canım cok net hatırlamıyorum semptomlarını ablam da yanımda degıl hemen sorayım desem..
ama bıldıgım agrıdan gozunu acamıyodu, yatak dosek yatıyodu.
karanlıkta uyurdu, doktoruna danış canim bi
Kızlar hiç hastalık nedir bilmeyen ben afedersiniz ama osuruktan nem kapar oldum..
Önce faranjit olmuştum ardından idrar enfeksiyonu.sanırım şimdi de grip oluyorum..
1 2 gündür hapşırmamdan belli idi ama bugün burnum da akmaya başladı hemde yanıyo.
Sanırım hastalık geliyo yine.
Dün limon sıktım içtim meyve yoğurt ne bulursam yiyorum ama inş üstelemeden geçer..Bi tavsiyeniz var mı ?
Ne yapsam ki.
Off daha kış gelmeden hasta oldum korkuyorum valla.:44:
kızlar hiç hastalık nedir bilmeyen ben afedersiniz ama osuruktan nem kapar oldum..
önce faranjit olmuştum ardından idrar enfeksiyonu.sanırım şimdi de grip oluyorum..
1 2 gündür hapşırmamdan belli idi ama bugün burnum da akmaya başladı hemde yanıyo.
Dün limon sıktım içtim meyve yoğurt ne bulursam yiyorum ama inş üstelemeden geçer..bi tavsiyeniz var mı ?
Ne yapsam ki.
Kızlar hiç hastalık nedir bilmeyen ben afedersiniz ama osuruktan nem kapar oldum..
Önce faranjit olmuştum ardından idrar enfeksiyonu.sanırım şimdi de grip oluyorum..
Dün limon sıktım içtim meyve yoğurt ne bulursam yiyorum ama inş üstelemeden geçer..Bi tavsiyeniz var mı ?
Ne yapsam ki.
Arkadaşlar ben şimdi normalde özele gidiyorum Fakat ikili test için devletten randevu aldım. Özeldeki doktoruma götürmek için bana çıktı ultrason vs vermiceklermi??
1 hafta 10 gun icinde internette kan sonucunu yayinlarlar canimArkadaşlar ben şimdi normalde özele gidiyorum Fakat ikili test için devletten randevu aldım. Özeldeki doktoruma götürmek için bana çıktı ultrason vs vermiceklermi??
Hanimlar merhaba gecmisi cok okuyamadim umarim herkezler iyidir. Bir haftadir yatiyorum kanamam vardi iki gun hastanede 5 gun evde olmak uzere hep yattim simdi cok sukur biraz daha iyiyim rabbim kimseye bu korkuyu yasatmasin
1 hafta 10 gun icinde internette kan sonucunu yayinlarlar canim
canim cok gecmis olsun insallah bir an once hafiflerde sende rahat bir nefes alirsin. Senin icin biraz bakindim ve bu sayfada isine yarayabilcegini dusundugum guzel bilgiler var bi goz at istersensöylemiştim ya sana ben hani daha önce. doktorum sağlıklı hamileliklrle ilgilenmez pek.başım ağrıyo desem büyüyünce geçer yada her gencin başına gelir der:))))))ben yatak döşek yatmıyorum çok şükür ama gözlerim bile sancır durumda geziyorum.doktorum işinin ehli olduğu için devam ediyorum yoksa ilgisiz olduğu için bırakırdım ona muayene olmayı
ay yürüyüş bile bana eziyet valla ilerde nasıl olur bilmiyorum.kayraydı sanırım yürüyüş bandı almıştı eve çok memnundu bizde öyle mi yapsak acabaCanım aynen sırt bel ağrılara başladı galiba bir çoğumuzda. Şu egzersiz olayını bende istiyorum .. Kışın daha zor olacak çünkü yürüyüş bile yapamıcak havalara gelices.. Bende unutmazsam gittiğimde doktoruma bir danışmak istiyorum sanırım yardımcı olur. Bende burda paylaşırım :)
