2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
3 lü testte 2 li den farklı olarak nöral tüp defekti saptanabiliyor,aslında ikiliyi yaptırmadan üçlüyü yaptırsak da olurdu herhalde .....

nette biraz araştırdım önemli olduğu vurgulanıyor 16.haftadan itibarenmiş..bunda da down sendromuna bakılıyomuş haklısın 2. Ciye gerek yokmuş ozaman direk 3 önemliyse:26:

Kizlar ne zamandir yattigim icin bugun kocamla besik ve araba bakalim azcik acilayim diye disari ciktik
bende malesef marka takintisi vardi internetten arastirdigim kadariyla maxi cosi- quinny tarzi arabalari
cok begeniyorum ama oldukca pahalilar 1500 civari.
guvendigim bi dukkan sunny marka onlarla ayni yerde yapilan bi araba onerdi
sekli de ayni sanirim kumasta farkliliklar olabilir
fiyatsa nerdeyse ucte biri. 600 liraya oto koltugu dahil.
ilk bebek ve hatta ilk torun oldugu icin cok hevesleniyoruz tabi.
ama abartmak da istemiyorum biraz batil inanclarim da var
cok erken esya satin almamak haset etmemek gibi.
Zaten saticilar sasiriyo daha cinsiyeti bile belli degil :)
kesin gulmuslerdir..
ama fiyat arastirmasi yapip kendimizi hazirlayalim da istiyoruz.
ay ne cok konustum.

dertli arkadaslar lutfen hamile oldugunuzu unutmayin
sizin iyi olmaniz oonun iyi olmasi demek.
insallah sikntilariniz hemen biter

canım maxi cosi gerçekten pahalı bende çok beğeniyorum istiyodumda ama krafta döndüm kraftın sitesine gir bak twist premium travel sistem yakından inceledim de kullanışlı ve rahat kaliteli pusetide var ben direk siyah alıcam cinsiyete göre kırmızı pembe yada mavi tercih ettiğim bir renk değil kocamanda altında bir sepeti var 1100 yada 1200 den 790 tl ye düşmüş e bebekden baktım

merhaba arkadaslar.masallah besikler pusetler kiyafetler kinusulmaya baslanmis.bazi arkadaslarin cinsiyetleride belli olmus ikili testler yapilmis..masallah masallah...darisi basima ins..sali gunu cok heyecanliyim

selam güzel anneler..dün tatilden döndük,sanırım yol biraz zorladı beni..2 gündür kasıklarım ağrıyor.korkudan bugün apar topar hastaneye gittim.doktor ultrasonla baktı,çok şükür bebeğimin kalbi atıyodu.yolda yediklerinden bağırsakların bozulmuş olabilir dedi,ama ne olur ne olmaz diye düşük iğnesi vurdu..hastaneden çıktıktan sonra aklıma geldi 14.haftada bebek düşer mi?bide cinsiyetini sorucaktım doktora dedim şimdi der ki hem acile gelmiş hemde cinsiyetini soruyo,vazgeçtim..12.haftada %51 erkek demişti doktorum.artık kısmet 11 eylülde evlilik yıldönümümdeki kontrolümde

yoldan olmustur canim.gecmis olsun.bebegin iyiya cok sukur.bak evlilik yil donumunuzde en guzel hediyeyi alacaksin..allhgonlune gore versin

yoldan olmustur canim.gecmis olsun.bebegin iyiya cok sukur.bak evlilik yil donumunuzde en guzel hediyeyi alacaksin..allhgonlune gore versin

sağol cnm,daha öncede böyle sancı olduğunda düşük tehlikesi vardı ondan çok korktum..inşallah 11 eylülde gösterecek nesi olduğunu

dusuk tehlikesi deyince siz, sormadan edemedim benim iki gundur egilip kalkarken ya da yatakta ayaklarimi kendimi cekmisken uzatirken batmalar kisa sancilar oluyor canim yaniyor korkuyorum hatta uykudan uyaniyorum, nedir kizlar bu

esleriyle sorun yasayan arkadaslar size sadece sunu solicem asla karsilarinda aglamayin gucsuz olmayin onlarsiz da basiniz dik alniniz acik olacaginizi hissettirin onlar korksun siz degil konusurken asla bagirmayin sakin ve net olun ama sabirla azimli bi anda olmaz yola gelmezler tutarlilikla sabirla eminim yol katedeceksiniz tecrubeyle sabittir, sizleri o kadar iyi anliyorum ki yuregim sizliyor okurken ama biz evvel allah turk kadiniyiz azcik akilli ve kurnaz olmaliyiz da..ask olmadan onu canlandirmadan da yol katetmek zor oluyor onu da canlandirmaya calisarak saglam durarak ben inaniyorum yol katedeceksiniz benim gibi:)

bende de ara ara batmalar oluyo,özellikle sol tarafta..onu rahmin büyümesine bağlamıştı doktorum..ama iki gündür regl sancısı gibi sancım vardı,korkuttu beni biraz..

ben hep iyidir insallah dua ediyorum..ben bebegimin bir hareketi kimildamasi gibi birsey hissetmiyorum. sadece batma ve kasilma gibi..mesela az once sola dogru sehpadan su almaya yoneldim hemen sancidi. insallah kotu birsey degildir iyi dusunelim iyi olsunlar korkusuz ceusr olsun bebeklerimiz:) benim 11+2 altta yazan degil yani o yuzden korkuyorum kontrolum persembe sabirsizlaniyorm

bsima bide evet bana da doktorum rahmin genisledigi icin demisti bundan 3 hafta once hatta eklemisti de daha dur bakalim bunlar hafif buyudukce artbilir korkma demisti sen soleyince aklima geldi rahtldm azcik saolasiiiin sen de rht ol regl sancisi olabiliomus hele regl doneminde vucut sinyal gonderir gibi agri yapiomus

şüphe bizi mahvediyor..bende çok evhamlıyım..işte elimizden başka türlüsü gelmiyor ama yapmamak lazım..sonuçta karnımızdakileride etkiliyoruz istemeden..

neyse kaçtım ben herkese keyifli geceler..

bana bak sürmeli haatunuuuu ben niye yokum bu listede acabağı okadarda bilgilerimi verdiydim benide alın aranıza diye bas bas bağırdıydım :84: benim neyim eksin beni niye almadınız ayanıza okadayda geliyom küstüm işte sanaaa

Canim sürmelinin kizi rahatsiz biraz onunla ilgileniyo bu aralar.

Bu sancilar rahim buyumesimiymis sevindim ya
Benim de sol tarafimda agri gibi oluyo
allah saklasin bebislerimizi

Canim sürmelinin kizi rahatsiz biraz onunla ilgileniyo bu aralar.

Bu sancilar rahim buyumesimiymis sevindim ya
Benim de sol tarafimda agri gibi oluyo
allah saklasin bebislerimizi

hmm tamam canım ozaman kızına allah sağlık sıhhat versin inşallah tez zamanda gok geçmiş olsun sürmeliii bendede oluyo o yaa solumda özelliklede çok yürüyünce fazla hareket yapınca falan oluyo o genelde :26: acaba bebek solda oluncamı ağrıyoki ora :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…