2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

tekrar geçmiş olsun ikisine de canım, yataktan düşmeden hala korkuyorum ben bbiliyosunuz çok düştü Derin hala her akşam koltuk minderlerini salon sandalyelerini taşıyorum yatak odasına...

Genelde 10-10:30 arası kalkıyor. Bu sabah 10:30 da kalktı.misafir gelince maalesef saati sarkıyor..ama normalde de yatışı 01.00...

uyku süresi bizimle aynı aslında biz 11:30-12:00 arası uyuyup 8:00-8:30 arası kalkıyoruz...
bu arada misafirleriniz de çocuklu evde biraz fazla oturmuş :) ben de uyutmaya götürürdüm uyumadıkça da sesten uyumadığı falan konuşulur bişekilde kalkarlar :) yanlış anlaşılmasın misafir severim ama çocuğumun düzeninin kaçması hala beni huzursuz ediyo...

Ben misafir falan dinlemiyorum valla. Siz oturun ben kızı yatıracağım diye giriyorum içeri :)

permanganant hoşgeldin :)

Gecmiş olsun papatya...hala uyku sorunu yasayan varmı arkadaşlar? ?gece ara ara uyanıyor aglıyor ve hala yalnız uyumuyor.sabahta 7 de kalkıyor zaten..çok uykusuzum :-(

Bize fazla misafir gelmiyor biz büyüklere gidiyoruz o zaman uyku sorun oluyor.erken kalkmamızı istemiyorlar gec uyusun gec kalkar falan gibi bir sürü laf ve her hafta bu böyle..

Gecmiş olsun papatya...hala uyku sorunu yasayan varmı arkadaşlar? ?gece ara ara uyanıyor aglıyor ve hala yalnız uyumuyor.sabahta 7 de kalkıyor zaten..çok uykusuzum :-(
Olmaz mı bizimki bazen hatta çokça uykuyu almış gibi kalkıyor bir kaç saat uyanık kalıp sonra yine uyuyoruz. Yanımda yatmak değil derdi çünkü aramıza alıyorum ayağa kalkıyor kucağımda uyumaya çalışmak istiyor.
Bize fazla misafir gelmiyor biz büyüklere gidiyoruz o zaman uyku sorun oluyor.erken kalkmamızı istemiyorlar gec uyusun gec kalkar falan gibi bir sürü laf ve her hafta bu böyle..

Bize de çok gelen olmaz geçen kuzenim gelmişti ailesiyle uzun zamandir görüşmeyince hemen eve gitmediler.ahh o çok bilenlerden bizde de mevcut aksine tersi oluyor çocuk sersemleşiyor geç yatınca. .

uyku sorunu degil de uyku alışkanlığı var bizde artık,gece bizim yatakta uyutup ya ayağımda yanımda yatarak o nasıl isterse artık iyice dalınca odasına yatağına götürüyorum bikaç saat sonra uyanıp ayağa kalkıp annee diye bana seslenir yanımıza gelmek için aha kucağıma alınca ya da bizim yatağa koyar koymaz dalar uykuya sallanmak istemez artık,sonrasına susarsa 1-2 uyanır içer uyur dalamazsa ayakta sallanmak ister,ilk geldiğinde içtiyse suyu sadece 7 civarı falan uyanır tekrar uyur yine... yazınca çok uyanıyomuş gibi oldu ama ben aslında artık çok uyanmadığını anlatmaya çalışıyodum çünkü nerdeyse yaz sonuna kadar çok daha kötü durumdaydık biz yarım saate bir 20 dakkada bir uyanır ağlar ayakta uzun uzun sallanır uyuyamazdı ayaklarım ağrırdı sersem gibi uykumu almamış yorgun gibi hissederdim kendimi hep,ben memnunum bu düzenimizden de babası memnun değil hala çünkü kızım da ben de uyurken o uyanıyomuş kızım çünkü çok döne döne tekmelene tekmelene uyur ama hep babasının tarafına doğru :) dönemedikçe onu tekmeliyomuş...

