2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
sen bide hamilelik öncesinde de kıl yumağı olanların halini bi düşün

aynen öle yaa bir delikden iki üç tane kıl nasıl çıkar yaa aklım şaşıo ve göbek deliğimin kenarı kıllanmaya başladı az ama kalınlar ve uzunlar utanmasam tarayıp bağlayacam. :)))

merhaba kizlar,

TWEETY umarim cok gzuel hebrlerle gelsirsin, SUKRANCIM sana da gecmis olsunn insallh sen de guzel haberler veririsin.

Kizlar ben daha elevite falan baslamadim doktor haftaya dedi, magnezyum verdi 10 gun onu kullan sonra multivitamine basla dedi. gec mi kaliyorum????? folik asidi de biraktim ama hepiniz baslamissiniz elevite kafam karistii.

yaaaaaaaa ben cok kiskandim simdi hediye cekilisini ben yurtdisindayim mutlaka katilmak isterim olmazs ablamin adresini veririm dogumda gelecek nasil olsa yanima ne bileyim ya catlarim katilamzsamm

ayyy çok güzel bir şey bende katılmak istiyorum mümkün mü acaba

göbeğimde benimde kıllar belirginleştide almayın dökülür diyorlar ...

Aynen benim ofiste öyle.. Herkes elinde sigarayla geziyor. Üstüne üstlük birde deri ve ayakkabı kokusu mevcut bizim burda..Ayakkabı imalat fab. zaten burası.. Berbat ağır kokuyorrr

aç kalmamaya özen gösteriyorum ve bol su içiyorum çalıştığım yerde çok sigara içiyolar ve bu beni çok rahatsız ediyor.

aynen benim ofiste öyle.. Herkes elinde sigarayla geziyor. üstüne üstlük birde deri ve ayakkabı kokusu mevcut bizim burda..ayakkabı imalat fab. Zaten burası.. Berbat ağır kokuyorrr

ayyy çok kötü bişi yaa ben bide hamile kalmadan önce içiyodum hamile olduğumu öğrenince bıraktım ve bu yüzden beni kokular daha çok rahatsız ediyo. Yaa bişi sorcam karnı büyüyen varmı benim hala aynı karnım sadece biraz sert başka bi farkı yok

inşallah 14. haftaya 1 hafta kaldı. geçsin bu dertler. gerçi benim en büyük derdim aniden vuran açlık duygusu :) o geçer mi geçse ne güzel olurduu

Bu sorun herkes de mevcuttur eminim.. Ama almayın bir süre sonra dökülür diyor herkes.. Umarım dökülür sinir oluyorum bende çünkü :)

aynen öle yaa bir delikden iki üç tane kıl nasıl çıkar yaa aklım şaşıo ve göbek deliğimin kenarı kıllanmaya başladı az ama kalınlar ve uzunlar utanmasam tarayıp bağlayacam. :)))

O geçmiyor iştee :) Zaten kg almaya sebep en çok o... Ben ablamı hatırlıyorum sabaha karşı 5.30 da kalkıp yemek yiyordu.. Yatamadı maçlıktan diyordu :) Umarım öyle olmayızz :)

inşallah 14. haftaya 1 hafta kaldı. geçsin bu dertler. gerçi benim en büyük derdim aniden vuran açlık duygusu :) o geçer mi geçse ne güzel olurduu

saol canım inşallah.... bazı doktorlar vitamin vermek istemiyor seninkide onlardan olabilir seni çatlatmayız şekerim vakti zamanı gelsin bir formül düşünürüz artık senin katılımınla ilgili

inşallah 14. Haftaya 1 hafta kaldı. Geçsin bu dertler. Gerçi benim en büyük derdim aniden vuran açlık duygusu :) o geçer mi geçse ne güzel olurduu

hahaaa bu bana okadar çok oluyoki hele bi gün iş çıkışı avm ye gittim benim tekken yemek yeme huyum yoktur neyse işim bitti eşim aradı işinn bittiyse gelip alıyım die tamam dedim geldi aldı beni ve ben okadar çok acıktım ki arabaya bindim ve açım die ağladım :) hiç unutmuyorum eşim karşımda saatlerce gülmüştü

ayy koptum sana bende sudan sebeplere ağlıyorumm şakadan çirkinleştin dedi ona ağladım zar zor kalbimi almaya çalıştı.. bi kere de rüyamda seni kötü gördüm ordada tartışıyoduk dedi gene ağlamaya başladım ben sana napıyorum diye aynı öle oldu kocamın tepkisi gözleri açık kaldı şaşkınlıktan

şekercik, aynen ablan gibiyim, gece kazara uyanırsam veya sabaha karşı o saatlerde, öyle deli bir açlık vuruyor ki, hem bu açlığa karşı koymaya çabalıyorum hem de eşimin kalk atıştır bişiler ısrarlarına karşı koymaya çabalıyorum. of ne zor işim :) "yemiyecem!" diyorum, daha fazla yersem ölçüsüzce kilo almaktan korkuyorum da, doktorum geçenlerde ayda 2 kilo almam hasebiyle bana çok almışsın ayda 1 kiloyu geçme dedi, napcaz ya

bu arada demincek 12. haftasında cinsiyetinin belli olduğunu okudum bir arkadaşın, çok heyecanlandım ya, acep benimki de belli olur mu gitsem, 2 hafta var kontrole nasıl dayanacam şimdi ben (

2 gündür kaynanamlarda kalıoruz kaynanam bana kızdı bulaşığa geçtim die geç içerde otur hemen eşim aman anne kurban oliyim ona öle şeyler deme o ağlıyo demesiyle benim hıçkıra hıçkara ağlamam bir oldu kaynanam sonra iyi gel ağlama yıka bulaşığı dedi :) çok tuhaf bişi yaaa git geri demeye gelmiyorum herşeye ağlıyorum

Banada oluyor yavaş yavaş.. Kızların hikayelerini okudukça bir tek ben değilmişim dedim komik durumda olan.. Ben normalde pek yemekle arası olamayan biriydim. O yüzden 43 kg nun üstüne pek çıkmadım.. Ekmek doğru düzgün hiç yemem.. Mesela geçenlerde eşim ve iki arkadaşımız dışardaydık. Gece 12 de acıktım dedim ve gözlemeci gördük, hemen oturdum bir tane istedim. Çocuklar yiyene kadar ben farkında olmadan o kadar hızlı ve iştahla yemişim ki bana bakıyor hepsi.. Ne var ne bakıyorsunuz dedim.. Onlar da başladı gülmeye.. Diyolar ki; öncedne olsa bu saatte imkanı yok bişey yemesdin, ki acıktım lafı nadir duyulurdu senden ve en önemlisi bunun tamaamını değil yarısını yarım saatte yerdin diyolar. Şoka girdik dediler.. Gülüp durdular.. Sinirlendim bende onlara :) yarım saat boyunca yürüttüm bende onları bunu eritmem lazım diye :)
Gerçekten bazen iştah olayımız çok enteresan oluyor saırım :) 12. haftalarda ikili test olduğu için çoğu dr tahimn bile olsa cinsiyet ile ilgili bir şey söylüyor canım.. Ama en net cvp sanırım iki hafta sonra alırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…