2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

canım o da başka bi zorluk yorgunluk zaten benden baska kimse yediremez de uyutamaz da... babası da dahil buna... tepinir bağırır ağlar...

Ve peditus sezonu açıldı

geçmiş olsun canım ikisi de mi hasta...

Yenikullanıcı evet zorluk gercekten..herseyi sana baglı olması....bazı cocuk baskasına daha ılımlı sakin olup annesine inat olabiliyor.bizimki bazen yapıyordu bunu bana eziyet edip baskalarını dinliyordu cok yorucuydu o dönem...sürekli onlarla birlikteyiz belki bizdenı sıkılıyordur o yzden yemiyordur..bir doktoru dinlemiştim bazen anneyi yada birini cezalandırmak için yemeyebiliyorlarmış..çok bunalmamaya çalış.

Herkeste ayrı bir dert. .saat 01:20 beyefendiyi uyumaya ikna edemiyorum

Herkeste ayrı bir dert. .saat 01:20 beyefendiyi uyumaya ikna edemiyorum
Benimkilerin de uyku saati sapitti resmen, Biraksam 12 ye kadar oturacaklar, şimdi 22.15 gibi yataga yatiriyorum, başlıyorum hikaye okumaya, 11 de siziyorlar.

Papatya cnm geçmiş olsun bal limon zencefil ya da bal tarçın la takviye de yap.
Kuşburnu, ihlamur falan kaynatiyorum, içine bal da katiyorum, henüz hiç zencefil vermedim. Sizler veriyor musunuz?

Ben uzun zamandır veriyorum canım

Yenikullanici canım yarım gün kreşe mi versen acaba. ?

yok canım yemek yesin diye kreşe yollamam hatta kendi yemeye başlamadan göndermeyi de düşünmüyorum.

ah o uyku saati biz 11de yatağa giriyoruz bazen yarım saatte bazen bi saatte yatırabiliyorum...
ben yeni başladım canım zencefil vermeye geçen kış vememiştim. ama çok koyma bi demliğe bi metal para kadar falan koyuyorum yanına çubuk tarçın ıhlamur karanfille birlikte. balla da tatlandırdım ılınınca. kaynar suyla demleyip altını kapa kaynatma ama...

Çiğnemeye başlamadan kreş olmaz canım, asla senin gibi ilgilenmezler.

Dediğin gibi Ben de kaynayatim , bu sene zorda kalmadan doktora gitmeyeceğim, bu hastalıklarında da gitmedim, ateşledi olmadı, sadece bolca kuru indirimleri vardı, şükür biraz daha iyiler.

Kızlar ben bilmiyorum kreşte kendileri mi yemek yiyorlar. ?bir de facedeki grupta birisi 2 yaşından sonra anaokulu na veriliyormuş dedi

merhaba kızlar ben kızıma taze zencefille şurup yaptım öksürmeye başlamıştı hemen geçti, şimdide her gün iki tatlı kaşığı bu şuruptan veriyorum tarifi şöyle
1 limon, limonun büyüklüğünde taze zencefil, iki tane çubuk tarçın ve bal
zencefilleri soyup dilimledim küçük kavanoza koydum sonra limonu dilimleyip üzerine koydum tarçınlarıda ekledim üzerine balı döküp dolaba kaldırdım ertesi gün vermeye başladım bir deneyin isterseniz
ayrıca her gün bir tatlı kaşığı keçi boynuzu özü ve balık yağı veriyorum

ben de artık öyle hafif öksürükte burun akıntısında pek götürmüyorum canım kendim bişeyler yapıp geçiremezsem ilerlerse anca öyle... önemli olan bağışıklıklarınoı güçlendirmek,ben de keçiiboynuzu özünü hergün veriyorum işe yaradığını da düşünüyorumcanım ve balık yağına da başladık 1-2 haftadır sen veremiyodun sanırım balık yağını onu da bi daha dene canım ya önemli ben geçen sene mölles verdim içinde d vitamini var diye bu sene carlson veriyorum bi araştır istesen... cok geçmiş olsun tekrar inşallah atlatırflar doktorsuz ilaçsız...
bu arada zencefili bbence çok fazla koyma çünkü zaten 2-3 yaşına kadar yasaklılar arasındaydı bi de bbenim aldığım yede bi demliğe 1 metal para büyüklüğünde konması tavsiye ediliyodu ondan öyle yazdım sana da ben de öyle yapıyorum tane zencefil kullanıyorum ben de toz değil...

Kızlar ben bilmiyorum kreşte kendileri mi yemek yiyorlar. ?bir de facedeki grupta birisi 2 yaşından sonra anaokulu na veriliyormuş dedi
evet canım ticari bi yer sonuçta alıyolar 2 yaşında,bezli de alıyolar... sen düşünüyosun sanırım bu sene göndermeyi evet konuşmasına sosyalleşmesine katkısı oluyo geçekten faydası olucaktır ama yemek yesin diye göndermem ben çünkü en iyisinde en pahalısında da kendi ne yerse o yardım eden ısrar eden yok anaokulunda kreşte yemeye alıştı dedikleri açlıktan mecur kalınca yemeye başlamaları ki o bizde işe yaramaz ne kadar aç kalırsa kalsın yemez ve zaten gerçekten pütürlü yiyemiyo hala, artık doktora götürmeyi düşünüyorum aslında okuldansa...

Düşünüyorum cnm ama kış bitince olur herhalde,tabi bir de maddi durumunu araştırıp düşünmedik daha..götür cnm araştırın bir bakalım gerçekten çok zor bir durum Allah kolaylık versin.

Yeni kullunici
Canım atlattılar sayılır, ama öksürük hala var, oğlumu doktora goturecem ilk fırsatta çünkü azcik koşsun hemen öksurmeye başlıyor,
Kızım cuma günü hadi dede kuduralim dedi, dede de bunu sırtında hoplattı, ziplatti, derken koltuğa indirirken bir ayağı koltuğa bastı diğer ayağı boşlukta kaldı, sağ ayağının üstüne düştü, tabi sağ kolunun da, sağ kolu epey bir acidı, ağladı, oğlumdan bildiğim için doktora göturmedim, çünkü ero çılgınlar gibi aglamisti, ve kolunu hiç oynatamiyordu, sanırım zeyno da et ezilmesi oldu, derken sustu, ama o kolu hiç kullanmıyor, yattık, anne elimi tutarsan açısı geçiyor dedi, ortalarına yattım, bir elimle zeynonun elini tutuyorum, bir elimle de ero nun ayak bileğini ki düşmesin, uykuya daldiklarinda yatakta gerekli yer değişikliğini yapacam derken uyuyakalmisim, gece gürp diye bir ses, ero yataktan düşmüş, çok korktum tabiki her zamanki gibi,
Kızım kolunu hala kullanmıyor, işine gelirse korka korka kullanıyor, şükür ero da bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…