2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ayyyh kusura bakma canım yaaa evet dedipin doğru 11 bitmiş 12 ye girmiş oluyorsun

Ne kusuru canım, cvp verdiğin için tşk ederim.

Diğer arkadaşın mesajını yeni gördüm. Arkadaşım hiç korkma 2li testle o kadar çok korkutulan tanıdığım varki, ben o yüzden 4 eylüldeki randevuma gayet soğukkanlı gideceğim, yengemede sıkıntı var dediler bi sürü test yaptılar, down sendromu felan dediler, ama çok şükür yiğenim şimdi 6 aylık. Yani sağlıcakla doğdu. İnşallah sende de sıkıntı yoktur.

SELAMMMMM :KK24::KK24:KIZLAR GELDİM İŞİM ÇOK ÇABUK BİTTİ HEMEN SIRA BEKLEMEDEN GİRDİM RANDEVULU OLDUĞUM İÇİN..ŞÜKÜR BEBEİŞİM BÜYÜMÜŞŞ:nazar: TEKME ATIP DURUYODU :KK1:AMA BEN BİŞİY HİSSETMEDİM..MİNİĞİM YAA :emir_bebek:HAAA BU ARADAAA BEBEKK ERKEK:nazar::nazar: KIZ GİBİ HİSSEDİYODUM HEP YANILDIM:KK17: KÜÇÜK PİPİYİ GÖRDÜKK :KK9:

SELAMMMMM :KK24::KK24:KIZLAR GELDİM İŞİM ÇOK ÇABUK BİTTİ HEMEN SIRA BEKLEMEDEN GİRDİM RANDEVULU OLDUĞUM İÇİN..ŞÜKÜR BEBEİŞİM BÜYÜMÜŞŞ:nazar: TEKME ATIP DURUYODU :KK1:AMA BEN BİŞİY HİSSETMEDİM..MİNİĞİM YAA :emir_bebek:HAAA BU ARADAAA BEBEKK ERKEK:nazar::nazar: KIZ GİBİ HİSSEDİYODUM HEP YANILDIM:KK17: KÜÇÜK PİPİYİ GÖRDÜKK :KK9:
çok sevindim tatlım maşallah cinsiyette netleşmiş sağlıkla gelsin bebişin inşallah maşallah maşallah :KK49::emir_bebek::nazar::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

geçmiş olsun aslında olmaması lazım bulantılarının bitmesi lazım tiksindin sanırım bişeyden bende dişlerimi fırçalayınca helak oluyorum yarım saat midemle boğuşuyorum bu ayda geçerse midemiz biter artık bebeklerimiz karnımızı tekmeleyerek gösterir kendini :)) bizde bu çektiklerimizi hemen unuturuz :)
aslında tiksinmedim ama geçsin artık yaaaa dediğin gibi tekmelerle hissedelim bebişlerimizi bulantı berbat bi:KK43:şi

Günaydın kızlar, birşey sormak istiyorum,

Şimdi 11+0 olunca 11 haftam bitmiş mi oluyor, 12.haftaya girmiş oluyorum değil mi? Yoksa 10 hafta mı bitmiş oluyor?
12. haftaya girmiş bulunuyosun canım

özpolat, eşinle ilgili problemlerini okudum yalnız daha önceki yazdıklarından senin görümce ve kayınvalide probleminde var sanırım? eğer öyle ise kayınvalideninde seni korumasını yada oğluyla seninle iyi geçinmesi kendine çeki düzen vermesi gerektiğiyle ilgili bir konuşma yapmasını çok bekleyemeyiz sanırım şu an senin tek yapman gereken olaylar karşısında daha sakin olmak ..... eşinle sakin olduğu zamanlarda konuşmayı denesen bile dinleyecek bir karakete benzemiyor olsaydı birinin onu dürtmeden senin hamile olduğunu üzmemesi gerektiğini falan bilirdi .... Onuniçin şekerim ben ve bebeğim de kendini üzme, sakin ol Allah yardımcın olsun

