2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

evet çok haklsıın allah ailene ve sana sabır versin çok zor. allah sağlıklı salih evlatlar versin. anne karnındakini bir allah biliyor. o kadar aciziz ki. tek yapabildiğimiz teslimiyet ve sabır....

selam kızlar...

ebah sana yazmak için girdim.elbette hiç kimse evladını aldırmak istemez bu bir gerçek.ama sen bu testi yaptırmasan inan bana yaptırmaktan çok daha huzursuz bir hamilelik geçireceksin acabalar beynini kemirecek.ben zihinsel engelliler öğretmeniyim biliyorsun.oradaki irçok annede bu testi yaptırmak istemeyen annelerden ve şimdi hepsi düşünüyor ya bana birşey olursa yavrum ne yapacak diye...sen yaptır tevekkül et gerisi rabbimden..
bu arada down sendromunun yaşla alakası yok..ileriki yaşlarda riskli çıkma ihtimali elbette daha fazla.ilk bebeğime 1/50 risk konmuştu ki bu %100 down sendromlu demek ve ben henüz 22 yaşındaydım...bebeğim sağlıklı çok şükür,testlerim yenilendi doktor para düşkünü çıkıp beni ve belkide benim gibi kaç anneyi para kaynağı gördü ki canını yaktı...işte böyle canısım sen yaptır gerisini rabbime bırak....inanki sonuç harika olacak...

Güzel anne adayları,

Bu ikili testle ilgili ben de fikrimi söylemek istiyorum.
Bu testlerde sadece down sendromu değil başka kormozom anomelileri de sorgulanıyor.
Ve bazı hastalıklarda bebek ıcın onceden ılacla tedavı yapılabılıyormuş.
Dolayısı ıle tamam her durumda doguracaksanız sorun yok ama
başlaması gereken bır tedavıyı ıhmal etme olasılıgınız var,
o sebeple mutlaka yaptırmanızı öneririm...

Sevgilerimle..

arkadaşlar çok teşekkür ederim kendimi iyi hissettirdiniz bana....yine diyorum iyiki sizi tanımışım her sıkıntıma ortak olup bana çözüm buluyorsunuz...yarın gidicem ve içimde şüphe olmadan testimi yaptırıcam allahın izni ile sıkıntımızın olmadığını Pazartesi günü burada yazıcam sizde bana "biz sana dememişmiydik" diyeceksiniz....çok teşşekkür ederim arkadaşlar....

evet çok haklsıın allah ailene ve sana sabır versin çok zor. allah sağlıklı salih evlatlar versin. anne karnındakini bir allah biliyor. o kadar aciziz ki. tek yapabildiğimiz teslimiyet ve sabır....

amin canım hepimize inşaallah sağlıklı sıhhatli evlatlar versin

ohh rahatlayıp çok sevindim valla.yaptır tabii kuzucum biz önlemimizi alalım gerisi rabbime kalmış..ama müjde vereceğinden hiç şüphem yok:)))

ohh rahatlayıp çok sevindim valla.yaptır tabii kuzucum biz önlemimizi alalım gerisi rabbime kalmış..ama müjde vereceğinden hiç şüphem yok:)))

kayracım öğretmen olduğunu biliyordum fakat zihinzel engelli öğretmeni olduğunu bilmiyordum sizler olmasanız bu çocuklar ne olur kim bilir böyle bir bölümü okuyup eğitimini bu yönde göstermen beni çok etkiledi gerçekten

selam cici mart anne adayları geldim şükürler olsun nasılsınız herşey yolundadır bebişleriniz ne alemde bulantı-kusma problemlerimiz yavaş yavaş azalmıştır umarım

sizler tecrübelisiniz sizlerden bilgi almak iyi geliyor rahatlıyoruz...benim yaşıtlarımın neredeyse 4-5 yaşlarında çocukları varken ben bu heyecanı yeni yaşıyorum....evlenmem diyen ben özgürlüğü zor bırakıp evlendim....şimdi 30 yaşında çocuk sahibi ol 31 doğur....hep annem gibi genç anne olmak isterdim nasip böyleymiş,allah önce eşlerimize sonra onlardan olma bebeklerimize sağlık mutluluk versin....bebeklerimizi 4 gözden ayırmasın benim gözümün önünde en canlı örnek eşimin oğlu her ona baktığımda içim parçalanıyor kendi bebeğimi düşünüyorum hastada olsa,sağlıklı da her ne olursa olsun annesi ve babası yanında olmadığında her çocuk üzgün anne ve baba ondan daha çok üzgün ve mutsuz....

selam cici mart anne adayları geldim şükürler olsun nasılsınız herşey yolundadır bebişleriniz ne alemde bulantı-kusma problemlerimiz yavaş yavaş azalmıştır umarım

anammmmmmmm şifa gelmiş kız kaç gündür aklımdasın..paşa nasıl belli etmiştir heralde kendini artık..benim azalmadı arttı malesef...senden ne haber??

ebah bence ıyı karar verdın cnm yoksa yasptırsamıydım ay nolcak dıye dıye daha strteslı gecırıceksın gebelıgını.yaptırıcaksın ve bısı cıkmıcak..sende ıcın rahat rahat devam edıceksın
ben yıne cıkardım ne yedıysem..nerden cıktı bu kusmalar sımdı ya.hanı azalacaktı.varmı benım gıbı olan

hoşgeldin tatlım nasılsın mesaj atmak istedim fakat sanırım o kadar çok msj gelmişki sana gönderemedim:)taşındın mı umarım her şey yolundadır göbişini merak ediyorum ben büyüdümü bnm bulantıdan çok çıkarmalarım var 1 haftadır acı acı hemde onun dışında çok şükür sıkıntı yok sen anlat nasıl gidiyor

anammmmmmmm şifa gelmiş kız kaç gündür aklımdasın..paşa nasıl belli etmiştir heralde kendini artık..benim azalmadı arttı malesef...senden ne haber??

kayra bendede arttı bu kusmalar bulantılar yaa napsak.:44:

canımmm benim sağolasın aynen sizlerde hep aklımdaydınız çok özledim harbiden geçen hafta cuma günü kontrolümüz vardı ama bebişim uyuyordu uyanmadı dr amcası ne kadar uğraşsada bu yüzden cinsiyet yorumumuz 1 ay sonraya kaldı olsun sağlığı yerinde olsun tüm bebişlerimizin 2 li testte yapıldı sonuç bekliyoruz ahh canım ya çok geçmiş olsun bende kusma yok son 4-5 gündür ama bulantım sabit kokulara karşı tiksinti filan devam yani bunlar neysede ben eklemlerimden sıkıntılıyım şişiyorlar habire fazla ayakta kalamıyorum

ay hosgeldın cicim valla bizde kusmalar arttı..sen hallettınmı işlerini

hoşbuldum tatlım sağolasın tatlım evet mesaj kutum dolmuş boşaltamadım da halaa taşındım tatlım yorucu bir dönemi atlattım tabi halaa ufak-tefek yerleşmelerim devam ediyor evet tatlım büyüdü göbişim haftasonu resimler atarım inşallah uff geçmiş olsun acı-acı gibi olan sıkıntı bendede var yaa bende iyiyim bol-bol dinleniyorum ayakta kalma gibi bir lüksüm yok benim hamdolsun diyorum bu halime

ay hosgeldın cicim valla bizde kusmalar arttı..sen hallettınmı işlerini
çileğim karındaşım hoşbuldum tatlım off ya geçmiş olsun kusma sıkıntısını ciddi boyutta atlattım iyi bilirim ben çoğunu hallettim ama ufak-tefek işlerle oyalanıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…