- 14 Ocak 2012
- 903
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy masaAllah canim. Nasil yaptinnn.bana da anlat cok ihtiyacim varrrr. Ayrintisiyla anlatir misin sana zahmet.
Benim bebis yatagina koyunca basiyor çığlığı.
Soruma başka cevap verecek yok mu?
kızlar bebegımın kafası emerken boncuk boncuk terliyo sırılsıklam oluyor...kışında böyle oluyordu ama sımdı daha fazlalastı sizlerde öyemi???
birde uyudugu zaman ensesı sırtı terlıyor genelde anakucagında uyudugu zaman bu oluyor normalmi??
kızlar bebegımın kafası emerken boncuk boncuk terliyo sırılsıklam oluyor...kışında böyle oluyordu ama sımdı daha fazlalastı sizlerde öyemi???
birde uyudugu zaman ensesı sırtı terlıyor genelde anakucagında uyudugu zaman bu oluyor normalmi??
Aynen cooook fena terliyor uykuda da oyle yastigini hwp islatiyorterden
çok terliyor oğlum da,sık sık değiştiriyorum üzerini.ben anakucağının üzerine ince kundak serip öyle yatırıyorum direkt kumaşa temas ederse terliyor.
bende anakucagına carsaf serıyorum ama onuda ıslatıyor terıyle,kafası ıslak hep hele emerken...normal dıye düşünüyodum bı forumda okudum aman kafası terlıyorsa hemen doktora göturun kalple ılgılıdır dıye...bende sorayım dedım herkeste oluyormu dıye...
Soruma başka cevap verecek yok mu?
Kızlar,
Oğlumun da emerken kafası terliyordu. Bazen de beşiğinde uyurken yerini değiştirmeye çalıştığımda görmüştüm, kafasının altı, çarşaf, yusyuvarlak ıslaklık. Aşırı derecede terlemiş oluyordu. Birkaç kez denk gelmiştim.
Oğlum henüz dönmüyor, nesnelere elini uzatıp onları kavramıyor. Ana kucağında küçük bir balık var, ona uzunca baktıktan sonra parmak uçlarıyla dokunmaya çalışıyor.
Sizde oldu mu bilmiyorum ama dünden beri oğluşum bağırıyor :) Bildiğiniz bağırma.. Çığlık falan da değil..
Aç değil, altı temiz, herhangi bir sıkıntısı yok, bağırtısında herhangi bir acı ifadesi de yok.. Sanki konuşur gibi. Agulama değil.. Alttan iki dişimiz çıkmıştı, ona da yoramıyorum. Çünkü çıkarken ağlamıştı sadece..
Ne kadar doğru bilmiyorum ama babasıyla beraber kendi sesini keşfettiğine yorduk bu durumu..
Aaaa.. aaa.. aaa :)
allah korusun.bizim terleme yazla birlikte başladı.önceden bu kadar değildi.
kızlar ben dr a 3. Ayında mı ne gittiğimde söyledim kafası çok terliyo diye. Ohh ohh iyi dedi kendi kan üretmeye başlamış dedi. Yani ilk zamanlarda annenin karnındaki kazandığı kanı kullanıyormuş zamanı gelince kendisi üretmeye başlıyormuş. Bence ondan bide tabii çok sıcak...
bir rahatsızlığı yoktur inşallah. Dönem dönem olabiliyormuş bebeklerde iştahsızlık. Iştahlanacağı günleri bekleyelim. Açlıktan ölecek değiller ya allah korusun. Illa midelerine biraz bir şey girecektir.
Belki de sütün yeterli geliyordur, daha fazlasına ihtiyaç duymuyordur. Benimki sadece mama yiyor, canı isterse tabii.. Ama şükür kilo alımı çok düşük değil. Bu ay 500 g almış, o da bir şey :)
gerçi benimkinin iştahsızlıktan da öte başka bir sorunu da kusma. Yediğini çıkartıyor. Ilk ay böyle bir sorunumuz yoktu sonradan başladı. Doktor, kan-idrar tahlili yaptı bir şey çıkmadı. Hala devam ediyor. Yediğini çıkarınca yaramıyor da tabii vücuduna. Reflü var sanırım. O yüzden humana nın antireflü mamasından aldım. Daha önce denemiştim, azalmıştı kusması sanki.
Kızlar yardım lazım bana..kızıma gunde 1 veya 2 defa mma verıyordum bıberonla oda cok severek emıyordu..son bır haftadır imkanı yok yemıyor yüzünü burusturuyor gerı cıkarıyor zorlarsam aglayıp kusturuyo kendını...ne oldu anlayamamadım bırden nıye böyle yaptı..hiç böyle bişey duyan varmı??benım sütümde cok fazla degıl ki doymuyordur dıye düşünüyorum..
Seni cok iyi anliyorum kizim 40 mevlutunun aksami biberonu bir birakti taki 1 ay oncesine kadar...bu yuzden kilo alimi durdu icmeye devam etseydi suan kilolu olurdu...ben kasik ve enjektor yontemi denedim yemeyince yemiyor sabirli ol uyudugu zaman vermeyi dene belki alir en azndan uykuda beslenir