2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
bende iyyim işte ne olsun valla sabah işe gel aksam eve git yemek yap.sofra kaldır yat uyu tekrar sabah :KK1:
işe gelmeye eriniyorum artık.evde bi ton işim var.
memleketten 2 kasa domates getirdik.1 kasasını kışa hazırlıycam.robottan gecirip kaynatıp kavanozlara doldurcam.
1 büyük poşet taze fasulye getirdim.dün aksam otururken kırdım bugün onları kavurup poşetleyip dondurucuya atıcam.
evim cok karısık.bekar evi gibi evi toplamam lazım.
ya benim evde hala eksiklerim var.onları taktım kafama off offf.
eşim daha askere gitmedi onu düşünüyorum.
eşim askere giderken memlekete gideriz belki tasınması zor olmasın diye sadece acil esyaları alalım dedik.
mesela hala halımız yok.ablasının verdiği halıyı kullanıyoruz.
fırınım yok.set üstü ocak almıstım onu kullanıyorum.anneannemin ceyizime aldıgı fırın var ama taa tihten kalma kek filan pişirmiyor yemek pişiriyor ona şükür ama almak istediğim fırın 1270 lira. tv miz yok.tüplü 2. el almıstık ledler ucuzlasın alalım diye onu hala alamadık.1 senedir düşünmedim şu sıralar cok aklıma geliyor canım sıkılıyor.
hepsini almaya kalksam heralde bi 5 milyar daha lazım :KK43:
bir sordun bin ahh işittin ama dolmusum valla.
allah kolaylık versin canım benim.

kızlar ya netten araştırdığıma göre 12. haftada bebeğin boyunu 7.4 cm diyo hadi bu ortalama diyelim en azından 5,5 yada 6 olması gerekmezmi benim bebişimin 12. haftada 4,7mm di :KK43:

sorma ya bende bu hafta 12 haftalık diye gittim bana ultrasonda 10 haftalık 3.20 cm çıktı, topiğimin altındaki şuanki durum ölçüsüne bakıyorum 4.10 cm yazıyor al bendende okadar sanki bana arada baya fark var gibi geldi.bi dahaki muayenem 2 hafta sonra:44:

saol canım Allah razı olsun senden de burdaki arkadaslardanda. tamda dediğin gibi düzenimi oturtamadım bi türlü.askerden sonra memlekete gidesi var eşimin.önceden bende olabilir diyordum ama şimdi asla istemiyorum.kaynanayla da anlasamıyoruz zaten.eltime iyi bana üvey evlat muamelesi yapıyor o yüzden de sogudum.oraya gidelim diye tutturursa ne yaparım bilmiyorum.heralde kafayı bozarım.burda kim yok kimse yok kafamız rahat.eşyalarda da mantıklı olanı yaptık aslında ama misafir filan cagırcak olsam cekiniyorum.aslında misafir gelecek olan sanki benim esyamamı gelcek ama ne bileyim işte takılıyor aklım.ramazanda da kimseyi cagırmadım.yanlıs yaptım aslında ama neyse bi dahaki seneye inş.
bir yıl içinde 2 ev değiştirdim.şimdi de eltim görümcem ümraniyedeler oraya cagırıyorlar.biz beylikdüzündeyiz.sen zaten bebekten sonra calısmazsın kocanda bu taraftan bulsun işini hem yakın oluruz hem sana da faydamız dokunur diyorlar.askere gidince de bizim yanımızda da kalırsın hep memlekette kalmazsın diyorlar.bilemedim.eşime söyledim bişey demedi gitsek mi iyi gitmesek mi.
neyse işte şimdilik aklımda bunlarla yasıuyorum.
bazı arkadaslar yemek alıskanlıklarını konusmuslar bende cok değişiklik yok.
ilk bebişi öğrendiğimde her gün sabah bal,pekmez bir bardak süt içiyordum ama şimdi hiç canım istemiyor.normelde ne yiyorsam şimdide onları yiyorum.şu sıralar canım ev yapımı kek pasta börek istiyor ama fırın olmayınca yapamıyorum da.
sen nerde oturuyordun ?

