2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Nefes darlığı, çarpıntı gibi problemler TSH değerlerindeki iniş çıkışlarla ilgili olabiliyor. Ben de gebeliğimin 13.haftasını bitirdim. Hashimoto tiroidi hastası olduğum için TSH değerimi ilaçla kontrol altında tutuyor endokrinoloji doktorum. Ama geçenlerde çarpıntı ve nefes darlığı gibi bir sorun yaşadım. Gidip test yaptırdım TSH değerim düşmüş (yani tiroid çok fazla çalışmaya başlamış). Hemen aldığım ilacın dozunu azalttı doktor o zaman sıkıntım da geçti. Siz de daha önce kontrol ettirmediyseniz bir baktırın derim. Hamilelikte çok önemli tiroid fonksiyonu.

Benimde TSHem 6.34 mü ne çıktı yaa acaba normalinden yavaşmı çalışıyo benimkide :26: bi ara doktora görünmem lazım bu arada hangi bölüme görünmek lazımki acababu rahatsızlık için :26::26:

gece canımmmm gözün aydın testlerin temiz çıkmış.darısı başımıza diyelim..kızdı değilmi senin kuzu??rabbim hep güzel haberler aldırsın inşallah..

sağol kuzucum ilk bebeğimde öle değildim bu beni mahvetti yerlere serdi.aa evet şimdi gezinirken gördüm..canısım sana tavsiyem gerilme cevap vermezsen sorun olmaz.insanların kullandığı cümleler kişiliklerinin aynasıdır.belki gergindir belki korkmuştur belki aramızda olmadığı için vede cevap verilmeyince gerilip yabancılamıştır.boşverelim..eğitimsiz olalım biz....onları yetiştirende bizleriz işin kötüsü...sen nasılsın kuzucum???

cevap vermiyecektim de dayanamadım işte, kullandığı kelimeler rahatsız etti sonuçta kimseyi zorlamıyoruz birşeyler paylaşması için işte neyse :KK9::KK9::KK9:canım ben kendimi gerçekten çözemedim ya 1 gün iyiyim 2 gün başımı kaldıramıyorum öğk öğk dolaşıyorum şükür bir sorun yok bugün herkes gibi sabahları fix çıkartıorum. e peki cnm doktorun herhangi bir ilaç vermedimi en azından kendini iyi hissetmen için

benim badem yağı kullanmadan kullandığım ilaçlardanmı bilmiyorum göbeğimdeki kıllar arttı birde onu kullanırsam (kıllandırıyor diyorlar) ozaman düşünemiyorummmm

benim de artti gobekte ya ama hormonlar artisa gecio ya testeseron ozellikle onla alakali olabilir bir de erkek bebege hamile kadinlarda artmasi normal diyorlar ama bilemiyom canim

cevap vermiyecektim de dayanamadım işte, kullandığı kelimeler rahatsız etti sonuçta kimseyi zorlamıyoruz birşeyler paylaşması için işte neyse :KK9::KK9::KK9:canım ben kendimi gerçekten çözemedim ya 1 gün iyiyim 2 gün başımı kaldıramıyorum öğk öğk dolaşıyorum şükür bir sorun yok bugün herkes gibi sabahları fix çıkartıorum. E peki cnm doktorun herhangi bir ilaç vermedimi en azından kendini iyi hissetmen için

canım ilaç kullanma özürlüsü olduğum için söleyemedim ama bugün kilomu görünce aradım.haftaya bebek benden besleneceği için sıkıntılı.kilo kayım olmaya devam ederse serum dedi:KK43:((

benim de artti gobekte ya ama hormonlar artisa gecio ya testeseron ozellikle onla alakali olabilir bir de erkek bebege hamile kadinlarda artmasi normal diyorlar ama bilemiyom canim

