2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Bence kendini sıkmışsındır o kas ağrısıdır diye düşünüyorum. Kanamanda olmaması iyi bişeydir tabi .Ama yinede çok aklına takılırsa gözük doktora için içini yemesin

İnşallah canım ya cuma doktordaydım c.tesi oldu öyle sık sık da ultrasona girmek istemiyorum.inşş dediğin gibidir ya her şeyi takar olduk acba öyle mi böyle mi falan diye többeee:)

İster istemez oluyo.. Sade kendimiz olsak eminim kimse bu kadar evhamlı değildir. Ben doktora inatla gitmeyen biri olarak şimdi kontrollere koşarak gidiyorum :) Nette ne kadar bebekle ilgili konu varsa okuyorum.. :) Annelik güdüleri yavaş yavaş başlamış bile bize :)

İnşallah canım ya cuma doktordaydım c.tesi oldu öyle sık sık da ultrasona girmek istemiyorum.inşş dediğin gibidir ya her şeyi takar olduk acba öyle mi böyle mi falan diye többeee:)

dımı odur o..dogru dedın kıvırcıkkk

ay bende bır adile nasitlik basladı..zaten kılo aldım gık gık gık gulmeler,sacma seylere sınıf sınıf aglamalar.koltukda sızmalar..gece oy oy oy dıe kalkıp işemeler..nam nam nam yemeler..can cekmeler.. sen sayıklamıssın cokmu ben gecen pırt sesıme uyandım nasıl utandım ama anlatamammmmmmmmmmmmmmmmmmm uyuyodu allahtan ama ben zorttttttt dıe uyanınca üff neyse uyuyomus ama cok gazım var napim

hayırlı olsun canım

saol cicimmmmmmmmmmmmm

gecmıs olsun canımmmmmmmmmmmmmm

gıt bence hem bebegını gormus olursun bahaneyle

Arkadaşlar ben şimdi normalde özele gidiyorum Fakat ikili test için devletten randevu aldım. Özeldeki doktoruma götürmek için bana çıktı ultrason vs vermiceklermi??

grafik şeklinde bi çıktı vericekler sana tatlım.bide ultarson fotoğrafı tabii

bence kanaman yoksa korkma derim

ay bende bır adile nasitlik basladı..zaten kılo aldım gık gık gık gulmeler,sacma seylere sınıf sınıf aglamalar.koltukda sızmalar..gece oy oy oy dıe kalkıp işemeler..nam nam nam yemeler..can cekmeler.. sen sayıklamıssın cokmu ben gecen pırt sesıme uyandım nasıl utandım ama anlatamammmmmmmmmmmmmmmmmmm uyuyodu allahtan ama ben zorttttttt dıe uyanınca üff neyse uyuyomus ama cok gazım var napim

dün yürüyerek gezmeye çıktık bütün hafta işte oturuyorum diye tabi her gördüğümü canım çekti birşeyler yedik,eşim patlamak üzereyim diyor bende ayıp olmasın diye hı hı bende diyorum ama laf olsun nerede patlıyorum çıktık çok sevdiğim bir sütlü çikolatalı tatlı var tam oradan geçiyoruz ayyy tatlı hadi gel dedim bir de üstüne onu yedim hala patlamak yok eve geldik 2 saat sonra börek yedim hiç ağzım boş durmuyor,birde ben sigarayı da bırakınca böyle oldum
gaza gelince ben ki bugüne kadar w.c. ses çıkmasın diye uğraşan ben artık umursamıyorum onun çocuğu yüzünden o sesler...koyverdim gidiyor

çok hoşsun ya valla tutamadım kendimi sesli güldüm herkes bakıyor bana neden gülüyor bu deli diye

EBAH-CILEK canlarım kasmayın kendınızı ıçimizdeki fasulyeler gaz yapıyo, yapacak bi şey yok.
walla utanıp cekınecem diye dusunsem balon olur ucarım, işte yeterince kasılıyorum zaten.
benı kesın topukten ıhrac edeckler çişten girdim gaza geldim

Ya insanın canı çekiyor çekmesine ama ben biras yiyim karnım çatlıcak gibi oluyor gerim gerim geriliyor. Ufak tefek olmanın zorlukları.. Bazen karnımın büyüyecek olması bile beni korkutuyor taşıyabilecekmiyim diye :) Herkes de merak ediyor zaten benim karnımın büyüdüğünde nasıl olacağını :) Bende sigarayı bırakanlardanım ama her istediğimi yiyememe durumumda var yani :)

Pardon mutlaka görmemişizdir cnm yoksa mutlaka birisi cvp yazardı.. Topikler hızlı ilerliyor malum :) Baş ağrıları ile ilgili konuştuk bizde okudunmu bilmiyorum ama bir kaçımızda var bu sorun bu aralar.. Aama bu dönemde normalmiş nette yaptığım araştırmaya göre. İkili test için ne demiştin ? :)

size selam vermiştim sonra baş ağrılarımı sölemiştim sonra 2li test hakkında yazmıştım

şaka kızlar ya baktım kimse görmemiş az dikkat çekeyim dedim

aayyy seninle ilgilenelim nazlı hamile anne....

hihih evet benlen ilgilenin bugün bunalımdayım çok başım ağrıyor midem kazınıyo ya bide sürekli hep ama hep bişey yemem gerekiyo yemeyince çenem ağırlaşıyo midem bulanıyo bunun çözümü ne her daim yiyemem ki

selam selam selam,
kaynamıssın arada napaılım.kabuslar hepımızde var basş agrısı desen bugun topiğin konusuydu anladık kı o da cogumuzda var.
devlette saglam guvendıklerın varsa verme zaten özele para

evet okudum baş ağrı meselerini, evde migren bandı var onu takmayı düşünüyorum.

perşembe günü normal kontrlum var doktor geçen ay 2li testlerini yapıcaz demiştide ben ona gitmeden devlette yaptırmaya karar verdim. özele para ver ver bitmiyor. bi tanıdık hemen alırsın sonucu dedi ama herkes almak bir hafta sürüyor diyordu

baş ağrına kolonyalı,karabiberli pamuk,şakaklarına ve iki kaşın ortasına başını bağla uyumaya çalış.her daim yemek yiyebilirsin şu yaşıma kadar açlık nedir,ay çok acıktım,kurt gibiyim v.s. kimse ağzımdan duymamıştır şimdi halim harab....bugün öğlen yemeğinden kalktım ortalama yarım saat sonra yine karnım acıktı aşerdim ama neye????????öğlende yediğim yemeklere ben garip saçma sapan uyuz bişey oldum

evet okudum baş ağrı meselerini, evde migren bandı var onu takmayı düşünüyorum.

perşembe günü normal kontrlum var doktor geçen ay 2li testlerini yapıcaz demiştide ben ona gitmeden devlette yaptırmaya karar verdim. özele para ver ver bitmiyor. bi tanıdık hemen alırsın sonucu dedi ama herkes almak bir hafta sürüyor diyordu

bazi yerlerde kendimi gordum sankim :)))))))))))))) ah bu hamilelik bizleri cok değistiriyo hakikaten :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…