2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
özpolat ; benim dr 10+2 de cinsiyet tahmininde bulundu büyük ihtimalle gittiğinde sende öğrenirsin şekerim

ayy canım inşaallah yani insan merak ediyor gerçekten :):KK49:dr gittiğimde 14.haftaya girmiş olucam ama dr ölçümlere göre hesapladığı için 12 +3 olmuş olucak kafam iyice karıştı hangisini takip etsem bilemedim

ayy canım inşaallah yani insan merak ediyor gerçekten :):KK49:dr gittiğimde 14.haftaya girmiş olucam ama dr ölçümlere göre hesapladığı için 12 +3 olmuş olucak kafam iyice karıştı hangisini takip etsem bilemedim

sen bulunduğun haftayı baz al tabikide

ayyy kızlar ton balığını bende çok seviyorum ama yemiyorum konserve zararlı dedikleri için
bakın şöyle bir yazı buldum yesemmi yemesemmi herşeyide doktora sormakdan çekiniyorum:KK1:

Büyük balıklar içerdikleri yüksek civa miktarları nedeni ile genellikle hamilelikte önerilmemektedir. Ton balığı ise büyük olmasına rağmen genelde düşük civa içeren balıklar sınıfına dahil edilmektedir.

Yüksek oranda Omega 3 içermesi, doymuş yağ oranlarının düşük olması ve yüksek kaliteli proteini nedeni ile deniz ürünleri ve özellikle ton balığı tüketilmesi gebelikte önerilmektedir. Ancak Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi haftalık ton balığı tüketiminde sınırlamalar koymuştur.

Ton balığı hazır kutulanmış konserve şeklinde tüketilebileceği gibi bütün eti biftek gibi ızgara şeklinde de yenilebilir. Gebelikte önerdiğimiz konserve ve light olarak adlandırılan yağsız ton balığı tüketilmesidir. Bunda sınır haftada 2 porsiyonun geçilmemesidir.

Tüm gebelik boyunca haftada 2 seferi geçmemek kaydı ile 80 gramlık kutu light ton balığı yemenizde yarar vardır.

benim doktorum en cok somonu onermisti

KIZLAR SELAMMM BUGÜN ÇOOK MUTLUYMMM:nazar: EL DOOPLERİ ISMARLAMIŞTIM SÜREKLİ ENDİŞE DUYDUĞUM İÇİN VE BUGÜN GELDİ :KK17:AZ ÖNCEDE YAVRUMUN MİNİCİK KALBİNİ DİLEDİM HEMEN YARIM DK.FİLAN OHH DEDİMM :KK9::KK9: VALLA İCAT EDENLERDEN ALLAH RAZI OLSUNN:KK16: AYSEONUR BENDE MİLUPAYA ÜYEYİM BUARADA AMA BANA BİŞİY GELMEDİ HEMDE 2 AYDIR ÜYEYİM :26: KIZLAR BUGÜN HERKES BALIK ALSIN YESİNN BEBEK İÇİN ŞU SIRALAR ÇOOK ÖNEMLİ :KK34: HEPİNİZ ÖPÜLDÜNÜZZ AYYY ÇOKK HOŞUMA GİTTİ BU CİHAZZ UYYYSSS :KK76::KK76::KK8::KK8::KK12::KK12::KK16::KK39:

ne kadara nerden aldin peki:)) cok heves ettim ben deeee..ben 9 ayin sonuna kdr her an dusuncem atiomudur bebisimin kalbi acaba die..

Somon balığını,çüprayı yani büyük balıkları sevmiyorum ben..birtek uskumru hoşuma gidiyor tadı biraz..diğer bütün küçük balıkları seviyorum mevsimi olan balık şu sıralar sardalya sanırım? Alıcaktım malesef alamadım kalmamış baska yerdende alma hepsi şoklu iki canlısın yazık dedi balıkçı..bende güvenemedim zaten bakalım yarına artık :KK30:

canım 4,5 cnmdı normalmı?