canım eltimle ve kaynanamla:) görümcem olsa bi ağırlık olur yani bu kadar vıcık vıcık olmaz herşey die düşünüyorum çünkü arada eşim var,ama elti öyle değil işte ister istemez bir uyuşmazlık oluyor bizimkisi cin gibi adam çarpıyor, her lafına susuyorum çünkü cevap verdikçe farkettim ki kafasında kuruyor hee demekki sen böyle düşünüyodun die konuşuyor dedim allah ıslah etsin özlem sus dedim kendime:))çok nadir görüyorum burnumun dibinde oturuyor...olaylara karşı yaklaşımım sakin ve uzak dır zaten susarım ama yüzümle herşeyi anlatırım buda yetiyor zaten dün eşim geldi benden özür diledi seni seviyorum dedi bitti gitti :)sakin iken de çok konuştum tamam diyor çocuk gibi sonra tekrar yapıyor yoruldum artık birşeyleri ona izah etmekten bende dün söyledim sen böyle yaparak tek beni değil karnımdaki bebeğimizide etkiliyosun kendine çeki düzen ver dedim veremiyorsan da beni kendi halime bırak 6 ayım kalmış rahat bir hamilelik geçirmek istiyorum dedim sustu...kaynanamda dün yaşanandan dolayı üzüntüm geçsin die bebek battaniyesi almış kadında arada kalmış aslında arada anasınada böyle yapıyor :KK1::KK1::KK1:

günaydın cici mart anneleri ve sevimli bebişleri :KK49::emir_bebek::nazar::KK3::KK16:

çok sevindim tatlım maşallah cinsiyette netleşmiş sağlıkla gelsin bebişin inşallah maşallah maşallah :KK49::emir_bebek::nazar::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

CANIM BENİMM SANADA GÜNAYDIN BENDE ÇOOOK MUTLUTYUUMM:nazar::nazar:RABBİM HERKESE TATTIRSIN BU MUTLULUĞU..AMİİNN CÜMLEMİZİN BEBİŞİ SAĞLIKLA GELSİN İNŞALLAHHH :emir_bebek:HEPİNİZİ ÖPÜYORUMM BEN YATIYORUM..ÇOK UYKUM VAR AZ UYUMUŞTUM HOŞÇAKALIN:KK3::KK3:

MERHABA güzel anneler mide bulantım var yine benim ya geçmişti ne güzel
niye böle anlamıyorum

canım hayırlı olsun tekrar allah nazarlardan korusun maşallah:nazar::nazar::nazar:

erkek bebeğin hayırlı olsun....annesine babasına hayırlı mert dürüst bir evlat olsun.....sanada söyleyeyim romantik,duygusal,kadın halinden anlatan bir erkek olsun :KK1:

hadi hayırlı olsun bitanem darısı başımıza tam olarak kaçıncı haftada gördün ?:KK52:

Ne kusuru canım, cvp verdiğin için tşk ederim.

Diğer arkadaşın mesajını yeni gördüm. Arkadaşım hiç korkma 2li testle o kadar çok korkutulan tanıdığım varki, ben o yüzden 4 eylüldeki randevuma gayet soğukkanlı gideceğim, yengemede sıkıntı var dediler bi sürü test yaptılar, down sendromu felan dediler, ama çok şükür yiğenim şimdi 6 aylık. Yani sağlıcakla doğdu. İnşallah sende de sıkıntı yoktur.

inşallahh canımmm 3 haftaya kadar cıkcak sonuclarım allahtan hayırlısı insallahh temiz cıkarr..

aslında tiksinmedim ama geçsin artık yaaaa dediğin gibi tekmelerle hissedelim bebişlerimizi bulantı berbat bi:KK43:şi
tatlım geçmiş olsun :KK5: sadece bulantı mı :KK25: yoksa :KK37: ay bendede mevcut :2: ben bilerek ilaç almıyorum zaten benim fmf ilacımı bırakmamam gerekiyor bu yüzden fazla ilaca yüklenmek istemiyorum :KK25: zor çok iyi bilirim :KK30: geçsin çabucak inşallah :KK16:

özpolat tatlım demekki neymiş :KK3: kadının fendi erkeği yendi :KK15::KK9: Rabbim göbişindeki meleğinin hatrına hanenize bol-bol husur-sağlık nasip etsin eşini Rabbim ıslah eylesin inşallah :nazar::KK31::KK16::KK16::KK16:

gözünaydın canımmm yanlış hatırlamıyorsam senin di değilmi karaciğer fonksiyon testlerin yüksek çıkmıştı sonrasında ne yaptın gittinmi dahiliye ye?

saol canım evet maleseff bozuk çıktı karaciğerim..ona henüz baktırmadım bu hafta içinde onada baktıracağım devlete çıkıcam onun için..aslında karaciğerde yapılacak bişiy yok dikkat etmem gerekiyor yağlı,tatlı,tuzlu,hamur işi yememeliyim..diyet hafif beslenmeliyim..:44:ben zaten tatlı yemem,çok yağlı yemem,hamur işi desen pek aram yok biraz tuzu seviyorum..doğuştan diyetliyim dee :))) rabbim korur inşallhhh:KK39:

X