2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
canım bende kan sulandırıcı iğne, bebek aspirini, elevit ve folik asit kullanıyorum...
bende de faktör v leiden heterozigot ve mthfr 1298 heterozigot var.. Allah yardımcımız olsun..
keseyi gördük haftaya da kalp atışları için gideceğim..

evet canım Allah yardımcımız olsun...
çok zor bişey bu..
ben 11 haftalıkken kaybettim bebeğimi 3 ay önce...
ondan önce de 5 haftalıkkken...
ama 7 yaşında bi kızcem var dünyalara bedel...
Rabbim inşallah onu kardeşsiz bırkmaz..
ölüyo kardeş diye..
bzde keseyi gördük 10 temmuzda kalp atışı için gidicez nasipse...

kızlar benım canım ıkı gundur bulgur pılavı-cacık cekıo dun yaptım yedım
bugunde cekıo :KK56:
delımıyım neyım ki öle bulgurla aramda yoktur cok
domateslı bıberlı yaptım dun
cacıklada pek ıı gıdıo:KK56:
bıde ben cevız-fındık zor yıyorum bana zor yıyorum onlarıda cok severım halbukı:KK45:
hergun 2 kucuk kutu sut,kahvaltıda peynır,oglen ayran aksamda cacık yada yogurt yıyorum kalsıum ıcın
mutlaka..
aksama anneme gidicem yemege solımde bulgur yapsın yınee bıde cnm soguk ayran corbası cekıo :KK56::KK49:

canım mozaik pasta çekti geçen...zararlı biliyorum ama öyle böyle değil çok çekti..eşimle aradık taradık bulamadık..sonra malzemeleri alıp kendimiz yaptık...hayatımda yediğim en muhteşem mozaik pastaydı o:KK39:

duygusallık bende çok herşeye alınıyorum.

bugün abime içten içe sinirlendim,rüyamda kanamam oluyordu rüyada bile oması korkuttu beni allah korusun bebişime uzun ömürler versin inşallah:26:

ben çok ayran içiyorum ki ağzıma sürmezdim sürekli ayran içmek istiyorum.ama daha öğrenmeden 3 gün önce ayran ayran diye evde dolaştım bardak bardak içtim :KK1::KK1:

ben çok ayran içiyorum ki ağzıma sürmezdim sürekli ayran içmek istiyorum.ama daha öğrenmeden 3 gün önce ayran ayran diye evde dolaştım bardak bardak içtim :KK1::KK1:

işte bende ayran-cacık-ayran corbası bu tür şeylere kafayı taktım
canım hiç tatlı cekmıyo
böle şeyler cekıo bulgur-cacık fılan..
tursuda cekmıo cnm..tatlıda..:KK56: koy cacıgı ve bulguru haa bıde makarna.domateslı spagettı turunden :KK56: anaaam allahtan aksam olduda yicez kızlar.

bilge85 hoşgeldin:KK34:

maşallah kaynatmışsınız biz yokken..

bilgilerin eksik canım tamamlada ekleyim listeye...

arkadaşlar yarım yamalak veriyorsunuz bilgilerinizi litfen reca ediyorum tam verin:KK51:

buğün evi süpür sil,toz al..wc yıka,banyo yıka,balkon yıka,çamaşır as,bulaşıkları makineye dep,mutfagı yağçözle..

diloşu uyut derken baktım ki 2.5 saattir ev görüyorum:KK5::KK53: oha falan oldum yanee

kızlar müjdeyi ilk kime verdiniz eşinizden hariç :KK23:
benim şehir ve beklenen doğum tarihi eksik...
şehir bana kalsın...:KK1::KK1:
beklenen doğum tarihim:4 mart inş.

bu arada hamile olduğumu annemlere ve eşimin ailesine daha söylemedik..
sadece çok yakın 2 arkadaşım biliyor..
etli fasülye,şehriye pilavı,cacık,kadayıf...
belki domates çorbası da yapabilirim:44:
benimde akşalmarı çaydan sonra canım tatlı istiyor azıcık:KK56:
:nazar:döktürmüşsün..
benim midem fena bulanıyor..hiçbişe yapmak istemiyorum..

hmmm bende koyam o vakit:KK1:

çünkü kapalı resmim pek yok da:KK17:

kız ben arkadaş listende yokum..göremicek miyim seni???

Son düzenleme:
alkon,kahorihama,pin01,galvaniz listeye bakın kızlar :KK34::KK51:
ebah234 beklenen doğum tarihin nedir :44:

etli fasülye,şehriye pilavı,cacık,kadayıf...
belki domates çorbası da yapabilirim:44:
benimde akşalmarı çaydan sonra canım tatlı istiyor azıcık:KK56:

Ellerine sağlık canım.. Löp löp et olsun bebişe

Bende soğukluğun cacığını yaptım:KK9:

ayyyy ne güzel yaaa herkesin canı bir şey istiyor
benim canıım hiçbir şey istemiyor
ben ekmek yemeden doyamıyporum ona ne yapacağım bilmiyorum boyum kısa öyle çoook kilo alırsam top gibi olurum valla:KK9::KK9::KK9:
neyse hayırlısyla kan değerim yarın yükselmiş olsun düzenli yürüyüşe başlarım:KK8::KK8::KK8:

bıde ben cevız-fındık zor yıyorum bana zor yıyorum onlarıda cok severım halbukı:KK45:
hergun 2 kucuk kutu sut,kahvaltıda peynır,oglen ayran aksamda cacık yada yogurt yıyorum kalsıum ıcın
mutlaka..
aksama anneme gidicem yemege solımde bulgur yapsın yınee bıde cnm soguk ayran corbası cekıo :KK56::KK49:

cevizle fındıkla benim de aram yoktur hatta ceviz yediğim zaman ağzım yara olur hemen yaaa ben faydalı hiçbir şey sevmiyorum yaaa:KK43::KK43::KK43:
meyve filan da zorla yiyorum ne oalcak halim bilmiyorum

mutlaka..

cevizle fındıkla benim de aram yoktur hatta ceviz yediğim zaman ağzım yara olur hemen yaaa ben faydalı hiçbir şey sevmiyorum yaaa:KK43::KK43::KK43:
meyve filan da zorla yiyorum ne oalcak halim bilmiyorum

Selam...maşallah aşermeler başlamış...hemen cinsiyet tahminlerine başladım bende...2009 ağustos anneleri topiğindede bir kişi hariç herkesi tutturmuştum göbiş resimlerine bakarak.bir kendimi tutturamdım:))))hadi hayırlısı bakalım....mart topiği sanırım paşalarla dolacak:))))

Selam...maşallah aşermeler başlamış...hemen cinsiyet tahminlerine başladım bende...2009 ağustos anneleri topiğindede bir kişi hariç herkesi tutturmuştum göbiş resimlerine bakarak.bir kendimi tutturamdım:))))hadi hayırlısı bakalım....mart topiği sanırım paşalarla dolacak:))))

inşallah....:KK1:

merhaba kızlar bende 2012 mart annesiydim ama kızım 29 subatta gelmek istedi:) Rabbim hepinizin bebişlerini sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin. hepsine hayırlı gusel yazıalr yazsın iyi insanlarla karsılastırsın. Çok güsel hamilelik geçirmeniz dileğimle.

X