- 18 Şubat 2013
- 287
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım öncelikle ALLAH BAĞIŞLASIN sabah öğle akşam uyuyor demişsin ya sallıyor musun yoksa saati gelince kendi mi uyuyor ?
uzun zamandır giriş yapamdığım için ara ara eski yazıları okuyorum .. hem size sormak istediklerim hem de söylemek istediklerim var.
Öncelikle bebekleri kabız olan annelere şiddetle BİOGAİA damla öneriyorum . Kızım doğduktan 20 gün sonra bir gaz sorunu başladı ne yapsak olmuyor hastanelere koşturuyoruz başedemeyip. ben yediğime içtiğime dikkat ettiysem de tamamen çocuğun sindirim sisteminden kaynaklandığı tesbitini koyduk dr umuz önce ZİNCO sonra COLİNOX diye bir damla ve TAmany diye bir krem verdi karnına sürüyosun ısıtıcı etkisi var vs. Ancak yok en sonunda COLİNOX da gaz sorununu çözdük bu sefer kabızlık başladı 2 günde 3 günde bir yapıyor ama biz yardım ediyoruz sıcak pamuk totosuna sürüyoruz zeytinyağı kulak çöpü vs neler çektim az çok bilirisiniz ama şimdi BİOGAİA damla kullanıyoruz pırt pırt gaz da çıkarıyo suratının şekli bile değişmiyo kakasını da günde bir yapıyo aynı saatlerde. Fiyatı 36 tl 1,5 ay gidiyo ama deva yani anneler bire bir boşuna hem çocuga hem kendinize skıntı yaşatmayın derim reçetesiz veriliyor zaten doğal öyle sab simplex gibi ilaç değil. Umarım kullanır ve memnun kalırsınız.
Sormak istediğim ise UYKU UYKU
minik kızım doğduğundan beri uykuya direniyor ilk 2 ay günde 6 saat uyumuyodur uyuyor 10 dk sonra uyanıyor saatlerce uyumuş gibi hani ağlamıyorda huysuzluk ta yapmıyor ama uyumuyor. 2 ayın sonunda gece uykusuna bi şekilde alıştırdım akşam banyoydu masajdı vs.
şimdi ise ; gündüz hiiçç benle yatıyo yani 23:00 gibi sabah max. 10:00 da ayaktayız gece 3- 4 kere uyanıyor ama uyuyor hemen yani gündüz de şöyle kesintisiz 2-3 saat uyusa işimi gücümü yapcam ama artık büyüdüğü için oyun istiyo yanında istiyo gün boyu ona adıyorum kendimi ve çok yoruluyorum.böyle olanlar ve gündüz uyutmaya alıştıranlar var mı bazen on dk uyuyor ama o on dk uyku için ya kucağımda yarım saat tutuyorum ya ayağımda... Varsa önerisi olan benim gibi yaşayan çok rica ediyorum yazın tecrübelerinzi bebiş yarın bigün emeklemeye filan başlar ve böyle uykusuzluğu devam ederse Cin Aliye döncem .:18::18::18::18:
uzun zamandır giriş yapamdığım için ara ara eski yazıları okuyorum .. hem size sormak istediklerim hem de söylemek istediklerim var.
Öncelikle bebekleri kabız olan annelere şiddetle BİOGAİA damla öneriyorum . Kızım doğduktan 20 gün sonra bir gaz sorunu başladı ne yapsak olmuyor hastanelere koşturuyoruz başedemeyip. ben yediğime içtiğime dikkat ettiysem de tamamen çocuğun sindirim sisteminden kaynaklandığı tesbitini koyduk dr umuz önce ZİNCO sonra COLİNOX diye bir damla ve TAmany diye bir krem verdi karnına sürüyosun ısıtıcı etkisi var vs. Ancak yok en sonunda COLİNOX da gaz sorununu çözdük bu sefer kabızlık başladı 2 günde 3 günde bir yapıyor ama biz yardım ediyoruz sıcak pamuk totosuna sürüyoruz zeytinyağı kulak çöpü vs neler çektim az çok bilirisiniz ama şimdi BİOGAİA damla kullanıyoruz pırt pırt gaz da çıkarıyo suratının şekli bile değişmiyo kakasını da günde bir yapıyo aynı saatlerde. Fiyatı 36 tl 1,5 ay gidiyo ama deva yani anneler bire bir boşuna hem çocuga hem kendinize skıntı yaşatmayın derim reçetesiz veriliyor zaten doğal öyle sab simplex gibi ilaç değil. Umarım kullanır ve memnun kalırsınız.
