2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için. Bakalım eylülün 15inde gidicez o zaman bi fikrini alayım ne düşünüyor acaba

Bak canım madem kararsızsın bence sakın yaptırma yaptırısan ne olacak gel bunu konuşalım farzetkı yaptırdın rabbım korusun bebegın dow sendromu yada sakat oldugu cıktı ortaya ne yapacan aldıracanmı?gumbur gumbur atan kalbı durduracanmı?sana bu hakkı kım verdı sen zannedıyormusun kı dogduktan sonra bebegın sakatlanmıyacak veya hastalanmıyacak eeyy arkadaslarım lutfen allahın işine karışmayın rabbim oraya bebegı koyduysa saglıklı dogmasınada ızın verır sakatsada vardır bır hayır dıyecez lutfen yapan arkadaslar kararsızları etkılemeyın herşeyı akısına bırakın haa bu arada karından ılacla tedavı seklı ikili testte olmuyor 6.ayda dobler testı yaptıracan mesela kalbınde bır sıkıntı varsa ılacla tedavısı mumkun yoksa sakat bebegın karnında tedavısı yok tabıkı yınede sen bılırsın RABBIM verdıgın her kararda hakkında hayırlısını eylesin...

slm kizlar
biz geldik bugun doktor kontrolum vardi ,cok sukur hersey yolunda bebegimi gordum cok tatliydi kafasi kollari ,bacaklari cok belliydi
kollarini acip acip kapatiyordu ,cok sukur bebegimle ilgili hersey yolunda ama ben okadar iyi degilim mide bilantilari bitirdi beni ,idrarimdada kan cikti haftaya yine idrar verecegim ,bol bol su icmem gerekiyormus
mide bulantilari icinde fitil verdi yaptim faydasi oldu ama bu defada halsizlikden kalkamiyorum yerimden...

bu arada ALLAHim bebegini kaybeden arkadaslara bol bol sabir versin insALLAH en kisa zamanda saglikli bi sekilde hamile kalirsiniz dualarimiz hep sizinle

Son düzenleme:
iyi akşamlar güzel anneler ve melekleri

ben bu aralar çok yoğunum tayin yerlerimiz açıklandı çok şükür..
harıl harıl onları sıralıyorum..
Rabbim inşallah nasip eder eşimin yanına hayırlı bi okula gelebilmeyi..
duanızı isityorum,hepiniz meleksiniz şu anda...

yavrularını Rabbimin yanına gönderen annelere de sabır diliyorum,hepimiz yaşadık bu acıları ama bakın yine hamileler topiğndeyiz Allah ımın izniyle...
O herşeyi en iyi bilendir....
tevekkülünüz sonsuz olsun inşallah..

bu nasil bir duygudur ki tarifi yoktur cok uzuldum cok cok gecmis olsun arkadasim allahim sana yine bir evlat verecek insallah ben oyle inaniyorum ki..gonlunu huzurlu ferah tut tamam mi bebegin sapasaglam rahmine tekrar duser dogru zamanda..

iyi aksamlar hanimlar, hepinizi tebrik ederim Allah hayirla tamamina erdirir insallah. bende ekim annesiyim az kaldi dogumuma, ben hic zaman gecmez saniyordum ama 15. haftadan sonra gecti cok sukur hep oglumun hareketleriye mesgul oldum cunku, sizinde baslar hareketler artik. Rabbim hepimizin yardimci olsun, iyi aksamlar.

hoşgeldin.....nasıl hissediyorsun peki??ne yapıyor nasıl birşey??ben niye hissetmiyorum ki :44:
ilk hamilelikte biraz gec hissediliyormus canim, bende tam anlamiyla 15 ile 17. haftalarda basladi, tv izlerken sanki icimden baloncuk kaydi gibi ilk zamanlar anlam veremedim ama sonraki gunlerde ayni sey olunca tamam dedim bebisim basliyor artik kipirdamaya. yani benim önceki elimi kasigima koyarak hissettiklerim gazmis

herkese selam.ben kotuyum kizlar.oluyorummmmmmmmmm,,,bugun 5 kere kusdum.ve dahada geliyor.bogazim agriyor yutkunamiyorum.sismis sanki.bide en son kan geldi qaliba bogazim yirtildi gibi hissediyorum.insallah yarin kontrolum var.ilac istiycem,BIRGUL CANIM tebnrikler.bide doktor sana ne fitil verdi.:26::26:ben kizimda vomex kullandim.etki etmedi.sonra zofran serum verdiler.fitilin etkisi varmi

canim benim gecmis olsun ,ayni bende o haldeydim cok fenaydim ne yesem kusuyordum ama fitil baya etkili oldu simdi mide bulantim felan yok icim cok rahat bide sabah yapacagim

Merhabalar herkese...
Uzun süredir yazmıyordum. Biraz önce başka bir konuya yazarken gördüm ki 3 aylık olmuş bebeğim . Bu 3. bebek beni çok şaşırtacak daha :) Evde 3 yaşında yaramaz bir oğlan ve 9 aylık bir cadı olunca 3. bebeği düşünemiyorum bile. Hamile olduğumu unutuyorum bazen. İlk hamileliğini yaşayanlar şaşıracaklar belki de sözlerime. Ben de ilk hamileliğimde özellikle 2. de de yaşamıştım gerçi araştırmalar günlük gelişimlere bakmalar neler yapardım . Şimdi evdeki yaramazlardan 3 aylık olduğumu bile alttaki imzadan öğrendim :) Bu gün teyzem sordu da 2,5 aylık dedim :) 2 hafta öncede yaşıyorum demek ki :)
Hepinize güzel hamilelikler dilerim ...

