Bence kendini sıkmışsındır o kas ağrısıdır diye düşünüyorum. Kanamanda olmaması iyi bişeydir tabi .Ama yinede çok aklına takılırsa gözük doktora için içini yemesin
İnşallah canım ya cuma doktordaydım c.tesi oldu öyle sık sık da ultrasona girmek istemiyorum.inşş dediğin gibidir ya her şeyi takar olduk acba öyle mi böyle mi falan diye többeee:)
mirrors canım ben de bas agrısı yok ama ablamın hamılleıklerınde hortlayan migreni vardi. normalde boyle bir sorunu yok ama oyle bir sey varmıs hamıle migreni diye senin de oyle olabilir.
çılek o ıdrardakı koku ılalçlardan canım ya, vıtamın hapları her zaman koku yapar....
ben bı de ıdrar testı yaptırmadım ne var ne yok haberım yok, doktora gıdeyımde hem wc olayını soylıyım hem de test yaptırayım barı.
uyku durumu da çok komik tv.karşısında koltuktaysam 22.00 uykum geliyor uyuyorum yatağa gidiyorum uyku filan kalmıyor,c.tesi akşamı belim,bacaklarım çok ağrıdır nazlandım masaj yap dedim eşim masaj yaparken uyumuşum biranda kendi sesime uyandım "BEN SENDEN ÖNCE" diyordum eşimde diyorki "ANLAMADIM,NE DEDİN" nasıl toplıcam durumu yok bişey dedim çünkü uyuduğumu görmüyordu bir daha dedi ne dediğini anlamadım diye itiraf ettim bende bilmiyorum ne dediğimi hayatımda ilk kez uykumda konuştum sesime uyandım dedim ama çok utandım c.tesi akşamı saat 22.30 uyumak utandırdı beni
ben hep numara yapıyordum ona içim geçiyor bana tv.de bişey söylüyor rüyamın içinde sesini duyuyorum gözümü açıyorum herşeye BİLMİYORUM Kİ,GÖRMEDİM Kİ diyorum atlatıyorum onu...bu kez olmadı sayıkladım.....
hayırlı olsun canım
Hanimlar merhaba gecmisi cok okuyamadim umarim herkezler iyidir. Bir haftadir yatiyorum kanamam vardi iki gun hastanede 5 gun evde olmak uzere hep yattim simdi cok sukur biraz daha iyiyim rabbim kimseye bu korkuyu yasatmasin
1 hafta 10 gun icinde internette kan sonucunu yayinlarlar canim
Annişler geçen gün çarşıda yürüken araba geri geri gidiyordu yaşlı amca ben de önünden geçiyordum adam birden öne doğru bakmadan gaza basınca ben de kendimi karşıya attım araba bana değmedi ama 3 gün oluyo hala alt taraftaki tam bacak aramdaki kemiklerim ağrıyo ondan beri.çok değil ama adım atarken falan böyle kas ağrısı gibi acıma değil acaba kendimi sıkıp kkarşıya attığım için mi 15 gün var kontolüme gitsem mi doktora kanamam faan olmadı yadım edin kuzular yaa.....
Arkadaşlar ben şimdi normalde özele gidiyorum Fakat ikili test için devletten randevu aldım. Özeldeki doktoruma götürmek için bana çıktı ultrason vs vermiceklermi??
Annişler geçen gün çarşıda yürüken araba geri geri gidiyordu yaşlı amca ben de önünden geçiyordum adam birden öne doğru bakmadan gaza basınca ben de kendimi karşıya attım araba bana değmedi ama 3 gün oluyo hala alt taraftaki tam bacak aramdaki kemiklerim ağrıyo ondan beri.çok değil ama adım atarken falan böyle kas ağrısı gibi acıma değil acaba kendimi sıkıp kkarşıya attığım için mi 15 gün var kontolüme gitsem mi doktora kanamam faan olmadı yadım edin kuzular yaa.....
