- 31 Temmuz 2012
- 1.293
- 5.721
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkes tatilin keyfini çıkarıyo sanırsam..[/QUO
kızlar ilk cocugu balık burcu erkek çocuğu olan varm.özellıklerını merak edıyorum
balıklarda çok sulugöz olur ya,hele erkeği hiç çekilmez..küçükten biraz eğitelim bari
Merhaba annişler..umarım bu tatıl gunund bol bol dınlenmissınzdr.ben oyle yaptım.umarım hepımıze faydası olur bu ara tatilin
bende aynen..bi mutfağı toparladım,bide çamaşır..bugünlük bu kadar yeter :)
herkes tatilin keyfini çıkarıyo sanırsam..[/QUO
kızlar ilk cocugu balık burcu erkek çocuğu olan varm.özellıklerını merak edıyorum
benim eşim 2 mart doğumlu canım eğer oğlum olursa o da balık erkeği olacak çok seviyorum ben balık erkeklerini..
tabi insandan insana değişir belki ama eşim hassas anlayışlı iyi niyetli ve karşısındakinin duygularını anlayabilen bir balık
benim eşim 2 mart doğumlu canım eğer oğlum olursa o da balık erkeği olacak çok seviyorum ben balık erkeklerini..
tabi insandan insana değişir belki ama eşim hassas anlayışlı iyi niyetli ve karşısındakinin duygularını anlayabilen bir balık
amann ne güzelmiş,allahtan benim kocamda öyle,onun geninden de geçer bu özellikleri ohh miss tabii bence yetiştirmeyle de alakalı..sağlıklı olsunlarda tek isteğimiz bu şimdilik..
herkese merhabalar... çalışanlar için iyi tatiller... benim tatilimin bitmesine de 3 gün kaldı... yarın 2li test yaptıracam. bakalım sonuç ne olacak? sizler nasılsınız?
çok geçmiş olsun canım. allah yeni bebişini en yakın zamanda kucağına verir inşallah.kızlar hepinize mrb ben 6 haftalık hamileydim bugün kahverengi akıntım oldu doktora gittim kalp atısı olması lazımdı yok dedi kanamam başlamış düşük olucak dediler..Çok üzgünüm inş ikincide herşey normal olur..Allah hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin.
ben kestirdim öyle bir rahatladımki. yengem hemen kestirilmez dedi amannnnnnnnnnn dedim kendimden bebğimden önemlimi dedim batıl inanç boşverdedim.saol canım ... bazıları kestirme hamilelikte kestirilmez dedi kafam karıştı ama rahatlarım hakkaten
kızlarr nasılsınız ne var ne yok?bugün yasin okucam bende... kayra yı çok merak ediyorum girmiyor kaç gündür en son konuştuğumuzda kötüydü dr böyle devam ederse serum vericeklerini söylemişti ne yaptı acaba durumunu bilen varmı?bende de bulantı çok oluyor ne zaman kaybolur bu belirti, geçen hafta hep acı acı çıkardım ama bu hafta bulantıya döndü...pantalon larım artık banada olmuyor daha rahat kıyafetler tercih ediyorum göbiş resmi eklicem bakalım değişiklik olmuşmu bu arada çikolata yediğinizde nasıl bir hareket hissediyorsunuz bende bir deniyeyim göğüs kenarları kaşınan varmı yoksa bir tek bendemi oluyor şööle tatlı tatlı
ben balık burcuyum 3 mart doğumluyum çok memnunum burcumdan gerçekten çok şanslı bi burç duygusal merhametli evcilll hayalperest tam bi aile yuva kurmak için mesela balık burcundan çok güzel aile resisi ve baba olurmuş doğru dayım balık burcu eşine çocuklarına çok düşkün balık burcunun hatunları sulu göz erkeğinde bişi yok merak etme ben çok seviniyorum bebişimde ben gibi balık olcak diyeherkes tatilin keyfini çıkarıyo sanırsam..[/QUO
ben balık burcuyum 3 mart doğumluyum çok memnunum burcumdan gerçekten çok şanslı bi burç duygusal merhametli evcilll hayalperest tam bi aile yuva kurmak için mesela balık burcundan çok güzel aile resisi ve baba olurmuş doğru dayım balık burcu eşine çocuklarına çok düşkün balık burcunun hatunları sulu göz erkeğinde bişi yok merak etme ben çok seviniyorum bebişimde ben gibi balık olcak diye
belki doğumgününde doğar..aldığın en güzel hediye olur
hayırlısıyla iyi sonuçlar alırsın inşallah...
benimde aklımdan geçiyo valla öyle olsa ne var o hediyeye can kurbannnbelki doğumgününde doğar..aldığın en güzel hediye olur
aaaaaaa izlerken bayılcaktımmmm:26:kızlar şu videoya bi baksanıza,amanın tüylerim ürperdii..tecrübeliler böyle oluyo mu gerçekten son ayda?
Bailando en la barriga de mamá - YouTube
aaaaaaa izlerken bayılcaktımmmm:26:
evet ama bakamadım bençok ilginç dimi?resmen içerde koşturuyo ufaklık..
evet ama bakamadım ben
kızlar şu videoya bi baksanıza,amanın tüylerim ürperdii..tecrübeliler böyle oluyo mu gerçekten son ayda?
Bailando en la barriga de mamá - YouTube
kızlar şu videoya bi baksanıza,amanın tüylerim ürperdii..tecrübeliler böyle oluyo mu gerçekten son ayda?
bailando en la barriga de mamá - youtube