2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
bebegi geçmiş olsun böyle durumlarda sakın bir doktorun lafıyla hareket etme içine sinmiyosa sinene kadar doktora götür allaha şükür bişeyi yokmuş insanı çok endişelendiriyo bu doktorlar

Iyi bayramlar kizlar. Insallah bebeklerinizin hatta torunlarinizin elinizi optugu nica bayramlar gecirirsiniz hepbirlikte mutlu mesut:) bolbol tatli ve seker yiyin, ben oyle yapicam:)

Iyi bayramlar kizlar. Insallah bebeklerinizin hatta torunlarinizin elinizi optugu nica bayramlar gecirirsiniz hepbirlikte mutlu mesut:) bolbol tatli ve seker yiyin, ben oyle yapicam:)

Aman nasil olsa kaldi gobekler kilolar bende yicem inanki :)

Herkesin bayrami kutlu olsun bebislerinizle ailenizle nice bayramlara :)

Hepinizin Ramazan Bayramı mübarek olsun,Allah bebişlerimiz ve sevdiklerimizle birlikte nice mutlu huzurlu bayramlar göstersin.Allah'a emanet olun,iyi bayramlar,iyi gezmeler:KK16::KK55:Görüşmek dileğiyle:KK3::KK16::KK54:

Herkeese mutlu bayramlar.ailelerimizle geciregimiz saglikli huzurlu bayramlar diliyorum:KK16:

Merhaba kızlar....hayırlı bayramlar.... Uzun zamandır sadece okuyordum. 5gundurde anneme gitmiştim. Topigi çok özledim. Ama bakiyorumda hiç 5 günlük ilerlememis. Herkes tatile gitti sanırım. Faceden bende takip etmiyorum. Burayi seviyorum. Inş eski haline döner kalabaliklasiriz yine. Bebeği ve kelebex çok geçmiş olsun rabbim kimseyi korktuguna ugratmasin. Papatya yoğurt corbasini nasıl yapıyorsun? Kızım eskiden gece yattiginda 3 saat sonra kalkardi. Sonra saat başı yada 2 saat daha yatıp saat başı kalkardi. Şimdi saat başı kalkıyor. Çok yoruluyorum. Kaç kere kalktı. Naptim hatırlamıyorum. Dogdugundan beri hala burnu tıkalı. ( bilg. Çok şey yazmıştım ama kızım aglayinca kapattım. şimdi kızımı ayağımda sallarken telden yazıyorum. Yazacaklarimi unuttum :) ...) herkese iyi gecelerrr....

Herkese iyibayramlar.kelebex bebegi gecmis olsun
Bizde tatile geldik oglum denizi sevdi uykusu gelince cok aglıo umarım oda düzelir bizden simdilik bukadar

Gunaydin kizlar

Nasil geciyor bebislerle ilk bayram, topladiniz mi harcliklarinizi:) bu bayramda biz biryere gitmeyenderdeniz. Kayinvalidemler geldi, istanbulda gezip tozuyoruz hepbirlikte. Dun disari cikinca kizima kendisinden kocaman mini mouse seklinde bir balon aldik, su parlak olanlardan. Arabasina bagladim butun gun ona bakip heyecanlandi disarda. Eve gelincede besiginin ustune bagladim ama goz hep onda, gece onu yakalamaya calismaktan uyumadigi icin alip salona goturdum mecbur:)

Bende face grubunuda takip ediyorum ama paylasim icin tercihim burasi, bosverin faceyi burasi daha zevkli...

Benim kizim gece 12-1gibi gece uykusuna yatip ertesi gun oglen 12ye kadar uyuyor. Tabi arada yemek yemeye kalkiyor ama gozler kapali karnini doyurup uyumaya devam ediyor. Gunduz uykusu normal: 2saatte bir kesin uyur. Ama gece uykusunu degistirmem lazim sanirim. Her ne kadar gunduz 12ye kadar uyumasi oglene kadar yatmayi seven benim icin iyi birsey olsada erken kaldirip erken yatirmak istiyorum. Siz ne diyorsunuz? Erken yatip gune erkenmi baslamasi daha iyi, yoksa kendi duzeni devam etsin birsey olmazmi acaba?

Hepinize cok cok tesekkurler doktorlar bayram oncesi iyi bi korkuttular bizi ama cok sukur bisi cikmadi allahim.kimseye yasatmasin bu arada hepinize iyi bayramlarrrr

merhaba bebegi bebeğinin başı kaç cm idi de böyle söylediler benim de oğlum tam 4 aylık ve dünkü dr.kontrolünde baş çevresi 44.7 cm çıktı.Dr. bunula ilgili birşey söylemiyor ama 90 persentilin üstünde.Ama benim oğlumun boyu 68.5 cm bununla orantılı olması gerekiyor sanırım

Canim bizim kafa olcumuz 43.9 cikti normali 43.5 falan olmaliymis onun icin cektirdiler ultrasonu. ama bizim babamizinda kafasi buyuk yani genetik bisi hamileligim zamanindada hep kafamiz onden giderdi ozamanda genetik oldugun solemislerdi hatta detayli ultrasonada giirmiatim hersey yolundaydi ama yinede doktor bi baktiralim diyince panik oluyo insan cok sukur bisi cikmadi ins sizinde hersey normaldir

Canim bizim kafa olcumuz 43.9 cikti normali 43.5 falan olmaliymis onun icin cektirdiler ultrasonu. ama bizim babamizinda kafasi buyuk yani genetik bisi hamileligim zamanindada hep kafamiz onden giderdi ozamanda genetik oldugun solemislerdi hatta detayli ultrasonada giirmiatim hersey yolundaydi ama yinede doktor bi baktiralim diyince panik oluyo insan cok sukur bisi cikmadi ins sizinde hersey normaldir

Gecmis olsun canim. Cok sukur ki birsey cikmamis. Allah birdaha yasatmasin ins boyle korku...

