baktımda benimde nasipse cumartesi belli olcak cinsiyet doktor cumartesi gelde bakalım oğlan mı kız mı edi ayyy allahım çok heycanlı bende artık renk renk almak istiyorumda sepete atıp atıp geri bırakıyorum hmm bide UNNADO YU tavsiye ederim çok güzel şeyler oluyo takip et bencebende sımdı bunlara bakıodum bıde carters markesı vardı oda orda sanırım onada bak kafayı yersın muhtesem seyler var ama bnm doktorum cınsıyetını solemedı
kızlar selamlar nasılsınız
k bakmayın su sıralar sohbete dahil olamıyorum.
az da olsa yazdıklarınızı okuyorum ama .
kaza yapan arkadas olmus heralde ona da büyük gecmiş olsun Allah korusun ist trafiği cok berbat bişey.
bizde bayrama giderken 2 kere kaza atlattık gercekten kötü bi duygu.
allah kimseye yasatmasın
bende sımdı bunlara bakıodum bıde carters markesı vardı oda orda sanırım onada bak kafayı yersın muhtesem seyler var ama bnm doktorum cınsıyetını solemedı
sealmun aleyküm güzel temiz pak anneler.........
benim tayinim çıkmadı,çokk üzüldüm ama nasip....
RABBİM,benim için hayırlı olsaydı nasip ederdi..
Onun adaleti bir an bile şaşamaz elhamdülillah...
selam ve duayla inşallahh...
ıyıyız canım sen nasılsın ewt farkındayım konusamıoruz senınle hıc bu aralar
ayakları patikli tulumlar hiç kullanışlı olmuyor . çok güzel salopetler varya erkekler içinde varmış. görümcem kızıma almıştı çok tatlı oluyor yazın ne giydirilir heee
ay bir cinsiyetleri belli olsada başlasak sadece bakmaktan sıkıldım( hepsinden alası geliyor insanın :)) annem bişeyler örmüş hepsini beyaz yaptırdım cinsiyet belli olsa artık renklenmeye başlicaz aslında benim ki bellidir ama kontrolüme daha 15 gün var beklicem mecbur
merhaba bende 11 haftalık hamileyim yazılarınızı biraz okudum bende dahil olmak istedim......cuma günü ikili taramam var cinsiyeti ne zaman belli olur acaba 16. hafta dediler ama şimdide biraz olsun görüyormuş doktor merak ediyorum
bende iyyim işte ne olsun valla sabah işe gel aksam eve git yemek yap.sofra kaldır yat uyu tekrar sabah
işe gelmeye eriniyorum artık.evde bi ton işim var.
memleketten 2 kasa domates getirdik.1 kasasını kışa hazırlıycam.robottan gecirip kaynatıp kavanozlara doldurcam.
1 büyük poşet taze fasulye getirdim.dün aksam otururken kırdım bugün onları kavurup poşetleyip dondurucuya atıcam.
evim cok karısık.bekar evi gibi evi toplamam lazım.
ya benim evde hala eksiklerim var.onları taktım kafama off offf.
eşim daha askere gitmedi onu düşünüyorum.
eşim askere giderken memlekete gideriz belki tasınması zor olmasın diye sadece acil esyaları alalım dedik.
mesela hala halımız yok.ablasının verdiği halıyı kullanıyoruz.
fırınım yok.set üstü ocak almıstım onu kullanıyorum.anneannemin ceyizime aldıgı fırın var ama taa tihten kalma kek filan pişirmiyor yemek pişiriyor ona şükür ama almak istediğim fırın 1270 lira. tv miz yok.tüplü 2. el almıstık ledler ucuzlasın alalım diye onu hala alamadık.1 senedir düşünmedim şu sıralar cok aklıma geliyor canım sıkılıyor.
hepsini almaya kalksam heralde bi 5 milyar daha lazım
bir sordun bin ahh işittin ama dolmusum valla.