canım ya iş yerin bana yakın aslında fırsatın olsada bana gelsen ben sana yaparım kek ne istersen beraberde yapardık istediğin bir tarif varsa valla bak takılmıyorum doğru söylüyorum. niyetlendiğin an bana özelden mesaj at telefonlaşalım yapayım sana ev işi poğaça kek börek ne istersen. arabamız yok işte olsa yapar işyerine veya evine bırakırdım::KK43:((((

Son düzenleme:
güzell annişler merhabalar hepinize...herkes iyidir inşallah..doktordan geliyorum herşey güzel gidiyor çok şükür..şu an tam 10 hafta 1 günlük bebiş:)) 2 hafta sonra ikili test yaptırman lazım dedi..bu test illaki 12. haftada mı yapılmalı...????biz muhtemelen o zaman izinde olacağız...İzmirde gidebileceğim hastane doktor tavsiyesi olanlar bana fikir verebilir mi????

12 ile 14 hafta arası

kızlar selam unnodo da lıearac catlak kremı aldım 70 kusur lıradan 38e ınmıs..bılgınıze

hoşgeldin canım inş iyisindir :KK16:

hoşbulduk.. nasılsın? ben iyiyim. sadece uykusuzluk sorunu var.. ona da alıştım artık.. senin nasıl gidiyor hamilelik?[/QUOTE]

uykusuzluk bende de var ya ama alışıyoruz artık bende iyiyim çok şükür sıkıntılarım azaldı :KK19:

güzell annişler merhabalar hepinize...herkes iyidir inşallah..doktordan geliyorum herşey güzel gidiyor çok şükür..şu an tam 10 hafta 1 günlük bebiş:)) 2 hafta sonra ikili test yaptırman lazım dedi..bu test illaki 12. haftada mı yapılmalı...????biz muhtemelen o zaman izinde olacağız...İzmirde gidebileceğim hastane doktor tavsiyesi olanlar bana fikir verebilir mi????

11.ve 14.hafta arasında yapılıyor araştırdığım kadarıyla dr una bi danış istersen hiç olmadı 14.haftaya kadar dönersen kendi dr un yapar.benim dr um tam 12. haftaya grdiği gün yapmayı önerdi.14.haftadan sonra yapılmıyor ama onu biliyorum.

11.ve 14.hafta arasında yapılıyor araştırdığım kadarıyla dr una bi danış istersen hiç olmadı 14.haftaya kadar dönersen kendi dr un yapar.benim dr um tam 12. haftaya grdiği gün yapmayı önerdi.14.haftadan sonra yapılmıyor ama onu biliyorum.

teşekkürler canım bakalım muhtemelen izmirde bir doktor bulacağım:))

kızlar kremleri netten alırken dikkat edin olur mu?

güvenilir sitelerden alırsınız mutlaka da sahteleri çok mut net satışlarında uyarmak istedim :KK34:

kızlar bişi soracağım az önce çamaşırımda çok ufak bi kan lekesi gördüm kahverengi ama ufak belki 1 cm bile yok sonra yine çok ufak bi kan geldi peçeteye ama anlamadım neden şimdiye kadar mide bulantım hariç hiç sıkıntım olmadı bugün bi tek karnım ağırdı hani böyle mekik falan çekersinizde karnınız acır ya onun gibi bişi. evhamlı değilim herşeyi kötüye yormamaya çalışırım ama korktum şimdi :18: fikri olan var mı yada başına aynı şey gelen

bende mart 2013 annesi olcam inşallah
son adet tarihi 13 haziran
doğum 21 mart kısmetse
ilk bebişimiz olcak
Bursadayım :)

Son düzenleme:
allah kolaylık versin canım benim.

sorma ya bende bu hafta 12 haftalık diye gittim bana ultrasonda 10 haftalık 3.20 cm çıktı, topiğimin altındaki şuanki durum ölçüsüne bakıyorum 4.10 cm yazıyor al bendende okadar sanki bana arada baya fark var gibi geldi.bi dahaki muayenem 2 hafta sonra:44:

canım ya iş yerin bana yakın aslında fırsatın olsada bana gelsen ben sana yaparım kek ne istersen beraberde yapardık istediğin bir tarif varsa valla bak takılmıyorum doğru söylüyorum. niyetlendiğin an bana özelden mesaj at telefonlaşalım yapayım sana ev işi poğaça kek börek ne istersen. arabamız yok işte olsa yapar işyerine veya evine bırakırdım::KK43:((((

canim int.yazan boy ayaklarida dahil..doktorlar bas popo mesafesini olcuyor.benim de dun olculdu bas popo 5.3 bacaklarida sayarsak 7.5 falan dedi..

