2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
benim doktorumda bana balık yağını önerdi kızlar.çünkü şimdiki balıklar genellikle kültür balığı olduğundan balık yesende gerekli vitaminleri alamayabilirsin dedi.
ayrıca ben diyetisyenede gidiyorum oda aynı şeyi önerdi.Aklınızda olsun.

sağol kuzucumm

ohh maşşalah tatlım,neler almışsın öyle.ben daha hiçbişey almadım valla

evet tatlım bizde de adet öledir.önce don alınır ki donansın diye
kız çeyizinde de öle yaparlar :))
:KK53: ben bunu bilmiyodummm amaaaaa:KK43: gerçi ben ilk biberon takımı aldım hiç aç kalmıcak deseneeee:KK52:

Ilk alışveriş yapacaklar....bebeğinize alacağınız ilk şey don olsun...donansın kuzucuklarınız.ben öle yapmıştım o kadar kısmetliki maşallah yağar sağdan soldan...salı günü kontrolüm allahın izniyle iyi giderse don alıcam çıkar çıkmaz...nacizane bir tavsiye:KK9::KK9::KK9::KK9:

Kizlaaaaar haydiiiii don alip bebislerimizi kusatmayaaaa :21::21:

Son düzenleme:
kızlar ayın eylüln 5inde hastaneye gidecem cinsiyet belli olurmu sizce ya son adet tarihim 12 haziran

Mrb annişerler nasılsınız.geçmişi okudum.bende bebeğime daha bişey almadım.ilk hediye halasından geldi hastane çıkışı.biraz daha zaman geçsin öyle başlarım alışverişe.daha erken gibi

Biz de bir şey almadık daha. ablamın ufaklıktan kalan çok eşya var. şimdilik unisex olabilecekleri götüreceğim konyaya. bakalım cinsiyet belli olursa ve şayet kızsa, yaşadı... bir sürü kıyafeti olacak. ama erkekse bize de alışveriş yolu gözükecek... işte o zaman ilk ben de don alırım :)))

kızlar ayın eylüln 5inde hastaneye gidecem cinsiyet belli olurmu sizce ya son adet tarihim 12 haziran
cnm bnmde sat 11 haziran ama bende 10 eylülde gidicem kontrole erken olduğunu biliyorum ama 11.haftada kız ve erkek ayırt edilebiliyormuş tabii doktorun ne kadar profesyonel olduğuna bağlı diolar:)

cnm bnmde sat 11 haziran ama bende 10 eylülde gidicem kontrole erken olduğunu biliyorum ama 11.haftada kız ve erkek ayırt edilebiliyormuş tabii doktorun ne kadar profesyonel olduğuna bağlı diolar:)

hadi inş cnm ögreniriz gittigimiz günlerde hayırlısıyla

Ben geçen çarşamba günü 2 li test için gittiğimde cinsiyeti sordum 2-3 hafta sonra dedi.bu çarşambada gidicem sonuçları göstermeye yine söyleyemez heralde.hayırlısı ve sağlıklı olsun gerisi önemli değil.ama bende kız olmasını çok isterim:KK1:

selam bayanlar, hepinize guzel haftasonlari, benim gibi calisanlara da sabir diliyorumm:KK1:
bugun kendimi cok halsiz hissediyorum ve kasiklarimda da biraz agri var, neden bilmiyorum.(hamile olabilir miyim acaba....:KK9:)
ciciler alinmaya baslanmis benim de canim cekti cok, ama daha cinsiyetini bilmyorum ogreneyim de ona gore alayim diye bekliyorum.
doktora gittigimde 11+2 idim ve doktor once kiza benziyor dedi ama sonradan yok saka yaptim anlasilmaz sididen dedi ama benim icime tohumu atti
cunku gonlumdeki kiz... ama herkes ve hislerim erkek diyor....

Turkiye'ye gelmeyi bekliyorum ben bir de, eylulde insallah ablamla alirizi ne ihtiyac varsa o deneyimli

KIZLAR SELAMMM BUGÜN ÇOOK MUTLUYMMM:nazar: EL DOOPLERİ ISMARLAMIŞTIM SÜREKLİ ENDİŞE DUYDUĞUM İÇİN VE BUGÜN GELDİ :KK17:AZ ÖNCEDE YAVRUMUN MİNİCİK KALBİNİ DİLEDİM HEMEN YARIM DK.FİLAN OHH DEDİMM :KK9::KK9: VALLA İCAT EDENLERDEN ALLAH RAZI OLSUNN:KK16: AYSEONUR BENDE MİLUPAYA ÜYEYİM BUARADA AMA BANA BİŞİY GELMEDİ HEMDE 2 AYDIR ÜYEYİM :26: KIZLAR BUGÜN HERKES BALIK ALSIN YESİNN BEBEK İÇİN ŞU SIRALAR ÇOOK ÖNEMLİ :KK34: HEPİNİZ ÖPÜLDÜNÜZZ AYYY ÇOKK HOŞUMA GİTTİ BU CİHAZZ UYYYSSS :KK76::KK76::KK8::KK8::KK12::KK12::KK16::KK39:

Bende beebişe okadar çok şey almak istiyorum ki yani bıraksalar beni bütün ihtiyaçlarını alıcammm:KK1: Geçen avm ye gittik annemle bebek mağazalrına girdik aslında öylesine bakınıyordum annem bana acele etme dedi durdu sonuç: Annem birkaç parça bebişe takım alıp çıktık:KK16: Bana diyene bakarmısınızzz :))) ay ne güldükk sonradan meğer onun içi benden daha cok gidiyomuşş :21: Kızlar bebek arabası nasıl almayı düşünüyorsunuz? Ben bikaçkişide gördüm son zamanlarda bebek yüksekte duruyor rahat görünüyor yani :KK34:ama onlara ne deniyor bilmiyorum:26:tekerlek kısımlarıda değişik hem çapraz geliyorr değişik ve kulanuşlı bişiy..

Bbebk arabasi ben de bilmiyorum hic nasil bir sey alicam, hic de bilgim yok zaten. 9 aya kadar ogreniriz iyice

X