2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
çok geçmiş olsun canım
özpolat ; benim dr 10+2 de cinsiyet tahmininde bulundu büyük ihtimalle gittiğinde sende öğrenirsin şekerim
allah allah ne kadar erken söylemiş

sen bulunduğun haftayı baz al tabikide

bencede ozpolat sen bulunduğun haftayı baz al o doktorun ölçtükleri değişebiliyor. 14 haftalıksan 14 haftalıksındır.

canım internetten park beşiğe incele istersen

park beşikleri inceledim..bunları biliyorum hiç sevmiyorum bunları benn..benim aradığım,istediğim varmı bilmiyorum ama normal beşik olcak tahta kullanışlı bişiy ve bebek 6 yaşına kadar kullansın istiyorum inşallah..yanları çıksın sonradan yatak olsun..öyle bişiy varmı ki?

Sagolun kizlar. Kizimi acile goturduk. Bogazi iltihaplanmis oda benim yuzumden (((

Gecen ben dondurma yerken oda istedi bende bi kac kez yalattirdiydim(( bidaha tobe dondurma ne almam eve sokmmda(

Dolven ve peditus verdi dr bide antibiyotik.

iyi akşamalr kızlar herkese,iyisiniz inşallahh...

sürmeli canım
çok geçmiş olsun hayatım yha
o ateş illeti çok zor biliriz..
bende sirkeli su önericektim ama en son kızım ateşlendiğinde o da fayda etmedi soluğu acilde aldığımzı gibi,
bir de sabaha kadar yattık hastanede,serum üstüne serum yedi yavrum
eğer düşmüyorsa enfeksiyonda olabilir.
ben kafayı yiyordum bi türlü düşmüyordu
haber et diloşundan merak ediyorum..

sendemi öğremesin canım bende çalışırsam bu sene 2 sene önceki işe giderken giydiğim kumaşlarıa nasıl giricem diye düşünüyom yaa naapcaz bilmiyom vallaa en az 2-3 tane gebelik için kumaş pantalon almak lazım :26::26:

benim 10 aylıkk oğlumm şuan büyüyebilen beşiğinde odasında yatıyoo cnm ama ilk 6 ay park yatak kesinlikle lazımm bende sevmezdimm ama çok işimi gördüü sallanmasıda ii oluyorr sonrada katlayıp bi köşeye kaldırabiliyosun odası olsun ama ilk zmanlar işin kesinliklee gereklii..

neeey 7 kilomu bebeğin sıçan kadar falan doğmadı dimiiii şaka yaptım kız alınm ama maaşallahın var haa harbiden ne kadar az kilo almışsın öyleee bayaa fit bi hamileymişsin anlaşılan

Sagolun kizlar. Kizimi acile goturduk. Bogazi iltihaplanmis oda benim yuzumden (((

Gecen ben dondurma yerken oda istedi bende bi kac kez yalattirdiydim(( bidaha tobe dondurma ne almam eve sokmmda(

Dolven ve peditus verdi dr bide antibiyotik.

şimdi okudum canım geçmiş olsun hadi inşallahh
kendini suçlama bu havada tabikide yiyecek dondurma...
olacağı varmış onun

çok değişikleri var canım onların eminim istediğin gibi bişey bulacasındır bu arada ben şu oyun parklı katlanabilir beşiklerden alcam yaa sürekli tayin yüzünden taşındığımız için en uygunu o bizim için şimdilik

Canım Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben de merak etmiyorum pek cinsiyeti ama benim ilk gebelik. Ablamın 4. Seferde oldu. Belki onun eksilir .

bacımsınnnnn çok tebrik ederim. çok sevindim bacısı yaaa

neeey 7 kilomu bebeğin sıçan kadar falan doğmadı dimiiii şaka yaptım kız alınm ama maaşallahın var haa harbiden ne kadar az kilo almışsın öyleee bayaa fit bi hamileymişsin anlaşılan

kiz yok ya.........kucuk ayicik kadar dogdu.3.500 kilo.az kilo almam cok kusdum o yuzden.ama bebis iyi dogdu.masallah

bacımsınnnnn çok tebrik ederim. çok sevindim bacısı yaaa

teroşummmmm sen nerden çıktın kızzzzzzz
ayy nasıl sevindim seni görünce anlatamam yha
bak senin paşaya arkadaş gelio ALLAH müsade ederse
sen naptın ne alemdesin nasıl ilerliyor hamileleiğin canımın içii.

İyi geceler kizlar
Surekli okumaya calisiyorum ama telden girdigim icin biraz zor oluyo
Alisverise baslayanlar olmus hayirli olsun
Ben de daha sadece bakiniyorum bi 4 ay gecsin istiyorum
Ama icim icime sigmiyo bi an once almak istiyorum

Hepinize bulantisiz rahat gecirilen gunler

baktım şimdi e bebekte var evett 2.cisi siyah krem modell sanırım bunun yatmabölümü ayarlanılabiliyor budurr iştee bunu aldırcamm anneme beşikte zaten ablamdan gelecek şimdide beşik bakayımm

tabikide ayarlanabiliyor canım valla bnmde annem alıcak:)beşik yine söylüyorum park yataklar çok iyidir çevremde çokta kullanan var ama bn sallanabilir karyola alıcam nasıl olsa kullanımı bittikten sonra herşeyini söküp kutusuna yerleştirebiliyosun fiyatı uygun olan birde park yatak alırım anneme falan kalmaya gidersem yanımda götürürüm

Bir dilek benimkisi...
Ne gözlerin arasın maziyi,ne yüreğin kaybetsin sevgiyi,güzel olan ne varsa nesip etsin RABBİM erişmeyi....

nurumm valla nasıl suçlandım bi bilsen herzaman yerdide hastalanmazdı.. neyseki buğün iyi ilaçlarını veriyorum

buarada herkese hayırlı pazarlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…