2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
oglum iki haftadan beri isal.yavrum artik degistirirken agliyor cok kizarmis poposu.:KK43: disin belirtisine yazmis arkadaslar bakiyorum ama gorunen bisey yok. doktor ek gidaya baslatti faydasi olur isale diye. ins gecer hemen

Gecmis olsun canim. Kiziminda iki disi cikti ama ishal olmadi bizimki. Insallah en kisa zamanda gecer sizdede, kiyamam kuzuya ac popisini havalandir bolbol.

mutlu pazarlar hepinize...

bugun ikinci parti gelen misafirleride yolcu ettik, kaldık kızımla başbaşa. sanırım uzun bir süre başbaşa yaşarız artık:)

bu arada istanbul annelerinin buluşmasına katılacak var mı forumdan, ben belki gidebilirim, kararsızım henüz?

Canım mart anneleri istanbul buluşması cumartesi saat 13 de starbuck cevahirde artık sanaldan gerçeğe dönelim konuşalım kaynaşalım kim bilir belki çok güzel dostlukların ılk adımları olur

İstanbul mart anneleri buluşuyor sanaldan gerçeğe biraz nefes almak biraz konuşmak ve kaynaşmak için cumartesi günü saat 13 de cevahir starbuck katılmak isteyen olursa haber verın ona gore yer ayırtalım

Kim bilir belki bu buluşma bir çok dostluğun ilk adıları olur

İstanbul mart anneleri buluşuyor sanaldan gerçeğe biraz nefes almak biraz konuşmak ve kaynaşmak için cumartesi günü saat 13 de cevahir starbuck katılmak isteyen olursa haber verın ona gore yer ayırtalım

Ne güzel maşallah size, Konya'da da olsa keşke kaynaşmak, dostluklar kurmak güzel olurdu.

Benim kızım kel :) Kafasında tüycükler var. Elbise giydirdiğimde çok sevimli oluyor ama o tüycüklerle :KK1:

benim kızım da kel genelde pembeler elbiseler giydirdiğim halde hala kız mı erkek mi diye soruyorlar :KK9: anasına çekmiş benimde saçlarım çok seyrek...

suyuda mamayıda bebek kendi ihtiyacı olduğu kadar tüketmelidir bırakın bebeğiniz kendisi karar versin
ben mama verirkende su verirkende kendi haline bırakıyorum ne zaman istemezse o zaman kesiyorum ki doğymuş oluyo zaten
bencede ha bire doktora gitmesine gerek yok sağlık ocağı kontrolleri tamsa yeterli
emsalsiz geçmiş olsun canım mekik çek evde yapabileceğin sporları yapmaya çalış umarım düzelir

tatlım arada pilates yapmaya çalışıyordum ama korkuyorum göbeğimi zorlar diye dr ye sormadım da mekik çeksem bişey olur mu diye.. fırsat bulup yürüyemiyorum ki. koşu bandımı alsam acaba...

bu çocuk sabahın 5.30 unda bu enerjiyi nerden buluyor?

:KK9: ay evet bazen gece yarısı enerji doluyorlar. bazende zamansız uyuyorlar. ark. la avm ye gidicektik. cadımın huysuzluğu tuttu. salladım uyudu. avm yalan oldu :KK9: şimdide yastığı kucaklamış kavga ediyor sanki...

maşallah çok tatlılar bu bebişler...

Bebeğimin her yeri kırmızı kabarcıklarla doldu :KK43: Üstelik 3 gündür anne sütünden başka bir besin almadı, ben de değişik bir şey yemedim. Sabaha karşı bir anda oluşmaya başladı. Dün dışarı çıkmıştık ya bir şey ısırdı ya sürekli terlemesinden kendi tenine alerji yaptı ya da nazar, aklıma başka bir şey gelmiyor.

alıntıyı önceden yapmıştım canım sıcaktandır kızımda aynı bebişin gibi önce göğsünden başladı isilik sonra biraz dağıldı. ben erik vermiştim önce ona yordum ama bu ara çok sıcak. eğer farklı bir şeyden şüpheleniyorsan. dr ye götür kafan rahat eder...

rabbim bütün bebekleri bizleride nazarlardan pis nefisten korusun. ummadığın adamın gözü kalıyor... bol bol okuyun kızlar evden çıkmadan...

