2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
selammm..çok kötüyüm valla kızlar,başımı kaldıramıyorum iki gündür..midem öldürdü beni..hızla kilo kaybediyorum.doktorumu aradım böle giderse serum takviyesi verecekmiş.65 le başladım şu an 61 im.düşünün yani:KK43:((sizler nasılsınız???geçmişe bakamayacağım çok uzun.....

çok çok geçmiş olsun ..biraz bişiyler yemeye zorla kendini böyle nereye kadar devam edecek? Acil kilo alman lazım..yanılmıyorsam sen yürüyüşte yapıyordun onuda biraz ertelemelisin bence kilo kaybın belki odur?

EVETT BENİMDE GÖBEKTE ARTII MALESEFF SANIRIM ERKEK BEBEKLE ALAKALI OLABİLİR BENİM BEBİŞ ERKEK ÇÜNKÜ:nazar::emir_bebek:AYYY BAK SEN ANNESİNİDE KILLANDIRIMIŞŞ GÖBÜŞÜNÜÜ:KK1: YESİNLER ONUN TESTESTERON HORMONUNUUU AYYYY ALLAHIMM :))
ayy cinsiyette mi belli olmuş :)) hoşgelsin minik erkek, ya benim kuzenim 2 kız doğurdu ondada aşırı tüylenme hatta sakallanma desem yeridir oldu.bizde sanırım erkek hormonları çok, inş seninki geçici olsun.
ayy bende elevit kullanıyom iğrenç bişii yaa daha bugün içerken miğdem ağzıma geldi çok pis kokuyo o yaaa :KK25::KK25::120: acaba doğurana kadar içcekmiyizki onuu :120:

canım 7 aylık hamile arkadaşım var o hala kullanıyo, ondan sonrada devam edilcekmi bilmiyorum ama vitamin eksiği varsa devam ederler.ki bende kesin devam edilcek protein yasağım var benim.demekki tek ben değilmişim tiksinen buna sevindim ama keşke daha hafif ve kokusuz olsaydı ne var :KK43:

aa sahimi hangi hastane o hangi doktooor :KK52::KK52::125:

bak canım anatoliayada übeyid var sakın gitme.para için testlerde oynama yapar amniyosenteze kadar götürür.özel malatya hastanesinde özlem hanım var çok pimpirikli ama iyi ir kadındır...sıtmapınarda özel gözde hastanesinde ismail evren var için çok rahat gidebilirsin harika bir adamdır.gereksiz test yapmaz korkutmaz...olağanüstü bir adamdır.karar verirsen yardımcı olurum...çok severim ben onu çok desteği oldu sağolsun...

çok çok geçmiş olsun ..biraz bişiyler yemeye zorla kendini böyle nereye kadar devam edecek? Acil kilo alman lazım..yanılmıyorsam sen yürüyüşte yapıyordun onuda biraz ertelemelisin bence kilo kaybın belki odur?

sağolasın eksik olma.yok yürümüyorum zaten...yemeye zorlayamam çünkü yanma bulantı canımdan bezdirdi....bakalım artık belki geçer bir iki haftaya inşallah....

canım evet benimde tam anımsayamadım da 5-6 civarı çıkmıştı..normalden yavaş tedavi altına alınman lazım ilaçla..dahiliyeye çıktım ben birdi endokoloji uzmanı..bakalımm 1 aydır kullanıyorum tekrar baktırmam lazım çünkü çook önemlii

hmm dahiliyemi ilgileniyomuş guatır sorunuylaa :26::26: sağol canım yaa :KK16: yaa iyide gebişken ilaç falan kullanmak sorun olmasın sonraaa :26::26::18::18: ne gibi sorun yaratır acaba tedavi edilmezse bu tirotin yavaş çalışması falaaaan? Düşüğe falanmı yol açar acabaa? :18::18:

sağolasın eksik olma.yok yürümüyorum zaten...yemeye zorlayamam çünkü yanma bulantı canımdan bezdirdi....bakalım artık belki geçer bir iki haftaya inşallah....

benim de çok midem bulanıyodu...kendimce bi çözüm buldum ben...sık sık atıştırıyorum ve açık hava daha iyi geliyo...istersen bi dene canım...aç olunca mide daha çok bulanıyo...

