2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Bende bulantı vs yok ama cok uyukluyom daha 4. Haftam bulantılar ne zamab başlıyo ya 6.haftadamı? Benim midem normalde cok hassas bulantılardan korkuy henuz birsey yook :26:

:KK25::KK25: migdem bulaniyor

:111: basim donuyorrr

kizlar siz ne guzel rahatsiniz yaa :KK5:

ben de sizin için aynısını düşünüyordum...
gittikçe bulantılarım artıyor...sabah 7 de kalktım..bi türlü toparlanıp da ayağa kalkamadım..sürünüyorum resmen..
bi de sıtma gibi bişe tutuyor beni...
hormonlar yükseldikçe hamile olduğumu daha derinden hissetmeye başladım..:KK25:

kızlrrr doktordn geldm şimdi gebelik kesem 7.5 milim gördük cok sukur fakat kanamam devm edio degerlerim iyi yukselmiş dr dusuk tehlikem var dedi yatıp dinlencemnm ins sg saglim kucagıma alıcam..

Merhaba kizlar benim sat 30 mayis . Bu sabah Dr.a gittik. Dr ultrasonda göremedi sadece rahmin kalinlasmis dedi. Kan tahlili yaptırdık bir saat sonra Dr.a gideceğiz. Ya acaba hamilelik yok mü. Çift çizgide gordum. Tüm belirtiler var.hadi hayirlisi. Kizlar ben cam sildim büyük temizlik yaptım bisey olmuşumuz acaba ya.

Merhaba kizlar benim sat 30 mayis . Bu sabah Dr.a gittik. Dr ultrasonda göremedi sadece rahmin kalinlasmis dedi. Kan tahlili yaptırdık bir saat sonra Dr.a gideceğiz. Ya acaba hamilelik yok mü. Çift çizgide gordum. Tüm belirtiler var.hadi hayirlisi. Kizlar ben cam sildim büyük temizlik yaptım bisey olmuşumuz acaba ya.

ins bşi olmamıstır ama daha dikkatli olman lazım :44:

slm güzel anneler:))) bende inş mart annesi olucam sat 26 mayıs aslında hiç ihtimal vermiyordum bu ay adetim gecikmiş olmasına rağmen idrar testi bile yapmadım geneldede düzensizdir adetlerim drumu aradım gel kan testi yapalım dedi sonuç 8988 çıktı usg ile baktı ve kesemizi gördük henüz bebişi göremedim ptesi tekrar çağırdı kalp atışını duyacakmışız... içim içime sıgmıyor vallaaaaaa

slm güzel anneler:))) bende inş mart annesi olucam sat 26 mayıs aslında hiç ihtimal vermiyordum bu ay adetim gecikmiş olmasına rağmen idrar testi bile yapmadım geneldede düzensizdir adetlerim drumu aradım gel kan testi yapalım dedi sonuç 8988 çıktı usg ile baktı ve kesemizi gördük henüz bebişi göremedim ptesi tekrar çağırdı kalp atışını duyacakmışız... içim içime sıgmıyor vallaaaaaa

hYIRLI OLSUN CANM hamilelin ins sendde sag salim alırsın kucagına degerin cok yüksek geldi sakın ikizzz olmasınn :KK70:

5+5 canm sen kac haftalık peki?

bende 5 hafta 5 gün... Bu arada drum bana dediki folik asit önermiyorum yediğin herşeyde özellik yoğurdun dulu kısmında folik asit kaynıyor.. gereksiz yere folik asit yüklemesini doğru bulmuyorum dedi. Ama araştırmalarımda bebeğin beynini geliştirdiğini ve 3 ay atlanmadan kullanılması gerektiği yönünde... Sizler kullanıyormusunuz?

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

keşke benim olsa ikiz:KK31::KK31::KK31::KK30:

ben ablamla altlı üstlüoturuyorum onunda 4.5 aylık bi bebişi var ama 4.5 aydır hiç susmadan ağlayan bi bebiş onun gibi 2 tane düşünemiyorum ama şöyle kolay bebek diye tabir edilen yedi içir gazını çıkar altını temizle yatsın uyusun bebişlerden olacaksa isterim bende:)))))))))

bende 5 hafta 5 gün... Bu arada drum bana dediki folik asit önermiyorum yediğin herşeyde özellik yoğurdun dulu kısmında folik asit kaynıyor.. gereksiz yere folik asit yüklemesini doğru bulmuyorum dedi. Ama araştırmalarımda bebeğin beynini geliştirdiğini ve 3 ay atlanmadan kullanılması gerektiği yönünde... Sizler kullanıyormusunuz?

bnde kullanıyorum folikasit bide drum bNA PROGESTAN VERDİ düşük tehlikesi oldugu için

X