canım çok iyiysin zaten senin için demedim seni bazı bir kaç kişiyi biliyorum ayrım yapmıyosunuz sana kırgın filanda değilim yanlış anlaşılmasın sözlerim sedece biraz sitem ettim ve sitemimi dile getirmek istedim bende o minik kelebeği öpüyorum senide canım
alerji olduğunu kakayla anlamadım ben zaten benim oğlum kabız zor yapıyo kakasını kaka düzenimizi hala oluşturamadık bazen 10 günde bazen 5 günde yapıyo ve çok zorlanıyo
dün muallebi yaptım oğluma yerken yüzünün kızardığını fark ettim önce pek önemsemedim yedirmeye devam ettim yedirdikçe kızarıklık arttı hatta elini mamaya bulaştırdı gözünü kaşıdı gözünün etrafıda kıp kırmızı oldu sonra daha öncede aynı mamayı verdiğimde hafiften kızardığını hatırladım ve vermeyi kestim 10 dakika sonra bütün yediğini fışkırırcasına kustu hemen banyo yaptırdım sabaha kadar kızarıklık geçti ben acaba sütmü yoksa içindeki bi maddeyemi alerjisi olduğunu anlamadım ama aklımda hep acaba alerjisi neye diye geçiyo sürekli sabahta devam sütüyle kahvaltısını hazırladım yedirdim mamanın deydiği yerler az ama yinede kızardı hatta boynuna geldi biraz orası bile kızardı süt alerjisi olduğuna emin oldum o andan itibaren yinede doktora götürücem götürene kadarda sütlü hiç bir ürün vermicem 3 yaşına kadar gerileye biliyomuş süt alerjisi eğer gerilemezse ömür boyu kalıcı olabiliyomuş
benimde süte karşı alerjim var ben süt içince bağırsak sorunu yaşıyorum gerçi çocukluğumda sürekli süt içerdim hiç bişey olmazdı ama tuhaf bi durum bendeki
Herkes demır ılacı kullanıyor sanırım. Ben yurtdısındayım ve burdakı dr hıc bısey vermedı sadece d vıatmını ver demıstı. Onuda unutuyorum arada dedım sorun yok vermeye calıs arada dedı.
elh cnm iyiyiz. oglum krese basladi simdilik bi sorun yok surekli gidiyorum yaninaselam sweetim nasilsin.oglun nasil ise baslamissin qaliba.kolay gelsin bizede demir vermedi doktor.sadece d vitamini verdi,yurtdisinda demir ilaci vermiyorlar qaliba:44::44:
çok geçmiş olsun canımm inşAllah en kısa zamanda tüm sıkıntıların biter.. bebeğime yaptığın yorum için de ayrıca teşekkür ederimmmOnce seftali dokundu dedim. Sonra kan ilaci. O da olmadi dis cikariyor dedim. Bugun de bezinde kan gordum 2 kere. Acil dr a gittik idrar tahlili yapti. Yavrum 3 gundur kivraniyor yeni farkina vardim ne bicim anneyim ben.
maşallah bebeğin çok iyi görünüyor canım bence de ek gıda için acele etme sütün yeterliyse.bu da benim canım oğlum teyzeleri.
Selim bütün gün ağladı( mahfoldum sonunda bende ağladım haftada bir yapıyor bunu ya çok yoruluyorum
Bebek bakmak cok zormus
Gunaydin herkese hepiniz iyiki varsiniz burda iki gun once kizimin surekli huzursuz oldugunu yazmistim sadece tekyorym geldi hemde cok kesin bi cvpti doymuyodur yazmisti bi arkadas dun eve gidince kuzuma herzaman verdigimden daha fazla mama sut falan verdim vebutun gun gulucuk sacti yani dogru teshis kizim doymuyomus onun icin anneligini kimse sorgulamasin ben kuzumun doyup doymadini bile anlamamisim ama daha tecrubesiz anneleriz zamanla ogrenicez bayram msji icinde dogru bayramlasmadik bile burda bizde kizimla tum annislerin ve bebislerin gecmis bayramini kutluyoruz. ve asil sorum kiz beni birakiyo artik sagip veriyorum zaten cok sutum yoktu ama hep saldirirdi memeye simdi iki cekiyo sonra birakiyo sagip verdigimi sapir supur iciyo yeniden nasil aldiririm acaba uyurken verirsem aliyo oyle yapiyorum bende bide bu ara geceleri surekli uyaniyoruz coook zor oluyo bizdede durum bu
Papatya yazin duygulandirdi beni ya.
Devam sutuyle bir muhallebi bile yapamadim. Bana ayrintili anlatin lutfen.
Papatya yazin duygulandirdi beni ya.
Devam sutuyle bir muhallebi bile yapamadim. Bana ayrintili anlatin lutfen.
ben de çok duygulandım
canım ben muhallebi yapmadım ama gurme bebek diye bir site var
orada bir sürü tarif var
100ml su
1 tatlı kaşığı pirinç unu
bunu pişiriyorsun.
sonra hafif ılısın.
3 ölçek devam sütü tozu ekle karıştır.
çok güzel oluyor
milupanın sitesinden aldım. 4 ve 5 aylıklar için orda çok tarif var
dr browns denedin mi?
bir ara ben avent kullanıyordum içiyordu sonra içmez olmuştu sütüm de azdı çıldıracaktım. kesinlikle içmiyordu.
sonra dr browns aldım lıkır lıkır içti. o günden beri içiyor
kaşık mamalarını (pirinçli filan) iyice cıvık yapıp versen hani onların içinde de devam sütü var ya belki sütün yerine geçer. biberonla almazsa kaşıkla ver. bu arada benimki tahıllıyı daha çok sevmişti. tahıllı armutlu var. hem de kaka yapmasına yardımcı.
bir kere benimki biberon almazken sütüm de azdı inat edip devam sütünü kaşıkla içirmiştim yarım saat sürmüştü :))
bir de ben bugun muhallebi yaptım güzel oldu onu da cıvık yapıp kaşıkla ver.
100ml su + 1 tatlı kaşığı pirinç unu piştikten sonra ılıyınca 3 ölçek devam sütü. sen daha sulu yap. kaşıkla yuttur.