cnm malesef bn yurtdisindayim burda 3 ten fazla koymuolar ultrasona. sigorta karilamiyormus cunku.kendin odemeye kalksan 500 dolar civaridir bir ultrason. bnde nasil dayanicam bilmiorum. su idrarla bakilan testi alicam artik ne yapayim
olurmu canım benım burda paylasmak ıcın varız her zmn bebeklerımızı degıl tabıkı dertlerımızı sıkıntılarımıza paylasıcas seve seve dınlerım canım ...yemekler ıcın walla supersın bende ısten ewe yemegımı zor yetıstırıorum o dedıklerını yapmaya hıc vaktım olmuo sagolsun annemden ıstıyorum hepsını :)ama bak daha askerlıgı var dıosun tatlım bunları almakta acele etme gelınce belkı duzen degıstırıceksınız bnce en mantıklısını yapmıssın esya almamakla suan takma hıc bole seylerı kafana sakın hamıleleık psıkolojısı bole bısı sanırım bnd normalde hıc dusunmedıgım seylerı nasıl kafama takıyorum gece uyuyamıorum esımle ılgılı sureklı kabuslar goruorum saka gıbı yanı...kendını uzme fırını tv nuda takma onlar her zaman alınabılecek seyler duzenını oturtunca hepsını alırsın canım benım
kızlar ya netten araştırdığıma göre 12. haftada bebeğin boyunu 7.4 cm diyo hadi bu ortalama diyelim en azından 5,5 yada 6 olması gerekmezmi benim bebişimin 12. haftada 4,7mm di
kızlar ya netten araştırdığıma göre 12. haftada bebeğin boyunu 7.4 cm diyo hadi bu ortalama diyelim en azından 5,5 yada 6 olması gerekmezmi benim bebişimin 12. haftada 4,7mm di
günaydın güzel anne adayları ve kalbi atan minik bebekleri :) dün gece gördüğüm dehşet rüyayı sizinle paylaşmak istiyorum doktoruma gidiyorum rüyamda kalbi atmıyor bebeğinin git bir hafta sonra gel eğer yine atmıyorsa alalım diyor ben ağlaya hıçkıra çıkıyorum ama nasılım bitik yani benim bebeğimi ilk gören doktora koşa koşa gidiyorum adama siz bana bebeğim olacağı müjdesini vermiştinz şimdidie kalbi tekrar atıyor müjdesini verin diye yalvarıyorum adam bana kocaman bir kalp çıkarıyor ikiye bölüyor ve bak bu kalp bir haftatda bu meyvelerin vitaminleriyle besleniyor bunları yemediğin için böyle olmuş diyor bense yiyorum diye karşılık veriyorum adam kocaman bir iğne içinde yeşil mi jel enjekte ediyor bu vücuduna girince kalbi çalışacak diyor korkuyorum ama nafile çalışsında bişey olmaz diyorum adam ayak parmağımdan jeli enjekte ediyor hadi ultraona al bakalım atıyomu diye söylüyorum adam beni ayağa kaldırıyor heryerim uyuşmuş ağlamaya mecalim yok uzan diyo bekleyelim uyuşman geçsin ben bir kaçıyorum ordan elimde birden bi tüp kan ağzımla kapağı açmaya çalışırken döküyorum üzerime sağlık ocağına koştum en son hemşire uzattı beni ben hala ağlıyorum telefonun alarmı çaldı ve uyandım( çok feci bir rüyaydı allah bir daha göstermesin rüya bile olsa
banada öyle geldi tedirgin oldum bak şimdi yaaa12. haftada 4.7 mm olması normal değil.
ölçümde bir hata olabilir mi?
doktoruna sor bence
evet hatırlıyorum gülüm seni ama çok tedirgin oldum ben eşimde bende uzunuz ama yaaa öylemi dedi sana doktor ben sormadım hiç ooffff yaaaa bişey yoktur inşallahbız senınle cok benzıoruz sanırım aynı haftada aynı boyda cıkmıstı bebegımız hatırlıosan :) bnde dedıgın yazıyı okuyunca korktum ama doktoruma sormustum boyu normalmı dıe norml dedı ztn dıo asla bebegını baska annelern bebeklerıyle veya ınternette okuduklarınla kıyaslama her cocuk farklıdır kemık yapısı boyu gelısımı acısından ...baska bı sıtede bak boyle dıo mesela;
12. gebelik haftasında bebeğin boyu yaklaşık 5 cm, ağırlığı 15 gram kadardır. yaklasık 5 cm bızımıkıde o zman sorun yok demektır hatta 5 olmustur sımdıye :)
banada öyle geldi tedirgin oldum bak şimdi yaaakuzenimde çok küçük değilmi demişti oralı olmamıştım ama offf cumartesi kontrolüm var beklemeden mi gitsem acaba ben cuma günü gittim 11+6 da crl 4.7mm yazıyo bugün 12+4 napayım sence?
saol canım Allah razı olsun senden de burdaki arkadaslardanda. tamda dediğin gibi düzenimi oturtamadım bi türlü.askerden sonra memlekete gidesi var eşimin.önceden bende olabilir diyordum ama şimdi asla istemiyorum.kaynanayla da anlasamıyoruz zaten.eltime iyi bana üvey evlat muamelesi yapıyor o yüzden de sogudum.oraya gidelim diye tutturursa ne yaparım bilmiyorum.heralde kafayı bozarım.burda kim yok kimse yok kafamız rahat.eşyalarda da mantıklı olanı yaptık aslında ama misafir filan cagırcak olsam cekiniyorum.aslında misafir gelecek olan sanki benim esyamamı gelcek ama ne bileyim işte takılıyor aklım.ramazanda da kimseyi cagırmadım.yanlıs yaptım aslında ama neyse bi dahaki seneye inş.
bir yıl içinde 2 ev değiştirdim.şimdi de eltim görümcem ümraniyedeler oraya cagırıyorlar.biz beylikdüzündeyiz.sen zaten bebekten sonra calısmazsın kocanda bu taraftan bulsun işini hem yakın oluruz hem sana da faydamız dokunur diyorlar.askere gidince de bizim yanımızda da kalırsın hep memlekette kalmazsın diyorlar.bilemedim.eşime söyledim bişey demedi gitsek mi iyi gitmesek mi.
neyse işte şimdilik aklımda bunlarla yasıuyorum.
bazı arkadaslar yemek alıskanlıklarını konusmuslar bende cok değişiklik yok.
ilk bebişi öğrendiğimde her gün sabah bal,pekmez bir bardak süt içiyordum ama şimdi hiç canım istemiyor.normelde ne yiyorsam şimdide onları yiyorum.şu sıralar canım ev yapımı kek pasta börek istiyor ama fırın olmayınca yapamıyorum da.
sen nerde oturuyordun ?