bi gün yemek yiyebiliyorum ertesi gün midem hiçbişeyi almıyo..neden bu kadar dengesiz anlamıyorum..ne zaman normale dönücem ben :KK43:

kızlar bişi soracağım az önce çamaşırımda çok ufak bi kan lekesi gördüm kahverengi ama ufak belki 1 cm bile yok sonra yine çok ufak bi kan geldi peçeteye ama anlamadım neden şimdiye kadar mide bulantım hariç hiç sıkıntım olmadı bugün bi tek karnım ağırdı hani böyle mekik falan çekersinizde karnınız acır ya onun gibi bişi. evhamlı değilim herşeyi kötüye yormamaya çalışırım ama korktum şimdi :18: fikri olan var mı yada başına aynı şey gelen

canım başıma hiç gelmedi pek bilgim yok ama uzan dinlen istersen kötü düşünme inş..

yorucu bir iş falan yaptın mı bugün ?

Hanımlar kaç tane okuyacaksınız onuda söyleyin ve ne zamana kadar okuyalım bu arada dualamasını ben yapamam daha önce hiç yapmadım.. Normal hatim duasımı yapılıyordu ? neyse ben 3 tane alıyımda açığımız olursa alırım yine..

41 yasin okuyacakların listesi:

Kayra
Surmeli 3
Sifaa
sweet85 1
nur
tweety_07
rose_21
gizemm79
sudee
maralgozlu
bahar616
eceli54
mihs
cilek7879
porselen bebek
gullusah83

nifado bengisu begum gizem nuriş ebah ve diğer hanımlar okuyacakmısınız sizde :44:

Ben okudum canim..allah kabul etsin ins..

cnm regl dönemine mi denk geliyo onu bi kontrol et istersen,eğer devam ederse hemen doktoruna ulaş bence..

benim doktorum plesentan aşağıda cinsel ilişki sonrasında yada çok hoplayıp,çok hareket edersen sancı ve kanama olur korkma ama dikkat et demişti....acaba böyle birşey olabilirmi :44:

öğlenden beri canım tatlı birşeyler istiyordu aklıma geldikçe erteledim bulma şansım yok diye...hep saate bakıyordum akşam olsun eve gideyim tatlı birşeyler yiyeyim diye...az önce görevli ablamız elinde tatlıyla geldi....ay ağlıcaktım :KK43::KK43: nasıl içten istemişim de yüce rabbim benim ve bebeğimin sesini duydu...bu kadar olabilir....

kızlar sacını boyatan varmı?? bn doktoruma sordum 3 ayı doldurdugum ıcın artık boyatabılırsın bı sakıncası yok yınede bıtkısel olanları tercıh et dedı bı kısıtlama getırmedı bnm dogum yapan bı cok arkadasım da boyattı hıc bı sıkıntı yasamadılar bnmde ole bı renkkı bıraksam bırakamam da yanı doktorumada guvenıorum aslında cok sakıncası olsa hyr dıyen bı doktorum var ole her defasında her ay boyatmıcam tabı eskısı gıbı yıne bole 3 ayda bır ztn 3 kere boyatabılırım anca 9 ay boyunca ama sızede sorum dedım ???

kızlar sacını boyatan varmı?? bn doktoruma sordum 3 ayı doldurdugum ıcın artık boyatabılırsın bı sakıncası yok yınede bıtkısel olanları tercıh et dedı bı kısıtlama getırmedı bnm dogum yapan bı cok arkadasım da boyattı hıc bı sıkıntı yasamadılar bnmde ole bı renkkı bıraksam bırakamam da yanı doktorumada guvenıorum aslında cok sakıncası olsa hyr dıyen bı doktorum var ole her defasında her ay boyatmıcam tabı eskısı gıbı yıne bole 3 ayda bır ztn 3 kere boyatabılırım anca 9 ay boyunca ama sızede sorum dedım ???

ben c.tesi günü sordum doktora 5 ayın sonunda boyatabilirsin dedi

X