2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
İmkanın varsa tabiki git devlette yap en güzeli.. Hiç değilse o parayla bebişine bir şey alırsın :)

evet okudum baş ağrı meselerini, evde migren bandı var onu takmayı düşünüyorum.

perşembe günü normal kontrlum var doktor geçen ay 2li testlerini yapıcaz demiştide ben ona gitmeden devlette yaptırmaya karar verdim. özele para ver ver bitmiyor. bi tanıdık hemen alırsın sonucu dedi ama herkes almak bir hafta sürüyor diyordu :KK53:

hastayımmmm kızlar sakın grip olmayın hasta olanlardan uzak durun. ben duramadım çünkü kızımdan geçti. kızımdada böyle olmuştu normalde hiç hasta olmam hamileyken kırılıyorum sürekli grip oluyorum kışta geldi yandım ben. hamileyken çok hasta olursan bebeğinde çok sık hasta olur derler ama kızım çok seyrek grip olur çabukta atlatır maşallah.

Ayyy amma cok mesaj yazmıssınız oku oku bıtıremedım.Test sonucları ıyı cıkan arkadaslara hayırlı olsun dıyorum.Cılek tebrık ederım paşa gelıyormus bır tane daha:))Mıde bulantıları olan arkadaslar Allah yardım etsın.Geçmiş olsun İnşallah tez zamanda ıyı olmaznız dılegı ıle.

Bende bugun doktor kontrolumden gelıyorum.Cok sukur bebegım bıraz daha buyumus ve elı agzında duruyordu.Doktorum ne kadar rahatsız edıp pozısyonunu degıstırıp ense kalınlıgına bakmak ıstese de hiiiç oralı olmadı bizim miniş:)))Ense kalınlıgı ıcın 2 hafta sonra tekrar gel dedı doktorum.Sızınkıler nasıl baktırdı yaa:))

Salgın var yaa kendimizide nasıl koruyacağız anlamadım. Benim iş yerimde de var gripler hatta biri aynı odada benle :KK43: Çok geçmiş olsun sanada. İnşallah çabuk atlatırsın

hastayımmmm kızlar sakın grip olmayın hasta olanlardan uzak durun. ben duramadım çünkü kızımdan geçti. kızımdada böyle olmuştu normalde hiç hasta olmam hamileyken kırılıyorum sürekli grip oluyorum kışta geldi yandım ben. hamileyken çok hasta olursan bebeğinde çok sık hasta olur derler ama kızım çok seyrek grip olur çabukta atlatır maşallah.

Ben tok karnına gittim üstünede limonata içtim. Gittiğimde yerinde durmuyordu. Dr baya uğraştı arkasını döndürmek için.. Usg çıhazıyla karnımdan biras sıkıştırdı rahatsız olunca döndü bizimki.. Tatlı bişiler ye öyle git daha hareketli oluyorlar haberin olsun

Ayyy amma cok mesaj yazmıssınız oku oku bıtıremedım.Test sonucları ıyı cıkan arkadaslara hayırlı olsun dıyorum.Cılek tebrık ederım paşa gelıyormus bır tane daha:))Mıde bulantıları olan arkadaslar Allah yardım etsın.Geçmiş olsun İnşallah tez zamanda ıyı olmaznız dılegı ıle.

Bende bugun doktor kontrolumden gelıyorum.Cok sukur bebegım bıraz daha buyumus ve elı agzında duruyordu.Doktorum ne kadar rahatsız edıp pozısyonunu degıstırıp ense kalınlıgına bakmak ıstese de hiiiç oralı olmadı bizim miniş:)))Ense kalınlıgı ıcın 2 hafta sonra tekrar gel dedı doktorum.Sızınkıler nasıl baktırdı yaa:))

Sekercıkk sakın öpüşme kimseyle.Doktorum sıkı sıkı tembıhledı bana.Yanaktan öpüşmeyi bırak el sıkışma bile dedi.Grip mikrobu cok kolay bulasıyor.Aman yarın bende işe başlıyorum.Hepimizi korusun Allah'ım:nazar:

Öpüşme tokalaşma yokda aynı yerde aynı havayı teneffüs ediyoruz malesef ki :KK43: ondan kaçışım yok.. Bende çabuk kapan biriyim oyy oyy :KK43: ALLAH yardımcımız olsunn

Sekercıkk sakın öpüşme kimseyle.Doktorum sıkı sıkı tembıhledı bana.Yanaktan öpüşmeyi bırak el sıkışma bile dedi.Grip mikrobu cok kolay bulasıyor.Aman yarın bende işe başlıyorum.Hepimizi korusun Allah'ım:nazar:

Ben tok karnına gittim üstünede limonata içtim. Gittiğimde yerinde durmuyordu. Dr baya uğraştı arkasını döndürmek için.. Usg çıhazıyla karnımdan biras sıkıştırdı rahatsız olunca döndü bizimki.. Tatlı bişiler ye öyle git daha hareketli oluyorlar haberin olsun

Vallahı sekercık gıtmeden cıkolata yedım bol bol su ıctım net gorunsun dıye.Ama bızımkı cok miskin sanırım elini ağzına goturmekten baska bısey yapmadı.Doktorum resımde vermedı.Sınır oldum doktoruma:KK31:Zaten bu gıttıgım doktor benı takıp eden dokto degıl.Tedavı oldugum tup bebek merkezının doktoru olunca halıyle sadece muayene ucretı almak ıcın cagırmıs onu anladım.

