kızlar sizde de oluyo mu baş ağrısıııı
maalesef canım bnmde bas agrım var kı bas agrısı bılmezdım hıc bıde gecen hafta basından ıtıbaren sırt agrım basladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hafta 2 kez net ağrım var şu iki haftafır böyle.. Benim eskiden de çok başım ağrırdı ve hamilelikte korkulu rüyamda buydu
maalesef canım bnmde bas agrım var kı bas agrısı bılmezdım hıc bıde gecen hafta basından ıtıbaren sırt agrım basladı
hafif başağrılarım ve ayakta fazla durduğumda bel ağrılarım var hatta uzun süre oturup yada yatıp kalkıyorsam nineler gibi iki büklüm oluyorum çıt etse kırılacak gibi. bide şimdi benimde sırt ağrım eklendi feci yaa ne yapacağımı bilemiyorum bazen. şu hamile yastıkları var ya onlardan mı almak lazım acaba. eşime ovduruyorum biraz canım acıyor ama o kadar hoşuna gidiyor ki sırtımın anlatamam sonra biraz rahatlıyor ama bi süre sonra ağrımaya devam.aslında ben egzersiz yapmak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum korkuyorum bişi olur diyemaalesef canım bnmde bas agrım var kı bas agrısı bılmezdım hıc bıde gecen hafta basından ıtıbaren sırt agrım basladı
hamilelikte bu kadar kötü ağrı olur muymuş yaaaa.
Ben nette okudum bu haftalarda baş ağrılarınız olabilirdiyordu. Ondan mıdır yoksa benim rutin ağrılarım mı bilmiyorum ilaçda içmiyorum ki benim baş ağrımı öyle kolay kolay geçirmez ilaçlar.. Hayattan soyutlanıyorum işte o zaman
Güselim ben avcılarda laboratuvar da yaptırdım kan testimi ve 80 verdim.. Daha aşağı yapan yerler vardır ama araştırmak lazım baya bir..
hafif başağrılarım ve ayakta fazla durduğumda bel ağrılarım var hatta uzun süre oturup yada yatıp kalkıyorsam nineler gibi iki büklüm oluyorum çıt etse kırılacak gibi. bide şimdi benimde sırt ağrım eklendi feci yaa ne yapacağımı bilemiyorum bazen. şu hamile yastıkları var ya onlardan mı almak lazım acaba. eşime ovduruyorum biraz canım acıyor ama o kadar hoşuna gidiyor ki sırtımın anlatamam sonra biraz rahatlıyor ama bi süre sonra ağrımaya devam.aslında ben egzersiz yapmak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum korkuyorum bişi olur diye
hafif başağrılarım ve ayakta fazla durduğumda bel ağrılarım var hatta uzun süre oturup yada yatıp kalkıyorsam nineler gibi iki büklüm oluyorum çıt etse kırılacak gibi. bide şimdi benimde sırt ağrım eklendi feci yaa ne yapacağımı bilemiyorum bazen. şu hamile yastıkları var ya onlardan mı almak lazım acaba. eşime ovduruyorum biraz canım acıyor ama o kadar hoşuna gidiyor ki sırtımın anlatamam sonra biraz rahatlıyor ama bi süre sonra ağrımaya devam.aslında ben egzersiz yapmak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum korkuyorum bişi olur diye
kıvırcık bu hamilelik migreni nası bi şey bilirsin ablandan. beynimin damarları patlacak gibi oluyo. resmen kulaklarımda nabzımı duyuyorum. ensemden itibaren kafatasımın içi ağrıyo sürekli. hele ki ayağa kalkayım yada yastıktan kalkayım. kan basıncının arttığını bile duyuyorum kafamın içinde
GÜNAYDIN HERKESEEE
iyi haftalar
haftasonu giremedim nete cok fazla..gecmısıde okuyamadım onemlı bırsey varmıydı bılemedım bana bırsey soran yada soyleyen varmıydı arkadaslar ancak bır ara arsıve bakabılırım hanı cevap yazmadı dıye kızmayın sakın.
telefondan giriyordum ama bu sitede birşey var telefonda girdiğimde atıyor site..anlamadım:44:
her neyse..
bu sabah size oğlumla selam veriyorum
cinsiyetimiz belli oldu artık
erkeğim ve ben herkesi öpüyoruzzz.
benim c.tesi gününden bu yana baş ağrım var bende taç takıyorum 2 gündür ondandır diodum ama bugün tacım yok ağrım var ama çok fazla değil kızlar bişi söliyim mi bugünler bizim iyi günlerimiz rabbim bebişlerimizin canını sağ etsin ama ilerleyen aylarda keşke başım ağrısaydı dicez :) bunlar aperatif
nerde yaptırdın isim verebilir misin ikili testin mi 80 tl tuttu.öyleyse eger bende orda yaptırayım.bakım netten nereler var tıp merkezi diye arıyorum ama labaratuvar diye mi arasam.
2 gündür benimde başım agrıyor.
bende egzersiz yapmak istiyorum yani yapabilirsem inş. neler yapılabilir aceba ?
bilinçsiz hareketler yapmak da zarar verebiliyormus onun için bişey denemedim henüz
ben doydum aperatiflerle ammaaaaa. Ana yemeği es geçip tatlıya geçsek olmaz mi kiiiii