- 6 Şubat 2008
- 484
- 5
- 41
allah kolaylık versin canım benim.bende iyyim işte ne olsun valla sabah işe gel aksam eve git yemek yap.sofra kaldır yat uyu tekrar sabah
işe gelmeye eriniyorum artık.evde bi ton işim var.
memleketten 2 kasa domates getirdik.1 kasasını kışa hazırlıycam.robottan gecirip kaynatıp kavanozlara doldurcam.
1 büyük poşet taze fasulye getirdim.dün aksam otururken kırdım bugün onları kavurup poşetleyip dondurucuya atıcam.
evim cok karısık.bekar evi gibi evi toplamam lazım.
ya benim evde hala eksiklerim var.onları taktım kafama off offf.
eşim daha askere gitmedi onu düşünüyorum.
eşim askere giderken memlekete gideriz belki tasınması zor olmasın diye sadece acil esyaları alalım dedik.
mesela hala halımız yok.ablasının verdiği halıyı kullanıyoruz.
fırınım yok.set üstü ocak almıstım onu kullanıyorum.anneannemin ceyizime aldıgı fırın var ama taa tihten kalma kek filan pişirmiyor yemek pişiriyor ona şükür ama almak istediğim fırın 1270 lira. tv miz yok.tüplü 2. el almıstık ledler ucuzlasın alalım diye onu hala alamadık.1 senedir düşünmedim şu sıralar cok aklıma geliyor canım sıkılıyor.
hepsini almaya kalksam heralde bi 5 milyar daha lazım
bir sordun bin ahh işittin ama dolmusum valla.
kızlar ya netten araştırdığıma göre 12. haftada bebeğin boyunu 7.4 cm diyo hadi bu ortalama diyelim en azından 5,5 yada 6 olması gerekmezmi benim bebişimin 12. haftada 4,7mm di
sorma ya bende bu hafta 12 haftalık diye gittim bana ultrasonda 10 haftalık 3.20 cm çıktı, topiğimin altındaki şuanki durum ölçüsüne bakıyorum 4.10 cm yazıyor al bendende okadar sanki bana arada baya fark var gibi geldi.bi dahaki muayenem 2 hafta sonra:44:
saol canım Allah razı olsun senden de burdaki arkadaslardanda. tamda dediğin gibi düzenimi oturtamadım bi türlü.askerden sonra memlekete gidesi var eşimin.önceden bende olabilir diyordum ama şimdi asla istemiyorum.kaynanayla da anlasamıyoruz zaten.eltime iyi bana üvey evlat muamelesi yapıyor o yüzden de sogudum.oraya gidelim diye tutturursa ne yaparım bilmiyorum.heralde kafayı bozarım.burda kim yok kimse yok kafamız rahat.eşyalarda da mantıklı olanı yaptık aslında ama misafir filan cagırcak olsam cekiniyorum.aslında misafir gelecek olan sanki benim esyamamı gelcek ama ne bileyim işte takılıyor aklım.ramazanda da kimseyi cagırmadım.yanlıs yaptım aslında ama neyse bi dahaki seneye inş.
bir yıl içinde 2 ev değiştirdim.şimdi de eltim görümcem ümraniyedeler oraya cagırıyorlar.biz beylikdüzündeyiz.sen zaten bebekten sonra calısmazsın kocanda bu taraftan bulsun işini hem yakın oluruz hem sana da faydamız dokunur diyorlar.askere gidince de bizim yanımızda da kalırsın hep memlekette kalmazsın diyorlar.bilemedim.eşime söyledim bişey demedi gitsek mi iyi gitmesek mi.
neyse işte şimdilik aklımda bunlarla yasıuyorum.
bazı arkadaslar yemek alıskanlıklarını konusmuslar bende cok değişiklik yok.
ilk bebişi öğrendiğimde her gün sabah bal,pekmez bir bardak süt içiyordum ama şimdi hiç canım istemiyor.normelde ne yiyorsam şimdide onları yiyorum.şu sıralar canım ev yapımı kek pasta börek istiyor ama fırın olmayınca yapamıyorum da.
sen nerde oturuyordun ?
canım ya iş yerin bana yakın aslında fırsatın olsada bana gelsen ben sana yaparım kek ne istersen beraberde yapardık istediğin bir tarif varsa valla bak takılmıyorum doğru söylüyorum. niyetlendiğin an bana özelden mesaj at telefonlaşalım yapayım sana ev işi poğaça kek börek ne istersen. arabamız yok işte olsa yapar işyerine veya evine bırakırdım:((((
Son düzenleme: