2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...


  • Ankete Katılan
    472
ekşi elma, ekşi elma... söyle bana... senden güzel meyve var mı bu cihanda...
 
Kızlar herkese merhaba,

Uzuuuun 17 günlük tatilden sonra tekrar iş başındayım.En çok sizleri merak ettim ama işlerin yoğunluğundan ancak bakabildim.Gerçi geçmişi okumam imkansız çok hızlı ilerlemiş yine sayfalar..

En çok cinsiyetleri merak ettim ama listeye pek yazılmamış.Bu sene erkek senesi diyorlar bakalım nasıl olacak.Bana herkes kız diyor.PErşembe günü kontrolümüz var cinsiyetinden çok sağlıklı olduğunu göreyim yeter.

Bnm le aynı hafta olan bi arkadaşım rutin kontrolünde bebeğin kalbinin durduğunu öğrenmiş. ççççooook üzüldüm ama sorunlu olacaksa erkenden fazla bağlanmadan kaybetmesi kötünün iyisi oldu.

Rabbim sağlıkla kucağmıza kavuştursun bebişlerimizi inş.
 
merhaba kızlarr....
şu iğrenç çirkin hatta hayattan soğutan ağız tadından nefret ediyorum,hala çıkarıyorum....
öğlen saatlerinde kusmuştum,süt içtim ağzımda yine kusma öncesi durum var,nefrett nefrettt
 
alt tarafımdaki çizelgede bulantılar azaldı,hatta bitti yazıyor...bitmedi bitmedi....söylemek istemezdim ama kusmaktan ve en önemlisi şu ağız tadından bıktım.
 
alt tarafımdaki çizelgede bulantılar azaldı,hatta bitti yazıyor...bitmedi bitmedi....söylemek istemezdim ama kusmaktan ve en önemlisi şu ağız tadından bıktım.


oy oyyy benimde bitmeddiiii bitti sandıyddımm sabah geri geldii ve eğer ki bişeyler yemezsem sürekli dediğin gibi ağzımda acayip bir tat oluyor. sürekli naneli şeker taşıyorum yoldayken falan iyi geliyor.
 
oy oyyy benimde bitmeddiiii bitti sandıyddımm sabah geri geldii ve eğer ki bişeyler yemezsem sürekli dediğin gibi ağzımda acayip bir tat oluyor. sürekli naneli şeker taşıyorum yoldayken falan iyi geliyor.

ayyynneeen dediğin gibi yediğim herşey ağzımda değişik bi tat bırakıyor,sabah kahvaltılarından nefret ettim,yumurta,peynir yedikten sonra çıkarıyorum hemen,daha sofrayı toplamadan çıkyıor yediklerim.ne yersem ağzımda bıraktığı tat beni kusturuyor.
 
Bugun ogleden sonra hic lekelenmem olmadi. doktora gittikten sonra ultrasonda gorebilmek icin doktor karnima bastirmisti sonrasinda birkac damla oldu. Kanama alanim 4cm'den 1cm'e dusmus. Doktor endise edecek bir durum kalmadi dedi. Turkiyeden beri kullandigim coraspin'i iptal etti, artik kullanma dedi. Tr doktoru gebelik zehirlenmesine karsi aspirini oneriyoruz demisti, ama ordakiler kes diyorsa kes deyince kesmek sart oldu.
Bebek saglikli, dinlenmek ise yaramis. Aslinda isim cok yorucu degil diye dusunuyordum, zaten gitmem gereken seyehatlere de baskalarini yonlendiriyorum sirketin bilgisi dahilinde. Ona ragmen iki gundur evde dinlenirken anladimki yoruluyormusum aslinda. Gerci sadece Hindistan trafigi basli basina yorgunluk sebebi.
Bu gece bir nebze olsun rahat uyuyacagim, tum annelerin bebekleri icin dualarimizi esirgemeyelim, Allah dileyen herkesi anne yapar insallah.
 
Son düzenleme:

evet ya en çok sabahları, akşam öğlen o kadar sıkıntılı geçmiyor.. gece çok midem bulandı burda kızlar yazmıştı limonlu su diye dün gece sabaha karşı bi bardak içtim sabah uyandım bana mısın demedi... tabi eskiye nazaran yinede biraz daha iyiyim halsizliğim falan. yada bünye alıştı bilemiyorum...

benim mesai bitti kızlar Allaha emanet olun
 
herkese selamlar,

ben bugun asiri yogun bir gun gecirdim iste ve yorgunluktan geberiyorum, kafamda kazan tasiyorum sanki.
gecmisi okudum ve cook uzuldum PORSELEN VE EBAH neler olmus oyle, sikmayin caniniz diycem ama kolay degil tabi.
bebisleri dusunun uzmeyin kendinizi, her sey zamanla yola girer. Porselencim bence bu iliskiniz de donmu noktasi olacak bence bundan
sonra daha mutlu olacaksiniz cunku bu pismanlik ona bin yil yeter..

GIDA-PINAR hosgeldin canim, demek tatildeydin simdi hatirladim ben de gelmiyo artik ne oldu ki acaba diyordum.
cinsiyetler konusnda ben seni bilgilendireyim, sanirim sadece 3 tane falan kesin olmayan kiz haberi var
ama gerisi erkek tam sayi bilmiyorum ama 10 vardir.

mide bulantilari ve kanam yasayan arkdaslar gecmis olsun diyorum bol bol dinlelnin dikkat edin ve ikli test sonuclari iyi olup bebislerini gorenleri de tebrik ederim.
ben de bugun kan sonuclarini alicam ikili test icin ve son defa doktorla gorusucem ense muhabbetini bakalim hayirlisi......
 
