benim doktorumda bana balık yağını önerdi kızlar.çünkü şimdiki balıklar genellikle kültür balığı olduğundan balık yesende gerekli vitaminleri alamayabilirsin dedi.
ayrıca ben diyetisyenede gidiyorum oda aynı şeyi önerdi.Aklınızda olsun.
sağol kuzucumm
ohh maşşalah tatlım,neler almışsın öyle.ben daha hiçbişey almadım valla
evet tatlım bizde de adet öledir.önce don alınır ki donansın diye
kız çeyizinde de öle yaparlar :))
Ilk alışveriş yapacaklar....bebeğinize alacağınız ilk şey don olsun...donansın kuzucuklarınız.ben öle yapmıştım o kadar kısmetliki maşallah yağar sağdan soldan...salı günü kontrolüm allahın izniyle iyi giderse don alıcam çıkar çıkmaz...nacizane bir tavsiye
o zaman cinsiyetini öğrendiğimde ilk don alayım bari :)
kızlar ayın eylüln 5inde hastaneye gidecem cinsiyet belli olurmu sizce ya son adet tarihim 12 haziran
Bnce daha erken
sen ögerndinmi cnm
cnm bnmde sat 11 haziran ama bende 10 eylülde gidicem kontrole erken olduğunu biliyorum ama 11.haftada kız ve erkek ayırt edilebiliyormuş tabii doktorun ne kadar profesyonel olduğuna bağlı diolar:)kızlar ayın eylüln 5inde hastaneye gidecem cinsiyet belli olurmu sizce ya son adet tarihim 12 haziran
hayır tatlım 1,2 haftaya dedi banada 2 gün önce gittiğimde
cnm bnmde sat 11 haziran ama bende 10 eylülde gidicem kontrole erken olduğunu biliyorum ama 11.haftada kız ve erkek ayırt edilebiliyormuş tabii doktorun ne kadar profesyonel olduğuna bağlı diolar:)
hadi inş cnm ögreniriz gittigimiz günlerde hayırlısıyla