdan uzak bir gün diliyorum.
bebişler de mutlu huzurlu gecırsın dımı ama:))
gececım senı merak ettim tabi kader arkadasımsın sen benim, bır de alıstık birbirimize burda...
amaaaa ben kaderımızı ayırıcam canım senle karar verdim artık haftaya işi bırakıyorum yoksa benim bebiş boks eldivenleriyle dogacak cıkınca da ilk benim agzımı burnumu kıracak, stres yapa yapa ömrümü yedin benim diye
bu arada PORSELEN ınsallah güzel haberlerle dönersin
diğer ikil test yaptıracak arkadşlar da geciktirmeden yaptırın artıkk ve bol şanslarr
kızlarrr artık beni sallamıyosunuz yaa ne yazsam
cuma günü ikili teste gidicem 13+4 olmuş olacağım zamanı geçmiş oluyor mu bişi diyin
selam kizlar
az biraz gecmisi okudum da bebislerinizi ozluyorsunuz ama yine sanslisiniz.. ben hamileligimin basindan beri bir defa ultrasona girdim o da 7. haftadaydi.. bir sonraki 20. hafta gibi oluyor bir sorun yoksa.. insaallah bir sorun olmasin da varsin iki defa gorim bebisimi 9 ayda napalim..
benim de haftaya carsamba randevum var..
bu arada tesekkur ederim sekercik.. hosbulduk kizlar
Somon baligi omega 3 bakimindan cok zengin bir balik ben somon baligini firinda tercih ediyorum cok yagli bir balik oldugu icin. Bu pazar palamut ile basladim bakalim devami nasil gelecek. insallah somon bu sene cok pahali olmaz :))) Birde donmus isvec baliklarininda omega 3 bakimindan cok zengin oldugu bir gercek fiatlarida oldukca iyi. izgarada yapiyorum genelde bu baligidakızlar her hafta balık yemeye başladınız mı? hangi çeşitleri tercih ediyosunuz? bu hafta itibarile ben başlıyorum. zeki olsun yavrum
yanliz değilsin canim bende varimayy bi ben kaldim ogrenmeyen sanki yaa gozunaydin yavrun saglikla gelsin insallah:))
buyuk baliklar ve soguk sularda yasayan baliklar omega 3 bakimindan cok zenginler o yuzden buyuk baliklar bizim icin daha yararli ayrica kucuk baliklarda civa daha fazla bulunuyor bilgin olsunYalnız büyük değil küçük balık yemen gerekiyor bildiğim kadarıyla canım.. Ona dikkat et.. Araştır istersen bir..
Neden öyle pekii ?
Yalnız büyük değil küçük balık yemen gerekiyor bildiğim kadarıyla canım.. Ona dikkat et.. Araştır istersen bir..
selam kizlar
az biraz gecmisi okudum da bebislerinizi ozluyorsunuz ama yine sanslisiniz.. ben hamileligimin basindan beri bir defa ultrasona girdim o da 7. haftadaydi.. bir sonraki 20. hafta gibi oluyor bir sorun yoksa.. insaallah bir sorun olmasin da varsin iki defa gorim bebisimi 9 ayda napalim..
benim de haftaya carsamba randevum var..
bu arada tesekkur ederim sekercik.. hosbulduk kizlar
kızlar her hafta balık yemeye başladınız mı? hangi çeşitleri tercih ediyosunuz? bu hafta itibarile ben başlıyorum. zeki olsun yavrum
Yalnız büyük değil küçük balık yemen gerekiyor bildiğim kadarıyla canım.. Ona dikkat et.. Araştır istersen bir..
tüh sude çıkmış yazana kadar kızcağız gitti tabi tühhhhh
Somon baligi omega 3 bakimindan cok zengin bir balik ben somon baligini firinda tercih ediyorum cok yagli bir balik oldugu icin. Bu pazar palamut ile basladim bakalim devami nasil gelecek. insallah somon bu sene cok pahali olmaz :))) Birde donmus isvec baliklarininda omega 3 bakimindan cok zengin oldugu bir gercek fiatlarida oldukca iyi. izgarada yapiyorum genelde bu baligida
yanliz değilsin canim bende varim
buyuk baliklar ve soguk sularda yasayan baliklar omega 3 bakimindan cok zenginler o yuzden buyuk baliklar bizim icin daha yararli ayrica kucuk baliklarda civa daha fazla bulunuyor bilgin olsun