Oğlum hemen uyuyan bir çocuk olsa keşke, ben de onu yapardım.
Şükür o konuda çok sıkıntı yok artık. Öğle uykusunu kaldırdım zaten okullar açılınca. Çünkü öğle uykusuna akşam üstü yatıyordu 5-6 gibi 8 de uyanıp tekrar uyuması gece biri buluyordu. Öğle uykusuna da ağlaya ağlaya gidiyordu. Ben de hiç yatırmıyorum şimdi, arada çok yorulursa kendi sızıp kalıyor. Bir süre sonra ben uyandırıyorum tekrar hafif uykusunu alınca. Saat 10 gibi yatıyoruz akşam. Uykuya geçmesi kolay oluyor iyice uykusu geliyor çünkü. Bazen biraz daha erken bazen biraz daha geç yanıma gelip kendi diyor '' anne uyumaya gidelim mi'' diye. Çoğunlukla onunla beraber ben de 10 da uyuyorum. Erken saatte uyumak istediyse bazen uyuyana kadar kalıyorum yanında bazen ''sen uyu ben geleceğim'' diyorum cevap: '' tamam anneciğim'' :) Kendisi yalnız uyuyor. Ama hala gece uyanıyoruz. Dün gece üç kez uyandık mesela. İkisinde kalkıp iki kere mama içtik. Birinde de gaz çıkarınca kendi sesine uyanmış,kaka yaptığını sanmış. ''popişe bakalım mı'' diye uyandırdı beni. Bu arada biz hala beze yapıyoruz kakamızı çişimizi. Hiç teşebbüs etmedim öğretmeye. Halıların koltukların sulanmasını göze alamadım. Kendisi istesin tuvalete gitmeyi diye bekliyorum. Gelecek yaza kadar da bekleyebilirim,çok ta önemsemiyorum. Böylesi kolayıma gidiyor. :)

Canım hala çiğnemiyor mu senin kuzu? Benimki 2 yaşından beri çiğniyor artık şükür. Gerçi çok yemek seçiyor da. Canı isterse eline elma, havuç, ekmek, kuruyemiş alıp yiyor. Krep yapıyorum eline veriyorum, kendisi yiyor. Bebek yumurta diye bıldırcın yumurtasını severek yiyor. Haşlıyorum direkt ağzına atıyor. Bununla birlikte kahvaltısını hala karışım ve blenderdan geçirip veriyorum. Hepsinin vitaminini birden alsın diye, yoğurt-kefir, yumurta,ceviz-badem-fıstık biraz zeytinyağı ve ekmek karıştırıp veriyorum. Salçalı bir yemek gördü mü ağzını açtırmak mümkün değil. Çorba olarak ise sadece yoğurt çorbası (epeydir onu da reddediyor gerçi) ve tarhana çorbası yiyoruz. Başka bir şey yemiyor. Ama şükür yumurta yoğurt sevince kilomuzda boyumuzda bir problem yok. 14,5 kilo 95 cm. di en son.

Maşallah senin kuzuna.ben eğer gündüz uyutmazsam gece uykusu daha fena oluyor. Biz de hala bezliyiz bu arada.

Uyku konuşulmuş, şükür biz de çok iyiyiz.
Öğlen uykularına kendi yataklarında hikaye dinleyerek dalıyorlar, kızım aksam kendi yatağına kendi isteği ile gidip yatıyor, uyanmiyor, yanına da kimseyi istemiyor, oglum aksam da yanımda hikaye dinleyerek uyuyor, şükür o da gece hiç uyanmiyor.darısı rahata edemeyenlere kızlar.
Çişde beze rahat demissin permanganat ama bezi bırakınca anlayacaksın diğerinin lüksünü. İnanılmaz temiz ve rahat,

Sweet cnm Nerelerdesin bir sıkıntı yoktur umarım..?
ay sorma cnm dun merdivenden dustum. misafirim gelicekti. onlar varken hissetmemistim pek sonra bel agrisindan duramadim. bugun dru aradim hemen hastaneye git dedi. nstye falan taktilar. elh oglus iyi belim de dune gore daha ii ama hala zorlaniyorum. halid de rahat birakmio tabi

Geçmiş olsun canim

Çok geçmiş olsun cnm ya dikkat et Allah korumuş

QUOTE="sweet85, post: 43402335, member: 365783"]ay sorma cnm dun merdivenden dustum. misafirim gelicekti. onlar varken hissetmemistim pek sonra bel agrisindan duramadim. bugun dru aradim hemen hastaneye git dedi. nstye falan taktilar. elh oglus iyi belim de dune gore daha ii ama hala zorlaniyorum. halid de rahat birakmio tabi[/QUOTE]
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine

az önce evde bir haman böceği gördüm şoktayım çok tiksindipim böcektir. .bakalum ne yapacağım devamı vardır onların :-(

kizlar nasilsiniz? bugun bzm sipa dolaptan maydonozlari alip butun odanin icine sermis hepsini. bide cicek diktim diyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…