2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
evet aynen

hatta bi komşum sordu hamilemisin diye
bende niye öyle dedin ki,karnım mı çıkmış dedimkadın karnıma bakıp kafasını çevirdi
ama bende söylemedim:26:

Biz kimseye söylemeyelim diye karar vermiştik, sonra ben kardeşime, annemlere, eşimin ailesine sonra iş arkadaşlarıma...dayanamadım söyleyiverdim

ne güzel canım hayırlı uğurlu olsuuuuun

Biz kimseye söylemeyelim diye karar vermiştik, sonra ben kardeşime, annemlere, eşimin ailesine sonra iş arkadaşlarıma...dayanamadım söyleyiverdim

Allah iyiliğini versin emiiii
bizde kimseye söylemeyelim dedik sadece anneme kardeşlerime babama kaynanama elitme kayınbabama kaynıma ve öğrt arkadaşalrıma söyledim....
ama yeter daha da kimseye demem

bilge85 hoşgeldin

maşallah kaynatmışsınız biz yokken..

bilgilerin eksik canım tamamlada ekleyim listeye...

arkadaşlar yarım yamalak veriyorsunuz bilgilerinizi litfen reca ediyorum tam verin

buğün evi süpür sil,toz al..wc yıka,banyo yıka,balkon yıka,çamaşır as,bulaşıkları makineye dep,mutfagı yağçözle..

diloşu uyut derken baktım ki 2.5 saattir ev görüyorum oha falan oldum yanee

kızlar müjdeyi ilk kime verdiniz eşinizden hariç

Son düzenleme:
maşaallah kızlar çoğalmışız..

Son düzenleme:
benim daha adetim bile gecikmemişti ablamda kalıyordum yine :) sabah erkenden kaldırdı beni eczaneden bi test alsana diye kanıma girdi, testi yapar yapmaz 2. çizgi silik olarak belirdi daha o an tüm yakın çevremiz duydu hamişliğimi :) telefon telefon üstüne...şimdi ise bilmeyen yok

kızlar müjdeyi ilk kime verdiniz eşinizden hariç [/QUOTE]

ben ilk teyzeme söyledim nedense ilk onu aramak geçti içimden :)

ben eşimden önce ablama haber verdim sözde bugün eşimin doğum günü bekleyecektim ama duramadım ben saf gibi tel.söyledim şimdide onun kavgasını yapıyoruz ben şok olsun istedim gerçekten şok oldu adam hala kendine gelemedi bende niye sevinmiyorsun diye başını didikliyorum....bu arada benim değil karnımın şişmesi sanki kilo verdim bir ara ödem vardı vücudumda heryerim şişti şimdi indi fit oldum belirtide yok zaten babacığa kızgınım buraya girmesem hamile olduğumu unutucam sinir kocam zaten unuttu normale döndü yine o nazlanıyor bana yer bırakmıyor off yanı offf

kalp atısına kadar kımseye solemeyecektık
ama kayınvalıde memlekete gıdecektı
bızde sadece annelere ve kardeslere dedık
once kızkardesıme soledık
sonra onun annesı ve ablasına
sonra benım anneme...sadece 4 kısı bılıyor
babalar bıle bılmıyor
onlar cmt den sonra işyerındekılerde
ancak kendılerı farkedınce

benim eşimde beni sinir ediyor kanamam olduğu halde dr bana yatıcaksın dediği halde diyor ki temizlik işlerinde yada ağır işlerde çalışıpta hamile olan yığınla insan var onların cnı yok mu? ( zaten ilk bi çok sevindi sonra onun ailesini ziyarete gittik döndüğümüzden bu yana plansız geldi bu bebek diyip duruyo...

ben öğrenir öğrenmez testi eşime gösterdim..böyle bi kal geldi bize neden olduğunu hala açıklayamıyoruz, bindik arabaya bilmem kaç km yol gittik her semtten birer gebelik testi daha alıp eve döndük

ben asla dayanamazdım , ki dayanamadımda :)))))

Ayy o tür erkeklere sinir oluyorum.. ailesinin yanına gidince fikir değiştirenler yok mu

Ben agır işte çalışan hamile bayan hiç görmedim.. eşinde aman dinlen kendine bak diyeceği yerde ne diyor

çok sinir bir durum,nasıl hissediyorsun kendini diyor belim ağrıyor diyorum benimde ağrıyor diyor deli mi ne dokunsan ağlayacak gibiyim diyorum hormonlarım alt üst oldu ne varmış o kadar diyor...akşam saçma sebepten tartıştık cuma gününe kadar içimi serin tutmaya çalışıyorum ilk hamileliğim sıkıntılıydı herşey olabilir hazırlıklıyım dedim ne diye içimi gıcıklandırıyorsun diyor olabilir dedim kese olmaz,kese olur kendi olmaz,yine dış gebelik olabilir ben onun paylaşmıcam da kiminle paylaşıcam...bugün msjla saydım döktüm zaten öğrenince sevinmedin bile mutlu olmadın dedim bugün kendimi üzgün hissediyorum halbuki cuma gününe kadar pış pış yapsa bana stresim azalacak ama nerdeeeeee

Selam kizlar sanırım bende Mart annesi olacağım. Sat 30 mayis. Bu ikinci olacak nasipte. Bir de 2 yasında oğlum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…