2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Sayfalar ne güzel ilerlemiş :) maaşallahınız var. Ben gün içinde isten fırsat bulursam bakabiliyor um çalıdşan varmı aranızda benim gibi sabahları çok zor uyanıyom ya nolcak böyle bide çok gazım oluyo

ben varım ama öğretmenim tatil yani:))allah kolaylık versin canım

merhaba
10 aylik bir deneme surecinin ardindan tam klomene baslayacagim ay bebis geldi. 2 gun once kan testinde 200 cikti. Doktorum 48 saat arayla 2 defa daha testi tekrarlamami istedi. bugunku degerim 470 cikti. yani simdilik her şey yolunda.

33 yaşındayım, 3 yıllık evliyim, ankaralıyım.

SAT sanırım 3 Haziran.

goguslerimde dolgunluk, aksama dogru da mıdemde gaz ve karnımda koca bir şişlik dışında bir şeyim yok.

Hepinize selamlar.

ben varım ama öğretmenim tatil yani:))allah kolaylık versin canım

Zamanlama harika o zaman :) en dinlenmen gereken zamanda evdesin ben de muhasebeciyim hergünüm ayrı bir stres. Ama hamileligi ögrendigimden beri dünya yansa umrumda degil modundayım önce bebek stres yok şimdilik tek sorun uyanamıyom

hoşgeldin.allah sağlıkla kavuştursun kuzuna:)))

sürpriz bebek benimki ama sağlıkla gelsin yetrer zor allah yardımcın olsun

Hoşgeldin canım allah kucağına almayı nasip etsin işallah :)

Sagol canım, işallah zor geçmez hayatın en tatlı süprizi bence

yok gülüm erken kalkmak zor.ben anneyim rabbim bağışlarsa bir evladım var zaten.annelik beni özel kıldı anlamlı kıldı.ben onun için canımdan geçerim sorgusuz aşkların en güzeli en üstünü o.çok şükür rabbime dilerim herkes tatsın evladı.onun ayağına diken batsa benim ciğerim yanar.zor olurmu hiç gülüm canımsın...

gorumcelerim, eltim ve kizlarim

buyuk kizim cok istiyodu yeni bir kardes, simdi de ikiz olsun anne diye tutturdu, su cocuklarin da istekleri hic bitmiyo

etli fasülye,şehriye pilavı,cacık,kadayıf...
belki domates çorbası da yapabilirim:44:
benimde akşalmarı çaydan sonra canım tatlı istiyor azıcık

masallah arkadasim bu ne menu
aman esim duymasin, bak millete neler yapiyor diye sonra benden de ister:18:
bizde kizartma var, ne kadar sebze varsa kizarttim, bi de makarna, hani ne derler 'adam olana cok bile

merhaba arkadaşlar,benim de bebişim 5 haftayı doldurdu bugün, gerçi daha doktora gidemedim. sabah erkenden tahlillerimi vericem, cuma da randevum var kadın doğumdan, kesin belli olucak 2 güne. hamile kaldığımı öğrendiğimden beri uyku düzenim bozuldu, biraz heyecandan biraz da çabuk yoruluyorum ondan.olur olmaz zamanlarda yatıyorum sonra böyle sabaha karşı uyanıyorum. neyse ki tatildeyim yoksa işim zordu... alaha şükür daha herhangi bir olumsuz belirti hissetmedim. olmaz da inşallah, bulantı vs...

günaydın kızlarrrrrr
biraz önce kan verdim tekrar inşallah değerim yükselmiştir
ama gece öyle bir ağrıum oldu ki anlatamam oturdum ağladım
biraz deli yatıyorum sanırım gündüz sorun yok ama gece olunca ağrım oluyor ve bu geceki dedim Allahım korusun bebeğim gidiyor galiba çoook sancım oldu
evin içinde biraz dolandım sonra geçti çok şükür bakalım 10da çıkacak sonuç ona göre doktorun yanına da gideceğim inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…