Son düzenleme:

bitirdi beni bu kusmalar resmen,demeyeyim dedim ama hayatımı zorluyor minik kalbim.Olsun Rabbi'me şükürler olsun,buna da razı olarak baş koyduk bu yola.

benim de mesaim bitti,paydos vakti,görüşürz hamişler.
 
iyi akşamlar kızlar bugün çok yoğun geçti giremedim bir türlü

ebah ve porselen bebek yazdıklarınızı okudum.dicek bişey bulamıyorum
zaten zor ve kötü bir durum
helede bu dönemimizde
en çok ilgiye sevgiye ihtiyacımız olduğu bu dönemde yaşamış olduklarınız gerçekten çok zor ve kötü
allah sizlere sabır versin
inş herşey yoluna girer ve onlarda neyin doğru olduğunu biraz tek başlarına kaldıklarında anlarlar.
kendinize ve bebişinize çok iyi bakın.artık onlar bizleri duyuyorlar ama daha babalarını tanımıyorlar unutmayın.
iyi akşamlar herkese
 
bn yandım o zamn bnm 2'de 3'te 5'te 6'da uyandırıo tuvalet ama bebegım ıcın hıc uyumam gerekırse o saglıkla gelsınde saat bası uyandırsın benı :)

zaten her doğum yapan aynı şeyi söylüyo,1 saat bile uyusan yetiyo diyolar..o gücü veriyo Allah diyolar..sıkıntı yok yani :) hele bi doğsunlarda
 
Selam kizlar ben 2012mart annesiyim söyle bir nostalji yapayim dedim topiginize misafir geldim.. mide bulantisini zirvede yasamis biriyim..bulanti bilekligi bile kullandim ki is hayatimi cok etkiliyordu bulantilarim.. sadece uyumak istiyordim bulantimi unutmak icin.. Bileklik belki de psikolojik ama azaltti bulantimi. Bir de ayran iyi gelyordu bana..15 haftalikken birden kesildi hawalarin serinlemeside cok etkiledi tabi.sikmayin caninizi coook kisa sure sonra gundeminiz degisecek.bulantilar tarih olacak.hamileligin bir kadinin hayatinin en guzel donemi olduguna inaniyorum.kiymetini bilin;-)
 

selam resimdeki bebisn galiba,, cook tatli masallah allah anali babali buyutsun.
insalllah seneye bu zamnlarda bizler de alicaz kucakalirimiza zamn hic gecmeyecek gibi.
 

peynirle de aram pek yok..ancak yoğurt yiyebiliyorum.gerçi bugün süt içmedim ama midemde yine gaz var,haftaya doktora gidince sorucam,yemek zevkim kalmadı sinir oluyorum artık mideme..
 
cnm esin sana okusun bn oyle yaptiktan sonra korkmamaya basladim ruyamda

Allah yardimcin olsun cnm icini ferat tut ins hic bisey olmaz . dinlen bol bol


gozun aydin cnm bebegin iyi sukur ins o azcik gelende gecer en kisa zamanda merak etme
 
peynirle de aram pek yok..ancak yoğurt yiyebiliyorum.gerçi bugün süt içmedim ama midemde yine gaz var,haftaya doktora gidince sorucam,yemek zevkim kalmadı sinir oluyorum artık mideme..

ben midem dolayisiyla sut icemiyorum dedigin gibi peyniri de ancak sabah kahvaltida az bi sey yerim..
ama her gun 2 kase yogurt yesen yeterli bence, benim doktorum sutu dert etmememi soyledi.
eger sadece sutten dolyo gaz problemin varsa muhtemeen laktoz hassasiyetin var laktozsuz sut icebilirsin, bazi markalrim var marketlerde satiliyor
 

onlarada eşim çok kimyasal vardır diye içmemi istemiyo..ben ilk 3 ayda 5-6 kilo verdim,kilo alamayacağım,bebeği besleyemeyeceğim diye ödüm kopuyo..o yüzden tedirgin oluyorum..yediklerimin çeteresini tutuyorum resmen..o gün ne yiyemediysem gece rüyalarıma giriyo nerdeyse..haftaya bi gidiyim kontrole,doktoruma bi anlatayım bakayım o ne dicek,yediklerim yeterli mi az mı?gerçi elevit ve demirden gerekli besinleri alıyoruzdur ama ne bileyim kafam çorba..
 
selam resimdeki bebisn galiba,, cook tatli masallah allah anali babali buyutsun.
insalllah seneye bu zamnlarda bizler de alicaz kucakalirimiza zamn hic gecmeyecek gibi.

zaman su gibi akıp geçiyor, sanki hamileliğimi 9 ay değil de 9 hafta yaşamış gibiyim, çok özledim o günlerimi.. bebeğinle vakit geçirmek elbette eşsiz bi duygu ama hamilelik günlerim de çok zor geçmesine rağmen çoook güzeldi.. resimdeki benim bebeğim gökalp, seneye buzamanlar sizlerinde yerinde durmayan,sürekli oyun isteyen, uykuda bile poposunu bi sağa bi sola atan yaramaz bebişleriniz olacak Allahın izniyle
 

canim sana tavsiyem hiccc pinpinpiriklenme. ben su ana kadar bildigin psikopattim, amn soylemi aman boylemi derken sakinilan goze cop batar hesabi aksilikler yasadim.
endise yapma hicc akisisna birak, gerekli seyleri yap yeter. onlar her turlu besleniyor yediklerin daha cok senin icin. ayrica dedigin gibi o elevit vs. kesinlikle tum acigi kapatiyo.
ben artik rahat olmaya karar verdim bu demek degil ki bilincsizce davranicam ama ayarinda inan kafa karisiktikca icinden cikilmiyo..
gece dusunmekten uyuyamaiyodum bu bebis icin daha kotu, doktoru dinle ve aynen ona gore git
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…