2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kadınızz, benimki belli yayvan bir kabartı var göbek deliğinin aşağısındaada, açken.

tokken mi? haha onu ne sen sor ne ben söyleyeyim :)))

Süper yaa :) Valla çok güldüm sayenizde kıslarr :) Bende dün eşim göbekli aşkım dedi diye küstüm ona :)

Benim karnım fazla yok ama karnım taş gibi benimkide kilo gibi duruyo bebek gibi değil :)

Merhabalar hamişler nasılsınız 2 gündür yoğunluktan giremedim okul ve sınıf hazırlığı derken yoruluyorum akşama kadar da orda burda koşturmadan misafir derken yoruldum iyice siz de ne var ne yok geçmişi bi inceleyim geliyorum

Kızlar ebah yok ortalarda.. İki gündür sesi çıkmıyor.. Haberi olan varmı acaba.. ?

hosgeldın tatlımm fazla yorma kendını senı anlıyorum kayınvalıdemde ogretmen bnm bıde özelde calısıo okuldan gelse bıle velı telefonları gece 10 a kadar susmaz :))

Kızlar ben kaçıorum kendine iyi bakın biraz işlerim var onları hallediyim tekrar gelirim

Hoşgeldin.. ALLAH kolaylık versin. Sizin yoğunluk bu aralar artmıştır evet.. Zaten kargaşa durumu var eğitimciler de ve ailelerde...

saol canım inşallah.... bazı doktorlar vitamin vermek istemiyor seninkide onlardan olabilir seni çatlatmayız şekerim vakti zamanı gelsin bir formül düşünürüz artık senin katılımınla ilgili

tamam canim, unutmayin beni kuserimmm zatenn.

bu arada dun aksam bi film izledim ARAMIZDA BEBK VAR diye Fransiz yapmi bi film, izleyin de diyemiyorum izlemeyin de ben azicik tirstim bu filmden sonra anam biz de boyel olursak diye ama gzuel bir filmdi. tabi ben agaldim durdum film boyunca benim esim de bakiyo bole bana gercekten mi agliyon askim diyo evet diyorum yooookkkk yaa diye dalaga geciyoo ben daha cok agliyorummm ehehehehehehe

hosgeldın tatlımm fazla yorma kendını senı anlıyorum kayınvalıdemde ogretmen bnm bıde özelde calısıo okuldan gelse bıle velı telefonları gece 10 a kadar susmaz :))

aynen öyle canım beni de bir rahat bırakmadılar sınıfıma almamı isteyenler var ama idare de benim sınıfa yığılma oluyor diye hayır diyor onlar da beni sürekli arıyorlar sorma

Hoşgeldin.. ALLAH kolaylık versin. Sizin yoğunluk bu aralar artmıştır evet.. Zaten kargaşa durumu var eğitimciler de ve ailelerde...

saol canım hemde ne kargaşa sorma valla bir sınıflar öyle bir kirli ki dağılmış haldeler sınıfım da değişti öyle berbat bir halde bırakmış ki giden öğretmen rezalet temizle temizle bitmiyo herşeyi yıkadık tek tek yardımcım olmasa mahvolmuştum yani

slm canım 2013 mart anneler için bilgilerimi vermek istedim

Ankara

SAT: 18 haziran

Doğum tarihi : 25 mart

İlk bebeğim

bende o fılmı arıyorum dvd cıdenmı aldın sen ?cok merak edıyorum o fılmı bende yaaa

kızlar bu arada yarın dokıtora gıdıcem bana afp ye bakcakmıs kandan..3.taramanın bır kısmı bu hepsıne gerek yok dedı afp bakcam dedı , nettede afp ye bakılmalı mutlaka yazıyor..varmı baktıran aranızda..:44:

Üçlü test için bazen hiç birinide yapmıyolar.. Doktora göre değişiyor galiba.. Bana üçlü test için henüz bişey söylemedi doktorum. 22 eylülde kontrol var. Bakalım istermi istemes mi.. Doktorun söylediyse yaptır tabi..

Oy oy oy ALLAH kolaylık versin. Hele bu halde olunca hiç çekilmiyodur eminim.. :)

Oy oy oy ALLAH kolaylık versin. Hele bu halde olunca hiç çekilmiyodur eminim.. :)

saol canım inşallah rabbim kolaylık verir bana da şu dönemi kazasız sağlıklı bir şekilde geçiririm

bu arada bana da 3lü test için 2 hafta sonraya randevu verdi doktorum çarşamba günü gittiğimde hem cinsiyet için de net bişey söylerim dedi şimdilik '' pipi yok, kıza benziyor '' dedi doktorum baya bakındı hatta göremedi bende göremedim 2 hafta sonra net bişey diyecek inş değişmez ben kız olsun çok istiyordum doktor da diyince pek bi heveslendim valla

ALLAH gönlüne göre sağlıklı bir evlat nasip etsin inş canım.. Doktorum bana 3 lü testten bahsetmedi henüz.. :) zaten kendisini en son 10 gün önce 2 li testte gördüm. Belki 22 eylülde benden de ister.. Bizede ihtimal olarak kız dedi.. Ama baya uğraştı göremedim emin değilim ama kız ihtimali var dedi.. Bizde ortada kaldık :) Benim için cinsiyet pek farketmiyor ama eşim meraktan çatlıcak nerdeyse :)

Kızlar ben çıkıyorum.drye gidiyorum.cinsiyetinide öğrenip döncem inş.grşrzzzzzz.

tabi canım ya hayırlısı olsun inş sağlıklı olması önemli bizim için de farketmiyor ama şimdi kız diyince heveslendim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…