2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
mirrors canım ben de bas agrısı yok ama ablamın hamılleıklerınde hortlayan migreni vardi. normalde boyle bir sorunu yok ama oyle bir sey varmıs hamıle migreni diye senin de oyle olabilir.

çılek o ıdrardakı koku ılalçlardan canım ya, vıtamın hapları her zaman koku yapar....
ben bı de ıdrar testı yaptırmadım ne var ne yok haberım yok, doktora gıdeyımde hem wc olayını soylıyım hem de test yaptırayım barı.

uyku durumu da çok komik tv.karşısında koltuktaysam 22.00 uykum geliyor uyuyorum yatağa gidiyorum uyku filan kalmıyor,c.tesi akşamı belim,bacaklarım çok ağrıdır nazlandım masaj yap dedim eşim masaj yaparken uyumuşum biranda kendi sesime uyandım "BEN SENDEN ÖNCE" diyordum eşimde diyorki "ANLAMADIM,NE DEDİN" nasıl toplıcam durumu yok bişey dedim çünkü uyuduğumu görmüyordu bir daha dedi ne dediğini anlamadım diye itiraf ettim bende bilmiyorum ne dediğimi hayatımda ilk kez uykumda konuştum sesime uyandım dedim ama çok utandım c.tesi akşamı saat 22.30 uyumak utandırdı beni
ben hep numara yapıyordum ona içim geçiyor bana tv.de bişey söylüyor rüyamın içinde sesini duyuyorum gözümü açıyorum herşeye BİLMİYORUM Kİ,GÖRMEDİM Kİ diyorum atlatıyorum onu...bu kez olmadı sayıkladım.....

maalesef canım bnmde bas agrım var kı bas agrısı bılmezdım hıc bıde gecen hafta basından ıtıbaren sırt agrım basladı
hafif başağrılarım ve ayakta fazla durduğumda bel ağrılarım var hatta uzun süre oturup yada yatıp kalkıyorsam nineler gibi iki büklüm oluyorum çıt etse kırılacak gibi. bide şimdi benimde sırt ağrım eklendi feci yaa ne yapacağımı bilemiyorum bazen. şu hamile yastıkları var ya onlardan mı almak lazım acaba. eşime ovduruyorum biraz canım acıyor ama o kadar hoşuna gidiyor ki sırtımın anlatamam sonra biraz rahatlıyor ama bi süre sonra ağrımaya devam.aslında ben egzersiz yapmak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum korkuyorum bişi olur diye

kıvırcık bu hamilelik migreni nası bi şey bilirsin ablandan. beynimin damarları patlacak gibi oluyo. resmen kulaklarımda nabzımı duyuyorum. ensemden itibaren kafatasımın içi ağrıyo sürekli. hele ki ayağa kalkayım yada yastıktan kalkayım. kan basıncının arttığını bile duyuyorum kafamın içinde

Ben nette okudum bu haftalarda baş ağrılarınız olabilirdiyordu. Ondan mıdır yoksa benim rutin ağrılarım mı bilmiyorum ilaçda içmiyorum ki benim baş ağrımı öyle kolay kolay geçirmez ilaçlar.. Hayattan soyutlanıyorum işte o zaman

hamilelikte bu kadar kötü ağrı olur muymuş yaaaa.

aynen arkadaşım aynen

Güselim ben avcılarda laboratuvar da yaptırdım kan testimi ve 80 verdim.. Daha aşağı yapan yerler vardır ama araştırmak lazım baya bir..

nerde yaptırdın isim verebilir misin ikili testin mi 80 tl tuttu.öyleyse eger bende orda yaptırayım.bakım netten nereler var tıp merkezi diye arıyorum ama labaratuvar diye mi arasam.

kızlar sizde de oluyo mu baş ağrısıııı

2 gündür benimde başım agrıyor.

bende egzersiz yapmak istiyorum yani yapabilirsem inş. neler yapılabilir aceba ?
bilinçsiz hareketler yapmak da zarar verebiliyormus onun için bişey denemedim henüz

Canım aynen sırt bel ağrılara başladı galiba bir çoğumuzda. Şu egzersiz olayını bende istiyorum .. Kışın daha zor olacak çünkü yürüyüş bile yapamıcak havalara gelices.. Bende unutmazsam gittiğimde doktoruma bir danışmak istiyorum sanırım yardımcı olur. Bende burda paylaşırım :)

erkenmı basladı bu bel agrılarımız acaba yoksa bu zamandamı baslıyo ??? baslarda cok sorunsuz bı hamılellık gecırıodum ne bulantı ne kusma ama sımdı uykusuz geceler sureklı tuvaletteyım ztn gece saat bası nerdeyse yan yatamıorum yuzustu yatmaya alısmısım uyumak cok zor gelıo ztn bılmıorum nolucak halımız hamıle yastıklarınada baktım cok hantal ve buyukler onu yataga koyarsam esım yataktan duser yanı :)))

benim c.tesi gününden bu yana baş ağrım var bende taç takıyorum 2 gündür ondandır diodum ama bugün tacım yok ağrım var ama çok fazla değil kızlar bişi söliyim mi bugünler bizim iyi günlerimiz rabbim bebişlerimizin canını sağ etsin ama ilerleyen aylarda keşke başım ağrısaydı dicez :) bunlar aperatif

valla uyurken ben bacaklarımın arasına yastık koyuyorum. başka türlü karnım çok rahatsız ediyor beni.

canım cok net hatırlamıyorum semptomlarını ablam da yanımda degıl hemen sorayım desem..
ama bıldıgım agrıdan gozunu acamıyodu, yatak dosek yatıyodu.
karanlıkta uyurdu, doktoruna danış canim bi

hayırlı olsun canım

merhaba kızlar inş keyifler yerindedir..

hamile pantolonlarından bahsetmişsiniz bana bir arkadaşım lcw nin hamile eşofmanını verdi inanılmaz rahat bişi tril tril..

eğer rastlarsanız alın mutlaka fiyatı sanırım 14.500 civarı indirime girmiş.

ben doydum aperatiflerle ammaaaaa. ana yemeği es geçip tatlıya geçsek olmaz mi kiiiii

Canım benim doktorumun tam karşısındaydı burası. Doktorum orayı önerdi.. 2.li testte çok uzman bir lab. vardı adını unuttum oraya yolluyorlardı testleri. O yüzden orda yaptırdım. avcılarda yürüyüş yolunda çağdaş tıbbi labar. diye bir yer.. Orda yaptırdım ben iki sonrada aldım sonucu. Ama kanı yapıyorlar tabiki sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…