2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
canım sık çıkıyorum dışarıya yürüyorum bebiş parka gidiyor.halsiz değilim şükür ama baş ağrısı yanma bulantı...yemek aklıma gelmiyorki..bakalım gülüm ya sağol tavsiyen için canısım..

yok be canım bir kız bir erkek istemiyorum ben.tek kızım o yüzden sıkıntı çok yaşadım...aynı cins,iyetten olması yavrularım için daha uygun olur benim kadar yalnız olmazlar.ama yüce mevlam görelim neyler???rabbim ne verirse başımın tacıdır...bebeğim zaten en çok yoran ama allah annemden razı olsun birgün evde birgün annemde kalır benim yavru uyumaz yarasa gibi.allah başımdn eksik etmesin...sağol canım senin içinden geçen güzellikte seni bulsun inşallah sağlıkla...

canım benim epilasyoncum dedi asla jilet olmaz yayar ve kalınlaştırı diye.benim bitmişti nerdeyse.kolaltım bitti mesela bıyık falan.bacaklarımda 8 ayda falan çıkardı şimdi bir gör çok gülersin.orman gibi...özel bölgedede çok yok allahtan...bir bacaklar göbek çok kötü yaa:KK43:((((((((((

doğru söylüyosun ya tek olmak zor, biz 2 kız kardeşiz bide erkek var.biz iyiyizde erkek kardeşimin yalnız kaldığını farkediyorum bazen.ama dediğin gibi hayırlısı sağlıklıolsunda hepsine raı geliriz biz kulları olarak.banada erkek gibi geldi ama bakalım görürüz ilerde :) allah razı olsun allah hepimizin gönlünden geçenleri nasp etsin inş.anneler iyiki var ya, sanada hızır gibi yetişmiş.oğluşunda maşallah hareketliymiş :) yerim onu ben. sen kaçıncı haftadasın hakikaten, benden ilerdesin biliyorumda tam hatırlaymadım.

kızlar ben kaçtım çoktandır pc kucağımda bebişi rahatsız etmesin girerim sonra yine okurum sizlerin yazdıklarınızı.öpüyorum hepinizi vede meleklerinizi :) iyi akşamlar

Tweety antalyada hangi doktora gidiyosun
Dogumu nerde dusunuyosun?

Bide badem yagiya catlak kremini hangi aydan sonra kullanmak gerekir ?

Cinsiyet ogrenen anneleri kutluyorum

İyi geceler

canım sık çıkıyorum dışarıya yürüyorum bebiş parka gidiyor.halsiz değilim şükür ama baş ağrısı yanma bulantı...yemek aklıma gelmiyorki..bakalım gülüm ya sağol tavsiyen için canısım..

yok be canım bir kız bir erkek istemiyorum ben.tek kızım o yüzden sıkıntı çok yaşadım...aynı cins,iyetten olması yavrularım için daha uygun olur benim kadar yalnız olmazlar.ama yüce mevlam görelim neyler???rabbim ne verirse başımın tacıdır...bebeğim zaten en çok yoran ama allah annemden razı olsun birgün evde birgün annemde kalır benim yavru uyumaz yarasa gibi.allah başımdn eksik etmesin...sağol canım senin içinden geçen güzellikte seni bulsun inşallah sağlıkla...

canım benim epilasyoncum dedi asla jilet olmaz yayar ve kalınlaştırı diye.benim bitmişti nerdeyse.kolaltım bitti mesela bıyık falan.bacaklarımda 8 ayda falan çıkardı şimdi bir gör çok gülersin.orman gibi...özel bölgedede çok yok allahtan...bir bacaklar göbek çok kötü yaa:KK43:((((((((((

uzulme yaa killar bizi degil biz onlari kontrol ediciiizzz :KK66: benim epilasyoncum biraz uzun gittigimde onlar heryerimi jiletliyordu ki hic artis olmadi ben de gebelik oncesi.. hatta dur ben yrn arayim bida sorayim yazarim burdan. sana da ozelden yazcam gittgim yerin adini. gobek fena sorma sorma bakip bakip : ah yavrum anneni ayiya ceviriyosun diyorum:)) jilet isi arastirmya deger bence :KK66:

İyi geceler

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilememişsin:KK9::KK9::KK9::KK9:çok hoşsun yaa...badem yağı kullanma derim canım kıllanma için...vr ne kullanacaksan ufak ufak başla..