ay bilemiyorum ki canım kime desem belim sırtım diye duuurr seenn daha ağıracak belinde sırtında diyip korkutuyorlar beni ama sanırım normalmiş bu ağrılar.çok şükür uykusuzluğum yok hatta bırak uyurum akşama kadar gerçi ben önceden de öyleydim her zaman yastıkla aramda duygusal bağ olurerkenmı basladı bu bel agrılarımız acaba yoksa bu zamandamı baslıyo ??? baslarda cok sorunsuz bı hamılellık gecırıodum ne bulantı ne kusma ama sımdı uykusuz geceler sureklı tuvaletteyım ztn gece saat bası nerdeyse yan yatamıorum yuzustu yatmaya alısmısım uyumak cok zor gelıo ztn bılmıorum nolucak halımız hamıle yastıklarınada baktım cok hantal ve buyukler onu yataga koyarsam esım yataktan duser yanı :)))
Canım benim doktorumun tam karşısındaydı burası. Doktorum orayı önerdi.. 2.li testte çok uzman bir lab. vardı adını unuttum oraya yolluyorlardı testleri. O yüzden orda yaptırdım. avcılarda yürüyüş yolunda çağdaş tıbbi labar. diye bir yer.. Orda yaptırdım ben iki sonrada aldım sonucu. Ama kanı yapıyorlar tabiki sadece.
kızlarrr geçmişi okuyamadım konuşuldu mu bilmiyorum ama hamile bel bantları var pantolon tişörtle güzel kombin oluyor onları nerden alabiliriz...internet harici mağazalardan bulabilir miyim???
canım ben de aynı durumdayım. henüz hasta olmadım ama çok çabuk üşütürüm. bu yüzden boğazım her acıdığında kızgın zeytinyağının içine pekmez döküp onu içebildiğim kadar içerdim. malum öksürük çok yakar adamın canını. bu yüzden de iğrenç de olsa içer iyi olurdum
çok geçmiş olsun canım aynen öle bende kışdan çok korkuyorum normalde çok hastalanan biriydim hamileyken nasıl olur bilmiyorum ve beni en çok kışın yerlerin buz olması korkutuyo çok dikkatsiz biriym çok düşerim işe gidip gelirken ne yapcam bilmiyorum
Korkulu rüyam benimde grip. Ve şuan benim odamda çalışan diğer kişi GRİPçok tırsıyorum çünkü benim gribim ağır geçiyor .. İnşallah sende çok yakalanmadan atlatırsın. Bol sıvı al meyveyi çok tüket özellikle kivi..
Hanimlar merhaba gecmisi cok okuyamadim umarim herkezler iyidir. Bir haftadir yatiyorum kanamam vardi iki gun hastanede 5 gun evde olmak uzere hep yattim simdi cok sukur biraz daha iyiyim rabbim kimseye bu korkuyu yasatmasin
Annişler geçen gün çarşıda yürüken araba geri geri gidiyordu yaşlı amca ben de önünden geçiyordum adam birden öne doğru bakmadan gaza basınca ben de kendimi karşıya attım araba bana değmedi ama 3 gün oluyo hala alt taraftaki tam bacak aramdaki kemiklerim ağrıyo ondan beri.çok değil ama adım atarken falan böyle kas ağrısı gibi acıma değil acaba kendimi sıkıp kkarşıya attığım için mi 15 gün var kontolüme gitsem mi doktora kanamam faan olmadı yadım edin kuzular yaa.....
ay cnm teşeküür ederim ama bu karışımı pek içebileceğimi sanmıyorum.Şimdilik öksürük yok.Yine sağol cnm.
Aman kış botlarına dikkat benim de topukluydu değiştirmem gerekecek ..
Bak kiviyi iyi dedin.Burnum akıyo ve hapşırıyorum şuan.Meyve ile aram iyi değildir ama yemekten başka çare yok.
Ne yapsam ki.