günaydın kızlarrrrrr
biraz önce kan verdim tekrar inşallah değerim yükselmiştir
ama gece öyle bir ağrıum oldu ki anlatamam oturdum ağladım
biraz deli yatıyorum sanırım gündüz sorun yok ama gece olunca ağrım oluyor ve bu geceki dedim Allahım korusun bebeğim gidiyor galiba çoook sancım oldu
evin içinde biraz dolandım sonra geçti çok şükür bakalım 10da çıkacak sonuç ona göre doktorun yanına da gideceğim inşaallah
Sayfalar ne güzel ilerlemiş :) maaşallahınız var. Ben gün içinde isten fırsat bulursam bakabiliyor um çalıdşan varmı aranızda benim gibisabahları çok zor uyanıyom ya nolcak böyle bide çok gazım oluyo
geçmiş olsun, başka bir nedenden dolayı ağrıyor olabilir mi acaba..
benim de pzts kan tahlilim 260, çarş 770 çıktı. ikiye katlamış gibi duruyor, haftaya doktora gitmeyi planlıyorum keseyi görebilmek için.
Bu arada benden hala çok açık kahve akıntı geliyor..
günaydın herkese
bende calısıyorum sabahın 7sınde uyanıyorum uyanamıyorum sürünüyorum demek daha dogru
gün içinde dinlenmek adına yapabildiğim tek şey ters çevirdiğim çöp tenekesine şişen ayaklarımı uzatmak
ya kızlar bu arada üst damagım yara gıbı birşey olmus apse gibi şimiş sızlıyor napıcam ben dişçiye gidebilirmiyim antibiyotik almam lazım
bu apse bebeğime zarar verirmi?Al sana yeni kafaya takılacak bir sorun :26:
Doktorumu arıcam bugun ona gore dişciye gidicem
günaydın çileeeek
senin işin zor valla ben öğretmenim o yüzden şanslıyım ilk aylar evde dinlenerek geçecek inşaallah
ama okul açılınca biraz zorlar sanırıme
eğer ağzının içindeki yara gibi bir şeyse tuzlu karbonatlı ılık suyla gargara yapabilirsin
benim de ağzımın içinde çok çıkar yara normalde çok etkili bir krem var ama o gn içinde baktım hamilelerin kullanmaması gerekiyormuş
saol cnm sımdı tavsıyene uydun yaptım tuzlu su allahım oda mıdemı bulandırdı ogurmekten fena oldum
ınsallah ıyı gelır bu tuzlu su ılac almadan gecırır su apsemı
günaydın kızlar,
nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik.
bu arada aft için tuzlu gargara evet iyi geliyor.
günaydın kızlar,
nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik.
bu arada aft için tuzlu gargara evet iyi geliyor.
bı kere yaptım tekrarlarım gun ıcınde yıne
gazman gıbı dolanıorum ortalıkta
sankı ıkı tencere kuru fasulye yedım ucucam nerdeyse
karnım davul..
Gunaydin hanimlar
Bitki caylarindan ogulotu, corekotu icilmemeliymis..
Adacayi sinameki rahim kasici ozellikleri oldugundan hamilelikte yasakmis..uzmantvde ki dr. kagan kocatepe videosunda belirtti..
Ihlamur rezene papatya cayi rahatlikla icilebilirmis bi sakincasi yokmus..
Benimde hic huyum degildir ot cayi icmek
kızlar aklımdayken sizinle paylaşayım.dişçim söylemişti hamilelikte dişlerdeki çürümeler falan mide bulantısından kaynaklanıyorumuş.fırçaladıktan sonra diş ipi ve gargara kullanın demişti.gece yatmadan dişimi fırçalayıp gargara yapıyorum diş ipi gıcır gıcır kullanamıyorumhenüz mide bulantım yok inşallahta olmaz :26:
belki de benim de o yüzden midem bulanmıyodur ben yatmadan önce dişlerimi fırçalarım...
bulantısı olanlarda çürükler diş sorunları daha fazla oluyormuş.
benimde midem bulanmıyor ama bu diş fırçalamadan değil bünyeden kaynaklanıyor kişiden kişiye değişiyo
aynen canım 5+5'im bugün midemde burukluk başladı biraz.Ama çok şükür kusma vb olmadı,sadece garip hissediyorum.