- 28 Temmuz 2012
- 107
- 0
Kızım yüzüstü dönebiliyor ne var ki geri dönemiyor. Uğraşıp dönemeyince ağlamaya başlıyor. Ne kadar sürede sırtüstü dönmeyi öğrenir? Halının üstüne bile bırakmaya korkar oldum bu yüzden.
Beşiği dar geldiği için park yatak aldık, ama yüzüstüyken sırtüstü dönemediği için yatırmaya korkuyorum, gece yüzüstü döner de geri dönemezse,uykulu uykulu yüzünü yatağa gömüverirse diye yatıramadım bir türlü. Hala dar dar beşikte yatıyor kuzum.
aynı dertten muzdarip ve aynı endişeler içerisindeyim
benim oğlum da uzuuun bi süre (bi ay kadar) sadece sırt üstünden yüzüstüne dönüyodu. sonra geçen haftasonu bi anda tekrar sırtüstü dönmeye başladı. bi başladı pir başladı. şu an tutamıyorum fır fır odayı turluyo döne döne yani hiç merak etmeyin bi anda o koca popolarını kaldırmayı başarıp tekrar sırtüstü dönmeye başlıyo bebişler kızlar ..
ayrıca yüzüstü döndüğünde yorulunca kafasını yan koyup dinleniyodu oğlum. artık kendilerini kurtaracak kadar büyüdüklerini düşünüyorum ben. eğer sizinkiler de yorulunca kafayı yan koyuyosa bence çok endişe etmenize gerek yok kızlar... ama tabi ki sık kontrol şart