ooo ben neler aldım puset bebek battaniyesi hastane çıkışı 10 takım bisürü eldiven renk renk komik yazılı zıbınlar çorap patik alt üst 3 tane bide biberon emzik ve minnak bi tırnak makası bide cinsiyetini öğreneyim bak neler alcam yatak düşünüyorum ilk önce cinsiyetini bi dese şu doktor bak gene heycan yaptım akşam koyarım aldıklarımın resminihakikaten çok güzel şeyler düşünüyoruz heyecan veriyorr düşündükçe, ya aslında erkenden birşey almak istemiyorum bi yandan da sabırsızlanıyorum almak için ne yapıcam ben öğrenir öğrenmez almaya başlarım heralde durum onu gösteriyor
Ayyyy maşallah maşallahooo ben neler aldım puset bebek battaniyesi hastane çıkışı 10 takım bisürü eldiven renk renk komik yazılı zıbınlar çorap patik alt üst 3 tane bide biberon emzik ve minnak bi tırnak makası bide cinsiyetini öğreneyim bak neler alcam yatak düşünüyorum ilk önce cinsiyetini bi dese şu doktor bak gene heycan yaptım akşam koyarım aldıklarımın resmini
senin oğlun olsun istiyorum deli gibi.çok yürekten diliyorum.inşallah olacak:))[/QUO
kızıma soruyorum bazen ne olacak diye bazen kız Cocuuuuuuuk bazende erkek cocuuuuuuuk diyor bende deli gibi merak ediyorummmmm. doktorum cemrenuru 4 boyutlu teste kadar söylemememişti. inşallah bunuda uzatmaz
YÜREĞİNDEN GEÇEN AMA SAĞLIKLI BİR ERKEK OLUR İNŞALLAH CANIM...
aaaaa ne güzel bana cinsiyet tahmininde erkek demiştin bakalım cinsiyet söylüyecekmi söylerse eğer doğum günü hediyesi olarak veririm bu haberi inşaallah canım
EVET HEDİYEMİ İSTİYORUM GÜZEL HABERİN GÜZEL HEDİYE OLACAK:)))
Bana da zayıfım diye verdi belki. Ama bana kilo yapmıyor yaaa...
MUHTEMELEN CANIM...İNŞALLAH ALDIRMASIN ZATEN..BEBİŞİNE YARASIN..
balık hapının yada yağlarının bende dr gerek duyduğu zaman verir die biliyorum canım eltim kullanıyordu bayada bi kilo almıştı ben hazır yoğurt yiyorum mesela her yoğurduda yiyemiyorum kokusu rahatsız ediyor bir tek bimin yoğurdu kokmuyor sadece yoğurt için bim e gidiyorum:))Canım hazır ayranın bile icilmemesi gerekiyor. Hazır yoğurdun da tüketilmemeli gerekiyor. Balik tan alınacak vitamin balik yağı haplarından yan etkisi olmadan alınabiliyor. Balik yağı kullanmak önemli çünkü beynin %60 i yağdan oluşuyor. Bunun 3/2 si omega yağ asitleri oluşturuyor. Hamilelik sırasında anneden bebeğe aktif omega 3 transferi oluyormuş. Zaten annede çok bulunmayan bu vitamin eksilere kadar düşüyor. Ve hatta dogum sonrasi depresyona yol acıyormuş.
Ben günde 1000 mg lik kullanıyorum.
evet cnm büyük balıklar derin su balıkları olduğu için civa oranı yüksekmiş bende hamsinin çıkmasını bekliyorum aralardada gidip somon yiyeyim bari evdeki balık kokusu beni rahatsız ediyorBenim doktor sezon açılınca bol bol hamsi ye dedi. Buyuk balık dipte dolaşırmış. Büyük balık yiyeceksen somon ye, onun dışında küçük balık tercih et dedi.
bende zayıfım acaba banada verirmiki dr 46 kiloyum 2 hafta önce tartıldığımda 45.5 çıkmıştım heralde 500 gr geri almışımdır inşaallah canımBana da zayıfım diye verdi belki. Ama bana kilo yapmıyor yaaa...