Boyu normal görünüyor ben acaba bebeğin boyu uzunsa,irise bebek belki ölçüm öyle cıkabilir diye düşünmüştüm..sanırım bu boy iri boy gurubunda değil:26:allahın izinyle inşallah bişiy yoktur canım sen dr una güven öptümm:KK19:

kızlaaar merhaba nasılsınız bakalım öğlen bi ara coştuk yazdık yazdık:21: sonrada başım ağrıyordu 20 lik dişim ağrıyor tam 4 senedir artık patlamışlar çok şükür ama ağrısını çekiyorum :KK1: uyuya kalmışım öyle koltukta hiç keyfim yok balık mevzusu olmuş yine sayfaları şöyle atlayın göz atın kızlar öğlen baya bir konuştuk:KK52:sakın derin su balıkları tüketmeyin mesela ton balığında yüksek miktarda civa varmış daha küçük balıklar tercih edin konserve tercih etmeyin ,bende arabayı kraft ın twist premium travel sistem almayı düşünüyorum park yatağa gelince ilk part yatak tercihimdi chicco yada kraft vazgeçtim çilekden sallanabilir bebek karyolası gördüm kafama o yerleşti şimdilik odaya gerek yok yatak odasında bizimle beraber uyuyacak nasıl olsa:KK49:

oooo maşallah bayağı bilgi sahibi olmuşsun araştırmışsınn :KK53:o dediğin araba sistem ne sistemi?nasıl bir sisitem:KK1:

Selam kızlar.. canım sıkkın

kızım hasta ateşlenyor durmadan calpol ,tylol fitil veriyorum biraz geçiyor geri başlıyor.. ılık suya soktum ateşi düşer gibi oldu ama sanırım acıle götüreceğiz.. :KK43::KK14:

ruh halimde bedeni halimde iyi değilll.. buğün sürekli midem kazındı,bulandı.. kokulardan tiksindim en sonunda istifar ettim :KK14:

çok geçmiş olsun sürmelicim..bebişlerin ateşleri kolay düşmüyor nedense ablamınkilerden biliyorum..birtek bez yapardı ablam sirkeli o iyi gelirdi..çok zor allah yardımcın olsun

oooo maşallah bayağı bilgi sahibi olmuşsun araştırmışsınn :KK53:o dediğin araba sistem ne sistemi?nasıl bir sisitem:KK1:

canım ben o arabayı yakından inceledimde baya rahat bir arabaya benziyor:KK1::KK1::KK1: hoşuma gitti de rahat bir kullanımı var sepetide baya büyük birde şiltesi yani yorganı var çok şirin, önemli olan bebeğin arabadayken sarsılmaması genelde herkes artık travel sistem tercih ediyor bu sebeple ayrıca pusetede ayrı para vermiyosun bu tarz sistemli arabaların yanında puseti var fiyatı düşmüş 1200 tl falandı 800 tl olmuş e bebekde yanlış hatırlamıyorsam

iyi akşamlar hanımlar arabalar beşikler konuşulmaya başlanmış ben cinsyeti bekliyorum almak için daha erken diye sadece araştırıp bakınıyorum öylesine :KK1: bugün alışverişe çıktım kendime hamile kıyafetleri alayım diye bi tek kumaş pantolon alabildim ya nasıl alıcam hangi bedende alıcam bilemedim bedenime göre alsam süper ama 1-2 ay ancak giyerim bir bedeb büyüğü de üstümden düşüyor off bişey almadan döndüm pantolonu da şimdilik idare etsin diye kendi bedenimin 1 üstü aldım ama çok rahatmış valla hamile salopet elbise almak istiyorum bulamadım yaa üff klasik şeyler giyesim de yok ama öyle çok çeşit de yok ne giyecem ben yaa :44: :KK14:

canım ben o arabayı yakından inceledimde baya rahat bir arabaya benziyor:KK1::KK1::KK1: hoşuma gitti de rahat bir kullanımı var sepetide baya büyük birde şiltesi yani yorganı var çok şirin, önemli olan bebeğin arabadayken sarsılmaması genelde herkes artık travel sistem tercih ediyor bu sebeple ayrıca pusetede ayrı para vermiyosun bu tarz sistemli arabaların yanında puseti var fiyatı düşmüş 1200 tl falandı 800 tl olmuş e bebekde yanlış hatırlamıyorsam

