2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Merhaba annişler..umarım bu tatıl gunund bol bol dınlenmissınzdr.ben oyle yaptım.umarım hepımıze faydası olur bu ara tatilin

herkes tatilin keyfini çıkarıyo sanırsam..[/QUO

kızlar ilk cocugu balık burcu erkek çocuğu olan varm.özellıklerını merak edıyorum

balıklarda çok sulugöz olur ya,hele erkeği hiç çekilmez..küçükten biraz eğitelim bari :KK9:

Merhaba annişler..umarım bu tatıl gunund bol bol dınlenmissınzdr.ben oyle yaptım.umarım hepımıze faydası olur bu ara tatilin

bende aynen..bi mutfağı toparladım,bide çamaşır..bugünlük bu kadar yeter :)

kızlar ilk cocugu balık burcu erkek çocuğu olan varm.özellıklerını merak edıyorum

benim eşim 2 mart doğumlu canım eğer oğlum olursa o da balık erkeği olacak çok seviyorum ben balık erkeklerini..

tabi insandan insana değişir belki ama eşim hassas anlayışlı iyi niyetli ve karşısındakinin duygularını anlayabilen bir balık :KK34::KK19:

benim eşim 2 mart doğumlu canım eğer oğlum olursa o da balık erkeği olacak çok seviyorum ben balık erkeklerini..

tabi insandan insana değişir belki ama eşim hassas anlayışlı iyi niyetli ve karşısındakinin duygularını anlayabilen bir balık :KK34::KK19:

amann ne güzelmiş,allahtan benim kocamda öyle,onun geninden de geçer bu özellikleri ohh miss :KK9: tabii bence yetiştirmeyle de alakalı..sağlıklı olsunlarda tek isteğimiz bu şimdilik..

herkese merhabalar... çalışanlar için iyi tatiller... benim tatilimin bitmesine de 3 gün kaldı... yarın 2li test yaptıracam. bakalım sonuç ne olacak? sizler nasılsınız?

merhaba arkadaşlarrrrr tünaydın demeye bile geç kaldım bugün yahu. kahvaltı evi topla market alışverişi falan anca oldu bugün çok sevinçliyim yeni taşındığım yerde malatya pazarı buldum keçiboynuzu pekmezi aldım. çiflikten günlük sütte getirtiyorlarmış bir kere bir sipariş vereyim bakalım nasılmış. bide doğal yoğurt aldım dün süperdi. ya bide marketlerde köy yumurtası satılıyor ne kadar doğrudur acaba tamam köydür belkide bekliyor ya ondan diyorum :KK37::KK37::KK37::KK37:
kızlar hepinize mrb ben 6 haftalık hamileydim bugün kahverengi akıntım oldu doktora gittim kalp atısı olması lazımdı yok dedi kanamam başlamış düşük olucak dediler..Çok üzgünüm inş ikincide herşey normal olur..Allah hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin.
çok geçmiş olsun canım. allah yeni bebişini en yakın zamanda kucağına verir inşallah.
saol canım ... bazıları kestirme hamilelikte kestirilmez dedi kafam karıştı ama rahatlarım hakkaten :KK16:
ben kestirdim öyle bir rahatladımki. yengem hemen kestirilmez dedi amannnnnnnnnnn dedim kendimden bebğimden önemlimi dedim batıl inanç boşverdedim.
kızlarr nasılsınız ne var ne yok?bugün yasin okucam bende... kayra yı çok merak ediyorum girmiyor kaç gündür en son konuştuğumuzda kötüydü dr böyle devam ederse serum vericeklerini söylemişti ne yaptı acaba durumunu bilen varmı?bende de bulantı çok oluyor ne zaman kaybolur bu belirti, geçen hafta hep acı acı çıkardım ama bu hafta bulantıya döndü...pantalon larım artık banada olmuyor daha rahat kıyafetler tercih ediyorum göbiş resmi eklicem bakalım değişiklik olmuşmu bu arada çikolata yediğinizde nasıl bir hareket hissediyorsunuz bende bir deniyeyim :KK49::KK49::KK49:göğüs kenarları kaşınan varmı yoksa bir tek bendemi oluyor şööle tatlı tatlı:KK9::KK9::KK9:

benim kaşınıyor arada

bugun resmi tatil, kocalar evde sanirsam cok az ugrayan olmus bugun buraya..
ben de yogundum sabahtan beri anca bakabliyiroum.

balik burcu erkekleri duygusal ama hassas olurlar, biraz alingan olabiliyorlar bazen....:KK1:

ben balık burcuyum 3 mart doğumluyum:KK43: çok memnunum burcumdan gerçekten çok şanslı bi burç duygusal merhametli evcilll hayalperest tam bi aile yuva kurmak için mesela balık burcundan çok güzel aile resisi ve baba olurmuş doğru dayım balık burcu eşine çocuklarına çok düşkün balık burcunun hatunları sulu göz erkeğinde bişi yok merak etme ben çok seviniyorum bebişimde ben gibi balık olcak diye:KK52:

hiç balık erkeği tanıdığım yok balık kadın var. amannnn kişiden kişiye değişiyor bunun yükseleni var çevresi var ailesi var falan filannnnn herşey etkiliyor insanı. benimkinin koç olma ihtimalide var ama kızmı erkekmi bilmiyorum daha cinsiyetini bakalım balıkmı..... koçmu..... kızmı..... erkekmiiiii....... 6 ay sonra göreceğiz allah kısmet ederse.

ben balık burcuyum 3 mart doğumluyum:KK43: çok memnunum burcumdan gerçekten çok şanslı bi burç duygusal merhametli evcilll hayalperest tam bi aile yuva kurmak için mesela balık burcundan çok güzel aile resisi ve baba olurmuş doğru dayım balık burcu eşine çocuklarına çok düşkün balık burcunun hatunları sulu göz erkeğinde bişi yok merak etme ben çok seviniyorum bebişimde ben gibi balık olcak diye:KK52:

belki doğumgününde doğar..aldığın en güzel hediye olur :KK9:

X