yok be kayra ben de epilasyon yaptirdim 5-6 seans filan hatta jilet kullaniyorum hamile kalmadan once de yapardim seansim gelene kadar ben cok guzel bir yerde de yaptirmistim yuz disinda tum vucuda jilet kullaniliyor. gayet de guzel oluyor tuy tuy oldugu icin gec de cikiyor hic agda yapip killarini guclendirmeyesin derim ben :KK66:

ay bende epilasyon gidiyodum o kadarda para bayıldım bikini bölgeme azalmaya başladıydı ne güzel 6 seans olduyduki hamile kaldım şimdi çıktı gene ağda yaprırcam artıkın mecburen naapalım ayda 1 kuaföre gitmek lazım onada e olcak okadar doğsun gene başlarım heralde yaa ne güzel azalmışken kurtulamadım vallaa ayrıca bacaklarımda çok çabuk uzuyo artıkın 15 güne bi ağda istiyo şimdilik sıcaklardan ve hormonlardan kışın okadar istemez umarım :26: jilette geri kalnlaştırır diye istemiyom mecbur ağdaya talimiz bakalım :26::26:

kızlar selam,

dün kasık ağrısı nedeniyle acile gittim,doktor ne olur ne olmaz diye progestan tarzı düşük iğnesi yaptı.ama dünden beri midem felaket,açılan iştahım bi anda kapandı.her an kusacak gibiyim.bu tarz iğne kullanan ya da bu iğnenin yan etkisi ile ilgili bilgisi olan var mı?

İyi geceler

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilememişsin:KK9::KK9::KK9::KK9:çok hoşsun yaa...badem yağı kullanma derim canım kıllanma için...vr ne kullanacaksan ufak ufak başla..

kızlar selam,

dün kasık ağrısı nedeniyle acile gittim,doktor ne olur ne olmaz diye progestan tarzı düşük iğnesi yaptı.ama dünden beri midem felaket,açılan iştahım bi anda kapandı.her an kusacak gibiyim.bu tarz iğne kullanan ya da bu iğnenin yan etkisi ile ilgili bilgisi olan var mı?

yemek benim de aklıma gelmiyo canım...bu benim ikinci gebeliğim...ilki boş gebelikti aralıkta kürtaj olmak zorunda kaldım...o zaman 9. haftamdaydım ve çok istifra etmiştim...bu kez 7. haftama geldim ve henüz hiç istifra etmedim :nazar: midem bulanmaya başladığı an kraker,kuruyemiş falan atıştırıyorum...onlar midemi bastırıncada hafif bi yemek azıcık da olsa yiyebiliyorum...bence öyle yapmayı dene...bi de ev insanın midesini daha çok bulandırıyo...ben balkona falan çıkıyorum,derin nefes alıyorum,iyi geliyo...bu arada ben aslında nisan annesi olucam ama oraya pek kimse yazmıyo diye burayı daha çok okuyorum :KK17: siz benden önde gittiğiniz için daha iyi oluyo :KK34:

evet tek diilsin canım yaa kokusu ççok berbaat :KK25::KK25: ha bide kokulu peynirlerden tiksinir oldum biraz :26::KK25:
ay evet ya, o peynir kokusuda fena. zaten ben öncedende herşeyden tiksinirdim :) şimdi tam oldu ama şükür beklediğim kadar değil. inş canım birkaç haftaya geçer seninkide bizimkilerde :) ebişler sinyal veriyo bize bunlarla :)
epilasyon yaptirdiysan gobegine eger, agda yapinca guclendirmis oluyosun o yuzden jilet kullansan daha iyi olur canim ya ki kalinlasir artar diye korkma gebelik surecinde hormonel bir killanmamiz oluyor rahat ol:) ama epilasyonlu degilsen agda yap tabiki de :)
hımm anladım canım göbeğimde epilasyon yok. ozman gönül rahatlığıyla yapabilrim ağdayı.bacaklarımda ve bikini bölgem epilasyonlu ve yarım kalmış.bu durumda onlarada sürmemeliyim ama artırıyo diye kalınlaşıyo diye ilk ağdalarınmı yaptım.neyse artık bidaha baştan sona yaptırım olmadı epilasyonu.teşekkürler canım

İyi geceler

canım sanırım 3. aydan itibaren kullanmaya başlanıyr ama badem yağı içinde mi aynı bimiyorum.yalnız direk süreme bademi, zeytinyağıyla karıştır.yoksa tüylenme yapabilir.

sevgi hastanesini sevmiyorum ben ya hiç düşünmedimde...özlem hanım insanı çok korkutuyor bebek geliyo aa ölçüm eksik falan fıstık..ismaili şiddetle tavsiye ederim senden çok eşinle konuşur oda kıskanmaz yani.ama işinin ehli harika bir adamdır...

