Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi bayramlar kizlar. Insallah bebeklerinizin hatta torunlarinizin elinizi optugu nica bayramlar gecirirsiniz hepbirlikte mutlu mesut:) bolbol tatli ve seker yiyin, ben oyle yapicam:)
merhaba bebegi bebeğinin başı kaç cm idi de böyle söylediler benim de oğlum tam 4 aylık ve dünkü dr.kontrolünde baş çevresi 44.7 cm çıktı.Dr. bunula ilgili birşey söylemiyor ama 90 persentilin üstünde.Ama benim oğlumun boyu 68.5 cm bununla orantılı olması gerekiyor sanırım
Canim bizim kafa olcumuz 43.9 cikti normali 43.5 falan olmaliymis onun icin cektirdiler ultrasonu. ama bizim babamizinda kafasi buyuk yani genetik bisi hamileligim zamanindada hep kafamiz onden giderdi ozamanda genetik oldugun solemislerdi hatta detayli ultrasonada giirmiatim hersey yolundaydi ama yinede doktor bi baktiralim diyince panik oluyo insan cok sukur bisi cikmadi ins sizinde hersey normaldir
Gunaydin kizlar
Nasil geciyor bebislerle ilk bayram, topladiniz mi harcliklarinizi:) bu bayramda biz biryere gitmeyenderdeniz. Kayinvalidemler geldi, istanbulda gezip tozuyoruz hepbirlikte. Dun disari cikinca kizima kendisinden kocaman mini mouse seklinde bir balon aldik, su parlak olanlardan. Arabasina bagladim butun gun ona bakip heyecanlandi disarda. Eve gelincede besiginin ustune bagladim ama goz hep onda, gece onu yakalamaya calismaktan uyumadigi icin alip salona goturdum mecbur:)
Bende face grubunuda takip ediyorum ama paylasim icin tercihim burasi, bosverin faceyi burasi daha zevkli...
Benim kizim gece 12-1gibi gece uykusuna yatip ertesi gun oglen 12ye kadar uyuyor. Tabi arada yemek yemeye kalkiyor ama gozler kapali karnini doyurup uyumaya devam ediyor. Gunduz uykusu normal: 2saatte bir kesin uyur. Ama gece uykusunu degistirmem lazim sanirim. Her ne kadar gunduz 12ye kadar uyumasi oglene kadar yatmayi seven benim icin iyi birsey olsada erken kaldirip erken yatirmak istiyorum. Siz ne diyorsunuz? Erken yatip gune erkenmi baslamasi daha iyi, yoksa kendi duzeni devam etsin birsey olmazmi acaba?
Bugün kuzenimin nişanı vardı oraya gidelim dedik. Benim kız kalabalığı görüp yüksek sesi duyunca çığlığı bastı. Biz de mescitte oturup oturup geldik.
Kızım akşam 8 de yatar gece uykusuna(dün 7 de yattı), sabah 5-6 arası ayaktayız. 1-1 buçuk saat geziniriz tekrar 1 saat kadar uyuruz. Şu an sabah erken kalkması bana zor olsa da okullar açılınca ve işe başlayınca benim için erken yatıp erken kalkması çok iyi olacak huyu değişmezse.. (Aşı olduktan sonra değişmişti-yeni toparladık biraz) Akşam o uyuduktan sonra ertesi günün planlarını yapabilirim, yazılı hazırlayıp okuyabilirim. İnşAllah ders programım da derli toplu olur. (Geçen sene çok dağınıktı, 20 saat derse 30 küsür saat okuldaydım. ) Sabahleyin de beraber uyanırız ben okula,o anneanneye ... :)