2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Teyzesi biz de seni öptük :)
Üç dişte de ilk önce damakta azıcık göründü, bir iki günde tamamı çıktı.
Bebeklerimiz genelde huzursuzluk halinde olur ya [acıkınca, uykusu gelince, altı ıslak olunca vs.] açıkçası pek de farkedemedik.
Mesela uykusunda ağlamaya başladı, çığlık çığlığa hem de. Zor sakinleştirdik. Meğer canı acıyormuş, diş eti yarıyormuş.
Dişten ötürü huzursuzluk sanırım 2-3 gün sürdü. Ayrıca damağını şapırdatmaya başladı.
İlk dişi 16 Temmuzda çıktı, üçüncüsü 17 Ağustosta. [İkincisini yazmamışım.] Daha doğrusu bugün farkettim. Damakta ucu görünüyor galiba yarın yahut ertesi güne tamamı gözükür.
En en en korktuğum durumlardan biri ateştir. Çok şükür ateş olmadı. Öyle bir durumda suya sokmak, üstünü başını çıkarmak, sirkeli bez yapmaktan ziyade acile giderim herhalde :)
Öyle ki uykusu uzun sürdüyse muhakkak tenine dokunur ateşini ölçerim :)
İshali de devam ediyor, ayrıca kakası kötü kokuyor, doktorumuz normal dedi, inşallah öyledir.

senin bebeğin ağzını rahatça açıp-izletmiş demekki maşallah ona benim kız inatçı teyzesi kesinlikle açmıyooo ağzını inceleyemiyorummmm :18: ama bu detaylı mesajın için çok teşekkürler bana fikir oldu yardımcı oldun çok sağol tekrardan şimdi kızım ilgi bekliyor teyzesi vakit buldukça buralardayız zaten bakalım bende gözlemdeyim hep dua edin bize ağer diş yolcusuysak rahatça çıkaralım tabi bu duam tüm bebişler için

Biz de bir tane dis cikardik cnm. Rahatsizligi ondanmis. Dun elimle baktim pirtlamis yeni. 1 hafta yasadik biz huysuzluk ve rahatsizligini. Hala da var.
Aynen boyle oldu. Masallah bu arada.

Ishalderken nasil yani. Su an sabahtan beri 3. Kakasi ve kivami ayni gibi aslinda cok da sulu degil gibi. Biz de mi ishaliz?

Canım aynı gibi duruyor aslında ama tüm bez bölgesine yayılıyor benim kızda, bizim ateşle beraber isal oldu hala isaliz üstelik. Teninde normal kaka gibi hemen kuruma da yapmıyor, teninde ki duruşuna göre anlayabilirsin. Bezde aynı gibi ama tenine sulandırılmış gibi bulaşıyor

Anladim cnm sagol. Evet dedigin gibi teninde sulu duruyor.

Bebeğimin her yeri kırmızı kabarcıklarla doldu Üstelik 3 gündür anne sütünden başka bir besin almadı, ben de değişik bir şey yemedim. Sabaha karşı bir anda oluşmaya başladı. Dün dışarı çıkmıştık ya bir şey ısırdı ya sürekli terlemesinden kendi tenine alerji yaptı ya da nazar, aklıma başka bir şey gelmiyor.

Sütün faydasını alıyorsa biraz rahat eder içim içmiyor beslenemicek diye üzülüyordum...canım çok sagol inşallah alır biberonu tekrardan, bu yakınlarda bebek magazası yok malesef o yüzden internetten sipariş edeceğim
Bakıyorumda doğal akış var bırde bazı yerlerde doğal akışlı geniş agızlı yazıyor farklımı hepsi??

Son düzenleme:

canım sıcaktan isilik olmuştur
ılık bir duş aldır, terlemesine izin verme
ertesi güne geçiyor

canım sıcaktan isilik olmuştur
ılık bir duş aldır, terlemesine izin verme
ertesi güne geçiyor

Canım günlük duş alıyor zaten, çok sıcak ve aşırı terliyor. Bazen sabah ve akşam olmak üzere günde iki kere yıkadığım oluyor. Bu dediğim kurdeşan gibi aynı. Özellikle döşü tamamen kaplandı kıpkırmızı kabardı, önce iri iri küçük kabarcık şeklinde çıktı bir iki saat içinde de bütün hale geldi

geçmiş olsun canıım
bi doktora götür istersen, aklını kurcalamasın

Çok geçmiş olsun. Yedirdiğin bir şeye karşı alerji de olabilir. Yedirdiklerini kontrol etmekte fayda var.

bu çocuk sabahın 5.30 unda bu enerjiyi nerden buluyor?

5.30 sa iyiymiş. Bazen gece 3 te sabah olur bize

Önceki gece 3 ten sabaha kadar uyumadık biz. Sabah 6 dan sonra 1 saat kadar dalabildik. Sonra babası da uyanınca ona verip ben 1 saat daha uyudum

Hımm o zaman yediğine karşı alerjiden başka bir şey.

mutlu pazarlar hepinize...

bugun ikinci parti gelen misafirleride yolcu ettik, kaldık kızımla başbaşa. sanırım uzun bir süre başbaşa yaşarız artık:)

bu arada istanbul annelerinin buluşmasına katılacak var mı forumdan, ben belki gidebilirim, kararsızım henüz?

oglum iki haftadan beri isal.yavrum artik degistirirken agliyor cok kizarmis poposu. disin belirtisine yazmis arkadaslar bakiyorum ama gorunen bisey yok. doktor ek gidaya baslatti faydasi olur isale diye. ins gecer hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…