- 22 Eylül 2011
- 5.046
- 3.801
Oğlum hemen uyuyan bir çocuk olsa keşke, ben de onu yapardım.Ben misafir falan dinlemiyorum valla. Siz oturun ben kızı yatıracağım diye giriyorum içeri :)
Yeni kullunici
Canım atlattılar sayılır, ama öksürük hala var, oğlumu doktora goturecem ilk fırsatta çünkü azcik koşsun hemen öksurmeye başlıyor,
Kızım cuma günü hadi dede kuduralim dedi, dede de bunu sırtında hoplattı, ziplatti, derken koltuğa indirirken bir ayağı koltuğa bastı diğer ayağı boşlukta kaldı, sağ ayağının üstüne düştü, tabi sağ kolunun da, sağ kolu epey bir acidı, ağladı, oğlumdan bildiğim için doktora göturmedim, çünkü ero çılgınlar gibi aglamisti, ve kolunu hiç oynatamiyordu, sanırım zeyno da et ezilmesi oldu, derken sustu, ama o kolu hiç kullanmıyor, yattık, anne elimi tutarsan açısı geçiyor dedi, ortalarına yattım, bir elimle zeynonun elini tutuyorum, bir elimle de ero nun ayak bileğini ki düşmesin, uykuya daldiklarinda yatakta gerekli yer değişikliğini yapacam derken uyuyakalmisim, gece gürp diye bir ses, ero yataktan düşmüş, çok korktum tabiki her zamanki gibi,
Kızım kolunu hala kullanmıyor, işine gelirse korka korka kullanıyor, şükür ero da bir şey yok.
Genelde 10-10:30 arası kalkıyor. Bu sabah 10:30 da kalktı.misafir gelince maalesef saati sarkıyor..ama normalde de yatışı 01.00...
Ben misafir falan dinlemiyorum valla. Siz oturun ben kızı yatıracağım diye giriyorum içeri :)
Olmaz mı bizimki bazen hatta çokça uykuyu almış gibi kalkıyor bir kaç saat uyanık kalıp sonra yine uyuyoruz. Yanımda yatmak değil derdi çünkü aramıza alıyorum ayağa kalkıyor kucağımda uyumaya çalışmak istiyor.Gecmiş olsun papatya...hala uyku sorunu yasayan varmı arkadaşlar? ?gece ara ara uyanıyor aglıyor ve hala yalnız uyumuyor.sabahta 7 de kalkıyor zaten..çok uykusuzum :-(
Bize fazla misafir gelmiyor biz büyüklere gidiyoruz o zaman uyku sorun oluyor.erken kalkmamızı istemiyorlar gec uyusun gec kalkar falan gibi bir sürü laf ve her hafta bu böyle..
Gecmiş olsun papatya...hala uyku sorunu yasayan varmı arkadaşlar? ?gece ara ara uyanıyor aglıyor ve hala yalnız uyumuyor.sabahta 7 de kalkıyor zaten..çok uykusuzum :-(
hoş buldum :) hepiniz iyisinizdir inşallah. Çok uğrayamıyorum artık buraya maalesef..permanganant hoşgeldin :)
Şükür o konuda çok sıkıntı yok artık. Öğle uykusunu kaldırdım zaten okullar açılınca. Çünkü öğle uykusuna akşam üstü yatıyordu 5-6 gibi 8 de uyanıp tekrar uyuması gece biri buluyordu. Öğle uykusuna da ağlaya ağlaya gidiyordu. Ben de hiç yatırmıyorum şimdi, arada çok yorulursa kendi sızıp kalıyor. Bir süre sonra ben uyandırıyorum tekrar hafif uykusunu alınca. Saat 10 gibi yatıyoruz akşam. Uykuya geçmesi kolay oluyor iyice uykusu geliyor çünkü. Bazen biraz daha erken bazen biraz daha geç yanıma gelip kendi diyor '' anne uyumaya gidelim mi'' diye. Çoğunlukla onunla beraber ben de 10 da uyuyorum. Erken saatte uyumak istediyse bazen uyuyana kadar kalıyorum yanında bazen ''sen uyu ben geleceğim'' diyorum cevap: '' tamam anneciğim'' :) Kendisi yalnız uyuyor. Ama hala gece uyanıyoruz. Dün gece üç kez uyandık mesela. İkisinde kalkıp iki kere mama içtik. Birinde de gaz çıkarınca kendi sesine uyanmış,kaka yaptığını sanmış. ''popişe bakalım mı'' diye uyandırdı beni. Bu arada biz hala beze yapıyoruz kakamızı çişimizi. Hiç teşebbüs etmedim öğretmeye. Halıların koltukların sulanmasını göze alamadım. Kendisi istesin tuvalete gitmeyi diye bekliyorum. Gelecek yaza kadar da bekleyebilirim,çok ta önemsemiyorum. Böylesi kolayıma gidiyor. :)Oğlum hemen uyuyan bir çocuk olsa keşke, ben de onu yapardım.