niye sevmiyonki o hastaneyi ben daha hiç gitmedim arkadaş dediydi onun doktoruymuşta neyse senin dediğine gideyim bari nerde peki bu hastane pınarbaşımı nereyse ora nerde biz ilçeden geliyoz doğu garajında iniyoz ordan nasıl gitcez acaba o hastaneye :26:

kızlar selam,

Gecmis olsun 5.haftadan beri 1kez igne ve hala ilacini kullaniyorum
Progestan ilacinin Yan etkilerinde uyuklama hali yada gecici bas donmesi yaziyor simdi baktim
Hemen gecsin insallah belki normal bulantilardir

Kayra hakkaten pek resmi yazmisim :)))))))) bu arada gecmis olsun

niye sevmiyonki o hastaneyi ben daha hiç gitmedim arkadaş dediydi onun doktoruymuşta neyse senin dediğine gideyim bari nerde peki bu hastane pınarbaşımı nereyse ora nerde biz ilçeden geliyoz doğu garajında iniyoz ordan nasıl gitcez acaba o hastaneye :26:

boşver sevmiyorum işte :)))doğu garajına inince sor hemen arkasında zaten.sıtmapınarında özel gözde hastanesi ismil evren...

yemek benim de aklıma gelmiyo canım...bu benim ikinci gebeliğim...ilki boş gebelikti aralıkta kürtaj olmak zorunda kaldım...o zaman 9. haftamdaydım ve çok istifra etmiştim...bu kez 7. haftama geldim ve henüz hiç istifra etmedim :nazar: midem bulanmaya başladığı an kraker,kuruyemiş falan atıştırıyorum...onlar midemi bastırıncada hafif bi yemek azıcık da olsa yiyebiliyorum...bence öyle yapmayı dene...bi de ev insanın midesini daha çok bulandırıyo...ben balkona falan çıkıyorum,derin nefes alıyorum,iyi geliyo...bu arada ben aslında nisan annesi olucam ama oraya pek kimse yazmıyo diye burayı daha çok okuyorum :KK17: siz benden önde gittiğiniz için daha iyi oluyo :KK34:

hoşgeldin canım yüreğimizde yerin var.benim ikinci bebeğim deneyimliyim yani:)))))allah bir daha yaşatmasın gülüm...sağlıkla al kucağına...her zaman urada ol..sezeryan olursan zaten mart annesi olacaksın:))))))))))

ay evet ya, o peynir kokusuda fena. zaten ben öncedende herşeyden tiksinirdim :) şimdi tam oldu ama şükür beklediğim kadar değil. inş canım birkaç haftaya geçer seninkide bizimkilerde :) ebişler sinyal veriyo bize bunlarla :)

hımm anladım canım göbeğimde epilasyon yok. ozman gönül rahatlığıyla yapabilrim ağdayı.bacaklarımda ve bikini bölgem epilasyonlu ve yarım kalmış.bu durumda onlarada sürmemeliyim ama artırıyo diye kalınlaşıyo diye ilk ağdalarınmı yaptım.neyse artık bidaha baştan sona yaptırım olmadı epilasyonu.teşekkürler canım

canım sanırım 3. aydan itibaren kullanmaya başlanıyr ama badem yağı içinde mi aynı bimiyorum.yalnız direk süreme bademi, zeytinyağıyla karıştır.yoksa tüylenme yapabilir.

bilmemki o tiksinme geçermii ekşi ekşi kokuyoo ıyy :26: kociş yanımda parfüm bilem sıkamıyo sabahları işe giderken salonda sıkıyo yoksa içime işliyo resmen o parfüm kokusu aç karnınaa :KK1: bide çöpler sıcaktan kokunca bulanıyo miğdem ıyyy onlard e olur okadarda yoksa bulantı şikayetim yok şükür :KK16::KK16:

2009 yilindan beri oyle zor gunler gecirdimki..o yuzden bu kadar heyecanliyim ve sizden dua istiyorum arkadaslar..

evt canım dahiliye..hayır gebelikte kesinlikle hiçbir zararı yok üstelik faydalı içinde sodyum olduğu için,bebeğin beyin gelişiminde önemli katkıları varmış :KK34: çok kötü nette araştırdım..ama bizim çok yüksek değil neleri var allah korusun..basit bir ilaç tedavisiyle gecilecek bişiy..cok önemli nette araştırdım da neler yazıyoduu rabbim korusun:KK52:

hadi yaa ozaman biran önce gitmek lazım :26:

X