Son düzenleme:
olsun canım rabbim iki kat ömürle iki kat güzellikle donatıp yollasın kuzucuğunu.ilk hamilelikler bilinmezlik olduğu için daha sürprizli...biz artık ikincileri eklediğimiz için daha rahatız...ama meraksa özlemse sevgiyse aynı...ne ilk ne ikinci.biliyorum ki beşinciyide beklersen herşey aynı.birde her hamilelik öle farklı ki....benim en başından beri var canısım bulantım iştahsızlık..hızlı kilo kaybım sorun işte..göbeğim gitti gibi belim inceldi bacaklarım inceldi göğüslerim küçüldü şaka gibi diyor doktorum.diyetle inletirdim yemek diye şimdi canım istemiyor:)))olsun rabbim beterinden saklasın.evdeki kuzum yormasa dinlencemde:)))oda bebek işte...

Haklısın 2.lerde biraz daa rahattrı insan ama heyecanda kesinlikle farketmez 3 - kaç olursa olsun.Allahım yavrularımıza sağlık versinde .. evet hatırladım baştan beri bulantın vardı ama epeydir giremiyorum ya ben takip edemedim kilo olayı hakketen tuhaf olmuş.hani seni güçsüz düşürtmese yormasa neyse birkaç haftaya kilo almaya başlarsın diycem ama halsiz kalıyosunudur ister istemez, e tabi bide minik var.inş seneye yaz çok rahat geçirirsin usluda olur bebişin :) oğlun diyesim geldi 2. yede, bakalım ne olcak cinsiyet ? adettendir 1 kız 1 oğlan olsun deriz ya hani hayırlısıysa sende diliyosan inş sağlıklı bi kızın olsun tabi

hmm dahiliyemi ilgileniyomuş guatır sorunuylaa :26::26: Sağol canım yaa :KK16: Yaa iyide gebişken ilaç falan kullanmak sorun olmasın sonraaa :26::26::18::18: Ne gibi sorun yaratır acaba tedavi edilmezse bu tirotin yavaş çalışması falaaaan? Düşüğe falanmı yol açar acabaa? :18::18:

evt canım dahiliye..hayır gebelikte kesinlikle hiçbir zararı yok üstelik faydalı içinde sodyum olduğu için,bebeğin beyin gelişiminde önemli katkıları varmış :KK34: çok kötü nette araştırdım..ama bizim çok yüksek değil neleri var allah korusun..basit bir ilaç tedavisiyle gecilecek bişiy..cok önemli nette araştırdım da neler yazıyoduu rabbim korusun:KK52:

canım ilaç kullanma özürlüsü olduğum için söleyemedim ama bugün kilomu görünce aradım.haftaya bebek benden besleneceği için sıkıntılı.kilo kayım olmaya devam ederse serum dedi:KK43:((

bende öyle biliyorum birde bacaktaki tüyler daha hızlı çıkarmış...bende çok tüylendim.iğrenç hissediyorum ama epilasyonum olduğu için sadece kesilecek duruma gelmesini bekliyorum son zamanlarda bir defaya mahsus ağda yaptırcam:KK43:(((

yok be kayra ben de epilasyon yaptirdim 5-6 seans filan hatta jilet kullaniyorum hamile kalmadan once de yapardim seansim gelene kadar ben cok guzel bir yerde de yaptirmistim yuz disinda tum vucuda jilet kullaniliyor. gayet de guzel oluyor tuy tuy oldugu icin gec de cikiyor hic agda yapip killarini guclendirmeyesin derim ben :KK66:

EVETT BENİMDE GÖBEKTE ARTII MALESEFF SANIRIM ERKEK BEBEKLE ALAKALI OLABİLİR BENİM BEBİŞ ERKEK ÇÜNKÜ:nazar::emir_bebek:AYYY BAK SEN ANNESİNİDE KILLANDIRIMIŞŞ GÖBÜŞÜNÜÜ:KK1: YESİNLER ONUN TESTESTERON HORMONUNUUU AYYYY ALLAHIMM :))

belkim benim de erkektir ya cuma gidiyoruz ikiliye biz de alcam bebegimi karinimin en rahat yerine kosa kosa gitcez :)