Sormak istediğim ise UYKU UYKU
minik kızım doğduğundan beri uykuya direniyor ilk 2 ay günde 6 saat uyumuyodur uyuyor 10 dk sonra uyanıyor saatlerce uyumuş gibi hani ağlamıyorda huysuzluk ta yapmıyor ama uyumuyor. 2 ayın sonunda gece uykusuna bi şekilde alıştırdım akşam banyoydu masajdı vs.
şimdi ise ; gündüz hiiçç benle yatıyo yani 23:00 gibi sabah max. 10:00 da ayaktayız gece 3- 4 kere uyanıyor ama uyuyor hemen yani gündüz de şöyle kesintisiz 2-3 saat uyusa işimi gücümü yapcam ama artık büyüdüğü için oyun istiyo yanında istiyo gün boyu ona adıyorum kendimi ve çok yoruluyorum.böyle olanlar ve gündüz uyutmaya alıştıranlar var mı bazen on dk uyuyor ama o on dk uyku için ya kucağımda yarım saat tutuyorum ya ayağımda... Varsa önerisi olan benim gibi yaşayan çok rica ediyorum yazın tecrübelerinzi bebiş yarın bigün emeklemeye filan başlar ve böyle uykusuzluğu devam ederse Cin Aliye döncem .:18::18::18::18:
iyi tatiller ve iyi bayramlar canımkızlar selam..
biz bu akşam tatile çıkıyoruz.
eşim işten çıkınca düşeceğiz yollara
önce eşimin sonra benim memleketime gideceğiz.
sabahtan beri valiz hazırlıyorum.ne zormuş çocukla tatile çıkmak :)
alıncaklar bitmiyor..
birde bebek arabasını alınca o kadar eşya nasıl sığacak bagaja bilmem.
eşim çantaları görünce şoka giricek kesinn
sizlere şimdiden iyi bayramlar demek istedim.
ailenizle mutlu,huzurlu,keyifli bir bayram geçirirsiniz inşallahh :)
bizim eve dönüş eylül'de olacak..
o vakte kadar kendinize ve kuzulara iyi bakınn..
şimdilik hoşçakalınnn :))
selam kızlar oğlum sürekli yüzünü çizip duruyo tırnaklarını çok fazla kesemiyorum hemen batma yapıyo kesmesem kendini yırtıyo üff bu tırnaklar dert oldu bana bu gün oğlumun ilk yoğurdunu yapıcam inşallah sever
yoğurdu sade yemeye alışsın içine meyvelerde katıcam
pirinç unundan muhallebi yapıyomusunuz sizde ben elmalı olanından aldım çok az yapıp akşama doğru bir kaç çay kaşığı verim diyorum gerçi sütüm yetiyo hala ama kakasını yapamadığı için doktor ek gıdalara başla artık dedi bağırsakları çalışmıyomuş sadece anne sütü aldığı için
dün kakasını yapmaya çalışmış bir damla yapmış kalmış gerisini yapamamış
sabah yaptı gerisini biraz katı acaba zormu yapıyo
erik ayına göre ağır deniyo ama erik kabızlığa iyi geliyo diyolar versemmiki acaba yada yapacağım pirinç unlu muhallebinin içinemi koysam az bişey yazarken aklıma geldi pirinç unu kabız yapmazmı acaba üff ne vereceğimi şaşırdım yaa
kabız bebeğe mama vermekte zormuş
Herkes nerde allasen :))) topik can cekisiyor!
