2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Kontorlum yarın bebişim inş. Cinsiyetini merak ediyorumda doktorun söyliyeceğini sanmıyorum. Ama yinede sorarım

Evet artık herkesin bulantıları azalıyor.. 3 aydan sonrası 6. aya kadar keyifli geçer inş. 6. aydan sonrada agırlaşacağız oturdugumuz yerden kalkamıyacağız

Bu arada ben düzenli beslenmeye başladım artıkın..

Günde 3 bardak süt,
3-4 ceviz,
bi koşam kuru üzüm,
5-6 tane badem..
sebzeleride zaten çok yerim..
domates, yeşil biber, ıspanak bunları çok seviyorum..
sadecebalık yiyemiyorum onun yerini ceviz karşılıyor zaten..
bide suyu çok fazla içemiyorum

bnm de haftaya ikili testim. 11+6 olucak o gun. erkenmiki acaba?

ben doktorların hep 12 hafta dolunca çağırdıklarına şahit olduğumdan öyle dedim yani 11+6 ile 12+2 arasında bişey değişmez gidebilirsin doktorun özelse ara sor bence 11+1 2 3 de gidenler yanlış zamanda gitmiyor sonuçta 11-14 hafta ne de olsa bu test rahat ol yani:)

Neyse akşama doğru düzenleyim bari.. ablam çağırıyor.. konserve melemen yapılacakmış

nur selam; bu kullandığın iğnelerin dozunu kadın doğumcumu ayarlıyor yoksa bir hematologla görüştünmü bu konuyla ilgili?

nerden nereye istiyosun ki nası boş kontenjan olmaz ya eş durumu dediğinle aynı şey değil mi eş özrü??

sürmelii....
canım benide listeden çıkarabilirsinn boş gbelik kürtaj olacağımm bakalımm...

inşaallah canım keyifli bir hamilelik dönemi geçiririzvalla bnm bulantılarım tavan yapmış durumda ne süt nede yumurta kokusuna bile gelemiyorum şuan 12 .haftaya şartladım kendimi inşaallah bu tiskinmeler geçerde süt ve yumurtayı rahat rahat tüketirim

nur selam; bu kullandığın iğnelerin dozunu kadın doğumcumu ayarlıyor yoksa bir hematologla görüştünmü bu konuyla ilgili?

a.s canım
kadın doğumcum ayarladı,ben sordum hematologa görünmem gerekirmi diye,oda gerek yok dedi,bende dra güvendim.
araştırdım ,genelde kadın doğumcular ayarlıyorlarmış,ama hematoloğun görmesi gereken durumlarda varmış

nerden nereye istiyosun ki nası boş kontenjan olmaz ya eş durumu dediğinle aynı şey değil mi eş özrü??
konyanın ilçesinden konya merkeze isticem.
evet aynı şey;eş özrü-eş durumu...
hatta;eş özrü mağduru-ömer dinçer çarpması-ezik öğretmen durumu vs vs hepsi aynı şey...
sayfa şu anda değişti inşallah tercihlerde açılır....
bizde şoktayız zaten nasıl boş kontenjan olmaz diye...

sürmelii....
yaseminimm canımm,ALLAH ım sabır ve selamet versin inşallahh...
daha hayırlısını tez vakitte göndersin sana,
RABBİM herşeyin en iyisini bilir..

sürmelii....

Arkadaşım geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız. Bir şeye ihtiyacın olursa biz buradayız (Hatta sanırım Ankara'da operasyonu olacağını söylemiştin, yanılıyor muyum? Ben Ankara'dayım. Bir şeye ihtiyacın olursa elimden geleni yaparım)

sürmelii....

Allah allah 10 haftalık olmussun sımdımı anlasıldı boş gebelıgın(nasıl bır dr bu kı bu kadar gec anlamıs 7 haftalıkken kalp atısını duymalıydın oysakı..!!mesela benım ılk bebegım 6+4 gunlukte kamıstı ama ben 9 haftaya kadar beklemıstım belkı kalp atısı duylur belkı gec dollenmedır umut işte ama malesef kurtaj olmak zorunda kaldım senın boyle belırtılerın oldumu canım merak ettım haa bu arada rabbım hakkında hayırlısını versın bak ben 5 ayın uzerıne yıne hamıleyım sen kesındaha gençsindir benim yaşım 42 korkularım bundan ibaretti hayırlısı canım....

Yasmin06
Cok gecmis olsun cnm Allah yardimcin olsun
cogumuz benzer tecrubeleri yasadik
i.sallah en yakjn zamanda sende bebegine kavusursun

kızlar cumartesı kontrolum var 11+5 olucam cınsıyet tahmını yaparmı sızce? nolurrr yapsınnnnn

ay fenalardayım kızlar
bulantılarım gıttı derken bugun bırı ısyerının ortasına olmak uzere 2 kere kustum.
lavaboya yetısemedım o derece :26:
her nzaman bulanır ama kusmam
yıne bulandı ay dedım kalkımde bır terasa cıkım hava alım
ya daha kalkmamla foşşşşşşşşşşşş
rezillik diz boyu.
bende sadece eksı bısıler yersem bulantımı hafıfletıo
suandada bu mevsımdede eksı bısı bulamıorum
hep hersey olmus artık
apartmanıngırısınde uzum salkımı var olmamıs uzumler
onlara taktım kafayı kapıcıya solucemn koparsın bır ıkı salkım.
nerdeyse oturup lımon yıcem dılım dılım ekşi delisi oldum.

kızlar cumartesı kontrolum var 11+5 olucam cınsıyet tahmını yaparmı sızce? nolurrr yapsınnnnn

sanmıyorum çünkü ben geçen hafta gittim 2li test için 11+2 ydi ama belli olmadı hemde renkli ultrasonda yani yinede belli olmaz bi şansını dene sor bakalım ne diyecek doktorun

cnm benim 11+4 de %51 erkek dedi..erkekse söyler,kızsa biraz daha beklemen lazım :)

cnm Allah yardımcın olsun,işin çok zor..ama haftan da bayaa ilerlemiş,artık azalması gerekmiyor mu bulantılarının?benim bitti gibi bişey sadece ekşime tam gaz devam ediyor.doktor eğer kusarsan ilaç takviyesi yapmamız gerekir demişti,doktorunla konuştun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…