cnm buyuklerin yaninda biraz kalinca simariyorlar gercekten. yazin bz de oyleydik. donunce baya ugrastirmisti bizi. zamanla biraz daha duzelir merak etmeKızım cok sinirli oldu oyucaklarıyla oynarken kızıyor onlara cıglıklar atıyor.ne oldu diyorum neymiş oyuncak ayakta durmuyormuş...söz desen hiç dinlemiyor defalarca söylesem de yok aklına koydugunu yapıyor.böylemisiniz hep?
Doğum olana dek unutmaz inşallah☺Ogluma kardeşin gönderdi diyerek araba yatak aldık. Dün geldi ve kurduk. Cok mutlu. Bz de ona hediye alalım diyor:)
bnm yok cnm yaaPapatya ve sweet instagram hesabınıZ varsa eklemek isterim
saolasn surekli hatirlatcaz artik doguma kadar:)Doğum olana dek unutmaz inşallah☺
Sağlıkla kullansın inşallah
Allah sifalar versin ins sag salim kavustursunBenim bebeğim içinde duà edermisiniz çok zor durumdayım 3 aylik hamileyim sağlığına kavuşması için
Papatya ve sweet instagram hesabınıZ varsa eklemek isterim
Kızım cok sinirli oldu oyucaklarıyla oynarken kızıyor onlara cıglıklar atıyor.ne oldu diyorum neymiş oyuncak ayakta durmuyormuş...söz desen hiç dinlemiyor defalarca söylesem de yok aklına koydugunu yapıyor.böylemisiniz hep?
Benim bebeğim içinde duà edermisiniz çok zor durumdayım 3 aylik hamileyim sağlığına kavuşması için
Evde ne yapsak sıkıldım diyor kızım yalnız vakit gecirmiyor arkadaş istiyorum diyor hep aglıyor bizimle oynamak istiyor bu normal mi? Bu dönem böylemi acaba?
Doğum dan sonra kiloları cabuk verdim ama karnım kaldı..korse kullanan varmı aranızda? Bazı özel günler taksam diyorum nasıl işe yararmı görüntü olarak?
biz de ayniyiz cnm artik anne baba yetmiyor oyun arkadasi ariyolar,Evde ne yapsak sıkıldım diyor kızım yalnız vakit gecirmiyor arkadaş istiyorum diyor hep aglıyor bizimle oynamak istiyor bu normal mi? Bu dönem böylemi acaba?
Allah sabir versin cnm kolay degildir eminim.bnce bi doktora danis. belki istah acici falan biseyler verirKızlar acayip bunalmış duumdayım geçer diye bekledim acaba hasta mı olacak dedim üstüne gittiğim de oldu gitmediğim de bağırdığım da alttan aldığım da ama yemiyo yemiyo yemiyo gerçekten hiç yemiyo...
kahvaltıyı uyanır uyanmaz değil de 2-3 saat sonra verdiğimde nazla niyazla bi şekilde yiyo,sonrasında kimi gün öğleden sonra yediği yoğutla kimi gün öğleden sona yediği meyveyle yarınsı güne kadar aç kalıyo,yemek çorba asla ama asla yemiyo, bu sabah hazır açken yer belki diye çorbayla başlayayım dedim yine yemedi yine yemedi,bikaç saat sonra kahvaltı verdim bi de yatmadan önce 11de falan meyve düşünebiliyo musunuz... diğer öğünlerinde tabi ki mama sandalyesine oturuyoruz ne tavizler veriyorum nele neler veriyorum hiçbişekilde yemiyo ve ben ısar ettikçe bana bağırmalar vurmalar şıöarmalarr istekler... ne istese yapıyorum veriyorum yine olmuyo önce ye sonra diye koşullu veriyorum ya iyice hırçınlaşıyo ya da vazgeçiyo istediğinden yememek için yani o kadar açken çikolatayı şekeri bırakıp kalkmayı tercih ediyo,en sevdiği şeyleri dahi yemiyo,niye böyle oldu nasıl aşıcaz bilmiyorum üzülüyorum bu hafta da düzelmezse doktora faln danışıp ek vitamin falan veririm sanırım...
bikaç gün önce bi arkadaşıma gittik orda Derindeb 1 yaş küçük çocujklar masa kurulunca masaya heves ediyo merak ediyo herbişeyi tadıyo benimki masaya yaklaşmıyo bile ortada oyuncaklarla oynuyo eve gelince de yine çorbayı yediremeyip taa yatarken meyve yedirip yatırabildim, ikna etmeye çalışmak da çok yıpratıcı böyle dalga geçiyo gibi sanki benimle çok bağırdığım da oldu sonra üzülüyorum boşverip acıkır umuduyla başka bi yemek yedimeden bekletsem de sonuç değişmiyo napmalıyım bilmiyorum((
Canım sen beni anlatmissinKızlar acayip bunalmış duumdayım geçer diye bekledim acaba hasta mı olacak dedim üstüne gittiğim de oldu gitmediğim de bağırdığım da alttan aldığım da ama yemiyo yemiyo yemiyo gerçekten hiç yemiyo...
kahvaltıyı uyanır uyanmaz değil de 2-3 saat sonra verdiğimde nazla niyazla bi şekilde yiyo,sonrasında kimi gün öğleden sonra yediği yoğutla kimi gün öğleden sona yediği meyveyle yarınsı güne kadar aç kalıyo,yemek çorba asla ama asla yemiyo, bu sabah hazır açken yer belki diye çorbayla başlayayım dedim yine yemedi yine yemedi,bikaç saat sonra kahvaltı verdim bi de yatmadan önce 11de falan meyve düşünebiliyo musunuz... diğer öğünlerinde tabi ki mama sandalyesine oturuyoruz ne tavizler veriyorum nele neler veriyorum hiçbişekilde yemiyo ve ben ısar ettikçe bana bağırmalar vurmalar şıöarmalarr istekler... ne istese yapıyorum veriyorum yine olmuyo önce ye sonra diye koşullu veriyorum ya iyice hırçınlaşıyo ya da vazgeçiyo istediğinden yememek için yani o kadar açken çikolatayı şekeri bırakıp kalkmayı tercih ediyo,en sevdiği şeyleri dahi yemiyo,niye böyle oldu nasıl aşıcaz bilmiyorum üzülüyorum bu hafta da düzelmezse doktora faln danışıp ek vitamin falan veririm sanırım...
bikaç gün önce bi arkadaşıma gittik orda Derindeb 1 yaş küçük çocujklar masa kurulunca masaya heves ediyo merak ediyo herbişeyi tadıyo benimki masaya yaklaşmıyo bile ortada oyuncaklarla oynuyo eve gelince de yine çorbayı yediremeyip taa yatarken meyve yedirip yatırabildim, ikna etmeye çalışmak da çok yıpratıcı böyle dalga geçiyo gibi sanki benimle çok bağırdığım da oldu sonra üzülüyorum boşverip acıkır umuduyla başka bi yemek yedimeden bekletsem de sonuç değişmiyo napmalıyım bilmiyorum((
Kızlar acayip bunalmış duumdayım geçer diye bekledim acaba hasta mı olacak dedim üstüne gittiğim de oldu gitmediğim de bağırdığım da alttan aldığım da ama yemiyo yemiyo yemiyo gerçekten hiç yemiyo...