YEMEYE ZORLAMAN LAZIM AMAAA BEBİŞ İÇİN ŞART:emir_bebek: MİNİĞİDE ETKİLİYORSUN BÖYLE YAPMA..BELKİ GEÇERE BIRAKMA BENCE BİRAN ÖNCE TOPARLAN:KK20::KK20:

yok be kayra ben de epilasyon yaptirdim 5-6 seans filan hatta jilet kullaniyorum hamile kalmadan once de yapardim seansim gelene kadar ben cok guzel bir yerde de yaptirmistim yuz disinda tum vucuda jilet kullaniliyor. gayet de guzel oluyor tuy tuy oldugu icin gec de cikiyor hic agda yapip killarini guclendirmeyesin derim ben :KK66:

ağdayla tüylenir mi dersin ? ya bende cuma gün randevum için göbeğimi almıştım azaltır hem diye düşündüm.aşırı yok ama o jeli sürünce karışıyo yapışıyor ayırırken canım yanıyodu dr a rezil olmayım erkek gibi gidip demiştim ama :KK43:( hayır bide zamanla ağdada can yakacak napcaksak.

senin alt kisimda bebisin haftasi gorunmuyor kayracim buyuk yavrunun yasi gorunuyor sen hepimizden ondesin diye biliyorum neden gecmedi hala ya uzuldum bu haline sanirim baska arkadaslarimin bu ara sikintlari var benim ilk zamnalr bulantim oldugunda dikkatimi baska insanlara verirdim yani sunu farketmistim bi basimayken daha kotu oluyordum mesgul etcek bisiler de iyi geliyordu ...

benim de çok midem bulanıyodu...kendimce bi çözüm buldum ben...sık sık atıştırıyorum ve açık hava daha iyi geliyo...istersen bi dene canım...aç olunca mide daha çok bulanıyo...

canım sık çıkıyorum dışarıya yürüyorum bebiş parka gidiyor.halsiz değilim şükür ama baş ağrısı yanma bulantı...yemek aklıma gelmiyorki..bakalım gülüm ya sağol tavsiyen için canısım..

haklısın 2.lerde biraz daa rahattrı insan ama heyecanda kesinlikle farketmez 3 - kaç olursa olsun.allahım yavrularımıza sağlık versinde .. Evet hatırladım baştan beri bulantın vardı ama epeydir giremiyorum ya ben takip edemedim kilo olayı hakketen tuhaf olmuş.hani seni güçsüz düşürtmese yormasa neyse birkaç haftaya kilo almaya başlarsın diycem ama halsiz kalıyosunudur ister istemez, e tabi bide minik var.inş seneye yaz çok rahat geçirirsin usluda olur bebişin :) oğlun diyesim geldi 2. Yede, bakalım ne olcak cinsiyet ? Adettendir 1 kız 1 oğlan olsun deriz ya hani hayırlısıysa sende diliyosan inş sağlıklı bi kızın olsun tabi

yok be canım bir kız bir erkek istemiyorum ben.tek kızım o yüzden sıkıntı çok yaşadım...aynı cins,iyetten olması yavrularım için daha uygun olur benim kadar yalnız olmazlar.ama yüce mevlam görelim neyler???rabbim ne verirse başımın tacıdır...bebeğim zaten en çok yoran ama allah annemden razı olsun birgün evde birgün annemde kalır benim yavru uyumaz yarasa gibi.allah başımdn eksik etmesin...sağol canım senin içinden geçen güzellikte seni bulsun inşallah sağlıkla...

yok be kayra ben de epilasyon yaptirdim 5-6 seans filan hatta jilet kullaniyorum hamile kalmadan once de yapardim seansim gelene kadar ben cok guzel bir yerde de yaptirmistim yuz disinda tum vucuda jilet kullaniliyor. Gayet de guzel oluyor tuy tuy oldugu icin gec de cikiyor hic agda yapip killarini guclendirmeyesin derim ben :KK66:

canım benim epilasyoncum dedi asla jilet olmaz yayar ve kalınlaştırı diye.benim bitmişti nerdeyse.kolaltım bitti mesela bıyık falan.bacaklarımda 8 ayda falan çıkardı şimdi bir gör çok gülersin.orman gibi...özel bölgedede çok yok allahtan...bir bacaklar göbek çok kötü yaa:KK43:((((((((((

bak canım anatoliayada übeyid var sakın gitme.para için testlerde oynama yapar amniyosenteze kadar götürür.özel malatya hastanesinde özlem hanım var çok pimpirikli ama iyi ir kadındır...sıtmapınarda özel gözde hastanesinde ismail evren var için çok rahat gidebilirsin harika bir adamdır.gereksiz test yapmaz korkutmaz...olağanüstü bir adamdır.karar verirsen yardımcı olurum...çok severim ben onu çok desteği oldu sağolsun...

