Benim kızım kel :) Kafasında tüycükler var. Elbise giydirdiğimde çok sevimli oluyor ama o tüycüklerle
benim kızım da kel genelde pembeler elbiseler giydirdiğim halde hala kız mı erkek mi diye soruyorlar
anasına çekmiş benimde saçlarım çok seyrek...
suyuda mamayıda bebek kendi ihtiyacı olduğu kadar tüketmelidir bırakın bebeğiniz kendisi karar versin
ben mama verirkende su verirkende kendi haline bırakıyorum ne zaman istemezse o zaman kesiyorum ki doğymuş oluyo zaten
bencede ha bire doktora gitmesine gerek yok sağlık ocağı kontrolleri tamsa yeterli
emsalsiz geçmiş olsun canım mekik çek evde yapabileceğin sporları yapmaya çalış umarım düzelir
tatlım arada pilates yapmaya çalışıyordum ama korkuyorum göbeğimi zorlar diye dr ye sormadım da mekik çeksem bişey olur mu diye.. fırsat bulup yürüyemiyorum ki. koşu bandımı alsam acaba...
bu çocuk sabahın 5.30 unda bu enerjiyi nerden buluyor?
ay evet bazen gece yarısı enerji doluyorlar. bazende zamansız uyuyorlar. ark. la avm ye gidicektik. cadımın huysuzluğu tuttu. salladım uyudu. avm yalan oldu
şimdide yastığı kucaklamış kavga ediyor sanki...
maşallah çok tatlılar bu bebişler...
Bebeğimin her yeri kırmızı kabarcıklarla doldu
Üstelik 3 gündür anne sütünden başka bir besin almadı, ben de değişik bir şey yemedim. Sabaha karşı bir anda oluşmaya başladı. Dün dışarı çıkmıştık ya bir şey ısırdı ya sürekli terlemesinden kendi tenine alerji yaptı ya da nazar, aklıma başka bir şey gelmiyor.
alıntıyı önceden yapmıştım canım sıcaktandır kızımda aynı bebişin gibi önce göğsünden başladı isilik sonra biraz dağıldı. ben erik vermiştim önce ona yordum ama bu ara çok sıcak. eğer farklı bir şeyden şüpheleniyorsan. dr ye götür kafan rahat eder...
rabbim bütün bebekleri bizleride nazarlardan pis nefisten korusun. ummadığın adamın gözü kalıyor... bol bol okuyun kızlar evden çıkmadan...
oglum iki haftadan beri isal.yavrum artik degistirirken agliyor cok kizarmis poposu.
disin belirtisine yazmis arkadaslar bakiyorum ama gorunen bisey yok. doktor ek gidaya baslatti faydasi olur isale diye. ins gecer hemen
yavrum yaa çok geçmiş olsun. diş için diğer belirtiler var mı canım.. huzursuzluk ( gerçi ara ara hep oluyordur tüm bebeklerde ) salya hırslı hırslı bir şeyleri ısırma gibi...
görende diycek bebişi diş çıkardı... arada yokluyorum hatta dün devit verirken damağına kaşığı hafiften vurdum ses çıkacakmı diye ama yok bizde daha..
benim kızda ağzını açmıyor dişlerine bakmak istesemde. bir de alt çene biraz geride olunca görünmüyor damağı.
eyvah yastıkla anlaşamadı felaket bağırıyor. bunun sonu ağlama ben kaçtım kızlar..