2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
merhaba arkadaslar.guzel bir hafta sobu gecirmeniz dilegiyle..bugun tam 12 haftalik olduk insallah...oyle merak ediyorum ki sonhalini melegimin.cinsiyetinu hic merak etmiyorum biliyormusunuz.sadece saglikli olsun hersey yolunda desin doktor yeter benim icin..tabi bu durumumun sebebi daha ince 2 kez bebegimi kaybetmem..hep korku icindeyim bu yuzden hic cinsiyet dudunmuyorum.sali gunu 2 li test icin kontrolum var.dualarinizi esirgemeyin lutfen..bu kez saglikla kucagima alqbilirim insallahhh...

insALLAH canim benim hakkinda hayirlisi olsun..

o bahsettiğin arabaların özel bir adı yok canım çünkü o yüksekte duran pusetler bildiğimiz ayrı da satılan pusetler
arabayı alıyorsun onunla aynı ya da benzer marka puseti de alıp takıyorsun
bebek ufakken hem rahat oluyor hem de görüyorsun filan
büyüyünce de arabanın kendi oturma kısmı takılıyor
ama kocaman bir araba bagajınız yoksa sakın almayın,çok hantallar
alanlar da sonra normal bebek arabası almak zorunda kalıyor

sadece tekeri normal olan baston arabalar var onlara da puset takılınca yüksekte duruyor
onlar süper olur

bizim arabamız bundan ama puseti almamıştım ben alsaydım böyle takabilridim,katlanınca da ufacık oluyor
Cybex Callisto Baston Travel Sistem Bebek Arabası Puset New 2011 | Ayhan Çocuk Gereçleri

Son düzenleme:
kızlar doktora gttım bugun bebegın herseyı normal kollar bacaklar kıpır kıpır ıkılı test yaptırdım sonucları haftaya cıkıcakmıs ense olcumu 2,3 cıktı rısk grubu 3 ten snrasıymıs sanırım ama bana yınede cok yuksek geldı basladım doktorda aglamaya oda dedı ne alakası var her bebegın kılosu kemık yapısı farklıdır dıe kan testlerının sonucu cıkana kadar ben kendımı yer bıtırırım sanırım sans dıleyın dua edın ve bu olcumu yaptırım 2 nın ustunde ense kalınlıgı cıkıp test sonucu normal olan varsa lutfen bısıler yazsınnnnn

canim benim bildigim kadariyla 3 un altinda cikarsa normal ayrica soyle bir durum var sadece ense yani NT degerlerine baklarak bir sonuca varilamaz. ayni zamnda kan degerleri ile birlikte PAPP-A vs. bakilarak kombine bir sonuc ortaya cikacak ve risk faktoru buna gore belirlenecek.
o nedenle daha sonuc belli olmadan canini sikma.

benim de sali gunu randevum, insallah hepimiz guzel haberler aliriz..

sanırım bunlardan benim istediğim..ben içinde bebek oto koltuğu sanırım onun olduğunu sanmıyordum yani kendinden öyle diye düşünüyordum bebek arabasının..araştırma yaptım öyle bişiy yok dediğin gibi içine ayrı konulıyor..böyle almayı düşünüyorum bende inşallah allah izin verirse Bebek cok net görünüyor çünkü,yüksek duruyor..sonra büyüyünce çıkrtırım pusetini normal olarak kullanırım

canm doktorun normal demişse bence normaldir..aksi durum olsa söylerdi herhalde..benimkide 1,6 çıkmıştı mesela..sonuçlar önemli olan allahın izniyle güzel çıkar inşallahh..bak ezanda okunuyor rabbim korusun meleklerimizi..canım belki bebeğin boyu filan kemik yapısı iridir dr un dediği gibi peki boyu kaçtı bebişin?

bugun herkes pusuya yatmis izliyor sanki cevrimici olan cok ama ses seda yok fazla, topik cok sessiz.

Evett Muhabbet edelim diye girdim çarsıya inmeden biraz laflıyım dedim dee :)) kimse konusmuyooo.. Beşiği nasıl almayı düşünüyorsunuz kızlarr ?? Yani ben bakınıyorum da ilk olduğundan cok tecrübesizim hiç etrafımada bakmamısımkim ne alıyor diye ... Hangileri iyidir kullanışlıdır?

allahın izniyle hiç bişey olmaz inşallah

canım internetten park beşiğe incele istersen

canım 4,5 cnmdı normalmı?

kızlaaar merhaba nasılsınız bakalım öğlen bi ara coştuk yazdık yazdık sonrada başım ağrıyordu 20 lik dişim ağrıyor tam 4 senedir artık patlamışlar çok şükür ama ağrısını çekiyorum uyuya kalmışım öyle koltukta hiç keyfim yok balık mevzusu olmuş yine sayfaları şöyle atlayın göz atın kızlar öğlen baya bir konuştuksakın derin su balıkları tüketmeyin mesela ton balığında yüksek miktarda civa varmış daha küçük balıklar tercih edin konserve tercih etmeyin ,bende arabayı kraft ın twist premium travel sistem almayı düşünüyorum park yatağa gelince ilk part yatak tercihimdi chicco yada kraft vazgeçtim çilekden sallanabilir bebek karyolası gördüm kafama o yerleşti şimdilik odaya gerek yok yatak odasında bizimle beraber uyuyacak nasıl olsa

Son düzenleme:
Selam kızlar.. canım sıkkın

kızım hasta ateşlenyor durmadan calpol ,tylol fitil veriyorum biraz geçiyor geri başlıyor.. ılık suya soktum ateşi düşer gibi oldu ama sanırım acıle götüreceğiz..

ruh halimde bedeni halimde iyi değilll.. buğün sürekli midem kazındı,bulandı.. kokulardan tiksindim en sonunda istifar ettim

cnm eğer ateşi düşmeden tekrar çıkıyorsa ve yüksek ise kanında mikrop olabilir dikkat etmelisin

çok geçmiş olsun diloşa

Aleykümselam , sıkma canını Rabbim dermansız dert vermesin prensesinde biran önce sağlığına kavuşsun inşallah bendede mide bulantısı sanki biraz arttı

canım çok geçmiş olsun

özpolat ; benim dr 10+2 de cinsiyet tahmininde bulundu büyük ihtimalle gittiğinde sende öğrenirsin şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…