evet okudum baş ağrı meselerini, evde migren bandı var onu takmayı düşünüyorum.
perşembe günü normal kontrlum var doktor geçen ay 2li testlerini yapıcaz demiştide ben ona gitmeden devlette yaptırmaya karar verdim. özele para ver ver bitmiyor. bi tanıdık hemen alırsın sonucu dedi ama herkes almak bir hafta sürüyor diyordu
hastayımmmm kızlar sakın grip olmayın hasta olanlardan uzak durun. ben duramadım çünkü kızımdan geçti. kızımdada böyle olmuştu normalde hiç hasta olmam hamileyken kırılıyorum sürekli grip oluyorum kışta geldi yandım ben. hamileyken çok hasta olursan bebeğinde çok sık hasta olur derler ama kızım çok seyrek grip olur çabukta atlatır maşallah.
Ayyy amma cok mesaj yazmıssınız oku oku bıtıremedım.Test sonucları ıyı cıkan arkadaslara hayırlı olsun dıyorum.Cılek tebrık ederım paşa gelıyormus bır tane daha:))Mıde bulantıları olan arkadaslar Allah yardım etsın.Geçmiş olsun İnşallah tez zamanda ıyı olmaznız dılegı ıle.
Bende bugun doktor kontrolumden gelıyorum.Cok sukur bebegım bıraz daha buyumus ve elı agzında duruyordu.Doktorum ne kadar rahatsız edıp pozısyonunu degıstırıp ense kalınlıgına bakmak ıstese de hiiiç oralı olmadı bizim miniş:)))Ense kalınlıgı ıcın 2 hafta sonra tekrar gel dedı doktorum.Sızınkıler nasıl baktırdı yaa:))
Sekercıkk sakın öpüşme kimseyle.Doktorum sıkı sıkı tembıhledı bana.Yanaktan öpüşmeyi bırak el sıkışma bile dedi.Grip mikrobu cok kolay bulasıyor.Aman yarın bende işe başlıyorum.Hepimizi korusun Allah'ım
Ben tok karnına gittim üstünede limonata içtim. Gittiğimde yerinde durmuyordu. Dr baya uğraştı arkasını döndürmek için.. Usg çıhazıyla karnımdan biras sıkıştırdı rahatsız olunca döndü bizimki.. Tatlı bişiler ye öyle git daha hareketli oluyorlar haberin olsun
ben ac karnina gittim karnima bi bastirdi doktor ultrason aletiyle uyuyordu sanirim sicradi yavrum sonrada hemen enseyi gosterdi bize sonra durdur durdurabilirsen eller kollar taklalar :)))Ayyy amma cok mesaj yazmıssınız oku oku bıtıremedım.Test sonucları ıyı cıkan arkadaslara hayırlı olsun dıyorum.Cılek tebrık ederım paşa gelıyormus bır tane daha:))Mıde bulantıları olan arkadaslar Allah yardım etsın.Geçmiş olsun İnşallah tez zamanda ıyı olmaznız dılegı ıle.
Bende bugun doktor kontrolumden gelıyorum.Cok sukur bebegım bıraz daha buyumus ve elı agzında duruyordu.Doktorum ne kadar rahatsız edıp pozısyonunu degıstırıp ense kalınlıgına bakmak ıstese de hiiiç oralı olmadı bizim miniş:)))Ense kalınlıgı ıcın 2 hafta sonra tekrar gel dedı doktorum.Sızınkıler nasıl baktırdı yaa:))
ben ac karnina gittim karnima bi bastirdi doktor ultrason aletiyle uyuyordu sanirim sicradi yavrum sonrada hemen enseyi gosterdi bize sonra durdur durdurabilirsen eller kollar taklalar :)))
azra pekı cınsıyetle olgılı bır tahmınde bulundumu doktorun?
ilk uc aydan sonra grip asisi vurdurmamizda bi sakinca varmidir acaba? benim can kurtaricimdi o aşi :44:
GÜNAYDIN HERKESEEE
iyi haftalar
haftasonu giremedim nete cok fazla..gecmısıde okuyamadım onemlı bırsey varmıydı bılemedım bana bırsey soran yada soyleyen varmıydı arkadaslar ancak bır ara arsıve bakabılırım hanı cevap yazmadı dıye kızmayın sakın.
telefondan giriyordum ama bu sitede birşey var telefonda girdiğimde atıyor site..anlamadım:44:
her neyse..
bu sabah size oğlumla selam veriyorum
cinsiyetimiz belli oldu artık
erkeğim ve ben herkesi öpüyoruzzz.
Cinsiyeti en son ben ogrenecegim herhalde. Hindistan'da kati kural var kesinlikle soylenmiyor, haksiz da degiller.
27.hafta Turkiyeye gelis ve dogum Turkiye'de planliyoruz. O zamana insallah. Saglikli sihhatli olsun da cinsiyeti farketmez, ikisi de kabuldur.