olurmu kuzucum eştağfirullah.ilk bebek tabii nerden bileceksin.ben emzirmeyi bilmiyordum düşün o kadar...bebeğin senden çekmez merak etme.annelik öyle birşeyki kucağına aldığın an sanki daha önce 10 tane doğurmuş gibi uzmanlaşıyorsun.ben kendim yıkardım kuzumu,kendim giydiri beslenirdim.tek başımaydım çünkü...öğrenirsin..ayaklı tulum çok alma zaten çok çabuk uzuyorlar:))))
o neki ya..allah yardımcın olsun bebem:)))
olurmu kuzucum eştağfirullah.ilk bebek tabii nerden bileceksin.ben emzirmeyi bilmiyordum düşün o kadar...bebeğin senden çekmez merak etme.annelik öyle birşeyki kucağına aldığın an sanki daha önce 10 tane doğurmuş gibi uzmanlaşıyorsun.ben kendim yıkardım kuzumu,kendim giydiri beslenirdim.tek başımaydım çünkü...öğrenirsin..ayaklı tulum çok alma zaten çok çabuk uzuyorlar:))))
o neki ya..allah yardımcın olsun bebem:)))
hihihiiiiiiiiAyyyy maşallah maşallah
Minnak bı tirnak makası :)))))
Ay pek tatlı
harbiden ne çok şey almışsın bende geçen sene çalışırken bir mağazada bebek patiği görmüştüm çok beğenmiştim aldım ortada bebek bile yok cinsiyetini bilmeden erkek patiği hemde o var bi tek:)))ooo ben neler aldım puset bebek battaniyesi hastane çıkışı 10 takım bisürü eldiven renk renk komik yazılı zıbınlar çorap patik alt üst 3 tane bide biberon emzik ve minnak bi tırnak makası bide cinsiyetini öğreneyim bak neler alcam yatak düşünüyorum ilk önce cinsiyetini bi dese şu doktor bak gene heycan yaptım akşam koyarım aldıklarımın resmini
YÜREĞİNDEN GEÇEN AMA SAĞLIKLI BİR ERKEK OLUR İNŞALLAH CANIM...
EVET HEDİYEMİ İSTİYORUM GÜZEL HABERİN GÜZEL HEDİYE OLACAK:)))
MUHTEMELEN CANIM...İNŞALLAH ALDIRMASIN ZATEN..BEBİŞİNE YARASIN..
inşaallah canım
özpolat
gülüm gerek görürse verir.benim teyze kızımın bebeği küçüktü ondan vermişti.bazen çok zayıf olunuyor ama bebiş çok iyi besleniyor.korkma doktorun usg de bebeğine bakar,gelişimine falan.gerek görürse verir görmezse vermez....düşünme emin ellerdesin zaten:)))
hihihiiiiiiiisende al çok heycanlıı ve süper rahatlTIYO düşünsene meleğin giyince bu aldıklarını ne kadar sevimli olcak ısırcan her yerini baba adayı erken diye söylenir ama arkanı bi dönersin aldıklarına bakıp sırıtıyo al sana bi mutluluk daha
inşallah gülüm bebişler iyi olsunda herşey olur olur g,ider
Çok beğeniyorum bakıyorum ama almıyorum. :) bir de evden pek çıkamıyorum. Bir ay sonraları pazarın dumanını attırırız artık
benim bi kizm daha olursa ablasinin bebeklik kiyafetlerini cikaracagim.
Erkek olursada cinsiyetini ogrenir ogrenmez baslarim alisverisimize:)
erkek olacağı için sana masraf çok:)))))))
Canlar hamilelikte konservenin her türlüsünden kaçmak gerekirmiş. Ama ben de dün makarnali salatasını yedim. Bir de balik yemektense balik hapı daha iyi. Çünkü balıklarda ağır metaller var. Bunlarzararli. Ben balik hapı kullanıyorum.
günaydın gülüm seni merak etmiştim....malesef sevdiğimz insanların olumsuz haberleri benide çok üzdü..(hayırlısı demekten başka çare yok sanırım..
geçmiş olsun kuzucum...
sana söylememsine şaşırdım ama ben senin usg de pipi gördüm...:)))
yüreğinden geçen olsun inşallahhhhhhh...
aminn inşallahhh canım
günaydın canımmm..
11.haftada söyleniyor aslında canım doktor iyiyse:)))
gülüm usg ye bakarak falan yaptığım tahminlerin arkasında duramam.içime doğan tahminlerimde yanılmam dedim inşallahh...yüreğimizden ne geçerse rabbim onunla ödüllendirsin...
ooo ben neler aldım puset bebek battaniyesi hastane çıkışı 10 takım bisürü eldiven renk renk komik yazılı zıbınlar çorap patik alt üst 3 tane bide biberon emzik ve minnak bi tırnak makası bide cinsiyetini öğreneyim bak neler alcam yatak düşünüyorum ilk önce cinsiyetini bi dese şu doktor bak gene heycan yaptım akşam koyarım aldıklarımın resmini
Ilk alışveriş yapacaklar....bebeğinize alacağınız ilk şey don olsun...donansın kuzucuklarınız.ben öle yapmıştım o kadar kısmetliki maşallah yağar sağdan soldan...salı günü kontrolüm allahın izniyle iyi giderse don alıcam çıkar çıkmaz...nacizane bir tavsiye