o yüzden dedim ya canım sağlık istiyelim allahtan diye , biz ailecek o imtihanı 20 senedir veriyoruz canım asker kağıdı gelmiş bir çocuk ne acı babam kim bilir içinde o an ne yaşamıştır annemin senelerdir keşke sağlıklı olsaydı böyle olsaydı diye verdiği örnekler bnm yanlızlığımı paylaşıcak üzüldüğüm anlarda arayacağım bir kardeşim bile olmaması bir abla demesine dünyaları verirdim geceleri uyumayan bir çocuk altı bezlenen ve şahsi bakımı,bağıran konuşamadığı için asabileşen evde eşya kıran kaç tane örnek vereyim sizlere anlarmısınız acaba annemle babam şuan 50 yaşında olmalarına rağmen sağlıklı sayılmazlar ben 3 senelik evliyim toplasanız aynı anda bana 3-4 kere gelmemişlerdir babam ayrı gelir annem ayrı çok üzülüyorum bir yere çıkmayan bir çocuk ne annemin nede babamın doğru düzgün bir hayatı var herkesin kendi fikri saygı duyuyorum ben sadece yaşadıklarımı paylaştım he bu arada kardeşim doğduğu zaman türkiyedeki tıp bu kadar ileri değildi
selam kızlar...
ebah sana yazmak için girdim.elbette hiç kimse evladını aldırmak istemez bu bir gerçek.ama sen bu testi yaptırmasan inan bana yaptırmaktan çok daha huzursuz bir hamilelik geçireceksin acabalar beynini kemirecek.ben zihinsel engelliler öğretmeniyim biliyorsun.oradaki irçok annede bu testi yaptırmak istemeyen annelerden ve şimdi hepsi düşünüyor ya bana birşey olursa yavrum ne yapacak diye...sen yaptır tevekkül et gerisi rabbimden..
bu arada down sendromunun yaşla alakası yok..ileriki yaşlarda riskli çıkma ihtimali elbette daha fazla.ilk bebeğime 1/50 risk konmuştu ki bu %100 down sendromlu demek ve ben henüz 22 yaşındaydım...bebeğim sağlıklı çok şükür,testlerim yenilendi doktor para düşkünü çıkıp beni ve belkide benim gibi kaç anneyi para kaynağı gördü ki canını yaktı...işte böyle canısım sen yaptır gerisini rabbime bırak....inanki sonuç harika olacak...
evet çok haklsıın allah ailene ve sana sabır versin çok zor. allah sağlıklı salih evlatlar versin. anne karnındakini bir allah biliyor. o kadar aciziz ki. tek yapabildiğimiz teslimiyet ve sabır....
arkadaşlar çok teşekkür ederim kendimi iyi hissettirdiniz bana....yine diyorum iyiki sizi tanımışım her sıkıntıma ortak olup bana çözüm buluyorsunuz...yarın gidicem ve içimde şüphe olmadan testimi yaptırıcam allahın izni ile sıkıntımızın olmadığını Pazartesi günü burada yazıcam sizde bana "biz sana dememişmiydik" diyeceksiniz....çok teşşekkür ederim arkadaşlar....
ohh rahatlayıp çok sevindim valla.yaptır tabii kuzucum biz önlemimizi alalım gerisi rabbime kalmış..ama müjde vereceğinden hiç şüphem yok:)))
ohh rahatlayıp çok sevindim valla.yaptır tabii kuzucum biz önlemimizi alalım gerisi rabbime kalmış..ama müjde vereceğinden hiç şüphem yok:)))
selam cici mart anne adaylarıgeldim şükürler olsun nasılsınız herşey yolundadır bebişleriniz ne alemde bulantı-kusma problemlerimiz yavaş yavaş azalmıştır umarım
selam cici mart anne adaylarıgeldim şükürler olsun nasılsınız herşey yolundadır bebişleriniz ne alemde bulantı-kusma problemlerimiz yavaş yavaş azalmıştır umarım
anammmmmmmm şifa gelmiş kız kaç gündür aklımdasın..paşa nasıl belli etmiştir heralde kendini artık..benim azalmadı arttı malesef...senden ne haber??
canımmm benim sağolasın aynen sizlerde hep aklımdaydınız çok özledim harbidenanammmmmmmm şifa gelmiş kız kaç gündür aklımdasın..paşa nasıl belli etmiştir heralde kendini artık..benim azalmadı arttı malesef...senden ne haber??
hoşbuldum tatlım sağolasın tatlım evet mesaj kutum dolmuş boşaltamadım da halaahoşgeldin tatlım nasılsın mesaj atmak istedim fakat sanırım o kadar çok msj gelmişki sana gönderemedim:)taşındın mı umarım her şey yolundadır göbişini merak ediyorum ben büyüdümü bnm bulantıdan çok çıkarmalarım var 1 haftadır acı acı hemde onun dışında çok şükür sıkıntı yok sen anlat nasıl gidiyor
çileğim karındaşım hoşbuldum tatlımay hosgeldın cicim valla bizde kusmalar arttı..sen hallettınmı işlerini
ALLAH korusun doğuma kadar sürmesin inşallah tez zamanda geçsin tatlımmvalla çilekçim bilmiyorum ama fenayım..geçeceğine artıyor(((((((
hoşbuldum tatlım nasılsın sen çalşıyordun demihoşgeldiiinnnn