bende öyle biliyorum birde bacaktaki tüyler daha hızlı çıkarmış...bende çok tüylendim.iğrenç hissediyorum ama epilasyonum olduğu için sadece kesilecek duruma gelmesini bekliyorum son zamanlarda bir defaya mahsus ağda yaptırcam:KK43:(((

canım ilaç kullanma özürlüsü olduğum için söleyemedim ama bugün kilomu görünce aradım.haftaya bebek benden besleneceği için sıkıntılı.kilo kayım olmaya devam ederse serum dedi:KK43:((

bende öyle biliyorum birde bacaktaki tüyler daha hızlı çıkarmış...bende çok tüylendim.iğrenç hissediyorum ama epilasyonum olduğu için sadece kesilecek duruma gelmesini bekliyorum son zamanlarda bir defaya mahsus ağda yaptırcam:KK43:(((

canım bende aynıyım ilaç kullanmada sorunlar yaşıyorum folik asit hapını bile küçüğünden istedim:KK9: büyük hapları yutamıyorum bölerek içmekde sakıncalı vitamin filan verirse ne yapıcam kocamanlar.inşaallah seruma gerek duymadan toparlarsın kendini:nazar:

canım bende aynıyım ilaç kullanmada sorunlar yaşıyorum folik asit hapını bile küçüğünden istedim:KK9: Büyük hapları yutamıyorum bölerek içmekde sakıncalı vitamin filan verirse ne yapıcam kocamanlar.inşaallah seruma gerek duymadan toparlarsın kendini:nazar:

banada vitamin verdi bir doktor kendi doktorum gerek yok at gitsin dedi.gerçi bir önceki hamileliğimdede bana kullandırmamışlardı.valla gülüm sanmıyorum yediğim ekmeğin kabuğu peynir,,,aradada et...bunlardan ibaret.sen düşün artık....

Selam kızlar nasılsınz ? 2 li testlerini yaptıran bitirenler olmuştur, dilerim en güzel sonuçlar olsun herkes için. bende cuma günü bebeğimi gördüm büyümüş, aslında çok fazla yiyecek yasağım olmasına rağmen şimdilik iyi bakmışım 1 gün ilerdeymiş gelişimi.çok farklı değil ama yiyemiorum diye çekiniyodum.3 hafta sonrada 2 li tarama var, biraz korkuyorum izim embriyolar için çok sağlıklı değil demişti dr umuz inş rsik çıkmaz ve iyi bi sonuç gelir.ilaçlardan bahsetmişsiniz, bana dr um 7. hafta elevit verdi, eksiklerim olmasın diye. o da mübarek parmak kadar nerdeyse, zaten en miniği bile içemem.çok zor içiyorum ya,tiksiniyorm bişde sudan çok midem bulanıyo iksi birleşince sonucu tahmin edersiniz herşey çıkıyo :KK43: olsun ama bebek için herşey.hareketleri hissetmeye başlayanlar var galiba ? sanırım sürmelinin 2. gebelikten dolayı hissetmesi erken olmuşi biz ilklerin o kadar erken olmaz sanırım öyle değil mi ? umarım herkes çok iyidir bebekler sizlerden de iyidir.öpüyrum hepinizi.

banada vitamin verdi bir doktor kendi doktorum gerek yok at gitsin dedi.gerçi bir önceki hamileliğimdede bana kullandırmamışlardı.valla gülüm sanmıyorum yediğim ekmeğin kabuğu peynir,,,aradada et...bunlardan ibaret.sen düşün artık....

canım allah yardımcın olsun vücudun baya dirençsiz kalmış o zaman, en kısa zamanda düzelirsin inşaallah

ayyy canım kıyamam sana ya bi yoğurt başına neler getirmiş:KK9: istanbulda da yağmur var hava biraz serinledi çok şükür
EVETT BİR YOĞURT BANA 60 LİRAYA PATLADI :KK15:EN PAHALI YOĞURDU YEDİM BUAKŞAMM:KK1::KK1:
canım dün pırasa yaptım pazarda görünce, ıspanak da çok severim , zeytinyağlı fasülye,bezelye bunları yapıyorum bu mevsimde diğer kalan günler kırmızı et ve beyaz et den ortaya bişiler yapıyorum işte:)

