Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erkenmi canım başlaması için böyle devam etse çok iyi olacak:26:
o gariplik bende de var tiksinti hissediyorum kokulara karşı hassasiyetim var
evet canım Allah yardımcımız olsun...
çok zor bişey bu..
ben 11 haftalıkken kaybettim bebeğimi 3 ay önce...
ondan önce de 5 haftalıkkken...
ama 7 yaşında bi kızcem var dünyalara bedel...
Rabbim inşallah onu kardeşsiz bırkmaz..
ölüyo kardeş diye..
bzde keseyi gördük 10 temmuzda kalp atışı için gidicez nasipse...
belirti olsa dert olmasa dert :) Benim de çok az var, özellikle aksamüstü karnım çok şişiyor, midemde gaz oluyor. Ama onun dışında sıkıntım yok. Bu sefer de bebek iyi mi diye endişe ediyorum :))) Degerim de sanki düşük olduğundan -doktorum normal dedi ama işte endişe!-
Doktora gidip kesesini, kalp atışını görsem rahatlayacağım diyorum ama eminim o zaman da endişelenecek bir şey bulurum.
bugün 4+4 olduk.
bi sorum olacak cumartesi kadın doğuma gidicem sizce hangisi daha tecrübeli :44::44:
Jin.Op.Dr.
Uzm. Dr.
evet tam olarak ifade tiksinti galiba,yiyebiliyorum ama tadı kaçmış gibi gelyor.benim kokulara hassasiyetim henüz başlamadı,sadece senin bahsettiğin gibi tiksinti hissediyorum.
5+5 bulantı tiksinmeler için erken sayılmaz.
belirti olsa dert olmasa dert :) Benim de çok az var, özellikle aksamüstü karnım çok şişiyor, midemde gaz oluyor. Ama onun dışında sıkıntım yok. Bu sefer de bebek iyi mi diye endişe ediyorum :))) Degerim de sanki düşük olduğundan -doktorum normal dedi ama işte endişe!-
Doktora gidip kesesini, kalp atışını görsem rahatlayacağım diyorum ama eminim o zaman da endişelenecek bir şey bulurum.
bugün 4+4 olduk.
kızlar ben bi kitapta okumuştum, gebelikte aç olmak mide bulantısını arttırıyormuş. Az ve sık yemek gerekiyormuş, bulansa bile atıştırın diyor yani
canımm tebrik ederimm yenicik,küçücük...
dediğin gibi belirti olması bi dert,olmaması bi dert.belirti arayışına çıktım.
keseyi görsem,kalp atışlarını duysam moda gircem,şu an korkulardayım...Rabbi'm korusun.
ikiside aynı tecrübededir.
Bence sen tavsıye uzerıne gıt ınternetten arastır
Oncekı calıstıgı yerlere vs bak
ay tuzlu su ıyı geldı kızlar allah razı olsun
ogleden sonra dıscıye gıdıcem yınede
kadın dogum doktorum bu tur yaraların ıyı olmadıgını ve dıscıye gıtmemı gerekırsae antıbıyotık almamı soledı
o acıdan dısde curuk,agızda yara vs dıkkat edın sızde doktora gıdın hemen.
vucudun herhangı bır yerınde ıltıhap olmucakmıs
nasıl korucaz 9 ay kendımızı ya
kızlar bir şey sormak istiyorum, ben sabahları ara ara uyanıyorum, karnımı kasmış oluyorum. gün içinde de ara ara fark etmeden yapıyorum, fark edince bırakıyorum. Yılların verdiği "karnı içine çek" alışkanlığı galiba Bir zararı olur mu? Sizde de oluyor mu? Nasıl geçer bu durum?
canım benim de alışkanlığım sabah kalkar kalmaz gerilmem.Şöyle bir ayaklarımı gerip,kollarımı gerip bi dakika fln sürüyodu.bikaç aydır o huyumu erteliyodum,geçen sabah gerildim,karnım acıdı hemen aklıma geldi,bebişimden özür diledim.Şimdi öyle olduğu zaman vücudum gerilme istiyor ama erteliyorum.Bişekilde az da olsa geriliyorum ama karnım etkilenmesin diye az buçuk geriliyorum.Zaman geçtikçe o huyumdan vazgeçerim herhalde.
kızlar bir şey sormak istiyorum, ben sabahları ara ara uyanıyorum, karnımı kasmış oluyorum. gün içinde de ara ara fark etmeden yapıyorum, fark edince bırakıyorum. Yılların verdiği "karnı içine çek" alışkanlığı galiba Bir zararı olur mu? Sizde de oluyor mu? Nasıl geçer bu durum?
Aynen öyle, sürekli kendimi dinliyorum :)
Benim de endişelerim hic bitmiyor, bir tutunduğundan emin olsam... Kalbinin attığını duysam...
kızlaaaaaaar sonucumu aldım ve 336.63
çooooooooooooook mutluyum çoooooooooook doktor artışın çok iyi dedi yupppiiiiii
haftaya keseyi göreceğiz inşaallah
Herkese merhaba... İnşallah bende mart annesi olacağım .6 yıllık evliyim Umarım benide aranıza alırsınız. İlk bebeğim olacak Allah kısmet ederse. umarım burada güzel ve birbirimiz için faydalı paylaşımlarda bulunuruz. aslında son adet tarihim 23 mayıs ama benim geç döllenme olmuş ve ben üstüne görme yaşadım.öğrenmemiz biraz maceralı oldu. doktorum beta hcg değerlerime göre sat 1 hazirana çekeriz sanırım dedi. haftaya çarşamba ilk kez ultrasona giricem kısmet olursa.İnşalah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız.Allah evlat isteyen herkese de tez zamanda nasip etsin....
nette okudum gerılmek zararlıymıs zaten uzanmak zararlıysa onun olmaması tuhaf olurdu
bende 1 haftadır gerılemeden bole pörsük gezıorum vucudun gerılmeye ıhtıyacı var ama tehlıkelıymıs
bebegın bagını koparırımıs allaah korusun
ağrılardan oluyo galiba bende yapıyorum ama çok gerilmiyorum.
inşallah canım değeri artmışmı diye birkaç gün önce düşünüyorum şimdi kese derdimiz başladı sonra kalp atışı sonra sağlıklımı diye devam edecek doğana kadar sürecek Alaah yardımcımız olsun:26:
gözünaydın canım sen şimdi nasıl rahatlamışsındır
bi önceki testi ne zaman yaptırdın kaçtı?