Gunaydin kizlar

Nasil geciyor bebislerle ilk bayram, topladiniz mi harcliklarinizi:) bu bayramda biz biryere gitmeyenderdeniz. Kayinvalidemler geldi, istanbulda gezip tozuyoruz hepbirlikte. Dun disari cikinca kizima kendisinden kocaman mini mouse seklinde bir balon aldik, su parlak olanlardan. Arabasina bagladim butun gun ona bakip heyecanlandi disarda. Eve gelincede besiginin ustune bagladim ama goz hep onda, gece onu yakalamaya calismaktan uyumadigi icin alip salona goturdum mecbur:)

Bende face grubunuda takip ediyorum ama paylasim icin tercihim burasi, bosverin faceyi burasi daha zevkli...

Benim kizim gece 12-1gibi gece uykusuna yatip ertesi gun oglen 12ye kadar uyuyor. Tabi arada yemek yemeye kalkiyor ama gozler kapali karnini doyurup uyumaya devam ediyor. Gunduz uykusu normal: 2saatte bir kesin uyur. Ama gece uykusunu degistirmem lazim sanirim. Her ne kadar gunduz 12ye kadar uyumasi oglene kadar yatmayi seven benim icin iyi birsey olsada erken kaldirip erken yatirmak istiyorum. Siz ne diyorsunuz? Erken yatip gune erkenmi baslamasi daha iyi, yoksa kendi duzeni devam etsin birsey olmazmi acaba?

Bugün kuzenimin nişanı vardı oraya gidelim dedik. Benim kız kalabalığı görüp yüksek sesi duyunca çığlığı bastı. Biz de mescitte oturup oturup geldik. :KK43:

Kızım akşam 8 de yatar gece uykusuna(dün 7 de yattı), sabah 5-6 arası ayaktayız. 1-1 buçuk saat geziniriz tekrar 1 saat kadar uyuruz. Şu an sabah erken kalkması bana zor olsa da okullar açılınca ve işe başlayınca benim için erken yatıp erken kalkması çok iyi olacak huyu değişmezse.. (Aşı olduktan sonra değişmişti-yeni toparladık biraz) Akşam o uyuduktan sonra ertesi günün planlarını yapabilirim, yazılı hazırlayıp okuyabilirim. İnşAllah ders programım da derli toplu olur. (Geçen sene çok dağınıktı, 20 saat derse 30 küsür saat okuldaydım. :KK43: ) Sabahleyin de beraber uyanırız ben okula,o anneanneye ... :) :KK76:

hayırlı bayramlar kızlar
pek yazmasam da, arada girip okuyorum

Bugün kuzenimin nişanı vardı oraya gidelim dedik. Benim kız kalabalığı görüp yüksek sesi duyunca çığlığı bastı. Biz de mescitte oturup oturup geldik. :KK43:

Kızım akşam 8 de yatar gece uykusuna(dün 7 de yattı), sabah 5-6 arası ayaktayız. 1-1 buçuk saat geziniriz tekrar 1 saat kadar uyuruz. Şu an sabah erken kalkması bana zor olsa da okullar açılınca ve işe başlayınca benim için erken yatıp erken kalkması çok iyi olacak huyu değişmezse.. (Aşı olduktan sonra değişmişti-yeni toparladık biraz) Akşam o uyuduktan sonra ertesi günün planlarını yapabilirim, yazılı hazırlayıp okuyabilirim. İnşAllah ders programım da derli toplu olur. (Geçen sene çok dağınıktı, 20 saat derse 30 küsür saat okuldaydım. :KK43: ) Sabahleyin de beraber uyanırız ben okula,o anneanneye ... :) :KK76:

ben de senin gibi düşünüyorum permanganat
sabah 5 buçuk 6 gibi kalkmak bana şimdilik zor geliyor
ama okula başladığım zaman çok çok iyi olcak, hem akşam, hem de sabah için
ama bizim uyku düzenimiz bozuldu ramazanda
ondan önce 9 gibi yatar, sabah da 5-6-7 gibi kalkardı
ama ramazanda gitti bu düzen, geç yatıp geç kalkıyor
şimdi çabalayıp 9a çekicem uykusunu inşallah

Benim kızımda 21 gün kaka yapamamıştı.(Sadece anne sütü veriyorum) Ek gıdaya geçince düzeldi. Bizde bir dizi süreçten geçtik.Çocuk cerrahisine yönlendirdiler. Çocuk cerrahisi kolon grafisi çekilmesi gerekiyor dedi. Sonuca göre ameliyat olabilir dedi. Biz ısrarla ek gıdayı bekledik. Ve sonuç kızım pırt pırt yapıyor şimdi.

X