gözde hastanesinde ismail evren ha hmm iyi bakalım bi arkadaşta sevgi tıp merkezinde Derya Karaça diye bi doktor varmış onu denemeyi düşünüyom bende beğenmezsem o didiğin doktora gideyim o halde canım bende hayat hastanesine sevgi hanıma gittiydim daha önce ama değiştircem :KK19: şu özlem hanım nasıl pimpirikliki naapıyo yani :26: bayan olsa sanrım daha rahat ederdim ama çokta fark etmez yaa benim için eşim accık kıskanıyo okadar :KK9::KK9:

senin alt kisimda bebisin haftasi gorunmuyor kayracim buyuk yavrunun yasi gorunuyor sen hepimizden ondesin diye biliyorum neden gecmedi hala ya uzuldum bu haline sanirim baska arkadaslarimin bu ara sikintlari var benim ilk zamnalr bulantim oldugunda dikkatimi baska insanlara verirdim yani sunu farketmistim bi basimayken daha kotu oluyordum mesgul etcek bisiler de iyi geliyordu ...

yok be kuzucum 13.haftamdayım henüz..benden önde çok arkadaşımız var.zamanım yokki kuzum temizlik yemek ütü bebek.benim yavru çok acıkır hergün yıkanır oyun ister...olsun allah selamet versin hepimize gerisi kolay....

ağdayla tüylenir mi dersin ? ya bende cuma gün randevum için göbeğimi almıştım azaltır hem diye düşündüm.aşırı yok ama o jeli sürünce karışıyo yapışıyor ayırırken canım yanıyodu dr a rezil olmayım erkek gibi gidip demiştim ama :KK43:( hayır bide zamanla ağdada can yakacak napcaksak.

epilasyon yaptirdiysan gobegine eger, agda yapinca guclendirmis oluyosun o yuzden jilet kullansan daha iyi olur canim ya ki kalinlasir artar diye korkma gebelik surecinde hormonel bir killanmamiz oluyor rahat ol:) ama epilasyonlu degilsen agda yap tabiki de :)

gözde hastanesinde ismail evren ha hmm iyi bakalım bi arkadaşta sevgi tıp merkezinde derya karaça diye bi doktor varmış onu denemeyi düşünüyom bende beğenmezsem o didiğin doktora gideyim o halde canım bende hayat hastanesine sevgi hanıma gittiydim daha önce ama değiştircem :KK19: şu özlem hanım nasıl pimpirikliki naapıyo yani :26: Bayan olsa sanrım daha rahat ederdim ama çokta fark etmez yaa benim için eşim accık kıskanıyo okadar :KK9::KK9:

sevgi hastanesini sevmiyorum ben ya hiç düşünmedimde...özlem hanım insanı çok korkutuyor bebek geliyo aa ölçüm eksik falan fıstık..ismaili şiddetle tavsiye ederim senden çok eşinle konuşur oda kıskanmaz yani.ama işinin ehli harika bir adamdır...

ayy cinsiyette mi belli olmuş :)) hoşgelsin minik erkek, ya benim kuzenim 2 kız doğurdu ondada aşırı tüylenme hatta sakallanma desem yeridir oldu.bizde sanırım erkek hormonları çok, inş seninki geçici olsun.

canım 7 aylık hamile arkadaşım var o hala kullanıyo, ondan sonrada devam edilcekmi bilmiyorum ama vitamin eksiği varsa devam ederler.ki bende kesin devam edilcek protein yasağım var benim.demekki tek ben değilmişim tiksinen buna sevindim ama keşke daha hafif ve kokusuz olsaydı ne var :KK43:

evet tek diilsin canım yaa kokusu ççok berbaat :KK25::KK25: ha bide kokulu peynirlerden tiksinir oldum biraz :26::KK25:

X