ISPANAK FİLAN YİYEMİYORUM DA MEVSİMİ GELDİMİ Kİ BUNLARIN? PIRASA COK SEVİYORUMM AMA GÖREMEDİM BEN :26:TAVUK ETİNEDE TAHAMMÜLÜM YOK:KK25: KIRMIZI ET,BALIK,YOĞURT,YUMURTA,SÜT,ARADA CEVİZ,ÖZELLİKLE KEÇİ PEYNİRİ,İRDE MEYVE ÇEŞİTLERİ..BUNLAR EN ÖNEMLİLERİ :KK34:YARASINN BEBİŞLERİMİZEE :KK49::emir_bebek:

selam kızlar nasılsınz ? 2 li testlerini yaptıran bitirenler olmuştur, dilerim en güzel sonuçlar olsun herkes için. Bende cuma günü bebeğimi gördüm büyümüş, aslında çok fazla yiyecek yasağım olmasına rağmen şimdilik iyi bakmışım 1 gün ilerdeymiş gelişimi.çok farklı değil ama yiyemiorum diye çekiniyodum.3 hafta sonrada 2 li tarama var, biraz korkuyorum izim embriyolar için çok sağlıklı değil demişti dr umuz inş rsik çıkmaz ve iyi bi sonuç gelir.ilaçlardan bahsetmişsiniz, bana dr um 7. Hafta elevit verdi, eksiklerim olmasın diye. O da mübarek parmak kadar nerdeyse, zaten en miniği bile içemem.çok zor içiyorum ya,tiksiniyorm bişde sudan çok midem bulanıyo iksi birleşince sonucu tahmin edersiniz herşey çıkıyo :KK43: olsun ama bebek için herşey.hareketleri hissetmeye başlayanlar var galiba ? Sanırım sürmelinin 2. Gebelikten dolayı hissetmesi erken olmuşi biz ilklerin o kadar erken olmaz sanırım öyle değil mi ? Umarım herkes çok iyidir bebekler sizlerden de iyidir.öpüyrum hepinizi.

gözün aydın canım...ikiz değil miydi bebişler yanlış mı hatırlıyorum???evet canım ilk gebeliklerde bebeği hissetmek bir<z uzayailiyor:)))))))))bizde seni öptük...

canım allah yardımcın olsun vücudun baya dirençsiz kalmış o zaman, en kısa zamanda düzelirsin inşaallah
sağol kuzucum eksik olma...

hıı hııııı bendiiiim :26::26:

canım ben malatyada dört yıl yaşadım.ilk bebeğimde orada oldu..5 hastanesinede gittim neler yaşadım neler.ama canım doktorum var ki eline su dökeninin görmedim...elimden gelen yardımı yaparım:)))

benimde tshem 6.34 mü ne çıktı yaa acaba normalinden yavaşmı çalışıyo benimkide :26: Bi ara doktora görünmem lazım bu arada hangi bölüme görünmek lazımki acababu rahatsızlık için :26::26:

canım evet benimde tam anımsayamadım da 5-6 civarı çıkmıştı..normalden yavaş tedavi altına alınman lazım ilaçla..dahiliyeye çıktım ben birdi endokoloji uzmanı..bakalımm 1 aydır kullanıyorum tekrar baktırmam lazım çünkü çook önemlii

gözün aydın canım...ikiz değil miydi bebişler yanlış mı hatırlıyorum???evet canım ilk gebeliklerde bebeği hissetmek bir<z uzayailiyor:)))))))))bizde seni öptük...

canım ikiz bekliyoduk ama teki tutunabilmiş, bunada şükür dedik teyzesi :) olsun hissedene dek heyecanla bekleriz dimi :) seninde bulantılar artmış kilo kaybetmişsin inş en yakın zmanda geçer ya, ben tek su ve ilaçtn tiksinirken zorlandım senin için çok daha zor, inş az kalmıştır.