HANIMLAR GEÇMİŞEBİR GÖZ ATTTIM DA MAŞALLAH ÇOĞU KİŞİ BEBEĞİNİ HİSSEDİYORMUŞBEN HİSSETMEK İÇİN NELER YAPIYORUM YA SIRT ÜSTÜ UZANIYORUM BİSÜRÜ ŞEY YOKK BANAMISIN DEMİYOR KIZIYORUM ARTIIKK AMAAA BEBİŞİM BİR DOĞSUN ALLAHIN İZİNYLE NEDEN MERAK ETTİRDİN DEYİP POPOSUNA POPOSUNDAN ISIRCAMM ONUNN HIIIIMMMMMMMMMM

Ey yeri göğü yardan rabbim,burada ve dünyada ne kadar darda kulun varsa sen bilirsin biz bilmeyiz hepsinin dertlerine tez zamanda derman ol YARABBİ ne sıkıntıları varsa gider YARABBİi hastalara acil şifalar,borçlu kullarını hayırlısıyla ödemelerini nasip et,hazinelerinden bizleri mahrum etme YARABBİ,kocalarımızın bedenlerınden saglıgı eksik etme YARABBİ,kazalardan belalardan sen muhafaza eyle YARABBİ,Evladı olmayanlar tez zamanda o duyguyu tattır YARABBİ,bizlerinde evlatlarını saglıklı hayırlı evlatlar ederek bizlere bağışla YARABBİ...

Günaydın kuzular,

Aspirin ve progesteron kullananlar..

Bu yazıyı mutlaka okuyun...

Hamilelikte aspirin ve progesteron kullanm-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)

Doktor bana ıkıncı gebelıgımde onlem olarak aspirin ve ıgne baslıcam, dedıgı ıcın arastırdım.
Bebek 8+2 de kalbı durdugu ıcın alındı..
Nedenı bellı degıl...
Ilk dusuklerde zaten neden genelde bellı olmuyor,
dıgal seleksıyon denıyor..
Ama ya kan pıhtılaşması ıse dıyerek baslıcakmıs;
hatta kan pıhtılasması yaptırsak ve sonuc olumsuz cıksa bıle onlem olarak baslıcakmıs.
Oysa bu kullandıgımız aspirin ve ıgnelerın bılımsel ıcerıgı ektekı yazıdaki gibi..
Okuyup fıkırlerınızı paylaşırsanız cok sevınırım...

günaydınnn güzel anneler

dün çok kötü bir gün geçirdim sabah 5-6 kere kustum öğleden sonra eve yolladılar iş yerinden.. eve gelir gelmez yattım hemen bidaha ilaçlarımı sabah içmek mi allah korusun. dün geceden aldım hepsini saah kadar etkisi geçmişti bende mide bulantılarımı arttırıyor elevit ve ferrum...

bugün fena değilim çok şükür

günaydın anneler...

güne başladık bakalım ..dün çok korktum annemlere gittim canım bahçeden şeftali istedi koparırken farketmeden baya bi zıplamışım karnıma ağrı girince farkettim hemen çıktım bahçeden
psikolojik mi bilmem o anda mide bulantım geçti sanki ayyyy öyle bi korktum kii mide bulantım geri gelince rahatladım biraz kendime çok kızdım

bir daha yapmam heralde öyle birşey

ya aslında çok erken bencede ama kızımda bu aylarda hiç hissetmemiştim. bunda gaz sancısıda çektiğim için gazmı başka bişimi hissedebiliyorum. küçük akvaryum balığı olur ya aynen öyle. elimi yan karnımın yan tarafına azcık bastırıyorum. vıjj vıjj kayıyo ilk hamileliğimde 5. aya kadar hiç hissetmemiştim.

canlarım günaydınnlarrrr.....

ben geldm tatilden,yavruşumla yorulduk ama bişicik olmadı çok şükür...
ben de bebişi hissettim,hissediyorum da...Acaba doğru mu hissediyorum,sormam lazım.
sol yanıma yattığım zaman bayramın 2.gecesi damar atması gibi bikaç saniye sürdü,dün de aynı şey oldu.Göbek altımda sol tarafıma doğru oluyor atmalar,damar atması gibi. gaz da olabilir diye düşünüyorum ama 3 ay öyle bi his yaşamadım,bilemedim şimdi.

Son düzenleme:
ben de 3 ayımı bitirdim,doktor kusmaların biter dedi,o günden beri günde 2 kez çıkarıyorum,bi terslik olsa gerek,hatta ve hatta bulantım kesildi,direkt kusuyorum.Tuzlu krakerler fln,artık fayda etmiyor,İnşallah geçer o da.

Merhaba,
Bu yazıyı daha önce okumuştum. Benim de bir doktorum lekelenmem olunca progestana başlattı, diğeri hiç gerek olmadığını söyledi. Bana Alper Mumcu'nun söyledikleri mantıklı gelse de doktorumuz ne derse onu yapma taraftarıyım. Ben progestan veren doktorumla takibe devam edeceğim için o bırak diyene kadar ilaci kullanmaya devam ettim. Faydası olmadıysa bile zararı olmaz diye düşünüyorum. Bence doktoruna güveniyorsan aynen onun dediği gibi devam et. Güvenmiyorsan güveneceğin bir doktor ara :)

Cumanız mübarek olsun,Rabbi'm bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah,hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...
Yavrusu olmayan tüm herkese tez zamanda bu güzel mucize ile taçlanmayı nasip etsin inşallah..RAbbi'm hiç kimseyi evlatsızlıkla,evlat acısıyla,hayırsız evlatla sınamasın inşallahç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…