Canım hala çiğnemiyor mu senin kuzu? Benimki 2 yaşından beri çiğniyor artık şükür. Gerçi çok yemek seçiyor da. Canı isterse eline elma, havuç, ekmek, kuruyemiş alıp yiyor. Krep yapıyorum eline veriyorum, kendisi yiyor. Bebek yumurta diye bıldırcın yumurtasını severek yiyor. Haşlıyorum direkt ağzına atıyor. Bununla birlikte kahvaltısını hala karışım ve blenderdan geçirip veriyorum. Hepsinin vitaminini birden alsın diye, yoğurt-kefir, yumurta,ceviz-badem-fıstık biraz zeytinyağı ve ekmek karıştırıp veriyorum. Salçalı bir yemek gördü mü ağzını açtırmak mümkün değil. Çorba olarak ise sadece yoğurt çorbası (epeydir onu da reddediyor gerçi) ve tarhana çorbası yiyoruz. Başka bir şey yemiyor. Ama şükür yumurta yoğurt sevince kilomuzda boyumuzda bir problem yok. 14,5 kilo 95 cm. di en son.yok canım yemek yesin diye kreşe yollamam hatta kendi yemeye başlamadan göndermeyi de düşünmüyorum.
ah o uyku saati biz 11de yatağa giriyoruz bazen yarım saatte bazen bi saatte yatırabiliyorum...
ben yeni başladım canım zencefil vermeye geçen kış vememiştim. ama çok koyma bi demliğe bi metal para kadar falan koyuyorum yanına çubuk tarçın ıhlamur karanfille birlikte. balla da tatlandırdım ılınınca. kaynar suyla demleyip altını kapa kaynatma ama...
Şükür o konuda çok sıkıntı yok artık. Öğle uykusunu kaldırdım zaten okullar açılınca. Çünkü öğle uykusuna akşam üstü yatıyordu 5-6 gibi 8 de uyanıp tekrar uyuması gece biri buluyordu. Öğle uykusuna da ağlaya ağlaya gidiyordu. Ben de hiç yatırmıyorum şimdi, arada çok yorulursa kendi sızıp kalıyor. Bir süre sonra ben uyandırıyorum tekrar hafif uykusunu alınca. Saat 10 gibi yatıyoruz akşam. Uykuya geçmesi kolay oluyor iyice uykusu geliyor çünkü. Bazen biraz daha erken bazen biraz daha geç yanıma gelip kendi diyor '' anne uyumaya gidelim mi'' diye. Çoğunlukla onunla beraber ben de 10 da uyuyorum. Erken saatte uyumak istediyse bazen uyuyana kadar kalıyorum yanında bazen ''sen uyu ben geleceğim'' diyorum cevap: '' tamam anneciğim'' :) Kendisi yalnız uyuyor. Ama hala gece uyanıyoruz. Dün gece üç kez uyandık mesela. İkisinde kalkıp iki kere mama içtik. Birinde de gaz çıkarınca kendi sesine uyanmış,kaka yaptığını sanmış. ''popişe bakalım mı'' diye uyandırdı beni. Bu arada biz hala beze yapıyoruz kakamızı çişimizi. Hiç teşebbüs etmedim öğretmeye. Halıların koltukların sulanmasını göze alamadım. Kendisi istesin tuvalete gitmeyi diye bekliyorum. Gelecek yaza kadar da bekleyebilirim,çok ta önemsemiyorum. Böylesi kolayıma gidiyor. :)
ay sorma cnm dun merdivenden dustum. misafirim gelicekti. onlar varken hissetmemistim pek sonra bel agrisindan duramadim. bugun dru aradim hemen hastaneye git dedi. nstye falan taktilar. elh oglus iyi belim de dune gore daha ii ama hala zorlaniyorum. halid de rahat birakmio tabiSweet cnm Nerelerdesin bir sıkıntı yoktur umarım..?
Geçmiş olsun canimay sorma cnm dun merdivenden dustum. misafirim gelicekti. onlar varken hissetmemistim pek sonra bel agrisindan duramadim. bugun dru aradim hemen hastaneye git dedi. nstye falan taktilar. elh oglus iyi belim de dune gore daha ii ama hala zorlaniyorum. halid de rahat birakmio tabi
ay sorma cnm dun merdivenden dustum. misafirim gelicekti. onlar varken hissetmemistim pek sonra bel agrisindan duramadim. bugun dru aradim hemen hastaneye git dedi. nstye falan taktilar. elh oglus iyi belim de dune gore daha ii ama hala zorlaniyorum. halid de rahat birakmio tabi