oglum iki haftadan beri isal.yavrum artik degistirirken agliyor cok kizarmis poposu.:KK43: disin belirtisine yazmis arkadaslar bakiyorum ama gorunen bisey yok. doktor ek gidaya baslatti faydasi olur isale diye. ins gecer hemen

yavrum yaa çok geçmiş olsun. diş için diğer belirtiler var mı canım.. huzursuzluk ( gerçi ara ara hep oluyordur tüm bebeklerde ) salya hırslı hırslı bir şeyleri ısırma gibi...

görende diycek bebişi diş çıkardı... arada yokluyorum hatta dün devit verirken damağına kaşığı hafiften vurdum ses çıkacakmı diye ama yok bizde daha..

benim kızda ağzını açmıyor dişlerine bakmak istesemde. bir de alt çene biraz geride olunca görünmüyor damağı.

eyvah yastıkla anlaşamadı felaket bağırıyor. bunun sonu ağlama ben kaçtım kızlar..

benim kızım da kel genelde pembeler elbiseler giydirdiğim halde hala kız mı erkek mi diye soruyorlar :KK9: anasına çekmiş benimde saçlarım çok seyrek...

Benim saçlarım da çok seyrek bir de 3-4 aydır felaket döküldü, tepem açıldı resmen. Umarım yeni saçlar çıkar, yoksa benim için de kız mı erkek mi diye sorabilirler. :KK53:

Hımmm branşdaşmışız yani :)

Rumuzumda bir r fazla ama, öyle bir r li bir üye varmış, hem kullandığım permanganat rumuzunu burada alamadım. :)

Bu adla da memurlar.nette editörüm. :)

Evet oyleymisiz, muhendislik benimki. Bu arada iki r oldugunu sen soyleyinca farkettim:)))

Bide benim kizimda kel, bebekken bende esimde kelmisiz, yani bizimki sacli dogsaydi garipserdik heralde:)

Evet oyleymisiz, muhendislik benimki. Bu arada iki r oldugunu sen soyleyinca farkettim:)))

Bide benim kizimda kel, bebekken bende esimde kelmisiz, yani bizimki sacli dogsaydi garipserdik heralde:)

Ben öğretmenim, branşdaş olsa da meslektaş değilmişiz. :)

Nerede öğretmenlik yaptığını soracaktım, sormamam isabet olmuş. :)

Benim saçlarım da çok seyrek bir de 3-4 aydır felaket döküldü, tepem açıldı resmen. Umarım yeni saçlar çıkar, yoksa benim için de kız mı erkek mi diye sorabilirler. :KK53:

kızımı doğduğunda saçları daha çoktu yine kısaydı ama gürdü siyah duruyordu. şimdi tepe biraz siyah duruyor gerisi tüy gibi..ben mavi yi çok seviyorum kızıma mavi badi aldım giydirdiğimde aynı erkek ggibi oluyo:KK9:o zaman sormuyorlar bile erkek diye seviyorlar:KK9:

bendede durum aynı ama sanki bu ara biraz azaldı dökülmesi ve 2 gün önce fön çekmiştim( genelde tepede topluyorum yoluyor onun için hiç uğraşmıyorum ) baktım 9 ayda ( hamileyken ) uzadığından daha çok uzamış 3 ayda...sanırım hızlı uzadığıiçin dökülen saç sayısıda fazla...

Canım, bezini sık sık değiştir, en ufak bir şey görürsen bile. Ben bazen tek idrarda bile değiştiriyorum.
Bir de mümkün olduğunca bebişi banyo yaptırmaya çalış. Yaptıramazsan bile hiç değilse poposunu yıka.
Bezini açtığında, yaz ayı sebebiyle, azıcık açık dursun, havalansın poposu.
İnşallah geçer .

canım pazar günü olsa daha iyi olmazmı

yavrum yaa çok geçmiş olsun. diş için diğer belirtiler var mı canım.. huzursuzluk ( gerçi ara ara hep oluyordur tüm bebeklerde ) salya hırslı hırslı bir şeyleri ısırma gibi...

görende diycek bebişi diş çıkardı... arada yokluyorum hatta dün devit verirken damağına kaşığı hafiften vurdum ses çıkacakmı diye ama yok bizde daha..