EVETT BENİMDE GÖBEKTE ARTII MALESEFF SANIRIM ERKEK BEBEKLE ALAKALI OLABİLİR BENİM BEBİŞ ERKEK ÇÜNKÜ:nazar::emir_bebek:AYYY BAK SEN ANNESİNİDE KILLANDIRIMIŞŞ GÖBÜŞÜNÜÜ:KK1: YESİNLER ONUN TESTESTERON HORMONUNUUU AYYYY ALLAHIMM :))

Selam kızlar nasılsınz ? 2 li testlerini yaptıran bitirenler olmuştur, dilerim en güzel sonuçlar olsun herkes için. bende cuma günü bebeğimi gördüm büyümüş, aslında çok fazla yiyecek yasağım olmasına rağmen şimdilik iyi bakmışım 1 gün ilerdeymiş gelişimi.çok farklı değil ama yiyemiorum diye çekiniyodum.3 hafta sonrada 2 li tarama var, biraz korkuyorum izim embriyolar için çok sağlıklı değil demişti dr umuz inş rsik çıkmaz ve iyi bi sonuç gelir.ilaçlardan bahsetmişsiniz, bana dr um 7. hafta elevit verdi, eksiklerim olmasın diye. o da mübarek parmak kadar nerdeyse, zaten en miniği bile içemem.çok zor içiyorum ya,tiksiniyorm bişde sudan çok midem bulanıyo iksi birleşince sonucu tahmin edersiniz herşey çıkıyo :KK43: olsun ama bebek için herşey.hareketleri hissetmeye başlayanlar var galiba ? sanırım sürmelinin 2. gebelikten dolayı hissetmesi erken olmuşi biz ilklerin o kadar erken olmaz sanırım öyle değil mi ? umarım herkes çok iyidir bebekler sizlerden de iyidir.öpüyrum hepinizi.

ayy bende elevit kullanıyom iğrenç bişii yaa daha bugün içerken miğdem ağzıma geldi çok pis kokuyo o yaaa :KK25::KK25::120: acaba doğurana kadar içcekmiyizki onuu :120:

sağol kuzucum eksik olma...

canım ben malatyada dört yıl yaşadım.ilk bebeğimde orada oldu..5 hastanesinede gittim neler yaşadım neler.ama canım doktorum var ki eline su dökeninin görmedim...elimden gelen yardımı yaparım:)))

aa sahimi hangi hastane o hangi doktooor :KK52::KK52::125:

canım ikiz bekliyoduk ama teki tutunabilmiş, bunada şükür dedik teyzesi :) olsun hissedene dek heyecanla bekleriz dimi :) seninde bulantılar artmış kilo kaybetmişsin inş en yakın zmanda geçer ya, ben tek su ve ilaçtn tiksinirken zorlandım senin için çok daha zor, inş az kalmıştır.

olsun canım rabbim iki kat ömürle iki kat güzellikle donatıp yollasın kuzucuğunu.ilk hamilelikler bilinmezlik olduğu için daha sürprizli...biz artık ikincileri eklediğimiz için daha rahatız...ama meraksa özlemse sevgiyse aynı...ne ilk ne ikinci.biliyorum ki beşinciyide beklersen herşey aynı.birde her hamilelik öle farklı ki....benim en başından beri var canısım bulantım iştahsızlık..hızlı kilo kaybım sorun işte..göbeğim gitti gibi belim inceldi bacaklarım inceldi göğüslerim küçüldü şaka gibi diyor doktorum.diyetle inletirdim yemek diye şimdi canım istemiyor:)))olsun rabbim beterinden saklasın.evdeki kuzum yormasa dinlencemde:)))oda bebek işte...

X