2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
GÜNAYDINLAR HAMİŞLERR
bende de çok fazla yürüyünce,ya da ayakta fazla dikilince oluyor o ağrılar,ve geceleri....Zaten geriye ne kaldı ki:KK1:
sırtıma,belime yastık koyup,ayaklarımı uzatınca geçiyor.

Son düzenleme:
günaydın anneler ve boyu en 5-12 cm.olan bebekleri :KK1:

ayın son haftası çok yoğun geçiyor şu haftayı atlatmak istiyorum...doktor net cinsiyet tahmini için 2 hafta sonra gel yada 1 ay sonra kontrolün için gel dedi...biz 1 ay sonraki kontrole gidicez....bir de benim plesentam aşağıdaymış dikkat et kendine sancı ve kanama yapabilir korkma dedi....ablamında öyleydi onunda doktoru bu avantaj rahat doğum yaparsın demiş ve ablam normal doğum yapmıştı.....
şimdi 1 ay bebikimi göremicem ama ilk gördüğümde kocaman olmuş olacak inşallah.....:emir_bebek:

GÜNAYDIN ANNELER :KK16::KK16:ŞİMDİ KONTROLE GİDİYORUM,HEM CİNSİYETİ KESİNLEŞTİRLİM,HEM BEEBİŞİMİ ÇOK ÖZLEDİMM:emir_bebek: ALLAHIN İZNİYLE İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDADIR..CİNSİYETT HİÇÇ ÖNEMLİ DEĞİL YAVRUM SAĞLIKLI OLDUKTAN SONRA GERİSİ TEFERRUAT RABBİME EMANETİZ ..:KK49::KK49:

günaydın güzel anneler :KK16:

bugün benim de kontrolüm var saat üç de ve arkadaşım doğum yaptı bu sabah hem kendi bebeğimi görücem ne kaDAR büyümüş merak ediyorum hemde onunkini görürüm yeni doğmuş bir erkek bebek :):KK16::KK16: ne kadar tatlıdır kim bilir :emir_bebek::emir_bebek: :KK1::KK1:

ohh şükürler olsun iki gündür seni beklemekten helak oldum...artık dışarı çıkabilirim...

Topiğimizin ilk prensesi hayırlarla gelsin inşallah.can yoldaşın sırdaşın arkadaşın olsun..kız olması iyi oldu erkek var nasılsa:)))rabbim hep güzel haberlerle donatsın canım....

herkes cinsiyet için erken diyor ama benim hissettiğim kızdı...arkadaşım sırdaşım olsun istedim aynı ablem ve benim anneme yaptığımız arkadaşlığımız gibi....kuzucuğumun abiside bende o kız elif abla diyordu isminide buldu....dün giderken bana haber verin ben merak ederim ama sakın saklamayın dedi ve gitti....artık kardeşini seneye yaza inşallah büyümüş olarak görür....

günaydın kızlar çok kötüyüm sürekli kusuyorum :KK43:karnım aç bişey yiyemiyorum midem çok fena inşallah sizler iyisinizdir bide bi kız bebiş olcakmış sanırım hadi hayırlı olsun annişine:emir_bebek::KK16:

Son düzenleme:
günaydın kızlar..2li tarama testim kötü cıktı ve gecen carsamba bebegin eşinden bi parça aldılar..tarama testinde yanılma payı var dedi ama bu yapılan testin sonucu %99.9 dogru cıkıyomus..allahtan hayırlısı insallah tertemiz cıkar sonuclar..allah korusun aksini düşünmek istemiyorum..

Günaydın kızlar, birşey sormak istiyorum,

Şimdi 11+0 olunca 11 haftam bitmiş mi oluyor, 12.haftaya girmiş oluyorum değil mi? Yoksa 10 hafta mı bitmiş oluyor?

günaydın kızlar..2li tarama testim kötü cıktı ve gecen carsamba bebegin eşinden bi parça aldılar..tarama testinde yanılma payı var dedi ama bu yapılan testin sonucu %99.9 dogru cıkıyomus..allahtan hayırlısı insallah tertemiz cıkar sonuclar..allah korusun aksini düşünmek istemiyorum..
inşallH herşey yolundadır gülüm hiç bi şeyi yoktur meleğinin iyi düşün iyi olsun aklına kötü şeyler getirme ALLAHIM korusun sizeri:KK16:

inşallah çok güzel çıkar sonuçların hep dua et allahım hayırlısını verir inşallah :26:

günaydın kızlar çok kötüyüm sürekli kusuyorum :KK43:karnım aç bişey yiyemiyorum midem çok fena inşallah sizler iyisinizdir bide bi kız bebiş olcakmış sanırım hadi hayırlı olsun annişine:emir_bebek::KK16:

geçmiş olsun canım.üzme kendini.herşey yolundadır merak etme.allah hepimizin yardımcısı olsun

geçmiş olsun aslında olmaması lazım bulantılarının bitmesi lazım tiksindin sanırım bişeyden bende dişlerimi fırçalayınca helak oluyorum yarım saat midemle boğuşuyorum bu ayda geçerse midemiz biter artık bebeklerimiz karnımızı tekmeleyerek gösterir kendini :)) bizde bu çektiklerimizi hemen unuturuz :)

Günaydın kızlar, birşey sormak istiyorum,

Şimdi 11+0 olunca 11 haftam bitmiş mi oluyor, 12.haftaya girmiş oluyorum değil mi? Yoksa 10 hafta mı bitmiş oluyor?

aynen söylediğin gbi oluyor şekerim

kalbini ferah tut Allahın izniyle inşallah sonucun temiz çıkacaktır

özpolat, eşinle ilgili problemlerini okudum yalnız daha önceki yazdıklarından senin görümce ve kayınvalide probleminde var sanırım? eğer öyle ise kayınvalideninde seni korumasını yada oğluyla seninle iyi geçinmesi kendine çeki düzen vermesi gerektiğiyle ilgili bir konuşma yapmasını çok bekleyemeyiz sanırım şu an senin tek yapman gereken olaylar karşısında daha sakin olmak ..... eşinle sakin olduğu zamanlarda konuşmayı denesen bile dinleyecek bir karakete benzemiyor olsaydı birinin onu dürtmeden senin hamile olduğunu üzmemesi gerektiğini falan bilirdi .... Onuniçin şekerim ben ve bebeğim de kendini üzme, sakin ol Allah yardımcın olsun

Sadakat tek kalıp elbiseydi,kimine bol kimine dar geldi...
Dürüstlük,çok beyazdı,temiz tutamam deyip kimse almadı...
Velhasıl insan oğlu çıplak kaldı,ar,edep ve haya sığınacak bir beden aradı...
Sevgiye bir vefa borcu kaldı...
Onuda ALLAH için sevenler aldı...

HAYIRLI GÜNLERİNİZ OLSUN CANLARIM....
:KK16:

X