çok hoşsun ya valla tutamadım kendimi sesli güldümay bende bır adile nasitlik basladı..zaten kılo aldım gık gık gık gulmeler,sacma seylere sınıf sınıf aglamalar.koltukda sızmalar..gece oy oy oy dıe kalkıp işemeler..nam nam nam yemeler..can cekmeler..sen sayıklamıssın cokmu ben gecen pırt sesıme uyandım nasıl utandım ama anlatamammmmmmmmmmmmmmmmmmm uyuyodu allahtan ama ben zorttttttt dıe uyanınca üff neyse uyuyomus ama cok gazım var napim
dün yürüyerek gezmeye çıktık bütün hafta işte oturuyorum diye tabi her gördüğümü canım çekti birşeyler yedik,eşim patlamak üzereyim diyor bende ayıp olmasın diye hı hı bende diyorum ama laf olsun nerede patlıyorumçıktık çok sevdiğim bir sütlü çikolatalı tatlı var tam oradan geçiyoruz ayyy tatlı hadi gel dedim bir de üstüne onu yedim hala patlamak yok eve geldik 2 saat sonra börek yedim hiç ağzım boş durmuyor,birde ben sigarayı da bırakınca böyle oldum
gaza gelince ben ki bugüne kadar w.c. ses çıkmasın diye uğraşan ben artık umursamıyorum onun çocuğu yüzünden o sesler...koyverdim gidiyor
ay bende bır adile nasitlik basladı..zaten kılo aldım gık gık gık gulmeler,sacma seylere sınıf sınıf aglamalar.koltukda sızmalar..gece oy oy oy dıe kalkıp işemeler..nam nam nam yemeler..can cekmeler..sen sayıklamıssın cokmu ben gecen pırt sesıme uyandım nasıl utandım ama anlatamammmmmmmmmmmmmmmmmmm uyuyodu allahtan ama ben zorttttttt dıe uyanınca üff neyse uyuyomus ama cok gazım var napim
dün yürüyerek gezmeye çıktık bütün hafta işte oturuyorum diye tabi her gördüğümü canım çekti birşeyler yedik,eşim patlamak üzereyim diyor bende ayıp olmasın diye hı hı bende diyorum ama laf olsun nerede patlıyorumçıktık çok sevdiğim bir sütlü çikolatalı tatlı var tam oradan geçiyoruz ayyy tatlı hadi gel dedim bir de üstüne onu yedim hala patlamak yok eve geldik 2 saat sonra börek yedim hiç ağzım boş durmuyor,birde ben sigarayı da bırakınca böyle oldum
gaza gelince ben ki bugüne kadar w.c. ses çıkmasın diye uğraşan ben artık umursamıyorum onun çocuğu yüzünden o sesler...koyverdim gidiyor
Galiba birşey kaçırdık ?
ayy benimle kimse ilgilenmemiş
size selam vermiştim sonra baş ağrılarımı sölemiştim sonra 2li test hakkında yazmıştım
şaka kızlar ya baktım kimse görmemiş az dikkat çekeyim dedim
aayyy seninle ilgilenelim nazlı hamile anne....
kızlar selam,
sabahtan beri sizleri okuyorum ama o kadar çok başım ağrıyor ki yazamadım bile. sanırım bende de migren çıkacak.. gece rüyamda çok korktum sanırım hamilelikte korkuluyormuş. çokta açmak istemiyorum konuyu psikolojik olarak etkilenmeyin diye.
yatmadan bol bol dua okuyun kızlar...
tsemavii, 2 li testle ilgili seninle aynı durumdayım. son verdiğim kararı açıklıyım sana. persembe günü kontrolüm vardı. asistanıyla konuştum. size gelmeden 2li testimi devlet hastanesinde yaptırıyım mı diye olur dedi...
benim kendi hastanemde 55 tlymiş. vakıf grubadan randevu alıcam orda bir tanıdık var bizim aynı gün veriyor sonucu dedi. bugün geç oldu da bakalım yarın alırım randevuyu inşallah. özellere para vermekten gına geldi.
Pardon mutlaka görmemişizdir cnm yoksa mutlaka birisi cvp yazardı.. Topikler hızlı ilerliyor malum :) Baş ağrıları ile ilgili konuştuk bizde okudunmu bilmiyorum ama bir kaçımızda var bu sorun bu aralar.. Aama bu dönemde normalmiş nette yaptığım araştırmaya göre. İkili test için ne demiştin ? :)
hihih evet benlen ilgilenin bugün bunalımdayımçok başım ağrıyor midem kazınıyo ya bide sürekli hep ama hep bişey yemem gerekiyo yemeyince çenem ağırlaşıyo midem bulanıyo bunun çözümü ne her daim yiyemem ki
Pardon mutlaka görmemişizdir cnm yoksa mutlaka birisi cvp yazardı.. Topikler hızlı ilerliyor malum :) Baş ağrıları ile ilgili konuştuk bizde okudunmu bilmiyorum ama bir kaçımızda var bu sorun bu aralar.. Aama bu dönemde normalmiş nette yaptığım araştırmaya göre. İkili test için ne demiştin ? :)
ay bende bır adile nasitlik basladı..zaten kılo aldım gık gık gık gulmeler,sacma seylere sınıf sınıf aglamalar.koltukda sızmalar..gece oy oy oy dıe kalkıp işemeler..nam nam nam yemeler..can cekmeler..sen sayıklamıssın cokmu ben gecen pırt sesıme uyandım nasıl utandım ama anlatamammmmmmmmmmmmmmmmmmm uyuyodu allahtan ama ben zorttttttt dıe uyanınca üff neyse uyuyomus ama cok gazım var napim