- 3 Ocak 2012
- 1.921
- 0
dun dr progestan verdi cok sukur suan yok pazartesi kontrole gtcem..
evet aynen
hatta bi komşum sordu hamilemisin diye
bende niye öyle dedin ki,karnım mı çıkmış dedimkadın karnıma bakıp kafasını çevirdi
ama bende söylemedim:26:
canım benim ..ne güzel yazmışsın ....
bu gece kaderlerin belirlendiği gece..Allahım bize de yavrularımıza güzel kaderler yazsın...
öhöm öhömmm
canım o kişi benim
benim bilgilerim....:::
sat:28 mayıs
ikinci bebeğim olcak inş...
Biz kimseye söylemeyelim diye karar vermiştik, sonra ben kardeşime, annemlere, eşimin ailesine sonra iş arkadaşlarıma...dayanamadım söyleyiverdim
Biz kimseye söylemeyelim diye karar vermiştik, sonra ben kardeşime, annemlere, eşimin ailesine sonra iş arkadaşlarıma...dayanamadım söyleyiverdim
ayneeeeen anneme söylerken kimseye söyleme ama dedim maaşallah iki gündür telefon susmuyor
ben eşimden önce ablama haber verdim sözde bugün eşimin doğum günü bekleyecektim ama duramadım ben saf gibi tel.söyledimşimdide onun kavgasını yapıyoruz ben şok olsun istedim gerçekten şok oldu adam hala kendine gelemedi bende niye sevinmiyorsun diye başını didikliyorum....bu arada benim değil karnımın şişmesi sanki kilo verdim bir ara ödem vardı vücudumda heryerim şişti şimdi indi fit oldum belirtide yok zaten babacığa kızgınım buraya girmesem hamile olduğumu unutucam sinir kocam zaten unuttu normale döndü yine o nazlanıyor bana yer bırakmıyor off yanı offf
kalp atısına kadar kımseye solemeyecektık
ama kayınvalıde memlekete gıdecektı
bızde sadece annelere ve kardeslere dedık
once kızkardesıme soledık
sonra onun annesı ve ablasına
sonra benım anneme...sadece 4 kısı bılıyor
babalar bıle bılmıyor
onlar cmt den sonraişyerındekılerde
ancak kendılerı farkedınce
benim eşimde beni sinir ediyor kanamam olduğu halde dr bana yatıcaksın dediği halde diyor ki temizlik işlerinde yada ağır işlerde çalışıpta hamile olan yığınla insan var onların cnı yok mu?( zaten ilk bi çok sevindi sonra onun ailesini ziyarete gittik döndüğümüzden bu yana plansız geldi bu bebek diyip duruyo...
benim eşimde beni sinir ediyor kanamam olduğu halde dr bana yatıcaksın dediği halde diyor ki temizlik işlerinde yada ağır işlerde çalışıpta hamile olan yığınla insan var onların cnı yok mu?( zaten ilk bi çok sevindi sonra onun ailesini ziyarete gittik döndüğümüzden bu yana plansız geldi bu bebek diyip duruyo...