sen bide hamilelik öncesinde de kıl yumağı olanların halini bi düşün
hediye çekilişine katılacak kişiler arasında kura ile 2 li eşleştirme yapacağız ama kim kime çıktı kimse bilmeyecek sonra belli bir meblağı geçmemek kaydıyla eşleenler birbirine hediye alıp gönderecek şekerim
otobüs servis araba benide hepsi mahfediyor. zaten çocukluğumda beri hep midem bulanırdı.. kansızlığımda vardı hep halsiz hep bitkinim. gerçi ferro sanol biraz kendime getirdi sanırım... işim oturarak allahtan... ilaç meselesine benim doktorumda karşı ama vitaminin zararı olmaz sanırım canım ya...
ayyyyyyyy banada bişiler oldu bacağımı 3 ay almasam belli olmazdı. ama şimdi kaşım bıyığım bile 1 günde çıkıyor. ya bide göbeğimde de kıllar belirgin olmaya başladı sinir oldum dün ağda vurdum bişi olur mu acep çoğalır mı ?
aç kalmamaya özen gösteriyorum ve bol su içiyorum çalıştığım yerde çok sigara içiyolar ve bu beni çok rahatsız ediyor.
aynen benim ofiste öyle.. Herkes elinde sigarayla geziyor. üstüne üstlük birde deri ve ayakkabı kokusu mevcut bizim burda..ayakkabı imalat fab. Zaten burası.. Berbat ağır kokuyorrr
ayyy çok güzel bir şey bende katılmak istiyorum mümkün mü acaba
aynen öle yaa bir delikden iki üç tane kıl nasıl çıkar yaa aklım şaşıo ve göbek deliğimin kenarı kıllanmaya başladı az ama kalınlar ve uzunlar utanmasam tarayıp bağlayacam. :)))
inşallah 14. haftaya 1 hafta kaldı. geçsin bu dertler. gerçi benim en büyük derdim aniden vuran açlık duygusu :) o geçer mi geçse ne güzel olurduu
merhaba kizlar,
TWEETY umarim cok gzuel hebrlerle gelsirsin, SUKRANCIM sana da gecmis olsunn insallh sen de guzel haberler veririsin.
Kizlar ben daha elevite falan baslamadim doktor haftaya dedi, magnezyum verdi 10 gun onu kullan sonra multivitamine basla dedi. gec mi kaliyorum????? folik asidi de biraktim ama hepiniz baslamissiniz elevite kafam karistii.
yaaaaaaaa ben cok kiskandim simdi hediye cekilisini ben yurtdisindayimmutlaka katilmak isterim olmazs ablamin adresini veririm dogumda gelecek nasil olsa yanima ne bileyim ya catlarim katilamzsamm
inşallah 14. Haftaya 1 hafta kaldı. Geçsin bu dertler. Gerçi benim en büyük derdim aniden vuran açlık duygusu :) o geçer mi geçse ne güzel olurduu
tabikide mümkün ama önce cinsiyetlerimizin netleşmesi lazım
hahaaa bu bana okadar çok oluyoki hele bi gün iş çıkışı avm ye gittim benim tekken yemek yeme huyum yoktur neyse işim bitti eşim aradı işinn bittiyse gelip alıyım die tamam dedim geldi aldı beni ve ben okadar çok acıktım ki arabaya bindim ve açım die ağladım :) hiç unutmuyorum eşim karşımda saatlerce gülmüştü
ayy koptum sana bende sudan sebeplere ağlıyorummşakadan çirkinleştin dedi ona ağladım zar zor kalbimi almaya çalıştı.. Bi kere de rüyamda seni kötü gördüm ordada tartışıyoduk dedi gene ağlamaya başladım ben sana napıyorum diye aynı öle oldu kocamın tepkisi gözleri açık kaldı şaşkınlıktan
şekercik, aynen ablan gibiyim, gece kazara uyanırsam veya sabaha karşı o saatlerde, öyle deli bir açlık vuruyor ki, hem bu açlığa karşı koymaya çabalıyorum hem de eşimin kalk atıştır bişiler ısrarlarına karşı koymaya çabalıyorum. of ne zor işim :) "yemiyecem!" diyorum, daha fazla yersem ölçüsüzce kilo almaktan korkuyorum da, doktorum geçenlerde ayda 2 kilo almam hasebiyle bana çok almışsın ayda 1 kiloyu geçme dedi, napcaz ya
bu arada demincek 12. haftasında cinsiyetinin belli olduğunu okudum bir arkadaşın, çok heyecanlandım ya, acep benimki de belli olur mu gitsem, 2 hafta var kontrole nasıl dayanacam şimdi ben (
Kızlar bişi sorcam karnı büyüyen varmı acaba