2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
cnm benim 11+4 de %51 erkek dedi..erkekse söyler,kızsa biraz daha beklemen lazım :)

cnm Allah yardımcın olsun,işin çok zor..ama haftan da bayaa ilerlemiş,artık azalması gerekmiyor mu bulantılarının?benim bitti gibi bişey sadece ekşime tam gaz devam ediyor.doktor eğer kusarsan ilaç takviyesi yapmamız gerekir demişti,doktorunla konuştun mu?

canım cevap verdıgın ıcın tesekkur ederım.:KK54:
evet doktorla konustum gıttım hatta
ıdrar yolu enfeksıyonuna baktı yok
bebek ıyı
sımdılık ıstırahat et dedı.
benbım gecmıstı bırden yenılendı bulantılarım ya:KK53:bende şaşırdım
neyse bu arada bebegıde gordum onugorunce zaten herseyı unutuyorum allahıma cok sukurkı:KK31:

canım cevap verdıgın ıcın tesekkur ederım.:KK54:
evet doktorla konustum gıttım hatta
ıdrar yolu enfeksıyonuna baktı yok
bebek ıyı
sımdılık ıstırahat et dedı.
benbım gecmıstı bırden yenılendı bulantılarım ya:KK53:bende şaşırdım
neyse bu arada bebegıde gordum onugorunce zaten herseyı unutuyorum allahıma cok sukurkı:KK31:

enfeksiyonun olmaması iyi,kardeşim çok çekti..birden yenilendi dedinya tırstım,seviniyorum geçti diye..yemek yemeyi özlemişim geri gelmesin :)

bide şimdi tat almaya başladılarya belki fındığın yediğini beğenmemiştir annesi :) bende 5 gün oldu göreli ama 3 hafta nasıl geçicek bilmiyorum..gerçi doktorum özlersen gel gör demişti ama ultrasonuda abartmak istemiyorum açıkcası..

kizlarcok uzgunum. aranizdan ayriliyorum. bugun gittigim doktor bos gebelik oldugunu dogruladi. kurtaj olucam.
kendinize iyi bakin,allahim saglikla bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin...

kizlarcok uzgunum. aranizdan ayriliyorum. bugun gittigim doktor bos gebelik oldugunu dogruladi. kurtaj olucam.
kendinize iyi bakin,allahim saglikla bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin...

geçmiş olsun :KK50::KK50:
allah yardımcın olsun ...sende kendine iyi bak umarım en kısa zamanda aramıza geri dönersin hakkında hayırlısı :KK54:

allah yardımcın olsun ...sende kendine iyi bak umarım en kısa zamanda aramıza geri dönersin hakkında hayırlısı :KK54:

Ayvareçeli geçmiş olsun gülümmm...rabbim kısa zamanda sağlıklı evlat nasip etsin.....

Hay allah, Yasmin'den sonra da sen mi? İnşallah sen de en kısa zamanda yeniden aramıza katılırsın. Geçmiş olsun.

sana ve yasminn e cok gecmıs olsun dıyorum ve daha dıyecek bişi bulamıyorum aynı seylerı yasamıs bırı olarak ..ne dıım..ya sabır dıyıp devam edın arkadaslar yılmayın:KK43:

enfeksiyonun olmaması iyi,kardeşim çok çekti..birden yenilendi dedinya tırstım,seviniyorum geçti diye..yemek yemeyi özlemişim geri gelmesin :)

bide şimdi tat almaya başladılarya belki fındığın yediğini beğenmemiştir annesi :) bende 5 gün oldu göreli ama 3 hafta nasıl geçicek bilmiyorum..gerçi doktorum özlersen gel gör demişti ama ultrasonuda abartmak istemiyorum açıkcası..

