- 22 Temmuz 2011
- 4.708
- 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohh şükürler olsun iki gündür seni beklemekten helak oldum...artık dışarı çıkabilirim...
Topiğimizin ilk prensesi hayırlarla gelsin inşallah.can yoldaşın sırdaşın arkadaşın olsun..kız olması iyi oldu erkek var nasılsa:)))rabbim hep güzel haberlerle donatsın canım....
günaydın sevgili anne adayları :))
inşallH herşey yolundadır gülüm hiç bi şeyi yoktur meleğinin iyi düşün iyi olsun aklına kötü şeyler getirme ALLAHIM korusun sizerigünaydın kızlar..2li tarama testim kötü cıktı ve gecen carsamba bebegin eşinden bi parça aldılar..tarama testinde yanılma payı var dedi ama bu yapılan testin sonucu %99.9 dogru cıkıyomus..allahtan hayırlısı insallah tertemiz cıkar sonuclar..allah korusun aksini düşünmek istemiyorum..
günaydın kızlar..2li tarama testim kötü cıktı ve gecen carsamba bebegin eşinden bi parça aldılar..tarama testinde yanılma payı var dedi ama bu yapılan testin sonucu %99.9 dogru cıkıyomus..allahtan hayırlısı insallah tertemiz cıkar sonuclar..allah korusun aksini düşünmek istemiyorum..
günaydın kızlar çok kötüyüm sürekli kusuyorum karnım aç bişey yiyemiyorum midem çok fena inşallah sizler iyisinizdir bide bi kız bebiş olcakmış sanırım hadi hayırlı olsun annişine
günaydın kızlar çok kötüyüm sürekli kusuyorum karnım aç bişey yiyemiyorum midem çok fena inşallah sizler iyisinizdir bide bi kız bebiş olcakmış sanırım hadi hayırlı olsun annişine
Günaydın kızlar, birşey sormak istiyorum,
Şimdi 11+0 olunca 11 haftam bitmiş mi oluyor, 12.haftaya girmiş oluyorum değil mi? Yoksa 10 hafta mı bitmiş oluyor?
günaydın kızlar..2li tarama testim kötü cıktı ve gecen carsamba bebegin eşinden bi parça aldılar..tarama testinde yanılma payı var dedi ama bu yapılan testin sonucu %99.9 dogru cıkıyomus..allahtan hayırlısı insallah tertemiz cıkar sonuclar..allah korusun aksini düşünmek istemiyorum..
2 tane şey söyledim hangisi doğru :) 11 hafta mı bitmiş oluyor?aynen söylediğin gbi oluyor şekerim
2 tane şey söyledim hangisi doğru :) 11 hafta mı bitmiş oluyor?