bende hem konyalıyım hem de konyada oturuyorum
çok sevindimmm
Sayfalar ne güzel ilerlemiş :) maaşallahınız var. Ben gün içinde isten fırsat bulursam bakabiliyor um çalıdşan varmı aranızda benim gibisabahları çok zor uyanıyom ya nolcak böyle bide çok gazım oluyo
ben varım ama öğretmenim tatil yani:))allah kolaylık versin canım
merhaba
10 aylik bir deneme surecinin ardindan tam klomene baslayacagim ay bebis geldi. 2 gun once kan testinde 200 cikti. Doktorum 48 saat arayla 2 defa daha testi tekrarlamami istedi. bugunku degerim 470 cikti. yani simdilik her şey yolunda.
33 yaşındayım, 3 yıllık evliyim, ankaralıyım.
SAT sanırım 3 Haziran.
goguslerimde dolgunluk, aksama dogru da mıdemde gaz ve karnımda koca bir şişlik dışında bir şeyim yok.
Hepinize selamlar.
Zamanlama harika o zaman :) en dinlenmen gereken zamanda evdesin ben de muhasebeciyim hergünüm ayrı bir stres. Ama hamileligi ögrendigimden beri dünya yansa umrumda degil modundayım önce bebek stres yok şimdilik tek sorun uyanamıyom
hoşgeldin.allah sağlıkla kavuştursun kuzuna:)))
merhaba
10 aylik bir deneme surecinin ardindan tam klomene baslayacagim ay bebis geldi. 2 gun once kan testinde 200 cikti. Doktorum 48 saat arayla 2 defa daha testi tekrarlamami istedi. bugunku degerim 470 cikti. yani simdilik her şey yolunda.
33 yaşındayım, 3 yıllık evliyim, ankaralıyım.
SAT sanırım 3 Haziran.
goguslerimde dolgunluk, aksama dogru da mıdemde gaz ve karnımda koca bir şişlik dışında bir şeyim yok.
Hepinize selamlar.
sürpriz bebek benimki ama sağlıkla gelsin yetrer zor allah yardımcın olsun
Hoşgeldin canım allah kucağına almayı nasip etsin işallah :)
Sagol canım, işallah zor geçmez hayatın en tatlı süprizi bence
herkese günaydın
güzel mart anneleriiii
nasılsınız bakalım bebeler nasıl?
Kızlar buarada hepinizin berat kandilini kutluyorum.. inşaallah sorunsuz hamilelik dönemi geçiririz..
Bu özel günde birbirimize dua etmeyi unutmayalım
bilge85 hoşgeldin
maşallah kaynatmışsınız biz yokken..
bilgilerin eksik canım tamamlada ekleyim listeye...
arkadaşlar yarım yamalak veriyorsunuz bilgilerinizi litfen reca ediyorum tam verin
buğün evi süpür sil,toz al..wc yıka,banyo yıka,balkon yıka,çamaşır as,bulaşıkları makineye dep,mutfagı yağçözle..
diloşu uyut derken baktım ki 2.5 saattir ev görüyorumoha falan oldum yanee
kızlar müjdeyi ilk kime verdiniz eşinizden hariç
etli fasülye,şehriye pilavı,cacık,kadayıf...
belki domates çorbası da yapabilirim:44:
benimde akşalmarı çaydan sonra canım tatlı istiyor azıcık