ben de 7 haftalıkken gitmiştim kendi doktoruma, bayramdan sonra gel dedi sadece ,ikili testten bahsetmedi hiç. ama yaptırma tarftarı olmadığını biliyorum, bazı arkadaşlarım doktorla konuşup yaptırmaktan vazgeçti, kesinlikle yaptırıcam diyenler bile... ben zaten kendi doktoruma gidemedim memlekette olduğumdan, bu da taraftar değildi sanırım, çünkü ense kalınlığı normal, kalp atışları iyi dedi sadece ,ikili testten bahsetmedi. ben söyledim yaptırmak istediğimi, öyle yolladı laboratuvara. yaptırmak istiyorsan söylersin doktoruna. 11-14 haftalar arası yapılıyor.
çok kararsızım sorun var derse aldıracak mıyım yoksa sorunu bile bile 9 ayı tamamlayacak mıyım?aldırmayacaksam bilmeme gerek varmı acaba??c.tesi gününe 2 gün kaldı ne yapıcaz bilmiyoruz :44: anne karnında sorunlu olan bebeğe de müdahale edemiyorlar offf
içim yanıyor. bebeğimin kalbi durmuş, kontrole gittiğimde kürtajla aldılar.
kızlar, güzel anneler,
ne bebeğinizin odasını, ne mide bulantılarınıza ne bazen kabalaşan kocalarınızı, bebeğinize bir şey almayan veya sizi tebrik etmeyen akrabaları/arkadaşları, alacağınız kiloları, genişleyen bedeninizi aklınıza takın.
sadece ve sadece sağlıklı, huzurlu bir hamilelik geçirip bebişinizi kucağınıza almaya bakın. bunu umursayın!!! rabbim kimsenin umudunu boşa çıkarmasın. benim bebeğim biz istemeden habersiz aniden geldi ve işte yine öyle gitmiş.
her şey eksik olabilir, planlarınız tutmayabilir; ama umursadığınız tek şey bebeğinizin sağlığı ve huzurunuz olsun. gerisi boşmuş. insan kaybedince anlıyor. malesef.
rabbim mart annelerini, tüm anneleri ve anne olmak isteyenleri üzmeden bekletmeden hayırlı evlatlarla ödüllendirsin inş.
hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum, rabbim hayırlı sağlıklı hamilelik doğum ve evlatlar nasip etsin hepimize inş.
ilk hamilelikte biraz gec hissediliyormus canim, bende tam anlamiyla 15 ile 17. haftalarda basladi, tv izlerken sanki icimden baloncuk kaydi gibi ilk zamanlar anlam veremedim ama sonraki gunlerde ayni sey olunca tamam dedim bebisim basliyor artik kipirdamaya. yani benim önceki elimi kasigima koyarak hissettiklerim gazmishoşgeldin.....nasıl hissediyorsun peki??ne yapıyor nasıl birşey??ben niye hissetmiyorum ki :44:
herkese selam.ben kotuyum kizlar.oluyorummmmmmmmmm,,,bugun 5 kere kusdum.ve dahada geliyor.bogazim agriyor yutkunamiyorum.sismis sanki.bide en son kan geldi qaliba bogazim yirtildi gibi hissediyorum.insallah yarin kontrolum var.ilac istiycem,BIRGUL CANIM tebnrikler.bide doktor sana ne fitil verdi.:26::26:ben kizimda vomex kullandim.etki etmedi.sonra zofran serum verdiler.fitilin etkisi varmi
bu kadar erken zamanda hissedilir mi hareketleri :44: benim bildiğim 20.haftada anca hissediliyor şuanda en fazla hissedilen gazdır gaz sıkışmasıdır :44: ultrasonda gösterirken ayaklarını kaldırıp indiriyor hareket ediyor o an bile hissetmedim ben daha çok küçükler mini mini bebeler...
HANIMLAR GEÇMİŞEBİR GÖZ ATTTIM DAMAŞALLAH ÇOĞU KİŞİ BEBEĞİNİ HİSSEDİYORMUŞ BEN HİSSETMEK İÇİN NELER YAPIYORUM YA SIRT ÜSTÜ UZANIYORUM BİSÜRÜ ŞEY YOKK BANAMISIN DEMİYOR KIZIYORUM ARTIIKK AMAAA BEBİŞİM BİR DOĞSUN ALLAHIN İZİNYLE NEDEN MERAK ETTİRDİN DEYİP POPOSUNA POPOSUNDAN ISIRCAMM ONUNN HIIIIMMMMMMMMMM
Merhaba,Günaydın kuzular,
Aspirin ve progesteron kullananlar..
Bu yazıyı mutlaka okuyun...
Hamilelikte aspirin ve progesteron kullanm-Dr.Alper Mumcu ([url]www.mumcu.com)[/url]
Doktor bana ıkıncı gebelıgımde onlem olarak aspirin ve ıgne baslıcam, dedıgı ıcın arastırdım.
Bebek 8+2 de kalbı durdugu ıcın alındı..
Nedenı bellı degıl...
Ilk dusuklerde zaten neden genelde bellı olmuyor,
dıgal seleksıyon denıyor..
Ama ya kan pıhtılaşması ıse dıyerek baslıcakmıs;
hatta kan pıhtılasması yaptırsak ve sonuc olumsuz cıksa bıle onlem olarak baslıcakmıs.
Oysa bu kullandıgımız aspirin ve ıgnelerın bılımsel ıcerıgı ektekı yazıdaki gibi..
Okuyup fıkırlerınızı paylaşırsanız cok sevınırım...