benim kızda ağzını açmıyor dişlerine bakmak istesemde. bir de alt çene biraz geride olunca görünmüyor damağı.

eyvah yastıkla anlaşamadı felaket bağırıyor. bunun sonu ağlama ben kaçtım kızlar..
diger belirtiler bi kac aydir var zaten ama gelen giden yok

Canım, bezini sık sık değiştir, en ufak bir şey görürsen bile. Ben bazen tek idrarda bile değiştiriyorum.
Bir de mümkün olduğunca bebişi banyo yaptırmaya çalış. Yaptıramazsan bile hiç değilse poposunu yıka.
Bezini açtığında, yaz ayı sebebiyle, azıcık açık dursun, havalansın poposu.
İnşallah geçer .
surekli degistiriyorum zaten ben ama bu hafta krese basladi orda farketmiyo olabilirler hemen:KK43:saat basi kontrol etmeleri istedim ama yinede bilemiyorum tabi

Ya kizlar benim bebegim arabaya binince kendi arabasina diil bizim arabaya binince kiyametleri kopariyo hic bi yere gidemiyoruz en fazla 5 dakika duruyo arabada niye bole yapiyo anlamiyorum zaten yabanciliyo disarida biri sevsin hemen aglamaya basliyo bide bi bebek hicmi disari seez disarida aglyo eve geliyorum daha kapidan girmemle gulmeye basliyo nasil atlatiriz bunu fikri olan varmi gercekten cok zor

kızımı salonda bırakıp içeriye gidiyorum
sonra bir zorlanma sesi duyuyorum koşup geliyorum ki bizimki yüzüstü bir kolununda üzerine yatmış kıvranıyor.
hiç evde bişeyler yapamıyorum.
ana kucağında da en fazla 15-20dk duruyor sıkılıyor.

kızımı salonda bırakıp içeriye gidiyorum
sonra bir zorlanma sesi duyuyorum koşup geliyorum ki bizimki yüzüstü bir kolununda üzerine yatmış kıvranıyor.
hiç evde bişeyler yapamıyorum.
ana kucağında da en fazla 15-20dk duruyor sıkılıyor.

benimkiler çok tembeller ya
sadece altlarını açtığımda yüz üstü dönüyorlar, sanki kaçmak ister gibiler
totolarını öpüyorum ben de doya doya

Ya kizlar benim bebegim arabaya binince kendi arabasina diil bizim arabaya binince kiyametleri kopariyo hic bi yere gidemiyoruz en fazla 5 dakika duruyo arabada niye bole yapiyo anlamiyorum zaten yabanciliyo disarida biri sevsin hemen aglamaya basliyo bide bi bebek hicmi disari seez disarida aglyo eve geliyorum daha kapidan girmemle gulmeye basliyo nasil atlatiriz bunu fikri olan varmi gercekten cok zor

oğlum da öyleydi..ne bebek arabasında,he arabamızda,ne dışarda durmazdı..banyo yaparken deli gibi ağlardı..ilk meyve tattırmaya başladığımda (15 gün önce),kaşığı diliyle ittirir hiçbir şey almazdı ağzına..ama hepsi geçti ve bu değişim kendiliğinden oldu..artık 12 saat dışarda kalabiliyoruz:KK9::KK9: kendi kendine uyuyor,önlükle emziriyorum,arabasında oyuncaklarıyla oynuyor,arada mızmızlansa da bize hiç zorluk çıkarmıyor..arabamızda da duruyor,ağlamıyor..ağlamaları yüzünden 1 saatlik yolu 4 molayla gittiğimiz olmuştu..ve ben o günler çok takıyordum kafaya,oğlum hiçbir şey sevmeyecek,çok uyumsuz olacak,zor büyüyecek filan diye..ama zamanı varmış,kuzu gibi oldu maşaallah..dördüncü ayımızla birlikte inanılmaz değişimleri oldu..şu an 5 aylık,inşaallah böyle devam eder..banyoyu da seviyor,püreleri de rahatça yedirebiliyorum..sen de benim gibi yapıp hemen moralini bozma,zamanla alışır meleğin de.

kızlar sizin de bebeğiniz yatarken terliyor mu? her uyku sonrası yattığı yer (başının altı) sırılsıklam oluyor.

X