bende gormek ıstıorum herzaman ama gıtmıorum tabıı sımdı bole bısı oluınca once doktor bebege bakıo..ya zaten bebek ıyıyse bende olay bıtıo hastalıgımda gecıo :KK39:bulantılar gverı gelebılıomus evet.bırde baslarda bulantıydı sımdı kusma seklınde..dur bakalım her hamılelık farklı gelısıyor.belkıde dedıgın gıbı yedıgım bısıyı begenmedı gerı attı :KK31: ben sımdı alah nasıp ederse 15 eylul gıbı gıdıcem detay ultrasona senle donemımız aynı sendemı o zaman gıdıcen.ılkınde tahmınıu erkekdı sana ne dedı?sucıkıntıdantahmın ettı bızımkı yukarı dogru :KK9:

cnm çok geçmiş olsun.Allah tez vakitte yeni bi bebek versin sana inşallah..

sana ve yasminn e cok gecmıs olsun dıyorum ve daha dıyecek bişi bulamıyorum aynı seylerı yasamıs bırı olarak ..ne dıım..ya sabır dıyıp devam edın arkadaslar yılmayın:KK43:

bende gormek ıstıorum herzaman ama gıtmıorum tabıı sımdı bole bısı oluınca once doktor bebege bakıo..ya zaten bebek ıyıyse bende olay bıtıo hastalıgımda gecıo :KK39:bulantılar gverı gelebılıomus evet.bırde baslarda bulantıydı sımdı kusma seklınde..dur bakalım her hamılelık farklı gelısıyor.belkıde dedıgın gıbı yedıgım bısıyı begenmedı gerı attı :KK31: ben sımdı alah nasıp ederse 15 eylul gıbı gıdıcem detay ultrasona senle donemımız aynı sendemı o zaman gıdıcen.ılkınde tahmınıu erkekdı sana ne dedı?sucıkıntıdantahmın ettı bızımkı yukarı dogru :KK9:

evet bende 15 eylül gibi gidicem..evet bizimde çıkıntı gördü hatta bana dedi çıkıntıyı gördün mü bende saf saf kordon mu dedim,yok dedi güldü.%51 erkek dedi.bakalım eylülde kesinleşecek,ben hep kız hissediyodum :)

bsima benim ilgimi çektide yazdıkların bende mavi akıntı oluyor arada enfeksiyon dedi ilaç verdi ama detay tahlil falan yapmadı kardeşin nasıl sıkıntılar yaşadı?

bsima benim ilgimi çektide yazdıkların bende mavi akıntı oluyor arada enfeksiyon dedi ilaç verdi ama detay tahlil falan yapmadı kardeşin nasıl sıkıntılar yaşadı?

çok fazla kasık ağrısı oluyodu,tuvaletini yaparken sızlıyodu..hatta 6-7 aylıkken kramptan bayılmıştı..ama çok şükür sorunsuz kucağına aldı bebeğini..

hay allah ne denir ki okuyunca sinirlerim bozulduu. rabbim yardımcın olsun tekrarını nasip etsin.

yasmincim içimde hep çıkmayacak gibi bir his vardı ama çıktı allah senin ve bunu yaşayan tüm kardeşlerimizinde yardımcısı olsun. :KK14::KK14::KK14:

canim benim cok gecmis olsun..rabbim en kisa zamanda sana tekrar saglikli hayirli bir evlat nasip etsi

çok geçmiş olsun..allahım hayırlısını verir merak etme. sen de tez zamanda yavrunu önce karnına sonra kucağına alırsın inşallah

hay allahım çok geçmiş olsun. yasminide şimdi facede duydum çok üzüldüm. bende önümüzdeki pazartesi gidecem ödüm kopuyor. böyle arkadalar aramızdan ayrılınca çok üzülüyorum.

arkadaslar benim ara ara kasik agrilarim oluyor...bunlar normal mi

benimde hep sağ tarafta ve bazende ortada oluyor,doktorum rahim büyümesinden dedi.ben 2 ayı bitirene kadar resmen regl sancısı gibi çektim,doktorum bile olması gereken bi durum yok diyodu,ama resmen regl sancısı çekiyodum.gitgide azaldı ve şimdi ara ara kasık ağrısı çekiyorum.

X