çok geçmiş olsun canımSelam kızlar.. canım sıkkın
kızım hasta ateşlenyor durmadan calpol ,tylol fitil veriyorum biraz geçiyor geri başlıyor.. ılık suya soktum ateşi düşer gibi oldu ama sanırım acıle götüreceğiz..
ruh halimde bedeni halimde iyi değilll.. buğün sürekli midem kazındı,bulandı.. kokulardan tiksindim en sonunda istifar ettim
allah allah ne kadar erken söylemişözpolat ; benim dr 10+2 de cinsiyet tahmininde bulundu büyük ihtimalle gittiğinde sende öğrenirsin şekerim
ayy canım inşaallah yani insan merak ediyor gerçekten :)dr gittiğimde 14.haftaya girmiş olucam ama dr ölçümlere göre hesapladığı için 12 +3 olmuş olucak kafam iyice karıştı hangisini takip etsem bilemedim
sen bulunduğun haftayı baz al tabikide
canım internetten park beşiğe incele istersen
canım bende elbiselerim var giyiyorum ama okul açılacak malum mecburen giyicem pantolon alayım dedim ama yok işte bende 1 ay daha bekleyim pek kilo almadım o zamana kadar çıkar iyice göbeğim diye düşündüm o zamana kadar elimdekilerle idare edicem bakalım bir de kot salopetlere baylıyorum bulursam ondan alıcam inş ama burada yoktu internetten alıcam bulmazsam artıkmağazadaki adam ilk bebek herhalde diye sordu bende evet diyince işiniz zor diyerek güldü alışık olmadığınızdan garipsiyorsunuz normaldir dedi hamilelikleri görünce tuhaf oldum ya nasıl giycem ben onları ki
park beşikleri inceledim..bunları biliyorum hiç sevmiyorum bunları benn..benim aradığım,istediğim varmı bilmiyorum ama normal beşik olcak tahta kullanışlı bişiy ve bebek 6 yaşına kadar kullansın istiyorum inşallah..yanları çıksın sonradan yatak olsun..öyle bişiy varmı ki?
Çok gecmis olsun canımSagolun kizlar. Kizimi acile goturduk. Bogazi iltihaplanmis oda benim yuzumden(((
Gecen ben dondurma yerken oda istedi bende bi kac kez yalattirdiydim(( bidaha tobe dondurma ne almam eve sokmmda (
Dolven ve peditus verdi dr bide antibiyotik.
selam kizlar.nasilsiniz.sohbet koyu masallahbende daliyim hemen sohbete.bende hamileyken en zorlandigim durum buydu.ama magazadaki kadin.kac numara giyiyoprsan o numaradan al dedi.cunki hepsinin karni ayarlanabiliyor.ben 38 aldim.ve sonuna kadar 38 giydim.simdi yine 36 yada 34 alicam insallah.38 artik buyuk geliyor bide ben hamileligimi 7 kiloyla tamamladim ondanda ola bilirmi.....:26::26:
Sagolun kizlar. Kizimi acile goturduk. Bogazi iltihaplanmis oda benim yuzumden(((
Gecen ben dondurma yerken oda istedi bende bi kac kez yalattirdiydim(( bidaha tobe dondurma ne almam eve sokmmda (
Dolven ve peditus verdi dr bide antibiyotik.
park beşikleri inceledim..bunları biliyorum hiç sevmiyorum bunları benn..benim aradığım,istediğim varmı bilmiyorum ama normal beşik olcak tahta kullanışlı bişiy ve bebek 6 yaşına kadar kullansın istiyorum inşallah..yanları çıksın sonradan yatak olsun..öyle bişiy varmı ki?
merhaba arkadaslar.guzel bir hafta sobu gecirmeniz dilegiyle..bugun tam 12 haftalik olduk insallah...oyle merak ediyorum ki sonhalini melegimin.cinsiyetinu hic merak etmiyorum biliyormusunuz.sadece saglikli olsun hersey yolunda desin doktor yeter benim icin..tabi bu durumumun sebebi daha ince 2 kez bebegimi kaybetmem..hep korku icindeyim bu yuzden hic cinsiyet dudunmuyorum.sali gunu 2 li test icin kontrolum var.dualarinizi esirgemeyin lutfen..bu kez saglikla kucagima alqbilirim insallahhh...
kızlar bugün dr a iğnemi yazdırmaya gittim gitmişken de usg ye girdim...
çok şükür dr yine bi problem olmadığını söyledi...
eli ayağı göbeği başı ayrı ayrı oynuyo,balık gibi maşallahh
ve alışveriş yapabilirsiniz bebeğiniz erkek dedi..
benden haberler böyle canlar...
değişmezse bebeğim erkek
ALLAH ıma emanet olun.
neeey 7 kilomu bebeğin sıçan kadar falan doğmadı dimiiiişaka yaptım kız alınm ama maaşallahın var haa harbiden ne kadar az kilo almışsın öyleee bayaa fit bi hamileymişsin anlaşılan
bacımsınnnnn çok tebrik ederim. çok sevindim bacısı yaaa
kiz yok ya.........kucuk ayicik kadar dogdu.3.500 kilo.az kilo almam cok kusdum o yuzden.ama bebis iyi dogdu.masallah
baktım şimdi e bebekte var evett 2.cisi siyah krem modell sanırım bunun yatmabölümü ayarlanılabiliyor budurr işteebunu aldırcamm anneme beşikte zaten ablamdan gelecek şimdide beşik bakayımm