2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
inşallah öyledir internette 7.4 cm yazıyo ondan telaş ettim zaten ama benim bebiş tam gününde gidiyo önden felan değil de ben 1.73 boyundayım eşim 1.78 ama halası be babannesi 1.55 anca cumartesi sorayım bakayım bi doktora ne dicek:18:

ebahcım sen kafana takma bu kadar yorgunluğu beslenmeyi herkesin yapısı bakış açısı farklı sonuçta aç kalmamaya ve pis gıdalar yememeye bak..hepimizde bir halsizlik hali var ki buda çooook normal enerjimizi alıp büyüyorlar işte miniklerimiz

üzüldüm ya çok zor bir durum ama üstesinden gelirsiniz inşallah ve tez zamanda sonuçlanır umarım

KIZLAR BEN ÇIKIYORUM CANIM DOLMA ÇEKTİ ŞÖYLE BİBERLİ PATLICANLI DOMATESLİ KARIŞIK DOLDURAYIM Bİ ÇOKTANDIR YEMİYODUM MİNİĞİMİN BÜYÜMESİ LAZIM

bende sımdı bunlara bakıodum bıde carters markesı vardı oda orda sanırım onada bak kafayı yersın muhtesem seyler var ama bnm doktorum cınsıyetını solemedı

güvenilir bi sitemi peki hanımlar bu site :26: güzel şeyler varmış ama terddüt ettim aççası öle her siteyealışveriş için güven olmuyo nede olsa :18::18: daha önce vipdükkandan alışveriş yapan oldumu peki arkadaşlar ordaki srı civcivli patiğe byıldm yaa hem kıza hem erkeğe olur nsılsa yandan tutturmalı önlükler ve bazı kıyafetlerde hoşuma gitti ay naapsamki yaaa :26::26:

canım ben ve ofıstekı arkadaslarım alısverıs yaptık bu sıteden hıc bı sorunla karsılasmadık urunlerde 1 hafta ıcınde gelıo

geçmiş olsun canım

hayır olsun canım..kan rüyayı bozar derler kötüye yorma sakın

kızlar ya netten araştırdığıma göre 12. haftada bebeğin boyunu 7.4 cm diyo hadi bu ortalama diyelim en azından 5,5 yada 6 olması gerekmezmi benim bebişimin 12. haftada 4,7mm di

gayet normal canım sen ölçüldüğünde kaç artı kaçtın ki o da farketmez 12.haftada 5 ortalama 4.7 de ortalama sınırlardadır merak etme

merhaba kızlar

işlerim var çok o yüzden giremedim bugün bi türlü yarın da tatil ya toparlayayım dedim.
herkes iyidir inş

kazan yapan arkadaşlarımız olmuş sanırım... geçmiş olsun hepsine aman dikkat edin Rabbim korur gerçi..

ayy midem yine bi tuhaf benim ya

herkese merhaba... 7 haftalık kısacık tatilimin ardından evime döndüm ve 2 günlük temizliğin ardından pc başına oturabildim.. en son burayı bıraktığımda 300lü sayfalardaydı... yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz diyorum... 600 küsür sayfaya bakamadım bile.. o kadar okusaydım master ve doktora da yapardım. cuma günü ikili testimi de yaptıracam inşallah... umarım herkes iyidir...[/B]

ben almıştım oradan bikaç kere sorun yok merak etme aldığından sonra 1 haftaya geliyor zaten ordan da aldığın ürünleri siparişleri takip edebiliyosun canım

hoşgeldin canım inş iyisindir

hoşgeldin canım inş iyisindir [/QUOTE]

hoşbulduk.. nasılsın? ben iyiyim. sadece uykusuzluk sorunu var.. ona da alıştım artık.. senin nasıl gidiyor hamilelik?

güzell annişler merhabalar hepinize...herkes iyidir inşallah..doktordan geliyorum herşey güzel gidiyor çok şükür..şu an tam 10 hafta 1 günlük bebiş:)) 2 hafta sonra ikili test yaptırman lazım dedi..bu test illaki 12. haftada mı yapılmalı...????biz muhtemelen o zaman izinde olacağız...İzmirde gidebileceğim hastane doktor tavsiyesi olanlar bana fikir verebilir mi????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…