baktım şimdi e bebekte var evett 2.cisi siyah krem modell sanırım bunun yatmabölümü ayarlanılabiliyor budurr iştee :KK34: bunu aldırcamm anneme :21::21: beşikte zaten ablamdan gelecek :KK24: şimdide beşik bakayımm :KK9::KK9:

iyi akşamlar hanımlar arabalar beşikler konuşulmaya başlanmış ben cinsyeti bekliyorum almak için daha erken diye sadece araştırıp bakınıyorum öylesine :KK1: bugün alışverişe çıktım kendime hamile kıyafetleri alayım diye bi tek kumaş pantolon alabildim ya nasıl alıcam hangi bedende alıcam bilemedim bedenime göre alsam süper ama 1-2 ay ancak giyerim bir bedeb büyüğü de üstümden düşüyor off bişey almadan döndüm pantolonu da şimdilik idare etsin diye kendi bedenimin 1 üstü aldım ama çok rahatmış valla hamile salopet elbise almak istiyorum bulamadım yaa üff klasik şeyler giyesim de yok ama öyle çok çeşit de yok ne giyecem ben yaa :44: :KK14:

iyi akşamlarr aynen canım bende öyle bakınıyorum araştırmaya geçtim zaten aldıklarımıda eve getirtmicem doğum yapacağım gün nasipse gelmesini isticem..allahın izniyle..şimdi hızlı döneme geçtik kilolar alınmaya baslıyor göbüşler ckıyor 1 hafta bile farkedecek kıyafetlerr :KK53:en iyisi hazır havalar iyiken hamile elbiseleri almak paltolon gibi değiller çünkü..kot elbiseler var mesela hoş duruyor bende almak istiyorumm söleyim dedim :KK16:

canım bende elbiselerim var giyiyorum ama okul açılacak malum mecburen giyicem pantolon alayım dedim ama yok işte bende 1 ay daha bekleyim pek kilo almadım o zamana kadar çıkar iyice göbeğim diye düşündüm o zamana kadar elimdekilerle idare edicem bakalım bir de kot salopetlere baylıyorum bulursam ondan alıcam inş ama burada yoktu internetten alıcam bulmazsam artık :KK17: mağazadaki adam ilk bebek herhalde diye sordu bende evet diyince işiniz zor diyerek güldü alışık olmadığınızdan garipsiyorsunuz normaldir dedi hamilelikleri görünce tuhaf oldum ya nasıl giycem ben onları ki :KK17::KK9:

Son düzenleme:
bende zayıf gibi duruyorum görünürde..mağazaya girdim kot paltolon verecek bana 38 beden çıkardı..:)) bende güldüm yok olmaz diye şöyle baktı valla dene olur kalıplar büyük diye ısrar etti denermiyim hiçç :))) sen 42 ver dedim haha güldü ir giydimm :nazar: üstüme şık dedi oturdu :KK1::KK1::KK1::KK1: sonra baktı 44 deneyim bide dedim oda oldu keşke onu alsaymısım şimdi 42 beden paltolon sıkıştırıyorr :KK70: ::KK70:

selam kizlar.nasilsiniz.sohbet koyu masallah:KK9::KK9:bende daliyim hemen sohbete.bende hamileyken en zorlandigim durum buydu.ama magazadaki kadin.kac numara giyiyoprsan o numaradan al dedi.cunki hepsinin karni ayarlanabiliyor.ben 38 aldim.ve sonuna kadar 38 giydim.simdi yine 36 yada 34 alicam insallah.38 artik buyuk geliyor:21::21:bide ben hamileligimi 7 kiloyla tamamladim ondanda ola bilirmi.....:26::26:

SURMELIM canim gecmis olsun.cocuk ateslenince insan deliriyor tahmin ediyorum.cabucak iyilesir insallah prenses.oksuruk filan yoksa buyuk ihtimal virusdur.benim kizda kapiyor arada malesef.:KK50::KK50:

X