Kızlarrr ben çıkarım birazda. Bugünlük mesai bu kadar çok şükür. Kendinize bebişlerinize iyi bakın. Yarın inşallah görüşmek dileğiyle. .Akşam nete girmeme ihtimalime karşı :)

ben ac karnina gittim karnima bi bastirdi doktor ultrason aletiyle uyuyordu sanirim sicradi yavrum sonrada hemen enseyi gosterdi bize sonra durdur durdurabilirsen eller kollar taklalar :)))

azra pekı cınsıyetle olgılı bır tahmınde bulundumu doktorun?

bulunmadi herasles :KK43:(( dusuk tehlikesi yasadigim dan dolayi sadece pit pitlarina odaklanmistim yawrumun duyunca mest oldum herseyi unuttum :))) sorsaydim soylermiydi acaba? onuda bilmiyorum :44: sen ogrenebildinmi bebisinin cinsiyetini? ogrenebilenler cok sansli hic hayal kuramiyorum :))

ilk uc aydan sonra grip asisi vurdurmamizda bi sakinca varmidir acaba? benim can kurtaricimdi o aşi :44:

Iyı aksamlar guzel anneler.bugun bıraz buruk ıcım.yıllardr cocuk sahbı olmak ıstyn bı arkadsm en sonunda tedavıyle hamıle kaldı.ama ikızlerın kalbı durmus.o kadar üzgundu kı.elınd avuncundakı herseyı verdıler. Tedavı hem maddı hem manevı sarstı onları.cok sanşlı oldugmuzu unutmadan hamd edelm rabbımıze.bol bol dua ıle bebıslermzı saglıkla dunyaya getrmek nasıp olsun hepımze

Cinsiyeti en son ben ogrenecegim herhalde. Hindistan'da kati kural var kesinlikle soylenmiyor, haksiz da degiller.
27.hafta Turkiyeye gelis ve dogum Turkiye'de planliyoruz. O zamana insallah. Saglikli sihhatli olsun da cinsiyeti farketmez, ikisi de kabuldur.

hepinize selamlar guzel hanimlar ve tatli bebisler, su cis meselesini actiginiz iyi olmus, yani iyi olmus derken ben de ayni dertten muzdaribim hatta sormayi bile dusunmustum gecende denk gelmis demek istedim:KK9:her gece tuvalete kalkar oldum, hayatta huyum degildir, kizlarda son aylarda olmustu boyle, hayir kalkinca bi daha uyuyamiyorum da, don o yana don bu yana sabahi ediyorum. Kilo konusuna gelince ben de kilo almaya basladim sonunda, hem de baya baya!!!:18:istahim bir acildi pir acildi, durmadan yiyorum, hayir olsun sonum:KK53:Dogum konusunda simdilik soylemek istedigim tek sey, iki dogumumda da esim yanimdaydi, ilk andan son ana kadar, bebislerimizin kordonlarini da o kesti, hatta kucuk kizim bana biraz duskundur, etegimden ayrilmaz, onun icin 'ben bu kizin kordonunu iyi kesemedim galiba, bagli kaldi sana' der durur:KK1:keske burda da olsa oyle bi sansimiz, cok isterim esimin destegini yanimda, bi arastiricam ozel hasteneleri, neyse uzattikca uzattim, herkese kocaman sevgiler diyiim kesiim en iyisi:KK49:

GÜNAYDIN HERKESEEE
iyi haftalar:KK54:
haftasonu giremedim nete cok fazla..gecmısıde okuyamadım onemlı bırsey varmıydı bılemedım bana bırsey soran yada soyleyen varmıydı arkadaslar ancak bır ara arsıve bakabılırım hanı cevap yazmadı dıye kızmayın sakın.
telefondan giriyordum ama bu sitede birşey var telefonda girdiğimde atıyor site..anlamadım:44:
her neyse..
bu sabah size oğlumla selam veriyorum :KK31::emir_bebek::nazar:
cinsiyetimiz belli oldu artık :KK49::KK49::KK8::KK8::KK76::KK76:
erkeğim ve ben herkesi öpüyoruzzz.:emir_bebek::nazar::KK48:

hayırlı olsun paşan :KK9:

benim telde de kapanıyo durduk yere..

Cinsiyeti en son ben ogrenecegim herhalde. Hindistan'da kati kural var kesinlikle soylenmiyor, haksiz da degiller.
27.hafta Turkiyeye gelis ve dogum Turkiye'de planliyoruz. O zamana insallah. Saglikli sihhatli olsun da cinsiyeti farketmez, ikisi de kabuldur.

oyle tabi canim, elleri ayaklari duzgun olsun da insallah, ingilterede de kesinlikle soylememislerdi, ben iki kizimi da erkek diye beklemistim:KK9:berbatimdir tahmin konusunda, bunda da ikiz kizlar dogurdugumu gormustum ruyamda, bi tanecik oolis cikti:KK1:

Son düzenleme:
X