2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
canım cok net hatırlamıyorum semptomlarını ablam da yanımda degıl hemen sorayım desem..
ama bıldıgım agrıdan gozunu acamıyodu, yatak dosek yatıyodu.
karanlıkta uyurdu, doktoruna danış canim bi

söylemiştim ya sana ben hani daha önce. doktorum sağlıklı hamileliklrle ilgilenmez pek.başım ağrıyo desem büyüyünce geçer yada her gencin başına gelir der:))))))ben yatak döşek yatmıyorum çok şükür ama gözlerim bile sancır durumda geziyorum.doktorum işinin ehli olduğu için devam ediyorum yoksa ilgisiz olduğu için bırakırdım ona muayene olmayı

Kızlar hiç hastalık nedir bilmeyen ben afedersiniz ama osuruktan nem kapar oldum..

Önce faranjit olmuştum ardından idrar enfeksiyonu.sanırım şimdi de grip oluyorum..
1 2 gündür hapşırmamdan belli idi ama bugün burnum da akmaya başladı hemde yanıyo.
Sanırım hastalık geliyo yine.
Dün limon sıktım içtim meyve yoğurt ne bulursam yiyorum ama inş üstelemeden geçer..Bi tavsiyeniz var mı ?
Ne yapsam ki.

Off daha kış gelmeden hasta oldum korkuyorum valla.:44:

kızlarrr geçmişi okuyamadım konuşuldu mu bilmiyorum ama hamile bel bantları var pantolon tişörtle güzel kombin oluyor onları nerden alabiliriz...internet harici mağazalardan bulabilir miyim???

canım ben de aynı durumdayım. henüz hasta olmadım ama çok çabuk üşütürüm. bu yüzden boğazım her acıdığında kızgın zeytinyağının içine pekmez döküp onu içebildiğim kadar içerdim. malum öksürük çok yakar adamın canını. bu yüzden de iğrenç de olsa içer iyi olurdum

çok geçmiş olsun canım aynen öle bende kışdan çok korkuyorum normalde çok hastalanan biriydim hamileyken nasıl olur bilmiyorum ve beni en çok kışın yerlerin buz olması korkutuyo çok dikkatsiz biriym çok düşerim işe gidip gelirken ne yapcam bilmiyorum

Arkadaşlar ben şimdi normalde özele gidiyorum Fakat ikili test için devletten randevu aldım. Özeldeki doktoruma götürmek için bana çıktı ultrason vs vermiceklermi??

Korkulu rüyam benimde grip. Ve şuan benim odamda çalışan diğer kişi GRİP çok tırsıyorum çünkü benim gribim ağır geçiyor .. İnşallah sende çok yakalanmadan atlatırsın. Bol sıvı al meyveyi çok tüket özellikle kivi..

Vermesi lazım çünkü doktor o gün yapılan usg ölçümleri ile kanı beraber değerlendiyor. İkisininde hatta aynı gün yapılması gerekiyor. Yoksa sonuç yanıltıcı olabiliyormuş..

Arkadaşlar ben şimdi normalde özele gidiyorum Fakat ikili test için devletten randevu aldım. Özeldeki doktoruma götürmek için bana çıktı ultrason vs vermiceklermi??

Hanimlar merhaba gecmisi cok okuyamadim umarim herkezler iyidir. Bir haftadir yatiyorum kanamam vardi iki gun hastanede 5 gun evde olmak uzere hep yattim simdi cok sukur biraz daha iyiyim rabbim kimseye bu korkuyu yasatmasin
1 hafta 10 gun icinde internette kan sonucunu yayinlarlar canim

geçmiş olsun canım allah bi daha yasatmasın

canim cok gecmis olsun insallah bir an once hafiflerde sende rahat bir nefes alirsin. Senin icin biraz bakindim ve bu sayfada isine yarayabilcegini dusundugum guzel bilgiler var bi goz at istersen

