merhaba arkadaslar.guzel bir hafta sobu gecirmeniz dilegiyle..bugun tam 12 haftalik olduk insallah...oyle merak ediyorum ki sonhalini melegimin.cinsiyetinu hic merak etmiyorum biliyormusunuz.sadece saglikli olsun hersey yolunda desin doktor yeter benim icin..tabi bu durumumun sebebi daha ince 2 kez bebegimi kaybetmem..hep korku icindeyim bu yuzden hic cinsiyet dudunmuyorum.sali gunu 2 li test icin kontrolum var.dualarinizi esirgemeyin lutfen..bu kez saglikla kucagima alqbilirim insallahhh...
Bende beebişe okadar çok şey almak istiyorum ki yani bıraksalar beni bütün ihtiyaçlarını alıcammmGeçen avm ye gittik annemle bebek mağazalrına girdik aslında öylesine bakınıyordum annem bana acele etme dedi durdu sonuç: Annem birkaç parça bebişe takım alıp çıktık Bana diyene bakarmısınızzz :))) ay ne güldükk sonradan meğer onun içi benden daha cok gidiyomuşş Kızlar bebek arabası nasıl almayı düşünüyorsunuz? Ben bikaçkişide gördüm son zamanlarda bebek yüksekte duruyor rahat görünüyor yani ama onlara ne deniyor bilmiyorum:26:tekerlek kısımlarıda değişik hem çapraz geliyorr değişik ve kulanuşlı bişiy..
canim benim bildigim kadariyla 3 un altinda cikarsa normal ayrica soyle bir durum var sadece ense yani NT degerlerine baklarak bir sonuca varilamaz. ayni zamnda kan degerleri ile birlikte PAPP-A vs. bakilarak kombine bir sonuc ortaya cikacak ve risk faktoru buna gore belirlenecek.kızlar doktora gttım bugun bebegın herseyı normal kollar bacaklar kıpır kıpır ıkılı test yaptırdım sonucları haftaya cıkıcakmıs ense olcumu 2,3 cıktı rısk grubu 3 ten snrasıymıs sanırım ama bana yınede cok yuksek geldı basladım doktorda aglamaya oda dedı ne alakası var her bebegın kılosu kemık yapısı farklıdır dıe kan testlerının sonucu cıkana kadar ben kendımı yer bıtırırım sanırım sans dıleyın dua edın ve bu olcumu yaptırım 2 nın ustunde ense kalınlıgı cıkıp test sonucu normal olan varsa lutfen bısıler yazsınnnnn
o bahsettiğin arabaların özel bir adı yok canım çünkü o yüksekte duran pusetler bildiğimiz ayrı da satılan pusetler
arabayı alıyorsun onunla aynı ya da benzer marka puseti de alıp takıyorsun
bebek ufakken hem rahat oluyor hem de görüyorsun filan
büyüyünce de arabanın kendi oturma kısmı takılıyor
ama kocaman bir araba bagajınız yoksa sakın almayın,çok hantallar
alanlar da sonra normal bebek arabası almak zorunda kalıyor
sadece tekeri normal olan baston arabalar var onlara da puset takılınca yüksekte duruyor
onlar süper olur
bizim arabamız bundan ama puseti almamıştım ben alsaydım böyle takabilridim,katlanınca da ufacık oluyor
cybex callisto baston travel sistem bebek arabası puset new 2011 | ayhan çocuk gereçleri
kızlar doktora gttım bugun bebegın herseyı normal kollar bacaklar kıpır kıpır ıkılı test yaptırdım sonucları haftaya cıkıcakmıs ense olcumu 2,3 cıktı rısk grubu 3 ten snrasıymıs sanırım ama bana yınede cok yuksek geldı basladım doktorda aglamaya oda dedı ne alakası var her bebegın kılosu kemık yapısı farklıdır dıe kan testlerının sonucu cıkana kadar ben kendımı yer bıtırırım sanırım sans dıleyın dua edın ve bu olcumu yaptırım 2 nın ustunde ense kalınlıgı cıkıp test sonucu normal olan varsa lutfen bısıler yazsınnnnn
merhaba arkadaslar.guzel bir hafta sobu gecirmeniz dilegiyle..bugun tam 12 haftalik olduk insallah...oyle merak ediyorum ki sonhalini melegimin.cinsiyetinu hic merak etmiyorum biliyormusunuz.sadece saglikli olsun hersey yolunda desin doktor yeter benim icin..tabi bu durumumun sebebi daha ince 2 kez bebegimi kaybetmem..hep korku icindeyim bu yuzden hic cinsiyet dudunmuyorum.sali gunu 2 li test icin kontrolum var.dualarinizi esirgemeyin lutfen..bu kez saglikla kucagima alqbilirim insallahhh...
EvettMuhabbet edelim diye girdim çarsıya inmeden biraz laflıyım dedim dee :)) kimse konusmuyooo.. Beşiği nasıl almayı düşünüyorsunuz kızlarr ?? Yani ben bakınıyorum da ilk olduğundan cok tecrübesizim hiç etrafımada bakmamısımkim ne alıyor diye ... Hangileri iyidir kullanışlıdır?
sanırım bunlardan benim istediğim..ben içinde bebek oto koltuğu sanırım onun olduğunu sanmıyordum yani kendinden öyle diye düşünüyordum bebek arabasının..araştırma yaptım öyle bişiy yok dediğin gibi içine ayrı konulıyor..böyle almayı düşünüyorum bende inşallah allah izin verirseBebek cok net görünüyor çünkü,yüksek duruyor..sonra büyüyünce çıkrtırım pusetini normal olarak kullanırım
canım 4,5 cnmdı normalmı?
Selam kızlar.. canım sıkkın
kızım hasta ateşlenyor durmadan calpol ,tylol fitil veriyorum biraz geçiyor geri başlıyor.. ılık suya soktum ateşi düşer gibi oldu ama sanırım acıle götüreceğiz..
ruh halimde bedeni halimde iyi değilll.. buğün sürekli midem kazındı,bulandı.. kokulardan tiksindim en sonunda istifar ettim
kızım hasta ateşlenyor durmadan calpol ,tylol fitil veriyorum biraz geçiyor geri başlıyor.. ılık suya soktum ateşi düşer gibi oldu ama sanırım acıle götüreceğiz..
ruh halimde bedeni halimde iyi değilll.. buğün sürekli midem kazındı,bulandı.. kokulardan tiksindim en sonunda istifar ettim