Merhabalar herkese. Burda yazmistim urfaya tasindik diye onun icin bebisime doktor bulalim hemde bi kontrol olsun diye dun bi doktora gittik. bakti inceledi ve bebeginin kafasi olmasi gerekenden buyuk dedi bi ultrason cekilsin dedi ultrasona indik doktor olctu beyinle kafatasi arasindaki su miktari fazla dedi tabi hastane basima yikildi tekrar cocuk doktorunun yanina gittik mr cekilsin dedi kesin gorelim ne oldugunu dedi ama ben aglamaktan helak oldum. mr indik kizima ilac verdiler uyuttular o makineye soktular benide yanina aldilar mr cekildi kendimi okadar caresiz hissettimki orda ve ben hicbisey yapamiyorum sonucu aldik sinirlar arasindaymis ama ust sinira yakinmis bi beyin cerrahi gorsun dedi bu sefer 4.5 aylik bebegimi beyin cerrahi gorucek allahim dedim neler oluyo napicam dedim bugun beyin cerrahina gosterdim cok sukur bisey yokmus genetik bi buyukluk dedi hemde cok buyuk degil sinirlar arasinda dedi ama ben bittim en kotusu geliyo insanin aklina iyi bisey dusunemiyosun ama cok sukur hersey yolundaymis allahim herkesin bebegine saglik versin icinde benim bebegimede ins
Merhabalar herkese. Burda yazmistim urfaya tasindik diye onun icin bebisime doktor bulalim hemde bi kontrol olsun diye dun bi doktora gittik. bakti inceledi ve bebeginin kafasi olmasi gerekenden buyuk dedi bi ultrason cekilsin dedi ultrasona indik doktor olctu beyinle kafatasi arasindaki su miktari fazla dedi tabi hastane basima yikildi tekrar cocuk doktorunun yanina gittik mr cekilsin dedi kesin gorelim ne oldugunu dedi ama ben aglamaktan helak oldum. mr indik kizima ilac verdiler uyuttular o makineye soktular benide yanina aldilar mr cekildi kendimi okadar caresiz hissettimki orda ve ben hicbisey yapamiyorum sonucu aldik sinirlar arasindaymis ama ust sinira yakinmis bi beyin cerrahi gorsun dedi bu sefer 4.5 aylik bebegimi beyin cerrahi gorucek allahim dedim neler oluyo napicam dedim bugun beyin cerrahina gosterdim cok sukur bisey yokmus genetik bi buyukluk dedi hemde cok buyuk degil sinirlar arasinda dedi ama ben bittim en kotusu geliyo insanin aklina iyi bisey dusunemiyosun ama cok sukur hersey yolundaymis allahim herkesin bebegine saglik versin icinde benim bebegimede ins
Canım geçmiş olsun, o telaş, sıkıntı geçmiş gitmiş şükür. Rabbim tüm evlatlarımızı korusun. İçinde benimkini de inşallah.Merhabalar herkese. Burda yazmistim urfaya tasindik diye onun icin bebisime doktor bulalim hemde bi kontrol olsun diye dun bi doktora gittik. bakti inceledi ve bebeginin kafasi olmasi gerekenden buyuk dedi bi ultrason cekilsin dedi ultrasona indik doktor olctu beyinle kafatasi arasindaki su miktari fazla dedi tabi hastane basima yikildi tekrar cocuk doktorunun yanina gittik mr cekilsin dedi kesin gorelim ne oldugunu dedi ama ben aglamaktan helak oldum. mr indik kizima ilac verdiler uyuttular o makineye soktular benide yanina aldilar mr cekildi kendimi okadar caresiz hissettimki orda ve ben hicbisey yapamiyorum sonucu aldik sinirlar arasindaymis ama ust sinira yakinmis bi beyin cerrahi gorsun dedi bu sefer 4.5 aylik bebegimi beyin cerrahi gorucek allahim dedim neler oluyo napicam dedim bugun beyin cerrahina gosterdim cok sukur bisey yokmus genetik bi buyukluk dedi hemde cok buyuk degil sinirlar arasinda dedi ama ben bittim en kotusu geliyo insanin aklina iyi bisey dusunemiyosun ama cok sukur hersey yolundaymis allahim herkesin bebegine saglik versin icinde benim bebegimede ins
Çok doğru söylüyorsun Kelebex. Sonra diyorlar ki doktora şiddet :) Geçenlerde bir arkadaşım bebeğini nefes darlığı şikayetiyle acile götürmüş, pek ilgilenen olmamış. Bebiş tık nefes tabii. Babası doktorun birini yakalamış kibarca"Siz son zamanlarda sağlık dünyasıyla ilgili haberleri okumuyorsunuz galiba" diyerek doktoru kendine getirmiş :)Canim cok gecmis olsunn bu drlar hep boyle insanin aklini aliyolar birine tekme tokat girisecem bigun valla
bzmde bas cevresi %90. boy ve kiloyla orantili oldugu icin sorun yok dedi dr. bizemerhaba bebegi bebeğinin başı kaç cm idi de böyle söylediler benim de oğlum tam 4 aylık ve dünkü dr.kontrolünde baş çevresi 44.7 cm çıktı.Dr. bunula ilgili birşey söylemiyor ama 90 persentilin üstünde.Ama benim oğlumun boyu 68.5 cm bununla orantılı olması gerekiyor sanırım