GEBELKTE BAARILARI-gebelik.org

ay yürüyüş bile bana eziyet valla ilerde nasıl olur bilmiyorum.kayraydı sanırım yürüyüş bandı almıştı eve çok memnundu bizde öyle mi yapsak acaba sen sor bakalım canım bilgilerini bizimle de paylaşırsan sevindirik oluruz
ay bilemiyorum ki canım kime desem belim sırtım diye duuurr seenn daha ağıracak belinde sırtında diyip korkutuyorlar beni ama sanırım normalmiş bu ağrılar.çok şükür uykusuzluğum yok hatta bırak uyurum akşama kadar gerçi ben önceden de öyleydim her zaman yastıkla aramda duygusal bağ olur ahh yaa bende ellerimi yastığın altına sokup göbüşümün üstüne yatar mutlu mesut uyurdum şimdi sol tarafıma yatmaya alıştırıyorum kendimi ama çok zor sanırım öyle yatmayı çok özleyeceğim.bide sanki sola yatınca uyuşuyormuş gibi değişik bişi oluyor korkuyorum bişey olacak diye

Annişler geçen gün çarşıda yürüken araba geri geri gidiyordu yaşlı amca ben de önünden geçiyordum adam birden öne doğru bakmadan gaza basınca ben de kendimi karşıya attım araba bana değmedi ama 3 gün oluyo hala alt taraftaki tam bacak aramdaki kemiklerim ağrıyo ondan beri.çok değil ama adım atarken falan böyle kas ağrısı gibi acıma değil acaba kendimi sıkıp kkarşıya attığım için mi 15 gün var kontolüme gitsem mi doktora kanamam faan olmadı yadım edin kuzular yaa.....

offf cok sıkıldım ya bi sürü yeri aradım telefonda fiyat veremiyorlarmıs sanki verince ne oluyorsa.sanırım mecburen burda yaptırıcam.

kızlarrr geçmişi okuyamadım konuşuldu mu bilmiyorum ama hamile bel bantları var pantolon tişörtle güzel kombin oluyor onları nerden alabiliriz...internet harici mağazalardan bulabilir miyim???

ben ilk defa senden duydum baktım netten 15 lira fiyat yazıyor ama baya kullanıslı bişey olsa gerek pantolonun düğmesni ac sar onu da beline otur iyiymiş

ay cnm teşeküür ederim ama bu karışımı pek içebileceğimi sanmıyorum.Şimdilik öksürük yok.Yine sağol cnm.

Aman kış botlarına dikkat benim de topukluydu değiştirmem gerekecek ..

Bak kiviyi iyi dedin.Burnum akıyo ve hapşırıyorum şuan.Meyve ile aram iyi değildir ama yemekten başka çare yok.

Geçmiş olsun RABBİM bir daha göstermesin inşallah.Dikkat et kendine dinlen hiç bişey yapma..

Bence kendini sıkmışsındır o kas ağrısıdır diye düşünüyorum. Kanamanda olmaması iyi bişeydir tabi .Ama yinede çok aklına takılırsa gözük doktora için içini yemesin

kızlar selam,

sabahtan beri sizleri okuyorum ama o kadar çok başım ağrıyor ki yazamadım bile. sanırım bende de migren çıkacak.. gece rüyamda çok korktum sanırım hamilelikte korkuluyormuş. çokta açmak istemiyorum konuyu psikolojik olarak etkilenmeyin diye.
yatmadan bol bol dua okuyun kızlar...

tsemavii, 2 li testle ilgili seninle aynı durumdayım. son verdiğim kararı açıklıyım sana. persembe günü kontrolüm vardı. asistanıyla konuştum. size gelmeden 2li testimi devlet hastanesinde yaptırıyım mı diye olur dedi...

benim kendi hastanemde 55 tlymiş. vakıf grubadan randevu alıcam orda bir tanıdık var bizim aynı gün veriyor sonucu dedi. bugün geç oldu da bakalım yarın alırım randevuyu inşallah. özellere para vermekten gına geldi.

Ne yap ne et meyveyi bol ye.. Onlar bizi ayakta tutuyor aynı zamanda bebişede vitamin oluyor. Özellikle kivi çok iyi biliyorsun C vitamini açısından..

ben de aynıyım canım iki haftadır sürekli burnum akıyo
meyve pekmez yiyorum ama geçmek bilmedi artık kalıcı olacağını düşünmeye başladım
simikli anne olucam galiba

çok geçmiş olsun azra..Rabbim bir daha yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…