- 18 Şubat 2013
- 287
- 24
Bugün 6. Ay kontrolümüz vardı. 350 gr almış kuzum. Dr bu aydan sonra daha da az alacağını söyledi. Çok şükür sağlığımız yerinde. Gazımız için de bağırsaklarının çok hassas olduğunu söyledi. Ayda bir bifiform kullanın dedi bîr 10 gün. Probiyotik takviyesi. Bir de yeşil kakamız vardı. Bir türlü düzelmeyen.onun için inek sütü alerjisi testi istedi.ben kan damlası kullanmıyorum. Dr a sordum. Kan sayımı yapılmadan kan damlasına başlamayalım dedi.diğer testlerde birlikte 3 tüp kanalındı. Hıçkıra hıçkıra ağladı yavrum. duramadım yanında. Babasının da kolları titreyince hemşire müdahil olmuş. Sonra emzirme odasına gittim. Minicik bir bebek vardı. En fazla 1.5 kilo prametüre de doğmamış. Sonradan kilo kaybetmiş yavrum. Bir de sarılık bir tane kadın daha vardı süt sağan.. Onun da bebeği 41 günlük yoğun bakımdaymış (kalbiyle alakalı problemleri varmış. 2. Defa daha ameliyat olması gerekebilirmiş ((( 7 yıl aradıktan sonra olmuş bebekleri. Öyle metanetliydi ki kadın o yoğun bakım odasını görünce kendimi şanslı bile hissettim dedi( Rabbim kimseyi evladıyla sınav etmesin.. Herkesin evladına sağlık sıhhat versin.. Bu birkaç günlük sıkıntılarımdan dolayı kendimden utandım. Bir kez daha Rabb'ime şükrettim..... Ve şu dizeleri bir kez daha içimden fısıldadım....
Sanma ki bir dert sende var..
Sendeki derdi nimet sayanlar da var....
Sanma ki bir dert sende var..
Sendeki derdi nimet sayanlar da var....